- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.921
handcim iyiyiz canm ck sükü ama böyle haberleri duyunca üzülüyoruz işte.insaşllah iyi olur arkadaslar..siz napıosunuz bebişle??ya handecim biraz yawas git simdiden 10 kilo fazla gibi..kızz bana yolla fazlalıklarını simdiye kadar sadece 4 kilo alabildim..bebişin kilosunuda daha hiç ögrenmedim..seyyel gibi bende bazen acaba ciroz bi bebekmi doguracam diorum walla..
kızlar biz haftasonu bebisimize bebek arabası baktık, aklımızda travel system kraft fox araba vardı,
daha sonra bi magaza bize maxima moov travel sistemi gosterdi... a ynı kraft gibi ama daha hafifi yaklasık bir 4 kilo kadar daha hafif, ve katlanınca daha kucuk. Fiyatı ise 750 ama nakit alırsanız 650 olur dedi, 750 yi de 3 taksit yaparız dedi, tabi biz bi kac magaza daha gezdik ve fiyat aynıydı.
esim eve gelince hepsiburada dan arastırdı, ve orası 52% indirim yapmıs, araba ve ana kucagı (ana kucagı ,ilk 6 ay arabaya oturuyor) ve toplamda hepsını 330 tl 12 taksitle aldık...
bakalım begenecekmisiniz?
eger almayı dusunuyorsanı siddetle tavsiye ederim, kampanya 1 aralıkta bitiyormuss....
http://www.hepsiburada.com/maxima-m...px?categoryid=305668&productid=oyunpegmaxmoov
Hepsiburada.com : MAXIMA SAFE&GO ANAKUCAĞI VE OTO KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk
canımcım süpoer güle gülew kullanın..ürünlerin geldimi??internetten alısweriş olayına biraz önyargılıyım hiç yapmadım daha öçnce ürünlerin geldsiginde bizi bilgilendr tamammı..bissde ona göre düşünelim..cünki bu hafta artık bebişin yatagını ana kucagını küvetini almayı düşünüyorum.bebek arabasını sonraya bıraktım..kızlar biz haftasonu bebisimize bebek arabası baktık, aklımızda travel system kraft fox araba vardı,
daha sonra bi magaza bize maxima moov travel sistemi gosterdi... a ynı kraft gibi ama daha hafifi yaklasık bir 4 kilo kadar daha hafif, ve katlanınca daha kucuk. Fiyatı ise 750 ama nakit alırsanız 650 olur dedi, 750 yi de 3 taksit yaparız dedi, tabi biz bi kac magaza daha gezdik ve fiyat aynıydı.
esim eve gelince hepsiburada dan arastırdı, ve orası 52% indirim yapmıs, araba ve ana kucagı (ana kucagı ,ilk 6 ay arabaya oturuyor) ve toplamda hepsını 330 tl 12 taksitle aldık...
eger almayı dusunuyorsanı siddetle tavsiye ederim, kampanya 1 aralıkta bitiyormuss....
http://www.hepsiburada.com/maxima-m...px?categoryid=305668&productid=oyunpegmaxmoov
Hepsiburada.com : MAXIMA SAFE&GO ANAKUCAĞI VE OTO KOLTUĞU | Anne & Bebek & Çocuk
hossbuldum kujucuum..iiyiz kusum sen nasılsın ??o kaswet burdada war arada günes gösteriyo gerci yüzünü ama..bu arada carsamba güsel haberler getir bisse..ayy kıskanıyorum sizi benim kontrole da cok war..ha bu arada blueangel a yazdıgım msjı hatrlattıgın için sagol tatlım hemen özelden göndereyim ona..
kızlar biz haftasonu bebisimize bebek arabası baktık, aklımızda travel system kraft fox araba vardı,
Hepsiburada.com : MAXIMA MOOV BEBEK ARABASI | Anne & Bebek & Çocuk
canımcım süpoer güle gülew kullanın..ürünlerin geldimi??internetten alısweriş olayına biraz önyargılıyım hiç yapmadım daha öçnce ürünlerin geldsiginde bizi bilgilendr tamammı..bissde ona göre düşünelim..cünki bu hafta artık bebişin yatagını ana kucagını küvetini almayı düşünüyorum.bebek arabasını sonraya bıraktım..
kıslar ben bitaraftan da işlerimi yapayım bari yapıştım bilgisayarın başına kaldırmam lazım k...mı-tatlicadiarzu-
bnd sime haftasonları süpürge yaptırıorum sunun surasında 4 ayımız kaldı napalım idare edecekler..walla halıları bile yıkattım fabrikaya üzerlkerine kirlenmesin diye örtü örtüyorum dogumda ewimin tertemiz olması lazım..gelen giden kalan malum..simdiden yavas yavas ana temizligi yapıorum son aylar kendimizi bile kaldıramicaz koltuklardan hehehehkaydirigubbakcemile3inan bana cuamrtesi pazar temizlik yapayım dedim, elim hic gitmedi, hicbir yerimi kaldıramadım yataktan halsizdim, malum haftaıcı temızlık yapamıyorum... :umursamaz:
ama bu genel bi durum heralde hepimiz oyleiz, neysek i kocam evi supurdu de ben evi supurmekten kurtuldumm :lepi:
fazla yorma kendini minnosum dinlene dinlene yap benim ewin iside duruyo ama bugün hiç yapasım yok beklesin:hulya:kıslar ben bitaraftan da işlerimi yapayım bari yapıştım bilgisayarın başına kaldırmam lazım k...mı-tatlicadiarzu-
cnm bebeğinle ii günlerde kullan.indirimler çok iyiymiş.haftaya bende alışverişe başlmk istiyorm.oto koltuğu değişikmiş ayak bölümü kapalı sanırım.bebek ileri aylarda rahat edermi acaba ayakucundaki yer çıkartılıyormu?
olmazsa bende alabilirim.
ayrıca benim alıntılı mesajlar sizinki gibi olmuyor.ne yapmam gerekiyor arkadaşlar..
cnm bebeğinle ii günlerde kullan.indirimler çok iyiymiş.haftaya bende alışverişe başlmk istiyorm.oto koltuğu değişikmiş ayak bölümü kapalı sanırım.bebek ileri aylarda rahat edermi acaba ayakucundaki yer çıkartılıyormu?
olmazsa bende alabilirim.
ayrıca benim alıntılı mesajlar sizinki gibi olmuyor.ne yapmam gerekiyor arkadaşlar..
fazla yorma kendini minnosum dinlene dinlene yap benim ewin iside duruyo ama bugün hiç yapasım yok beklesin:hulya:
CANIM o ayak ortusu, ister takabılıyorsun istersen cıkarabılıyorsun..
cok kullanıslı, ben gidip magazada her yerine baktım, hem arabanın hemde ana kucagının, ana kucagı arabaya da monte olabılıyor, bebek arabasına da...
alıntıyla ilgili olarak bsi diemicem cunku bilmiyorum akannehir:uhm:
kızlar temizli kdemişken benim evim sadece eşim geldiğinde iki gün kullanıp çıktığımız ve genelde herşey toplanmış üstleri örtülü olduğu için ço kkarmaşık annemde bana enrde ise suyumu kendi eli ile içirecek hiç bişi yaptırmıyor elim iyice soğudu yani .... Ama dün eşimden çok güzel bir söz aldım eğer diyor bayramda 3 4 gün izin verirerlse askeriyeden eve geldiğğimde bir akşam söz bütün evi güzelce bir silip süpüreceğim banyoyu ve mutfak dolabını balkonuda temzileyeceğim dedi ama ben çok yardı medemem dediğimde de sana zaten dokundurmayacağı msöz aşkım hepsini ben yapacağım dedi şimdi dua ediyoum bayramda izin versinerl diye :):):):) yoksa ocakta askerlik bittiğinde biizm eve 5 kadın koysam anca temizler :):):)
canm helal olsun walla esine bu zamanda yardım etmeyeceklerde ne zaman..hersey yardımlasa ortaklasa..tamam hamileyiz yapamıoruz gelenlerde anlar bi şekilde ama cookta salmamak lazım azdan coktan kendimizi cok yormadan ben dagınık ewde duramıorum zaten ..saldımmı tam salıorum toparladımmıda yere bal dök yala hesabıopuyorumnanaktankızlar temizli kdemişken benim evim sadece eşim geldiğinde iki gün kullanıp çıktığımız ve genelde herşey toplanmış üstleri örtülü olduğu için ço kkarmaşık annemde bana enrde ise suyumu kendi eli ile içirecek hiç bişi yaptırmıyor elim iyice soğudu yani .... Ama dün eşimden çok güzel bir söz aldım eğer diyor bayramda 3 4 gün izin verirerlse askeriyeden eve geldiğğimde bir akşam söz bütün evi güzelce bir silip süpüreceğim banyoyu ve mutfak dolabını balkonuda temzileyeceğim dedi ama ben çok yardı medemem dediğimde de sana zaten dokundurmayacağı msöz aşkım hepsini ben yapacağım dedi şimdi dua ediyoum bayramda izin versinerl diye :):):):) yoksa ocakta askerlik bittiğinde biizm eve 5 kadın koysam anca temizler :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?