2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öyle düşünme benimde gecen haftasonu gittiğimde 22 cm 450 gr dı 21+1 haftalık gözüküyordu ...Şimdi 23 haftaya girmek üzereyiz artık...Üzme kendini meleğin çok kilo alır son aylarda daha fazla olucak merak etme
Nilüfercim bilgilerimi güncelleyebilir misin?

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nete bbeğim kız olacak.çok mutluyum.tek sorunum kilolarım çok kilo alan varmı acaba aranızda? 10 kilo aldım şu ana kadar 23+4 günlük hamileyim.umarım normaldir.

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nete bbeğim kız olacak.çok mutluyum.tek sorunum kilolarım çok kilo alan varmı acaba aranızda? 10 kilo aldım şu ana kadar 23+4 günlük hamileyim.umarım normaldir.
allah sağlıkla sıhhatle kucaüına almayı nasip etsin bebeğini canımm.bende çok kilo aldım.dr kızıyor ama yiyorum bende.benimde kızım olucak allahın izniyle inşallah.ilondan dolyı çopk hissedeöiyorsun bebeğin tekmelerini dedi.yani o kadar takık kiloya.

Ne mutlu sana.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Canım evet birden kilo alınıyormuş benim bir arkadaşta martta doğum yapacak ama şimdiden 20 kilo almış doktoru diyetisyene göndermiş.Son aylar dahada çok alacağımız için şimdiden dikkat etmek gerek.Ama tabii öncelik bebeğin sağlıklı olması.Kilolar nasipse giderler doğumdan sonra inş. Yinede kontrollü gitmeye devam ....

aaaa olurmu öyle şey?O zaman benimkide zayıf.Doktor normal diyorsa eğer normaldir.Hem hiç belli olmaz birden son ay fazla kilo alıverir.Hem çok kilolu doğan çocuk daha iyi olur diye bir şey yokki.Normal standartlarda sağlıklı doğsunlar inş.

canım eşine Allah tan acil şifalar diliyorum ve inşaallah sen iyisindir.dikkat et kendine.
Simenay az önce mesaj attı, bugün hastanelik olmuş...
Dila'nın da kanaması varmış... Hastaneye yatabilirmiş...

Allah yardımcıları olsun... Geçmiş olsun...:Saruboceq:

yaa neler olmuş çok üzüldüm nazar mı değdi kızlara.Simenay ve Dila ya geçmiş olsun Allah şifa versin bebeklerini korusun hepimizin.umarım biran önce aramıza dönerler.:Saruboceq:

hepinize selamlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
doktora gidip güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın.ve gidecek olanlarda inşaallah iyi haberlerle dönerler.

hoşgeldin canım Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin mutluluğunuz bozulmasın:1hug:

amin canım yaa inşallah ... aslıdna ben mesela kilolu doğmuşum sonra senelerce çok zayıftım 172 boyum vardı 42 kilo idim lisede iken :) incecik dal gibi bişeydim :):):) önemli olan sonradan beslenmesi ve sağlıklı olması doğru diyorsun :):):)

Amiiiiiiiiiiiiin güzelm sende hoşgeldin sibeltan bende yeni katıldm.Rabbim herkese kucağına sağlıcakla almayı nasip eder inş.Bütün hamiş güzel anne adaylarına mutluluklar diliyorum

benide büyük ihtimalle göndericek dr diyetisiyene aslında hiç sağlıklı değil canım ya ama durmuyorumki.cokacimcoook..ama inan hiç umrumda değil yeterki sağlıklı olsun kızım veririm o kiloları nasıl olsa.

günaydın canlarımm:1hug:

hasta olan arkadaşlarım inşallah iyi haberlerinizi alırız bütün hafta sonu çok üzüldüm bu haberlere acil şifalar dilerim

doktora gidecekler de güzel haberlerle gelirler inşallah...
seyyalcim niye kendini üzüyorsun böyle bebeğin sağlıklı kiloyu alır yeterki sağlığı yerinde olsun ayrıca doktor sağlıklı normal diyorsa sorun yok benim oğlanda öyle çok kilolu dğl normal seyrinde dvm ediyor
bizde çarşamba ayrıntılıya giricez inşallah hayırlı haberler alırızz özledim bebekimi hemen çarşamba olsun istiyorumm

rabbim hepimizi bebeklerimizi kem gözlerden nazarlardan korusun.

amin cnaım ami inşallah. sağlılal hıhatşle yaparız doğumalrımızı mevlam hasta annelerede acvilen sağlık sıhhat nasip etsin hepimizi nazarlardan belalardan korusun

canım hoşgeldin aramaıza burası çok güsel bir topluluk hepimiz hergünü sevinçleri üzüntüleri hep birlitke paylaşıp atlatıyoruz aklına ne gelirse yaz tıpkı şimdi ki gibi bütün heyecanını ve derdini emin ol sende çok seveceksin hepimizi :):): kocaman bir ailemiz vardı git gide büyüyor hoşgeldin cnaım her daim ügzel ahbeler ile yazışmayı naip etsin emvlam sana da bizlere de ....

yaaa kızlar çok geçmiş olsun.
TIRTIL KELEBEK canım benim inşallah bulaşmamıştır sana bulaştırsa eğer inşallah allahın izniyle hafif atlatrsın.korkma sakın evde dinle bol bol cvitamini takviyesi.rabbim yarıdmcın olsun canım.eşinede çok geçimiş olsun.

DİLA ve SİMENAY
kızlar ya çok üzüldüm ama geçicek.dilacım rabbim korusun sendie bebeğinide.allahın izniyle çıkıcaksın hemen hastaneden.belkide ağır kaldırdın yada yordun kendini.
SİMENAY neden gitti hastaneye bilmiyorum ama rabbim onada acil şifaalr versin.
vallahi nazar değdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…