2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok sevinidm teyzoşları çok öpüyor kızımızı, arkadaşına çok sevindim sağlıkla büyütmek nasip etsin

her bebegin gelisimi farklidir
kimsenin degerlerini kendi bebegine baz alip karsilastirma yapma bence.
dr un bu konuda sana bilgi verecektir kafana boyle seylere takma bence. ben simdiye kadar dr a ne kilosunu nede boyunu sordum zaten ters bisiy olsa soyler diye dusunuyorum. hersey yolunda dediginde tamamdir deyip cikiyorum:) onun icin karsilastirma yapacak verim yok elimde:)

kızlar ben geldim:))
simenay ve dila dan haberyok mu?? merak ettim..
bebişine bişeyler almayan vaar mı benim gibi..merak ediyorumçcicişlere baktım da ço güzeller..

hepatitcim ben de daha hiç bişey almadım.. her ne kadar heveslensem de aslında düşününce daha erken almak için sonuçta ne alacağını bildikten sonra bir günlük iş

asinaz çok sevindim arkadaşın için Rabbim hepimize öyle kolay doğum nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ohh kızını da görmüşsün ne güzel opuyorumnanaktan maaşallah minik kuzuya

süper bir tecrübe olmuş mevlam hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah. ve mevlam o anne ile bebeğini bir ömür sağlıkla huzurla birlik içinde yaşatsın .... çok sevindim canım arkadaşına çok selam söyle bizlerden de öpüyoruz onu....

canım o haftada kilo biraz daha az oluyor bak şimdi gittiğinde emin ol nerden baksan 100-150 gr almıştır. benim bebeğimde 22+2 de 450 gr az diye ebnde tedirgin oldum ama herkes bana çok kızdı :) arkadaşalrımızında dediiği igbi kötü bişi olsa söylerlerdi zaten doktorlrımız. akşamalrı yatmadan önce süt iç bebeği iyi beslermiş birde ara öğünler ye elma muz gibi felan oda iyi gelirmiş aç kalmaz böylece kilosu dengeli gidermiş canım....

gunaydın arkadaslar hepimiz guzel bir gun gecirelim insallah
benim bebiste 22+2 de 430 gr dı saglıkla gelsinlerde suanda daha yeni baslıyolar hızlı kilo almaya degiskenlik cok olur:ecrin_bebek:

canım geçmiş olsun hepimizi düşündürdün güel haberlerini bekledik hep. evet bütün doktorlar her grip için bunu söylüyor mevlam eşinede sanda bebeğinede sağlık versin cnaım tekrar geçmiş olsun... :lepi:

Günaydın kızlarrr,

Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...

Birazdan doktoruma gideceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…