- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.041
afiyet olsun canım ben de çıkıyorum belim ağrıdı uzanıyım biraz öpüyorum iyi geceleropuyorumnanaktan
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım 21 hafta 360 gr olmuş,satı yakalamış tam olarak,suyu herşeyi tamam,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürpriz olarak ayrıntılı usg yapıldı,herşey mükemmeldi,bakan uzman dr herşey yerinde dedi,nerdeyse bi 45 dakika inceledi ve artık bacaklarım uyuşmuştu,
cinsiyetimiz kesin kız,herşey yolunda,çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum
bir günde iki şahane haber ve mutluluk,rabbim herkese nasip etsin inşallah
gozun aydın asinaz:) uzun uzun hasret gidermissin kızınla..
canım benim çok sevinidm teyzoşları çok öpüyor kızımızı, arkadaşına çok sevindim sağlıkla büyütmek nasip etsin
kızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek
22+2 hafta da 456 gr:
kızlar ben geldim:))
simenay ve dila dan haberyok mu?? merak ettim..
bebişine bişeyler almayan vaar mı benim gibi..merak ediyorumçcicişlere baktım da ço güzeller..
slm canlarım,bugün çok ilginç ama çok güzel bir gün yaşadım,benim yakın arkadaşım var ve aynı sitede oturuyoruz,sabah 7:30 hastanedeydik benim normal aylık kontrolüm,arkadaşımında çatı kontrolü,39.5 haftalık hamile
neyse,benden önce girdi kontrole hemen sonra ben varım direkt arkadaş çıkmadan beni çağırdılar,arkadaş ben doğumua alınıyorum ded, ben de hadi len dedim,kız da gram sancı yok ama iki cm açılma olmuş ve bebek yukarda olduğu için bir hafta sonra gelsen bu bebek yine yukarda durur aşağıya inmeye niyeti yok dedi dr,12:30 suni sancı verilmeye başlandı,bizim kız 17:00 ye kadar çok rahat geçirdi,akşam 19:30 gibi normal doğum gerçekleşir dedi,ve tam da o saatlere yakın bebeğimiz oldu,oğlumuz,3.750 gr,mükemmel bişiydi pamuk gibi,gözleri fıldır fıldır maşşallah
arkadaşta bi 15 dak sonra çıkartıldı doğumhaneden sandalyede o kadar iyi gözüküyorduki anlatamam normal doğum mükemmel bişi,ve korkulucak gibi asla değil,arkadaş sadece en fazla ikibuçuk saat sancı çekti ki bu suni sancı,maşşaallah ikisi de turp gibi,sürekli yanındaydım,ve benim için mükemmel bir tecrübe oldu,bütün tetkikler,kontrol,sancıların gidişatı herşey gözümün önünde oldu ve sandığımdan daha da cesaretliydim hiç korkmadım,Rabbim onları birbirine bağışlasın inşallah,kesinlikle normal doğum öneririrm,Rabbim nasip etsin inşallah,sonra arkadaşa doğum yaptıran dr beni gördü ve sen de boylu poslusun Allah korusun bebekle ilgili bi sorun olmadığı sürece çok rahat normal doğu yaparsın dedi çok mutlu oldum
Kızlar ya!! ben sizin meleklerin kilolarını duyunca tedirgin olmaya başladım. Ben 21+2 de dr.a gittiğimde bana herşey normal 22 cm ve 330 gr.demişti dr.kafamçokkarıştı Şuan 24+4 üm ve bu c.tesi dr. a gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:
kızlar cumartesı gunu sıze demıstım esımın atesı var doktor arkadası geldı eve domuz grıbı belırtılerı zaten suan tum grıpler h1n1 dedı bagısıklık sııstemıne gore herkes agır veya hafıf atlatabılıyor dedı. ates olursa tek kullanabılecek ılac parol dedı bol bol greyfurt mandalıına portakal ye multıvıtamın ıç dedı
dun bogazım cok acıdı atesım yoktu
sabah saglık ocagına gıttım.oradakı odktor baktı farenjıt dedı
esımde gazı hastanesıne gıttı oradakı kbb mutahasısı da farenjıt demıs
suan bogazım çok yanıyor ,ılac ıcemıyorum gargara yapıyorum tuzlu su ıle
kızlar dıkkat edın hergun 1 bardak greyfurt suyu mutlaka ıçın ben ateslenmedım bagısıklık sıstenmım daha guclu oldugu ıçın malum bu donemde ılac kullanamamıyoruz
Günaydın kızlarrr,
Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...
Birazdan doktoruma gideceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?