- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.881
kızlar neler oluyor ya.nazarmı değdi yoksa.
ben iyiyim canım be,çok şükür ama biraz yorgunluk ve bel ağrısı oluyor bu aralar...çok tembelleştim,hiç ev işi falan yapmak içimden gelmiyor...
aman canım maşallah diyelim
sevindim iyi olmana.yorgunluk ve bel ağısı aynı bendde de var.iş yerinde kendimi masayagizleyip bacaklarımı topluyorum:)yoksa sürekli oturamıyorum canım.tembellikse diz boyu ev aldı başını gidiyor.. boş ver canımız ve de içimizdeki can daha değerli. bi de ne zaman tembellik yapcaz ki bi daha kaydirigubbakcemile3
kızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek
22+2 hafta da 456 gr:
hijyenim çok teşekkür ederim cnm umarım yapabilmişimdir.kendine ii bak kocamaaaaaaan teşekkür öpücüğü opuyorumnanaktan
rabbim hepimizi bebeklerimizi kem gözlerden nazarlardan korusun.ya evet kışla birlitke annelere de bbekelre de nazr değidi snrıırım:
allah sağlıkla sıhhatle kucaüına almayı nasip etsin bebeğini canımm.bende çok kilo aldım.dr kızıyor ama yiyorum bende.benimde kızım olucak allahın izniyle inşallah.ilondan dolyı çopk hissedeöiyorsun bebeğin tekmelerini dedi.yani o kadar takık kiloya.merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nete bbeğim kız olacak.çok mutluyum.tek sorunum kilolarım çok kilo alan varmı acaba aranızda? 10 kilo aldım şu ana kadar 23+4 günlük hamileyim.umarım normaldir.
Ben de 2010 mart annelerindenim inşaallah.hayırlısıyla bir oğluşumuz olacak.ve ilk bebeğimiz.eşim ise oğluşu olacağı için acayip gururlu:)kız da olsa farketmeyecekti ama ikimizde erkek bebek daha çok istedik.Rabbim nasip etti.içim kıpır kıpır.onunla hergün konuşuyorum.okşuyorum kitap okuyorum..onunla evde geçireceğim vakitleri düşündükçe daha mutlu oluyorum.babasını deliler gibi seviyorum :) :asigim:Şenizoğlunu kimbilir nasıl sevicem:)doktorum sağlıklı bir bebiş dedi ve kainatta sanki herşey bana ve oğluşuma ilgi ve alaka içinde.çok mutluyum.Allahım herkese yardım etsin.tüm hamile bayanlara kocaman mutluluklar nasip etsin..
allah sağlıkla sıhhatle kucaüına almayı nasip etsin bebeğini canımm.bende çok kilo aldım.dr kızıyor ama yiyorum bende.benimde kızım olucak allahın izniyle inşallah.ilondan dolyı çopk hissedeöiyorsun bebeğin tekmelerini dedi.yani o kadar takık kiloya.
kızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek
22+2 hafta da 456 gr:
canım eşine Allah tan acil şifalar diliyorum ve inşaallah sen iyisindir.dikkat et kendine.slm kızlar sanırım %90 esım domuz grıbı
doktor arkadası var hacettepe domuz grıbı bolumunde calısıyor
muayene ettı.bana bulasmıstır
en az nasıl atlatılır onu bulmalıyız mandalına portakall greyfurt suyu
ıcıyordum yarında agızdan c vıtamını almaya baslıyacagım
Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...
Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:
Ben de 2010 mart annelerindenim inşaallah.hayırlısıyla bir oğluşumuz olacak.ve ilk bebeğimiz.eşim ise oğluşu olacağı için acayip gururlu:)kız da olsa farketmeyecekti ama ikimizde erkek bebek daha çok istedik.Rabbim nasip etti.içim kıpır kıpır.onunla hergün konuşuyorum.okşuyorum kitap okuyorum..onunla evde geçireceğim vakitleri düşündükçe daha mutlu oluyorum.babasını deliler gibi seviyorum :) :asigim:Şenizoğlunu kimbilir nasıl sevicem:)doktorum sağlıklı bir bebiş dedi ve kainatta sanki herşey bana ve oğluşuma ilgi ve alaka içinde.çok mutluyum.Allahım herkese yardım etsin.tüm hamile bayanlara kocaman mutluluklar nasip etsin..
aaaa olurmu öyle şey?O zaman benimkide zayıf.Doktor normal diyorsa eğer normaldir.Hem hiç belli olmaz birden son ay fazla kilo alıverir.Hem çok kilolu doğan çocuk daha iyi olur diye bir şey yokki.Normal standartlarda sağlıklı doğsunlar inş.
benide büyük ihtimalle göndericek dr diyetisiyene aslında hiç sağlıklı değil canım ya ama durmuyorumki.cokacimcoook..ama inan hiç umrumda değil yeterki sağlıklı olsun kızım veririm o kiloları nasıl olsa.Canım evet birden kilo alınıyormuş benim bir arkadaşta martta doğum yapacak ama şimdiden 20 kilo almış doktoru diyetisyene göndermiş.Son aylar dahada çok alacağımız için şimdiden dikkat etmek gerek.Ama tabii öncelik bebeğin sağlıklı olması.Kilolar nasipse giderler doğumdan sonra inş. Yinede kontrollü gitmeye devam ....
rabbim hepimizi bebeklerimizi kem gözlerden nazarlardan korusun.
SIBELTAN kullanıcısından alıntı
Ben de 2010 mart annelerindenim inşaallah.hayırlısıyla bir oğluşumuz olacak.ve ilk bebeğimiz.eşim ise oğluşu olacağı için acayip gururlu:)kız da olsa farketmeyecekti ama ikimizde erkek bebek daha çok istedik.Rabbim nasip etti.içim kıpır kıpır.onunla hergün konuşuyorum.okşuyorum kitap okuyorum..onunla evde geçireceğim vakitleri düşündükçe daha mutlu oluyorum.babasını deliler gibi seviyorum :) oğlunu kimbilir nasıl sevicem:)doktorum sağlıklı bir bebiş dedi ve kainatta sanki herşey bana ve oğluşuma ilgi ve alaka içinde.çok mutluyum.Allahım herkese yardım etsin.tüm hamile bayanlara kocaman mutluluklar nasip etsin..
canım eşine Allah tan acil şifalar diliyorum ve inşaallah sen iyisindir.dikkat et kendine.
yaa neler olmuş çok üzüldüm nazar mı değdi kızlara.Simenay ve Dila ya geçmiş olsun Allah şifa versin bebeklerini korusun hepimizin.umarım biran önce aramıza dönerler.:Saruboceq:
hepinize selamlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
doktora gidip güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.ve gidecek olanlarda inşaallah iyi haberlerle dönerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?