2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepinize hayırlı haftasonları arkadaşlarım, ben de çıkıyorum..
Eşim gelip alacak birazdan, biraz yürüyüş yapalım bari

selam kızlar nasılsınız güzel hafta sonları hepinize:)))) kızımızla öpüyoruz teyzoşlarımızı

selkie

ya sendedemi,,ay çok sinir bişey ama ...[/QUOTE]

evet ya malesef acayip oluyor hele aksamları karnımdan sesler gelıyor baloncuklar cıkıyormus gibi oluyor sanki kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

hoşgeldin narinnaz sağlıklı gelsin bebişinn :Saruboceq:

sen de hoşgeldin perioski maaşallah iyice kalabalıklaştık opuyorumnanaktan

canımm maaşallah kızına yarım kiloyu geçmiş kaydirigubbakcemile3

Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...

Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:

Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...

Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:

yaa çok üzüldüm geçmiş olsun ... dün gece bende hastanelik oldum bu arada reflüden oldu... gece başladı sırtım ve göysüm inanılmaz agrıdı kızlar.. allah kimseye yasatmasın böyle bir agrı basınç yok öleyimde bitsin dedim inanın.kalp krizi geçirenlerden duymuşsunuzdur dişlerim fırlıycak gibi agrıyordu sabahı zor ettik oda bir koltukta oturarak..yatmak ne mümkün agrı sancıdan... hastaneyede gidemdeim gidip enfeksiyonlu ortamlaeda bi de baska sey kaparım diye sabah olduda dr gittim şükür ilacı varmış. gebelikte olabiliyomuş..aman dikkat edin sizde..neyse su an iiyim alllahıma bin sukur.. allah kızlarada acil sifa versi insaallah...hepimiz için dua ediyorum.. sizlerde edin lütfen...

herkese merhaba.
BEKO geçmiş olsun.
SıMENAY ve DıLA06 allah acil şifalar versin allah bebişlerinide korusun iyi haberle gelirler inşallah.

simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...

Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:saruboceq:

[sıze="2"][color="ındigo"]arkadaşlara çok geçmiş olsun..rabbim acil şifalar versin inşallah...[/color][/sıze]

canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...

dikkat ettimde bi kac annemizle bebislerin burcu bir gidiyo
sizler inatcı ikili
bizlerde duygusal ikili:) beraber aglar beraber hayallere dalarız opuyorumnanaktan

evet yaaa..bizde balık+balık+balık+kova olaçağız inşallah..babamız kova...:))

selkie

ya sendedemi,,ay çok sinir bişey ama ...

evet ya malesef acayip oluyor hele aksamları karnımdan sesler gelıyor baloncuklar cıkıyormus gibi oluyor sanki kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

valla gaz yapaçak diye bir çok şeyi yiyemez oldum..aynen böyle karnımın içinde balon var gibi...

hasta arkadaşlara acil şifalar diliyorum...

aaa şimdi gördüm dilacım canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruzzz

simenay canım sanda geçmiş olsun minik kuşlar nazara mı geliyoruz böyle kıyamam ben yaa iyi olun hemen acil şifalar diliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…