- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.761
Arkadaşlar merhaba,
Bende kısmetse Mart/2010 annesi olacağım sizler gibi. Bu forumda sohbet işlerinden de pek anlamıyorum açıkcası:) akşama kadar Pc başında işyerindeyim ancak bir türlü girmeye fırsatım olamıyorBenimle aynı heyecanı ve benzer duyguları yaşayan anneler ile tanışıp, sohbet etmek, birçok konuda fikir paylaşımında bulunmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim:))
merhaba arkadaşlar mart annesi olarak aranıza yeni katıldım. Siteye bugün üye oldum.Allah nasip ederse inş.mart sonu nisan başı doğum görülüyor .Hamileliğimde pztsi günü 20.haftaya giricem.Bakalım hangi ayın annesi olucam :)
Benide aranıza alırmısınız?a.s
Syg.
Günaydın kızlar.Bir listemiz vardı bebeklerimizin kilosu ve haftasının takip edildiği nilüfer takip ediyordu sanırım.Ben son halini yazayım da nilüş görürse ekler belki.22 hafta 5 günlük 518 gr olmuş kızım maaşallah.Hayırlısı olsun bakalım....
Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...
Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:
Allah acil şifalar versin çok üzüldüm simenay ve dilaya
beko sanada geçmiş olsun canım
Günaydın kızlar.Bir listemiz vardı bebeklerimizin kilosu ve haftasının takip edildiği nilüfer takip ediyordu sanırım.Ben son halini yazayım da nilüş görürse ekler belki.22 hafta 5 günlük 518 gr olmuş kızım maaşallah.Hayırlısı olsun bakalım....[/QUOTE
yirim ben onuu....en son gördümde karnın accik vardııı........yanii 5gün önceee:Saruboceq:maşalah............kızımıza
simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...
Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:saruboceq:
merhaba arkadaşlar mart annesi olarak aranıza yeni katıldım. Siteye bugün üye oldum.Allah nasip ederse inş.mart sonu nisan başı doğum görülüyor .Hamileliğimde pztsi günü 20.haftaya giricem.Bakalım hangi ayın annesi olucam :)
Benide aranıza alırmısınız?a.s
Syg.
dikkat ettimde bi kac annemizle bebislerin burcu bir gidiyo
sizler inatcı ikili
bizlerde duygusal ikili:) beraber aglar beraber hayallere dalarız opuyorumnanaktan
selkie
ya sendedemi,,ay çok sinir bişey ama ...
herkese merhaba.
BEKO geçmiş olsun.
SİMENAY ve DİLA06 allah acil şifalar versin allah bebişlerinide korusun iyi haberle gelirler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?