2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SAGOL canım benim,
begenmeniz beni sevindirdi zemuszemus
kargom gelsin detaylı bahsederimm... kaydirigubbakcemile5

ay yavrum biizmki keyfine düşkündür dün öyle karısını güzel hayallele mutlu etti şimdi banyoyu temizler gider sigara içmeye o rada da beni işlemeye başlar aşkım gel dıaşrda biraz dolaşalım gel film izleyelim demeye başlar :):):) ben şimdiden iyi bir halı ve koltuk yımaka şirketi ve iki tanede kadın ayarlamam lazım ocak ayında iş yapacak :):):) ama ocaa kadarda hüküm sürüyorum valla hiç bişeyle uğraşmayacağım ooohhh .... sonrasıda allah kerim ::):):):

hehhe aynı ben :):)::): kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ya nasıl kıyacaksın askere yazık ama onada bence ocağı bekleyip kadın tut eşinlede bolca vakit geçirmeye bak temizlikte neymiş boşveerrrrrrrrr laelaelaelaelae

üstte de yazdım kız valla hani çok zorda kalırsam ayrdım eder ama benide asla zorlamaz yani kıyamamz gerçekten yorulmama felan hiç dayanamaz.. eve hep hizmetç ialsam ses etmez yani :):) ama ne bileyim ben onunla iş yapmayıda çek severim çok keyifli oluyor tabi bir saatlik iş oluyor 3 - 4 saat sigara molalrı felan derken akşamı buluyor :) özledim ben kocamı yaaaa :

herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:

dr'umla görüştüm aşırı derecede kusma olduğunu ve miğdemde yanma olduğunu söyledim.
O da bana benim tahmin ettiğim gibi.Ferrum ilacının miğdeye maalesef böyle bir zarar verdiğini söyledi o yüzden sabah aksam değil 3-4 günde 1 tane alın ve tok karnına dedi bende tok karnına 1 tane aldığımı söyledim ozaman almayın dedi ve kasım 23.de kontrole geldiğinizde tekrardan bir görüşürüz dedi.Şimdi onu deneyeceğim eğerki ferrumu hiç kullanmazsam 1 hafta boyunca ilaçtan olduğunu farkedeceğim bakalım

Gözünaydın tatlım... İkinize de maşallah..
O iştah çok fena bişe.. Yiyosun yiyosun ama doymuyosun di mi.. kafamçokkarıştı

maşşallah hayatım kuzuna kocaman olmuş sağlıkla doğsun inşallah
şeker testinde iyi çıkar inşallah merak etme

bende eşimi aradım canım hiçbirşey yapmak istemiyor aşkım dedim:)
oda boşver hayatım yat dinlen yemeğide dışarda yeriz dedi sağolsun:)
o öyle diyince gazamı geldim nedir birden gözlerim açıldı evi süpürdüm tozları aldım balkonları yıkadım ama yemek yapmıycam bu firsatı kaçırırmıyım hehe
yaa ben hemen bi tane daha bebek isterim böyle olursa ohh pekbi kıymetli oluyoruz hamileyken bebişlerin hatırına kaydirigubbakcemile2

canım gözünaydın minigini görmüşssün opuyorumnanaktan..ya bu kilo meselesine taktım ben ilk randewumda doktrna sorucam bende bebişin kilosunu hiç ögrenemedim bugüne kadar..bende 60 kiloyum bu arada ama son iki ayda aldım 4 kilo..seker yüklemesi olayını herkes yaptırıomu??

Geçmiş olsun canım.. Ferrum ne ilacı ki?

kujucum waala sen tam 4 4lük bi ew hanımısın öyle bi izlenim bıraktın bende..masallah hangi arada yaptın sen bu işleri :1shok: eşim bana dısarda asla yemek yediremez ya rahat edemiorum ne bileyim bi antipatı durumu var..fisfisfis ama sana simdideen afiyet olsuuun cokacimcoook

canım ferrum kan ilacı degilmi demir yani??bende gyno ferro sanol kullanıorum..buda yina kan demir hapı..yani baska ilac tawsiye edemezmi sana aynı görewi göre..sorsaydın keske cünki benim mideme dokunmuyofisfisfis

Ayy temizlik deyince bende bu aydan sonra perdelerimi,çarşaflarımı yıkayıp ütüleyeceğim.Koltuklarıda mecburen bir şirkete verip temizletcem.Kadife fitilli olduğu için hiç bir şekilde temizlenmiyor.Üzerlerinede polar kumaş yaptırıp örteceğim.Doğumdan sonra misafirler gelince açarım koltukların üzerini.Başkada bir işim yok çok şükür.Lavabolar falan temiz çok şükür.Mutfak dolaplarının dışı temiz zaten sadece içlerini boşaltıp tozlarını alacağım.O da 1 saatimi alır en fazla.Yavaş yavaş yaparım.Balkonu 5 dk da yıkar çıkarım bir şey yok su döküp yıkancak sadece.Bu saydıklarım arasında beni yoracak olan sadece çarşaf,perde ütüleri sanırım.Gerisi çok daha kolay gözüküyor.Tencerelerimi temizlemiştik zaten.Halılarda yıkanmıştı.Aklımda sadece yıkanıp ütülenecek şeyler var.Onlarıda 1 ay kala bile olsa yaparım yavaş yavaş diyorum.Aslında niyetim aralıktan sonra yapmak tüm bunları.Camları ise silmesi için eşimden rica etcem çok yüksek katlılarda oturuyoruz silmem zor görünüyor şimdilik...

maşallah canım...gözün aydın :)

canım ben bayramdan sonra yaptırıyorum inşallah..önemli bir test..bu arada babağinin kilosunu tahmini olarak aşağıdaki linkten öğrenebilirsin :

http://www.gebelik.org/dosyalar/fetalweight.html

bence de ...yine de çok iş yapmışsın..eline sağlık....ben de 3 tepsi börek yaptım :1shok:

canım ferrum kan ilacı degilmi demir yani??bende gyno ferro sanol kullanıorum..buda yina kan demir hapı..yani baska ilac tawsiye edemezmi sana aynı görewi göre..sorsaydın keske cünki benim mideme dokunmuyofisfisfis

onu kullandım ve bitti canım onda bir sorunum yoktu ama su eczane olayı olduktan sonra bir ilacı bir daha alamıyorsun.Ferrum kan ilacı buarada ...Bir hafta kullanmayacağım ilacı miğdemi dinleteceğim ve kiloda alamıyorum maalesef bebeğim bile kimbilir ne durumda oluyordur kasıklarıma bile ağrı giriyor kusarken korkuyor insan ....

Benim doktorlar ısrarla gyno ferro sanol iç diyorlar fakat kronik gastritim nedeniyle bir hap bile beni öldürüyor resmen.Şu ana kadar sadece 2 hap içebildim ferro sanoldan.Doktorlar içmek zorundasın diyor.Bense içince hayatım kararıyor.İçmeyeceğim üzgünüm diyorum.Lohusalıkta zorluk çekersin diyorlar.Allahım yardım eder inş. yoksa gerçekten yemek yiyemez hale geliyorum o hapı içince...

kızlar bende demir hapı alıyorum, ama bu hap degıl, mınık sıselerde surup, bende demır eksıklıgı anemsı var, adı maltofer, gunde ıkı tane ıcıyorum..
ve hıc bır yan etkısı yok bi sorun doktrunuzakaydirigubbakcemile2

ewet kızlar keşke mümkün olsada hergün görebilsek eminim bi kaç yıl sonra portatif ultrasonlar çıkacak herkes istediğinde bebişini görebilecekalkisalkisalkis

laviniaebruistersen hesaplıyabiliosn cnm ultrason kağıdında ac ölçüsü karşısındaki ölçüyü gebelik org.da bi hesaplama tablosu war gir oraya tahmini ağırlık çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…