- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #23.941
ya dediğin gibi ise gerçekten çok uygunmuş canım güle güle kullan çokta güzeelr inşallah ocaktada böyle olur fiyatalr bizm alışveriş o zaman başlayacak. eşimin ablasıda ben sana arabayı gönderirim hiç kullanmadık diyor ama modeli felan ansıl hiç bilmiyorum
yazık yaa nasıl da kıyamazmış karıcığına opuyorumnanaktan
aman hayırlısıla gelsin de temizlik neymiş boşver doya doya vakit geçir kocanla :1hug: bi süpürüp silerse yeter o da evin tozu gitsin diye balkonu mutfağı karıştırma bence
canm helal olsun walla esine bu zamanda yardım etmeyeceklerde ne zaman..hersey yardımlasa ortaklasa..tamam hamileyiz yapamıoruz gelenlerde anlar bi şekilde ama cookta salmamak lazım azdan coktan kendimizi cok yormadan ben dagınık ewde duramıorum zaten ..saldımmı tam salıorum toparladımmıda yere bal dök yala hesabıopuyorumnanaktan
canım ya nasıl kıyacaksın askere yazık ama onada bence ocağı bekleyip kadın tut eşinlede bolca vakit geçirmeye bak temizlikte neymiş boşveerrrrrrrrr laelaelaelaelae
herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:
herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:
canım gözünaydın minigini görmüşssün opuyorumnanaktan..ya bu kilo meselesine taktım ben ilk randewumda doktrna sorucam bende bebişin kilosunu hiç ögrenemedim bugüne kadar..bende 60 kiloyum bu arada ama son iki ayda aldım 4 kilo..seker yüklemesi olayını herkes yaptırıomu??herkese selamlar kızlarrrr:))) doktordan geldim şirinemi gördüm 24+2deyiz 750gr olmuş kuşum bnde 60 kg çıktım doktrun baskülüne göre 4 kilo almışım 1 ayda amannn dedi dikkat!!! şeker yüklemeside yapıldı test sonucu yarın çıkacak bakalım güzel haberler gelir umarım, kocaman olmuştu yaa elleri nasıl büyümüştü:lepi:
dr'umla görüştüm aşırı derecede kusma olduğunu ve miğdemde yanma olduğunu söyledim.
O da bana benim tahmin ettiğim gibi.Ferrum ilacının miğdeye maalesef böyle bir zarar verdiğini söyledi o yüzden sabah aksam değil 3-4 günde 1 tane alın ve tok karnına dedi bende tok karnına 1 tane aldığımı söyledim ozaman almayın dedi ve kasım 23.de kontrole geldiğinizde tekrardan bir görüşürüz dedi.Şimdi onu deneyeceğim eğerki ferrumu hiç kullanmazsam 1 hafta boyunca ilaçtan olduğunu farkedeceğim bakalım
kujucum waala sen tam 4 4lük bi ew hanımısın öyle bi izlenim bıraktın bende..masallah hangi arada yaptın sen bu işleri :1shok: eşim bana dısarda asla yemek yediremez ya rahat edemiorum ne bileyim bi antipatı durumu var..fisfisfis ama sana simdideen afiyet olsuuun cokacimcoookmaşşallah hayatım kuzuna kocaman olmuş sağlıkla doğsun inşallah
şeker testinde iyi çıkar inşallah merak etme
bende eşimi aradım canım hiçbirşey yapmak istemiyor aşkım dedim:)
oda boşver hayatım yat dinlen yemeğide dışarda yeriz dedi sağolsun:)
o öyle diyince gazamı geldim nedir birden gözlerim açıldı evi süpürdüm tozları aldım balkonları yıkadım ama yemek yapmıycam bu firsatı kaçırırmıyım hehe
yaa ben hemen bi tane daha bebek isterim böyle olursa ohh pekbi kıymetli oluyoruz hamileyken bebişlerin hatırına kaydirigubbakcemile2
canım ferrum kan ilacı degilmi demir yani??bende gyno ferro sanol kullanıorum..buda yina kan demir hapı..yani baska ilac tawsiye edemezmi sana aynı görewi göre..sorsaydın keske cünki benim mideme dokunmuyofisfisfisdr'umla görüştüm aşırı derecede kusma olduğunu ve miğdemde yanma olduğunu söyledim.
O da bana benim tahmin ettiğim gibi.Ferrum ilacının miğdeye maalesef böyle bir zarar verdiğini söyledi o yüzden sabah aksam değil 3-4 günde 1 tane alın ve tok karnına dedi bende tok karnına 1 tane aldığımı söyledim ozaman almayın dedi ve kasım 23.de kontrole geldiğinizde tekrardan bir görüşürüz dedi.Şimdi onu deneyeceğim eğerki ferrumu hiç kullanmazsam 1 hafta boyunca ilaçtan olduğunu farkedeceğim bakalım
canım gözünaydın minigini görmüşssün opuyorumnanaktan..ya bu kilo meselesine taktım ben ilk randewumda doktrna sorucam bende bebişin kilosunu hiç ögrenemedim bugüne kadar..bende 60 kiloyum bu arada ama son iki ayda aldım 4 kilo..seker yüklemesi olayını herkes yaptırıomu??
maşşallah hayatım kuzuna kocaman olmuş sağlıkla doğsun inşallah
şeker testinde iyi çıkar inşallah merak etme
bende eşimi aradım canım hiçbirşey yapmak istemiyor aşkım dedim:)
oda boşver hayatım yat dinlen yemeğide dışarda yeriz dedi sağolsun:)
o öyle diyince gazamı geldim nedir birden gözlerim açıldı evi süpürdüm tozları aldım balkonları yıkadım ama yemek yapmıycam bu firsatı kaçırırmıyım hehe
yaa ben hemen bi tane daha bebek isterim böyle olursa ohh pekbi kıymetli oluyoruz hamileyken bebişlerin hatırına kaydirigubbakcemile2
canım ferrum kan ilacı degilmi demir yani??bende gyno ferro sanol kullanıorum..buda yina kan demir hapı..yani baska ilac tawsiye edemezmi sana aynı görewi göre..sorsaydın keske cünki benim mideme dokunmuyofisfisfis
canım ferrum kan ilacı degilmi demir yani??bende gyno ferro sanol kullanıorum..buda yina kan demir hapı..yani baska ilac tawsiye edemezmi sana aynı görewi göre..sorsaydın keske cünki benim mideme dokunmuyofisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?