- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.901
amin canım sende sakın aklına böyle saçma düşünceler getirme ne demek bebeğim zayıf.hiçta bile değildir.sen şimdi öyle görüyorsun ama daha büyüycek annesi.bir anda kilo alıyorlarmış zaten.allahın izniyle gayet normal kiloda doğucak bak görürsün.amin cnaım ami inşallah. sağlılal hıhatşle yaparız doğumalrımızı mevlam hasta annelerede acvilen sağlık sıhhat nasip etsin hepimizi nazarlardan belalardan korusun
canım hoşgeldin aramaıza burası çok güsel bir topluluk hepimiz hergünü sevinçleri üzüntüleri hep birlitke paylaşıp atlatıyoruz aklına ne gelirse yaz tıpkı şimdi ki gibi bütün heyecanını ve derdini emin ol sende çok seveceksin hepimizi :):): kocaman bir ailemiz vardı git gide büyüyor hoşgeldin cnaım her daim ügzel ahbeler ile yazışmayı naip etsin emvlam sana da bizlere de ....
günaydın canlarımm:1hug:
hasta olan arkadaşlarım inşallah iyi haberlerinizi alırız bütün hafta sonu çok üzüldüm bu haberlere acil şifalar dilerim
doktora gidecekler de güzel haberlerle gelirler inşallah...
seyyalcim niye kendini üzüyorsun böyle bebeğin sağlıklı kiloyu alır yeterki sağlığı yerinde olsun ayrıca doktor sağlıklı normal diyorsa sorun yok benim oğlanda öyle çok kilolu dğl normal seyrinde dvm ediyor
bizde çarşamba ayrıntılıya giricez inşallah hayırlı haberler alırızz özledim bebekimi hemen çarşamba olsun istiyorumm
amin canım yaa ayrntılı çok güsel bişey o kadr uzun ve heryerini öyle güzel inceliyorlar ki sende doya doya görüyorsun meleğini..... ve inşallah güzel ahberler ile gel cnaım benim...
biizm ebbekte bu hafta doktora tekrar gideceğiz bakalım son durumuuz ne olmuş hem kilo olarak hemde sağlık olarak iyiydi çok şükür ama listelere bakıyorum hep altında görünüyor internetteki baz alınan değerlerinondan üzüldüm ben yoksa doktor ehrşey yolunda demişti zaten çok şükür...
kızlar bende iyi değilim bugün.iki gün raporluydum şimdide öksürmeye başladım boğazım acıyor.ıhlamur içiyorum bol bol.vücudumdada kırılıyor.
kızlar bende iyi değilim bugün.iki gün raporluydum şimdide öksürmeye başladım boğazım acıyor.ıhlamur içiyorum bol bol.vücudumdada kırılıyor.
bleangel canım aynı durum bendede war bebegimin beyninde 2 tane kist cıktı ve doktoruma kostura kostura göstermeye gittim ama doktorum hiç üzerinde durmadı bile olamsı gereken kistler önemli bişey degil dedi..arada böyl kötü şyl bnimde gelio aklıma ama önce allah ıma sonra dktorumma güveniorıum.amniyosentez sonuclarımda temiz cıktı.doktoruna güventatlım öncelikle geçmiş olsun,ama bak dr ilerleyen zamanlarda kaybolcağını kötü bişi olmadığını söylemiş neden kendini bu kadar üzüyorsun,evet haklısın empati kurmak gerekirse aynı şey benim başıma gelse ben de çok ama çok üzülürüm fakat çok şükür dr geçicek demiş,sabırlı ve metin olmalıyız tatlım,sen kendini dinç ve inançlı hissettki bebeğin senden güç alsın ve çabucak atlatsın,ona yardımcı olman lazım böyle düşün şeker okkaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine havalar tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk kaapıyoruz böylee
handecim teşekkür ederim hayatım bu kilo korkusu hepimizde var frenlememiz lazım kendimizi amann diyip geçmemek lazım zorluğunu biz çekeriz sonra ne kadar çok kilo okadar zor doğum ve doğum sonrası hareket zorluğu bende müsaitim kiloya o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum sende biraz azaltırsan yavaşlar canımcım kilo alman canını sıkma yinede:1hug:
herkese marhaba canlar öncelikle simenay dila beko tırtıll kelebek cook gecmiş olsun allah saglık sıhhat wersin..hepinize mutlu bol tepikli günleropuyorumnanaktan
Bir görüş bakalımÖĞLEDEN SONRA ARAYACAĞIM BAKALIM NE ÖNERİCEK BENDE ZATEN ÖNCEDEN MİĞDE PROBLEMİ VARDI AMA BEBEK BÜYÜDÜKÇE MİĞDEYE BASKI YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM AMA ÖYLE BÖYLE DEĞİL ALIŞIK DEĞİLİMDİR İLAÇ İÇMEYE BAŞ AĞRISI İÇİN BİLE KULLANMAMIŞIMDIR SANIRIM FERRUM YAPIYOR BUNU ÇÜNKÜ DAHA ÖNCEDEN BANA KAN ŞURUBU VERMİŞTİ VE ÇOK RAHATTIM BAKALIM ....ARARIM ÖĞLEDEN SONRA NE DİYECEK:mymeka:
hiçte zayıf değil tatlım benimki de 418 gr dı 21. haftadakızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek
22+2 hafta da 456 gr:
Hoşgeldin arkadaşım aramıza :1hug:Ben de 2010 mart annelerindenim inşaallah.hayırlısıyla bir oğluşumuz olacak.ve ilk bebeğimiz.eşim ise oğluşu olacağı için acayip gururlu:)kız da olsa farketmeyecekti ama ikimizde erkek bebek daha çok istedik.Rabbim nasip etti.içim kıpır kıpır.onunla hergün konuşuyorum.okşuyorum kitap okuyorum..onunla evde geçireceğim vakitleri düşündükçe daha mutlu oluyorum.babasını deliler gibi seviyorum :) :asigim:Şenizoğlunu kimbilir nasıl sevicem:)doktorum sağlıklı bir bebiş dedi ve kainatta sanki herşey bana ve oğluşuma ilgi ve alaka içinde.çok mutluyum.Allahım herkese yardım etsin.tüm hamile bayanlara kocaman mutluluklar nasip etsin..
hihoyyyt hihoyyytgünaydın canlarımm:1hug:
hasta olan arkadaşlarım inşallah iyi haberlerinizi alırız bütün hafta sonu çok üzüldüm bu haberlere acil şifalar dilerim
doktora gidecekler de güzel haberlerle gelirler inşallah...
seyyalcim niye kendini üzüyorsun böyle bebeğin sağlıklı kiloyu alır yeterki sağlığı yerinde olsun ayrıca doktor sağlıklı normal diyorsa sorun yok benim oğlanda öyle çok kilolu dğl normal seyrinde dvm ediyor
bizde çarşamba ayrıntılıya giricez inşallah hayırlı haberler alırızz özledim bebekimi hemen çarşamba olsun istiyorumm
herkese marhaba canlar öncelikle simenay dila beko tırtıll kelebek cook gecmiş olsun allah saglık sıhhat wersin..hepinize mutlu bol tepikli günleropuyorumnanaktan
benide büyük ihtimalle göndericek dr diyetisiyene aslında hiç sağlıklı değil canım ya ama durmuyorumki.cokacimcoook..ama inan hiç umrumda değil yeterki sağlıklı olsun kızım veririm o kiloları nasıl olsa.
handcim iyiyiz canm ck sükü ama böyle haberleri duyunca üzülüyoruz işte.insaşllah iyi olur arkadaslar..siz napıosunuz bebişle??ya handecim biraz yawas git simdiden 10 kilo fazla gibi..kızz bana yolla fazlalıklarını simdiye kadar sadece 4 kilo alabildim..bebişin kilosunuda daha hiç ögrenmedim..seyyel gibi bende bazen acaba ciroz bi bebekmi doguracam diorum walla..ebrucum hosgeldınnn opuyorumnanaktan
umarım iyisinizdir zemuszemusŞeniz
hossbuldum kujucuum..iiyiz kusum sen nasılsın ??o kaswet burdada war arada günes gösteriyo gerci yüzünü ama..bu arada carsamba güsel haberler getir bisse..ayy kıskanıyorum sizi benim kontrole da cok war..ha bu arada blueangel a yazdıgım msjı hatrlattıgın için sagol tatlım hemen özelden göndereyim ona..hoşgeldin şekercim sende iyisindir inşallah az önce yazmışsın o arkadaşımız bunu daha önce yaşayan varsa bana özelden yazabilirmi demişti herzaman giremiyormuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?