2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:sinifsinif: BEN cok cabuk kılo alabılıyorumm,
sen cok ıyı gıdıyorsun canım endıselenme cunku zaten asıl kılolar 5-6-7 de alınıomuss.
bebisinide merak etme, cunku simdiki kilosu onemli degıl.. zaten seyyal e de dedım bı anormallik olsa doktorunuz uyarırdı.
bende dıkkat etcem artıkkkkk zor olcak ama bebegım ıcın herseye katlanırım canım benım....

kızlar biz haftasonu bebisimize bebek arabası baktık, aklımızda travel system kraft fox araba vardı,
daha sonra bi magaza bize maxima moov travel sistemi gosterdi... a ynı kraft gibi ama daha hafifi yaklasık bir 4 kilo kadar daha hafif, ve katlanınca daha kucuk. Fiyatı ise 750 ama nakit alırsanız 650 olur dedi, 750 yi de 3 taksit yaparız dedi, tabi biz bi kac magaza daha gezdik ve fiyat aynıydı.
esim eve gelince hepsiburada dan arastırdı, ve orası 52% indirim yapmıs, araba ve ana kucagı (ana kucagı ,ilk 6 ay arabaya oturuyor) ve toplamda hepsını 330 tl 12 taksitle aldık...
bakalım begenecekmisiniz?
eger almayı dusunuyorsanı siddetle tavsiye ederim, kampanya 1 aralıkta bitiyormuss....
http://www.hepsiburada.com/maxima-m...px?categoryid=305668&productid=oyunpegmaxmoov
Hepsiburada.com : MAXIMA SAFE&GO ANAKUCAĞI VE OTO KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk

Selam kızlar herkes iyidir umarım

Simenay ve Dila'dan haber yok mu hala?? dünden beri kafam çok takıldı inşallah bişeyleri yoktur

canım güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah... Biz daha bi iğne bile almadık oğlumuza, doğmadan araba mümkün değil sanırım

canımcım süpoer güle gülew kullanın..ürünlerin geldimi??internetten alısweriş olayına biraz önyargılıyım hiç yapmadım daha öçnce ürünlerin geldsiginde bizi bilgilendr tamammı..bissde ona göre düşünelim..cünki bu hafta artık bebişin yatagını ana kucagını küvetini almayı düşünüyorum.bebek arabasını sonraya bıraktım..

inşallah canımcım valla hak veriyorum sana insan çok özlüyor bebekini şu iki gün geçse biran önce görsem tontişimi
hasta olan arkadaşlar da iyi olsa biran önce dilayı çok merak ediyorum iki gündür inşallah iyidirler
off hiç istemiyorum ama kalkıp bişeyler yapmam lazım heryer heryerde yanii hafta sonu hiç birşey yapmadım çünkü bide yemek derdimiz var öff artık offlaya puufflaya yapıcam :1shok:

çok ciciler canımcım güle güle kullansın bebişin
ana kucağını teyzesi almıştı arabayada oluyor dediğin gibi ama ben arabayı üç aylıkken falan almayı düşünüyorum

cok sagolun kızlar begendiginize sevindimmmm opuyorumnanaktan
biz cumartesi aksamı verdik siparisi, teslim alıp urune bakınca sizi bilgilendiricem, cunku fiyatı dısarıya gore cok cok iyi...kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

kıslar ben bitaraftan da işlerimi yapayım bari yapıştım bilgisayarın başına kaldırmam lazım k...mı-tatlicadiarzu-

inan bana cuamrtesi pazar temizlik yapayım dedim, elim hic gitmedi, hicbir yerimi kaldıramadım yataktan halsizdim, malum haftaıcı temızlık yapamıyorum... :umursamaz:
ama bu genel bi durum heralde hepimiz oyleiz, neysek i kocam evi supurdu de ben evi supurmekten kurtuldumm :lepi:

bnd sime haftasonları süpürge yaptırıorum sunun surasında 4 ayımız kaldı napalım idare edecekler..walla halıları bile yıkattım fabrikaya üzerlkerine kirlenmesin diye örtü örtüyorum dogumda ewimin tertemiz olması lazım..gelen giden kalan malum..simdiden yavas yavas ana temizligi yapıorum son aylar kendimizi bile kaldıramicaz koltuklardan hehehehkaydirigubbakcemile3

cnm bebeğinle ii günlerde kullan.indirimler çok iyiymiş.haftaya bende alışverişe başlmk istiyorm.oto koltuğu değişikmiş ayak bölümü kapalı sanırım.bebek ileri aylarda rahat edermi acaba ayakucundaki yer çıkartılıyormu?
olmazsa bende alabilirim.

ayrıca benim alıntılı mesajlar sizinki gibi olmuyor.ne yapmam gerekiyor arkadaşlar..

CANIM o ayak ortusu, ister takabılıyorsun istersen cıkarabılıyorsun..
cok kullanıslı, ben gidip magazada her yerine baktım, hem arabanın hemde ana kucagının, ana kucagı arabaya da monte olabılıyor, bebek arabasına da...

alıntıyla ilgili olarak bsi diemicem cunku bilmiyorum akannehir:uhm:

canım alıntı yap'a bastıktan sonra yeni bi sayfa açılıyor mesajını yaptığın alıntının altına yazıp cevaplaya basacaksın sen nasıl yapıyosun ki??:uhm:

fazla yorma kendini minnosum dinlene dinlene yap benim ewin iside duruyo ama bugün hiç yapasım yok beklesin:hulya:

kızlar temizli kdemişken benim evim sadece eşim geldiğinde iki gün kullanıp çıktığımız ve genelde herşey toplanmış üstleri örtülü olduğu için ço kkarmaşık annemde bana enrde ise suyumu kendi eli ile içirecek hiç bişi yaptırmıyor elim iyice soğudu yani .... Ama dün eşimden çok güzel bir söz aldım eğer diyor bayramda 3 4 gün izin verirerlse askeriyeden eve geldiğğimde bir akşam söz bütün evi güzelce bir silip süpüreceğim banyoyu ve mutfak dolabını balkonuda temzileyeceğim dedi ama ben çok yardı medemem dediğimde de sana zaten dokundurmayacağı msöz aşkım hepsini ben yapacağım dedi şimdi dua ediyoum bayramda izin versinerl diye :):):):) yoksa ocakta askerlik bittiğinde biizm eve 5 kadın koysam anca temizler :):):)

ya dediğin gibi ise gerçekten çok uygunmuş canım güle güle kullan çokta güzeelr inşallah ocaktada böyle olur fiyatalr bizm alışveriş o zaman başlayacak. eşimin ablasıda ben sana arabayı gönderirim hiç kullanmadık diyor ama modeli felan ansıl hiç bilmiyorum

canım ya nasıl kıyacaksın askere yazık ama onada bence ocağı bekleyip kadın tut eşinlede bolca vakit geçirmeye bak temizlikte neymiş boşveerrrrrrrrr laelaelaelaelae

yazık yaa nasıl da kıyamazmış karıcığına opuyorumnanaktan
aman hayırlısıla gelsin de temizlik neymiş boşver doya doya vakit geçir kocanla :1hug: bi süpürüp silerse yeter o da evin tozu gitsin diye balkonu mutfağı karıştırma bence

canm helal olsun walla esine bu zamanda yardım etmeyeceklerde ne zaman..hersey yardımlasa ortaklasa..tamam hamileyiz yapamıoruz gelenlerde anlar bi şekilde ama cookta salmamak lazım azdan coktan kendimizi cok yormadan ben dagınık ewde duramıorum zaten ..saldımmı tam salıorum toparladımmıda yere bal dök yala hesabıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…