2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ınşallah kızlardan güzel haberler alırız.BENDEDE iki gündür misafir var evde dubleks in çık in çık mahvoldum şimdi ayaklarımı uzattım ayaküstü bişeyler atıştırdım çok yorulmuşum.
Bu hafta benimde tetenoz aşım var iki hafta sonrada şeker yüklemesi allah yardımcımız olsun umarım sonuçlarınız düzgün çıkar HEPATıT ve BEKO .

Canım bugün Ankara buluşmasını yapacaktık. Dün Simenay bana mesaj attı, o yazmıs... Allah yardımcıları olsun...
yaa okadar üzüldüm ve takıldımki bu mevzuya ..hamileliğimin 8. haftasında bende yasadım aynı seyleri.. bodrumda tatildeydim ufak bi düşme sonucu bir gün sonra benimde basıma geldi.bir hafta hastanede yattım bir ayda evden çıkmadan yatarak geçirdim yazlıktan evime dönemedim dr seyahat etmeme 3. ayı bitmeden izin vermedi..çok zordu.. rabbim kimsye yasatmasın hala korkularım devam ediyor.. bunuı yasayanlar bilir psikolojiniz eskiye dönmüyor dönemiyor.. bu nedenle beni çok etkiledi bu haber.. allah her ikisininde yardımcısı olsun....onun için dündendir girip bakıyorum bi haber var mı diye..

saol canım benim...

amin canım..insallah...sende dinlen kendine dikkat et...

beko, simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumları.

Ben de bebek için mobilya falan aldım ama daha sonra eklerim, şimdi sırası değil. ıyi bakın kendinize...

kızlar hepinize geçmiş olsun.
tırtıl kelebek,hemen doktora danış.gerçi konuştugum doktorlar bişi olmaz,normal grip gibi atlatılır diyo amaCADIARZU ay şu aşı gelse de vurulsak ya.

beko,hepatit,simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız.bizim durumlarda karışık bunalımdayım.oğlumun beyninde çok çokk küçük ölçüde bir tane koroid pleksus kisti tespit edildi.bu konuda bilgisi olan lütfen bana yol göstersin.önemli olmadığını ilerleyen haftalarda kendiliğnden kaybolacağını söylediler.ama down sendromu,zekasındamgerilik olabilirmi diye hergün kendimi yiyorum.dularınızı eksik etmeyin

selam kızlar yaa ayy ne olmuş sizlere ya allahım acil şifalar versin.
SİMENAY,DİLA ve TIRTILKELEBEK.umarım herşey yolunda gider allahım hep yanınızda olsun acil şifalar.

canım kendini yeme burda daha önce bu sorunu yasayan bir arkadasımız vardı o görüp sana cvp yazacaktır,hatta sende geçmişe bi bak bulmaya calış özelinden sorararsın...şimdiden geçmiş olsun.

kızlar benim çıkmam gerekio bu konuda bilgisi olan varsa bu olayı yaşayan arkadaşımızı bilen varsa lütfen özelime msj atsın arkalarda kalıp msjım gözardı edilmesin.

kızlar hepinize geçmiş olsun.
tırtıl kelebek,hemen doktora danış.gerçi konuştugum doktorlar bişi olmaz,normal grip gibi atlatılır diyo amaCADIARZU ay şu aşı gelse de vurulsak ya.

tatlım demin bende haberlerde dinledim hamileler için gelecek olan ası adjuvansız katkı maddesi içermeyen ve canlı mikrop barındırmayan amacı bagışıklık sistemini uyarmak olan asıymış.gebeliğin son 3 ayı grip gibi rahatsızlıklar zor geçirilir olunmalı deniliyor.. benim iki doktorum da olunmalı derken dahiliye uzmanı ,32 haftalık hamile her gün bu vakaların içinde olan arkadasım ben olmıycam diyor.benimde kafam çok karışık.ama akşamki haber ilk kez bu kadar bilgilendirici oldu ..tabii ne kadar dogruysa...araştırmak lazım..

slm kıslar
nasılsınız şekerler
gerçi haftasonu burda sizleri bulmak biraz zor ben de öyle tabi,neyse yarın sabah dr a gidiyoruz kızçemle dua edin ne olur,herşey yolunda gtsin,normal muayenemiz var+ayrıntılı usg için gün vericek+uçuş izni vericek bayram tatili için
dün ilk kez kızçeme bişiler almaya başladık,bugünde aldık biraz,ama iki günde epey kıyafetleri oldu artık başladık bakalım,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayaı ve giydirmeyi de nasip etsin inşallah,eşim ayarlasında fotoğraflarını mart bebeklerinin cicişlerine koyucam inşallah,ama çok şekerler

kızlar bugün bizde dr a gittik 21 haftalık ve 470 gr olmuş kızım, ama hala hissedemedim ilk hamilleliklerde ve kız cocuklarda gec olur endişelenme dedi dr, bilgileri listeden güncellerseniz sevinirim..

tatlım gözün aydın olsun ,haberler güzel maşşallah kızına
demek 21 haftayı geçti ama sen de hissedemedin ha
aslında bencillik olcak biraz ama azcık sevibdim ama inan kendi adıma ben neden diye diye yedim kafayı sanırım,ben de hala tık yok,belki de var da ben anlamıyorumdelikafadulden

çok geçmiş olsun cnm,Rabbim acil şifalar versin,tez zamanda eşin bu hastalğın üstesinden gelir inşallah, çok fazla sıkma kendini Rabbim seni de bebeğini de korur inşallah,eşinde hemen iyileşir inşallah,dualarımız sizinle olsun cnm

hadi gözün aydın tatlım,bebişinin sağlığı daim olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım öncelikle geçmiş olsun,ama bak dr ilerleyen zamanlarda kaybolcağını kötü bişi olmadığını söylemiş neden kendini bu kadar üzüyorsun,evet haklısın empati kurmak gerekirse aynı şey benim başıma gelse ben de çok ama çok üzülürüm fakat çok şükür dr geçicek demiş,sabırlı ve metin olmalıyız tatlım,sen kendini dinç ve inançlı hissettki bebeğin senden güç alsın ve çabucak atlatsın,ona yardımcı olman lazım böyle düşün şeker okkaydirigubbakcemile5

canım bebeğin güle güle giysin cicilerini:ecrin_bebek:
yarında doktorunuzdan güzel haberler alırsınız inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…