- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.821
gecmis olsun arkadaslara
bugun okudumda cok uzuluyorum ben yaainsallah onemli bi sey yoktur...
canım bebeğin güle güle giysin cicilerini:ecrin_bebek:
yarında doktorunuzdan güzel haberler alırsınız inşallah:Saruboceq:
asinazcım burdan cevap vereyim o halde
esim doktor ve askerligini 1 yıl yapacak ama neresi oldugunu bilemiyoruz tabiiki
lojman falan olur herhalde yada ev mi tutarız bilmiyorum tabii bazen dag tepe yerler oluyor
o zaman ben bi yere gidemem.. ama guzel bi yer cıkarsa o 1 yılı beraber gecirmek istiyoruz..
Allah yardımcınız olsun evet bebekle tasınması zordur bende simdiden dusunuyorum neleri goturelim diye sadece kanepeleri bide karyolayı alsak bebisin yeterli diye dusunuyorum digerlerinide burda bi yere bırakırız artık...
birde ben dogumuda burda yapmıcam dogum icin baska yere gitcem falan aklımı kurcalayan o kadar cok sey varki insallah bi dogumlarını gorelimde:)
dua ederim tabii insallah tasınmanız gerekmezde..
Hoşbuldum cnm tşk ederim inşallahhosgeldin berkemm.. evet bazen bilgisayara girmek bile yorucu olabiliyor canımız istemiyor:) salı gunu guzel haberler alırsın insallah
berkemcim hayırlı haberlerle dönersin inşallah
asinazcım burdan cevap vereyim o halde
esim doktor ve askerligini 1 yıl yapacak ama neresi oldugunu bilemiyoruz tabiiki
lojman falan olur herhalde yada ev mi tutarız bilmiyorum tabii bazen dag tepe yerler oluyor
o zaman ben bi yere gidemem.. ama guzel bi yer cıkarsa o 1 yılı beraber gecirmek istiyoruz..
inşallah canım çok iyi olur sizin için
biz hep askeriz bu yıl tayin bekliyoruz ama bizde gitmek istemiyoruz bakalım en azından bebeğimiz biraz ele avuca gelsin çünkü çok küçük olacak 2 aylıkken taşınmamız gerekecek gidersek eğer sizde bize dua edin teyzeleri
Hoşbuldum cnm tşk ederim inşallah
saol cnm ya şu an şoktayım inanamadım yarım saattir ağlıyorum çok üzüldüm limburg bebeğini kaybetmiş tesadüfen gördüm allah sabır versin başka hiç kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?