2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slmm arkadaşlar uzun süredir giremedim umarım herşey yolundadır biz iyiyiz çok şükür salı günü kontrolümüz var tatanoz aşımızda vuruldu geçen hafta salı gününü bekliyorum şimdi oğluşumu çok özledim.. çok tembel oldum son günlerde bilgisayar acayip sıktı beni o yüzden hiç giremiyorum ..
Havalar soğudu iyice grip olanlar varsa geçmiş olsun geçmişi okuyamıyorum çok biirkmiş. Umarım kimse hasta olmaz ve mart ayı çabucak gelir...

asinazcım burdan cevap vereyim o halde
esim doktor ve askerligini 1 yıl yapacak ama neresi oldugunu bilemiyoruz tabiiki
lojman falan olur herhalde yada ev mi tutarız bilmiyorum tabii bazen dag tepe yerler oluyor
o zaman ben bi yere gidemem.. ama guzel bi yer cıkarsa o 1 yılı beraber gecirmek istiyoruz..

inşallah canım çok iyi olur sizin için
biz hep askeriz bu yıl tayin bekliyoruz ama bizde gitmek istemiyoruz bakalım en azından bebeğimiz biraz ele avuca gelsin çünkü çok küçük olacak 2 aylıkken taşınmamız gerekecek gidersek eğer sizde bize dua edin teyzeleri

Allah yardımcınız olsun evet bebekle tasınması zordur bende simdiden dusunuyorum neleri goturelim diye sadece kanepeleri bide karyolayı alsak bebisin yeterli diye dusunuyorum digerlerinide burda bi yere bırakırız artık...
birde ben dogumuda burda yapmıcam dogum icin baska yere gitcem falan aklımı kurcalayan o kadar cok sey varki insallah bi dogumlarını gorelimde:)
dua ederim tabii insallah tasınmanız gerekmezde..

senin işin de zor doğumuda başka yerde yapacakmışsın ne diyim canım Allah hepimizin yardımcısı olsunn

evet canımcım bizde yatalım artık zaten gece uyanıp duruyoruzz gelmişken yatalım barii
iyi geceler hayatım opuyorumnanaktanozamannn

hosgeldin berkemm.. evet bazen bilgisayara girmek bile yorucu olabiliyor canımız istemiyor:) salı gunu guzel haberler alırsın insallah
Hoşbuldum cnm tşk ederim inşallah
berkemcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah

saol cnm ya şu an şoktayım inanamadım yarım saattir ağlıyorum çok üzüldüm limburg bebeğini kaybetmiş tesadüfen gördüm allah sabır versin başka hiç kimseye yaşatmasın

tatlım Rabbim gönlünüze göre versin,inşallah süpper bi yer olur,bu arada kardeşimle msn de konuşmaya dalmışım pardon

Allah gönlünüze göre versin cnm,inşallah herşey istediğiniz gibi olur

yaw kızlar pardn,kardeşimle msn de konuşmaya dalmışım pardon,ben istanbulda onlar antalyada hasret işte,canım,aslan kardeşim hala dükkandaymış

evet cnm ,sanırım sen yeni öğrendin ama burda ben dahil bütün arkadaşlar en az iki gün kendimize gelemedik moraller altüst oldu,ben kendi adıma çok etkilenmiştim,ve buraya girmekten bile vazgeçer oldum,çok etkilenmiştim,Allahım yardımcısı olsun tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse canlarım ben kaçar,sabah çok erken kalkıcam dra gidicem,uyuyayım artık,dualarınızın bizimle olsun lütfen,drumuza 1 aydır gitmiyoruz,bakalım kızçem ne kadar olmuş,iyidir inşallah Rabbim,Allah rahatlık versin güzel anneler ve şirin bebikleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…