- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.841
evet cnm ,sanırım sen yeni öğrendin ama burda ben dahil bütün arkadaşlar en az iki gün kendimize gelemedik moraller altüst oldu,ben kendi adıma çok etkilenmiştim,ve buraya girmekten bile vazgeçer oldum,çok etkilenmiştim,Allahım yardımcısı olsun tez zamanda sağlıklı evlat nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar günaydın. dün ben de ayrıntılı usg için dr. a gittim.herşey normalmiş çok şükür. 21 haftalığız. 406 gr.
TIRTIL KELEBEK, dün dr. umun bir hastası domuz gribiymiş . ne yapacak dedim. istirahat edecek. yapılacak birşey yok. endişelenmeye gerek yok dedi. iyi beslen. bol bol mandalina nar kivi falan ye. geçmiş olsun.
SİMENAY ve DİLa geçmiş olsun. Allah şifa versin....
kızlar doktrunuza domuz gribi aşısını sordunuz mu? benim dr. um öğretmenler en riskli grup olmalısın diyor. ben, eşim , çocuk olduk diyor. ne yapacaksınız. az önce gazetede okudum aralık ayında sıcaklığın 10 derecenin altına düşmesiyle artış gösterecekmiş. çok endişeleniyorum. okullar gerçekten hiç sağlıklı değil ve öğrenciler hiç dikkat etmiyorlar. kafam çok karıştı.
beko-simenay-dila çok geçmiş olsun acil şifa versin:Saruboceq:
kızlar ne oluyor böyle bize bu ara anlamadım.benimde kan şekerim yüksek çıktı.bebişim o yüzden mi iri diye düşünmeye başaldım(haftaya 100gr glükoz testine gidicem.umarım bişey çıkmaz..
Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza versin inşallah:Saruboceq:
beko, simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumları.
Ben de bebek için mobilya falan aldım ama daha sonra eklerim, şimdi sırası değil. İyi bakın kendinize...
beko,hepatit,simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız.bizim durumlarda karışık bunalımdayım.oğlumun beyninde çok çokk küçük ölçüde bir tane koroid pleksus kisti tespit edildi.bu konuda bilgisi olan lütfen bana yol göstersin.önemli olmadığını ilerleyen haftalarda kendiliğnden kaybolacağını söylediler.ama down sendromu,zekasındamgerilik olabilirmi diye hergün kendimi yiyorum.dularınızı eksik etmeyin
canım dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...bu arada bebiş için aldıklarında hayırlı olsun...slm kıslar
nasılsınız şekerler
gerçi haftasonu burda sizleri bulmak biraz zor ben de öyle tabi,neyse yarın sabah dr a gidiyoruz kızçemle dua edin ne olur,herşey yolunda gtsin,normal muayenemiz var+ayrıntılı usg için gün vericek+uçuş izni vericek bayram tatili için
dün ilk kez kızçeme bişiler almaya başladık,bugünde aldık biraz,ama iki günde epey kıyafetleri oldu artık başladık bakalım,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayaı ve giydirmeyi de nasip etsin inşallah,eşim ayarlasında fotoğraflarını mart bebeklerinin cicişlerine koyucam inşallah,ama çok şekerler
asinazcım burdan cevap vereyim o halde
esim doktor ve askerligini 1 yıl yapacak ama neresi oldugunu bilemiyoruz tabiiki
lojman falan olur herhalde yada ev mi tutarız bilmiyorum tabii bazen dag tepe yerler oluyor
o zaman ben bi yere gidemem.. ama guzel bi yer cıkarsa o 1 yılı beraber gecirmek istiyoruz..
tatlım çokk saol.. aynı dert bende de var gibi geçen gün bende tok kan verdimglukoz 184 çıkmış çokk yüksek bende pzt seker yüklemesine gidiyorum.önce aç sonrarada bir kaç kez seker yükledikten sonra kan alınıyomuş... inşaalah bişi çıkmaz
teşekkür ederim canım.hepimizi ve bebeklerimizi korusun..Nazar mı var ne var valla nasıl moralim bozuldu okuyunca İnşallah bişey olmaz Rabbim sen onların yardımcıları ol Bebeklerini koru..... (Amiiin)
Beko -- Hepatit canlarımm sizlere de geçmiş olsun[/B]
İnşallah kızlardan güzel haberler alırız.BENDEDE iki gündür misafir var evde dubleks in çık in çık mahvoldum şimdi ayaklarımı uzattım ayaküstü bişeyler atıştırdım çok yorulmuşum.
Bu hafta benimde tetenoz aşım var iki hafta sonrada şeker yüklemesi allah yardımcımız olsun umarım sonuçlarınız düzgün çıkar HEPATİT ve BEKO .
beko,hepatit,simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız.bizim durumlarda karışık bunalımdayım.oğlumun beyninde çok çokk küçük ölçüde bir tane koroid pleksus kisti tespit edildi.bu konuda bilgisi olan lütfen bana yol göstersin.önemli olmadığını ilerleyen haftalarda kendiliğnden kaybolacağını söylediler.ama down sendromu,zekasındamgerilik olabilirmi diye hergün kendimi yiyorum.dularınızı eksik etmeyin
BEKO ve HEPATİT silerede geçmiş olsun kızlarya geçmişi okudukca yazabiliyorum.allahım acil şifalar versin.
canım hadi gözün aydın....
benim dr pek taraftar değil domz gribi için açıkçası bende endişeliyim...
ay canım geçmiş olsun..doğru şekerden dolayı bebek iri olabiliyor...umarım bişey çıkmaz 2.testte
canım sağol inşallah çıkmaz...benim dr da taraftar deil aşı için hatta kesinlikle yaptırma dedi..umarım sen iyisindir..yeğenimi de seni de öpeyrum..opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun...
hoşbulduk güzelim.teşekkür ederim ii dileklerin için.
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum,dualarımız onlarla.Rabbim hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasipetsin inş.
yaaa arkadaşlar bu arada bebek cetveli için tickerfactory e girdim cetvelioluşturdum ama buraya nasıl ekliyorum onu bilmiyorum:çok üzgünüm: yardımcı olurmusunuz?
güzel annişler aman bu mevsimde kendinize çok dikkat edin.sağlıcakla kalın.
Yağmurcum sana da geçmiş olsun :gitme:Günaydın arkdaşlar heralde herkezde bir hastalık var bende iki gündür sabahları ne yesem çıkartıyorum.. çok kötü çıkartıyorum... birde kan ilaçı atıyorum ya iğrenç bir tadı var zaten bu gün bebeğimi görmeye gideceğim.. öğlenden sonra inşallah birşey çıkmaz dua edin arkdaşlar hayırlı haberlerle geliriz...
sonra sağlık ocağına 2. aşıya gidecem... üfff ya çok korkuyorum....
Dila, Simenay, Tırtılkelebek, Beko çok geçmiş olsun arkadaşlarım inşallah Hayrılsııyla atlatırsınız...
Yağmurcum sana da geçmiş olsun :gitme:
Bebeğini görmeye gideceksin opuyorumnanaktan ne güzel opuyorumnanaktan
Hayırlı haberlerle gel bakalım inş.
Bu arada aşıdan da korkma bakim :mymeka:
-tatlicadiarzu-
inşallah görecem diye mutluyum ama bir yandan da korkuyom yafff ne kadar olsaa aşı iğne sonuçta ...
Siendrunce Günaydın kızlar... hepinize güzel bir hafta diliyorum haftasonu çabuk gelir inşaaalla
gzdatk kızlar günaydın, dün sormuştum yine soruyorum. grip aşısı olacak mısınız? dr. unuz ne diyor. benim dr.um kendisi olmuş ve de öneriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?