2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım sende sakın aklına böyle saçma düşünceler getirme ne demek bebeğim zayıf.hiçta bile değildir.sen şimdi öyle görüyorsun ama daha büyüycek annesi.bir anda kilo alıyorlarmış zaten.allahın izniyle gayet normal kiloda doğucak bak görürsün.

amin canım yaa ayrntılı çok güsel bişey o kadr uzun ve heryerini öyle güzel inceliyorlar ki sende doya doya görüyorsun meleğini..... ve inşallah güzel ahberler ile gel cnaım benim...

biizm ebbekte bu hafta doktora tekrar gideceğiz bakalım son durumuuz ne olmuş hem kilo olarak hemde sağlık olarak iyiydi çok şükür ama listelere bakıyorum hep altında görünüyor internetteki baz alınan değerlerin ondan üzüldüm ben yoksa doktor ehrşey yolunda demişti zaten çok şükür...

kızlar bende iyi değilim bugün.iki gün raporluydum şimdide öksürmeye başladım boğazım acıyor.ıhlamur içiyorum bol bol.vücudumdada kırılıyor.

amin bitanem sağol:1hug:
bu kişiden kişiye değişen birşey en önemliside söylediğin gibi sağlıkları
biz birazcık tıkınalım olğumla yine geliriz açıktıkcokacimcoook

kızlar merhaba gunaydınnn opuyorumnanaktan
bi haftasonu giremedim neler olmus yaaa :sinifsinif:
umarım kızların ciddi bir sorunları olmaz ve bir an evvel aramıza donerler :sinifsinif:
cok uzuldum allah acil sifalar versinnnn :Saruboceq:
seyyalcımm canım benim bebeginin zayıf oldugu falan yok saglıklıdır masallah, zaten doktorun ole birsey olsaydı sana soylerdi, icini sıkma ferah tut canım benim lmaz:
kujucum canım benim, sende insallah carsamba gunu hayırlı haberlerinle gelirsin doktorundannn kaydirigubbakcemile5

bende haberler iyi cumartesi aylık kontorlume gittim, hersey normaldi bebismide bende yalnızca bir konu dısında inanılmaz kilo alıyorummmm :sinifsinif:
toplamda 12 kilo almıs bulunuyorum, doktor kesinlikle rejim dedi, tatlıyı tamamen yasakladı lmaz::sinifsinif:

Selam canlar,

Tırtıl Kelebek, Simenay ve Dila'cım çok çok geçmiş olsun((Kızlar dikkat edin kendinize lütfen.... Bebişlerimizi sağlıkla doğuralımda, Allah'ımdan başka bişey istemiyorum. Nazara geliyos hep, güzel güzel dolaşıyos ortalıkta, hep nazar oluyor..

kızlar bende iyi değilim bugün.iki gün raporluydum şimdide öksürmeye başladım boğazım acıyor.ıhlamur içiyorum bol bol.vücudumdada kırılıyor.

geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine havalar tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk kaapıyoruz böylee

handecim teşekkür ederim hayatım bu kilo korkusu hepimizde var frenlememiz lazım kendimizi amann diyip geçmemek lazım zorluğunu biz çekeriz sonra ne kadar çok kilo okadar zor doğum ve doğum sonrası hareket zorluğu bende müsaitim kiloya o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum sende biraz azaltırsan yavaşlar canımcım kilo alman canını sıkma yinede:1hug:

bleangel canım aynı durum bendede war bebegimin beyninde 2 tane kist cıktı ve doktoruma kostura kostura göstermeye gittim ama doktorum hiç üzerinde durmadı bile olamsı gereken kistler önemli bişey degil dedi..arada böyl kötü şyl bnimde gelio aklıma ama önce allah ıma sonra dktorumma güveniorıum.amniyosentez sonuclarımda temiz cıktı.doktoruna güven

sagol canım benim evet bundan sonra gercekten cok dıkkat edicem, bide yuruyus yapıcam isten cıkınca aksamlarıı mafoldumben
ınsallah obur aya az alırımda bıraz dengelenırmafoldumben

herkese marhaba canlar öncelikle simenay dila beko tırtıll kelebek cook gecmiş olsun allah saglık sıhhat wersin..hepinize mutlu bol tepikli günleropuyorumnanaktan

Bir görüş bakalım
Ben de tel ağrıkesici bile almadım şimdiye kadar ama bu bulantılar bana çok çektiriyordu, mecbur alıyorum o ilaçları (
hiçte zayıf değil tatlım benimki de 418 gr dı 21. haftada
hem daha şimdiden belli olmaz ki, son aylarda öyle bi toparlayacaklar ki göreceğiz inş. opuyorumnanaktan
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :1hug:
Maşaallah herşeyin yolunda olmasına çokk sevindim, mutluluğun daim olsun inş.
hihoyyyt hihoyyyt

herkese marhaba canlar öncelikle simenay dila beko tırtıll kelebek cook gecmiş olsun allah saglık sıhhat wersin..hepinize mutlu bol tepikli günleropuyorumnanaktan

hoşgeldin şekercim sende iyisindir inşallah az önce yazmışsın o arkadaşımız bunu daha önce yaşayan varsa bana özelden yazabilirmi demişti herzaman giremiyormuş sanırım

Aynen öyle canım.Çok takılma kızın sağlıklı olsun yeter.Doğumdan sonra yavaş yavaş veririz inş.

Simenay,dila,beko,tırtılkelebek geçmiş olsun hepinize arkadaşlar.Çok dikkat etmek gerek.Sinpac cım bizim adımıza bol bol geçmiş olsun dileklerimizi iletirmisin.Dilanın kanaması durur inş.

off bugün çok yorgunum hiçbirşey yapmak istemiyorummm havada kasvetli şöyle bi kendimi toparlasamm işler beni bekliyor saat 1 i geçti poffmirmirmirmir

ebrucum hosgeldınnn opuyorumnanaktan
umarım iyisinizdir zemuszemusŞeniz
handcim iyiyiz canm ck sükü ama böyle haberleri duyunca üzülüyoruz işte.insaşllah iyi olur arkadaslar..siz napıosunuz bebişle??ya handecim biraz yawas git simdiden 10 kilo fazla gibi..kızz bana yolla fazlalıklarını simdiye kadar sadece 4 kilo alabildim..bebişin kilosunuda daha hiç ögrenmedim..seyyel gibi bende bazen acaba ciroz bi bebekmi doguracam diorum walla..

hoşgeldin şekercim sende iyisindir inşallah az önce yazmışsın o arkadaşımız bunu daha önce yaşayan varsa bana özelden yazabilirmi demişti herzaman giremiyormuş sanırım
hossbuldum kujucuum..iiyiz kusum sen nasılsın ??o kaswet burdada war arada günes gösteriyo gerci yüzünü ama..bu arada carsamba güsel haberler getir bisse..ayy kıskanıyorum sizi benim kontrole da cok war..ha bu arada blueangel a yazdıgım msjı hatrlattıgın için sagol tatlım hemen özelden göndereyim ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…