2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amin cnm nerde varsa allah sabır versin uzun süredir girmiyordum tesadüfen gördüm inanamadım çok zor allah yardımcısı olsun kendisi ii olsun inşallah..

canım hadi gözün aydın....

benim dr pek taraftar değil domz gribi için açıkçası bende endişeliyim...

ay canım geçmiş olsun..doğru şekerden dolayı bebek iri olabiliyor...umarım bişey çıkmaz 2.testte

canım hayırlı olsun..güle güle kullansın bebiş...

canım aynı problemi olan arkadaşlar vardı..ama bençe çok endişe etme...bak geçiçi bişey olduğunu söylemişler.iyi düşünmeye çalış

canım dualarımız seninle inşallah güzel sonuçlarla gelirsin...bu arada bebiş için aldıklarında hayırlı olsun...

canım inşallah güzel bir yere düşersinizde beraber gidersiniz eşinle....

ya benimki de 193 gibi bişey işte.3-4 saat kalıcaz haastanede.canım iyi haberlerini bekliyorum inşllah bişey çıkmaz.opuyorumnanaktan

Nazar mı var ne var valla nasıl moralim bozuldu okuyunca İnşallah bişey olmaz Rabbim sen onların yardımcıları ol Bebeklerini koru..... (Amiiin)

Beko -- Hepatit canlarımm sizlere de geçmiş olsun[/B]
teşekkür ederim canım.hepimizi ve bebeklerimizi korusun..

inşallah iyi haberlerle gel:))çok sağol canım.

canım sağol.kist için de korkma önce pozitif olmalı.benim görümcemin bebeğinde görüldü.geçmezse 6 aylıkken sonlandırıcaz dediler ama küçüldü ve kaybldu sonra:))cin gibi kızımız şimdi..bozma moralini.Rabbim korusun meleğini de seni, de...

BEKO ve HEPATİT silerede geçmiş olsun kızlarya geçmişi okudukca yazabiliyorum.allahım acil şifalar versin.

sağol canım..

Günaydın arkadaşlarım
Hepinize hayırlı bir hafta diliyorum a.s.

blueangel arkadaşım inşaallah kist kendiliğinden gidecektir, bol bol dua etmeyi unutma

Hasta olan tüm arkadaşlarım geçmiş olsun, Allah şifa versin

günaydın güzel annişler kötü haberle başladık güne hayırlı haberlerle devam ederiz inşallah hasta olanlara çok geçmiş olsun kontrole gidicekler sağlıklı haberlerle dönerler inşallah arkadaşlar dila ve simenaydan haber varmı çok geçmiş olsun çok üzüldüm :a015:

kızlar günaydın, dün sormuştum yine soruyorum. grip aşısı olacak mısınız? dr. unuz ne diyor. benim dr.um kendisi olmuş ve de öneriyor.

Şimdi okuyabildim geçmişi akannehir
Ben de gripler devam ediyor vs.. zannetmiştim geçmiş olsun alıntılarından :gitme:

Dila, Simenay, Tırtılkelebek, Beko çok geçmiş olsun arkadaşlarım
Allah ım tez zamanda şifa versin, atlatmanızı nasip etsin inş.

Günaydın arkadaşlar,

Neler olmuş hafta sonu böyle...

Simenay, Dila, Tırtıl Kelebek, Beko, hepinize çok geçmiş olsun. En kısa zamanda hepinizden hayırlı haberler alırız inşallah, dualarım sizinle arkadaşlarım...

Haftaya güzel haberlerle başlamadık, önce hasta arkadaşlarımızdan sonra da herkesten güzel haberler gelir birer birer...

Günaydın arkdaşlar heralde herkezde bir hastalık var bende iki gündür sabahları ne yesem çıkartıyorum.. çok kötü çıkartıyorum... birde kan ilaçı atıyorum ya iğrenç bir tadı var zaten bu gün bebeğimi görmeye gideceğim.. öğlenden sonra inşallah birşey çıkmaz dua edin arkdaşlar hayırlı haberlerle geliriz...

sonra sağlık ocağına 2. aşıya gidecem... üfff ya çok korkuyorum....

Dila, Simenay, Tırtılkelebek, Beko çok geçmiş olsun arkadaşlarım inşallah Hayrılsııyla atlatırsınız...

Yağmurcum sana da geçmiş olsun :gitme:
Bebeğini görmeye gideceksin opuyorumnanaktan ne güzel opuyorumnanaktan
Hayırlı haberlerle gel bakalım inş.

Bu arada aşıdan da korkma bakim :mymeka:

-tatlicadiarzu-

Yağmurcum sana da geçmiş olsun :gitme:
Bebeğini görmeye gideceksin opuyorumnanaktan ne güzel opuyorumnanaktan
Hayırlı haberlerle gel bakalım inş.

Bu arada aşıdan da korkma bakim :mymeka:

inşallah görecem diye mutluyum ama bir yandan da korkuyom yafff ne kadar olsaa aşı iğne sonuçta ...

günaydın güzel anneler geçmişi okuduğum kadrı ile hasta olan arkadaşlarım var hele birde domuz gribinden şüğhelenn var mevlam hepinize sağlık sıhhat versin .... doktora gidecek olan annelerede şimdiden hayırlı haberler ile gelmeleri için dua ediyorum ....

-tatlicadiarzu-

inşallah görecem diye mutluyum ama bir yandan da korkuyom yafff ne kadar olsaa aşı iğne sonuçta ...

canım sakın korkma emin ol hiç bir acı hissi olmayacak ayrıca şimdiye akdr çok kere test edildiği için düşüneceği ndert edeceğinde bir sıkıntı yok bence doktoruna güven canım...

Siendrunce Günaydın kızlar... hepinize güzel bir hafta diliyorum haftasonu çabuk gelir inşaaalla

amin canım inşallah hatta bayramda çabuk gelsin inşallah :):)::)

gzdatk kızlar günaydın, dün sormuştum yine soruyorum. grip aşısı olacak mısınız? dr. unuz ne diyor. benim dr.um kendisi olmuş ve de öneriyor.

canım hep aynı konuyu konuşuyoruz ve hep söylüyorum ben bu aşaıya güvenmiyorum yeterli testleri yapılmadı ya bebeğime bir zarar verirse bunu nhesabını sorabileceğim bile bir makam yok ..... yada kimse bu aşı kesinlikle gerkli diyemiyor ...

ankaralı arkadaşlarım dila ve simenay'ın numaraları varmı sizde bi arayıp bizide bilgilendirirmisiniz meraktayız :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…