2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün bizde dr a gittik 21 haftalık ve 470 gr olmuş kızım, ama hala hissedemedim ilk hamilleliklerde ve kız cocuklarda gec olur endişelenme dedi dr, bilgileri listeden güncellerseniz sevinirim..

kızlar bugün bizde dr a gittik 21 haftalık ve 470 gr olmuş kızım, ama hala hissedemedim ilk hamilleliklerde ve kız cocuklarda gec olur endişelenme dedi dr, bilgileri listeden güncellerseniz sevinirim..

masallah bende 22+6 ım yenı yenı hıssedıyorum daha ama dunle bugun daha bıcok hıssetmeye basladım :)) o lıste hangı bolumde? bende bakmak ıstıyorum ama bulamadım ya

slm kızlar sanırım %90 esım domuz grıbı
doktor arkadası var hacettepe domuz grıbı bolumunde calısıyor
muayene ettı.bana bulasmıstır
en az nasıl atlatılır onu bulmalıyız mandalına portakall greyfurt suyu
ıcıyordum yarında agızdan c vıtamını almaya baslıyacagım

gecmis olsun tırtıl
cok endiselenme oyle normal gripten cokta agır bi yonu insallah hastalıgımız olmadıgı surece
bol bol vitamin ve keske bagısıklık sistemini kuvvetlendirici ilac icebilsek
esimde dr o daha cok onu oneriyor bagısıklıgı kuvvetlendirince insallah bi sey olmayacaktır ama bize yasak

valla cok gecmıs olsun ama benım hıcbı fıkrım yok kusura bakma. o doktor arkadasınıza danıssan daha ıyı olur bence. boyle kulaktan dolma seylerle yanlıs bısey falan yapabılırsın aman diyim CADIARZU

canım büyük geçmiş olsun ben bu durumda nedenir bilmem ama sen ilk iş doktorunu ara o sana hangi ilaçları içip hangi ilaçları içmemen gerektiği konusunda yardımcı olur.Zaten bu gripte abarttıkları kadar yok bence normal grip gibi hemen atlatırsın.EKŞİ NARDA YE oda çok kuvvetli grip için.

ay canım geçmiş olsun...eminmisiniz?hemen hastanede tedavi altına alınsaydın..Allah korusun bişey olmasın...

canım çok geçmiş olsun doktorunla görüş buraalrda çare arama sakın sana en doğru yolu o gösterir eşinden de uzak dur bu aralar

kızlar günaydın. dün ben de ayrıntılı usg için dr. a gittim.herşey normalmiş çok şükür. 21 haftalığız. 406 gr.
TIRTIL KELEBEK, dün dr. umun bir hastası domuz gribiymiş . ne yapacak dedim. istirahat edecek. yapılacak birşey yok. endişelenmeye gerek yok dedi. iyi beslen. bol bol mandalina nar kivi falan ye. geçmiş olsun.

SıMENAY ve DıLa geçmiş olsun. Allah şifa versin....

kızlar doktrunuza domuz gribi aşısını sordunuz mu? benim dr. um öğretmenler en riskli grup olmalısın diyor. ben, eşim , çocuk olduk diyor. ne yapacaksınız. az önce gazetede okudum aralık ayında sıcaklığın 10 derecenin altına düşmesiyle artış gösterecekmiş. çok endişeleniyorum. okullar gerçekten hiç sağlıklı değil ve öğrenciler hiç dikkat etmiyorlar. kafam çok karıştı.

BEKO SİMENAY VE DİLA06 hepınızede cok gecmıs olsun
canım cokk saol

tatlım çok geçmiş olsun...eşin çok daha iyi bilir ama dinlenmek bol sıvı almak sart...tekrar geçmiş olsun..

beko ve tırtılk. çok geçmiş olsun canlarım
babylove maşallah kuzuna canım Allah sağlığını daim etsin
tatlım çokk saol

beko-simenay-dila çok geçmiş olsun acil şifa versin:Saruboceq:
kızlar ne oluyor böyle bize bu ara anlamadım.benimde kan şekerim yüksek çıktı.bebişim o yüzden mi iri diye düşünmeye başaldım(haftaya 100gr glükoz testine gidicem.umarım bişey çıkmaz..

Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza versin inşallah:Saruboceq:

tatlım çokk saol.. aynı dert bende de var gibi geçen gün bende tok kan verdimglukoz 184 çıkmış çokk yüksek bende pzt seker yüklemesine gidiyorum.önce aç sonrarada bir kaç kez seker yükledikten sonra kan alınıyomuş... inşaalah bişi çıkmaz

Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...

Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:

Nazar mı var ne var valla nasıl moralim bozuldu okuyunca İnşallah bişey olmaz Rabbim sen onların yardımcıları ol Bebeklerini koru..... (Amiiin)

Canım çook geçmiş olsun eşine inşallah sana bulaşmamıştır. Belki bebek için aldığın vitaminler korumuş olabilir. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun

Beko -- Hepatit canlarımm sizlere de geçmiş olsun

dün giremedim diye üzülüyordum ama girince daha çok üzüldüm...hastalık haberleri var sedece...Allaha emanetiz hepimiz...acil şifalar diliyorum herkese...dularım sizinle....

ewet snowwhite bnde dün bebişime alışwerişe gittim sonra işlerim wardı girmek için sabırsızlanıyodum akşam bi baktım hep kötü haberler(( allah herkesin şifasını wersin yarın sabahta ben gideceğim glukoz tolerans testine hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…