- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.801
beko-simenay-dila çok geçmiş olsun acil şifa versin:Saruboceq:
kızlar ne oluyor böyle bize bu ara anlamadım.benimde kan şekerim yüksek çıktı.bebişim o yüzden mi iri diye düşünmeye başaldım(haftaya 100gr glükoz testine gidicem.umarım bişey çıkmaz..
insaalah canım..bendede aynı stres allah yardımcımız olsun bende yarın gidiyorum..
Rabbim bizleri ve bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza versin inşallah:Saruboceq:
yaa okadar üzüldüm ve takıldımki bu mevzuya ..hamileliğimin 8. haftasında bende yasadım aynı seyleri.. bodrumda tatildeydim ufak bi düşme sonucu bir gün sonra benimde basıma geldi.bir hafta hastanede yattım bir ayda evden çıkmadan yatarak geçirdim yazlıktan evime dönemedim dr seyahat etmeme 3. ayı bitmeden izin vermedi..çok zordu.. rabbim kimsye yasatmasın hala korkularım devam ediyor.. bunuı yasayanlar bilir psikolojiniz eskiye dönmüyor dönemiyor.. bu nedenle beni çok etkiledi bu haber.. allah her ikisininde yardımcısı olsun....onun için dündendir girip bakıyorum bi haber var mı diye..Canım bugün Ankara buluşmasını yapacaktık. Dün Simenay bana mesaj attı, o yazmıs... Allah yardımcıları olsun...
saol canım benim...Nazar mı var ne var valla nasıl moralim bozuldu okuyunca İnşallah bişey olmaz Rabbim sen onların yardımcıları ol Bebeklerini koru..... (Amiiin)
Canım çook geçmiş olsun eşine inşallah sana bulaşmamıştır. Belki bebek için aldığın vitaminler korumuş olabilir. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun
Beko -- Hepatit canlarımm sizlere de geçmiş olsun
İnşallah kızlardan güzel haberler alırız.BENDEDE iki gündür misafir var evde dubleks in çık in çık mahvoldum şimdi ayaklarımı uzattım ayaküstü bişeyler atıştırdım çok yorulmuşum.
Bu hafta benimde tetenoz aşım var iki hafta sonrada şeker yüklemesi allah yardımcımız olsun umarım sonuçlarınız düzgün çıkar HEPATİT ve BEKO .
beko, simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun, inşallah sağlıkla atlatırsınız bu durumları.
Ben de bebek için mobilya falan aldım ama daha sonra eklerim, şimdi sırası değil. İyi bakın kendinize...
beko,hepatit,simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız.bizim durumlarda karışık bunalımdayım.oğlumun beyninde çok çokk küçük ölçüde bir tane koroid pleksus kisti tespit edildi.bu konuda bilgisi olan lütfen bana yol göstersin.önemli olmadığını ilerleyen haftalarda kendiliğnden kaybolacağını söylediler.ama down sendromu,zekasındamgerilik olabilirmi diye hergün kendimi yiyorum.dularınızı eksik etmeyin
kızlar hepinize geçmiş olsun.
tırtıl kelebek,hemen doktora danış.gerçi konuştugum doktorlar bişi olmaz,normal grip gibi atlatılır diyo amaCADIARZU ay şu aşı gelse de vurulsak ya.
BEKO ve HEPATİT silerede geçmiş olsun kızlarya geçmişi okudukca yazabiliyorum.allahım acil şifalar versin.
Allah acil şifalar versin çok üzüldüm simenay ve dilaya
beko sanada geçmiş olsun canım
kızlar bugün bizde dr a gittik 21 haftalık ve 470 gr olmuş kızım, ama hala hissedemedim ilk hamilleliklerde ve kız cocuklarda gec olur endişelenme dedi dr, bilgileri listeden güncellerseniz sevinirim..
slm kızlar sanırım %90 esım domuz grıbı
doktor arkadası var hacettepe domuz grıbı bolumunde calısıyor
muayene ettı.bana bulasmıstır
en az nasıl atlatılır onu bulmalıyız mandalına portakall greyfurt suyu
ıcıyordum yarında agızdan c vıtamını almaya baslıyacagım
kızlar günaydın. dün ben de ayrıntılı usg için dr. a gittim.herşey normalmiş çok şükür. 21 haftalığız. 406 gr.
TIRTIL KELEBEK, dün dr. umun bir hastası domuz gribiymiş . ne yapacak dedim. istirahat edecek. yapılacak birşey yok. endişelenmeye gerek yok dedi. iyi beslen. bol bol mandalina nar kivi falan ye. geçmiş olsun.
SİMENAY ve DİLa geçmiş olsun. Allah şifa versin....
beko,hepatit,simenay, tırtıl kelebek ve dila geçmiş olsun umarım en yakın zamanda atlatırsınız.bizim durumlarda karışık bunalımdayım.oğlumun beyninde çok çokk küçük ölçüde bir tane koroid pleksus kisti tespit edildi.bu konuda bilgisi olan lütfen bana yol göstersin.önemli olmadığını ilerleyen haftalarda kendiliğnden kaybolacağını söylediler.ama down sendromu,zekasındamgerilik olabilirmi diye hergün kendimi yiyorum.dularınızı eksik etmeyin
slm kıslar
nasılsınız şekerler
gerçi haftasonu burda sizleri bulmak biraz zor ben de öyle tabi,neyse yarın sabah dr a gidiyoruz kızçemle dua edin ne olur,herşey yolunda gtsin,normal muayenemiz var+ayrıntılı usg için gün vericek+uçuş izni vericek bayram tatili için
dün ilk kez kızçeme bişiler almaya başladık,bugünde aldık biraz,ama iki günde epey kıyafetleri oldu artık başladık bakalım,Rabbim sağlıkla kucağımıza almayaı ve giydirmeyi de nasip etsin inşallah,eşim ayarlasında fotoğraflarını mart bebeklerinin cicişlerine koyucam inşallah,ama çok şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?