2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım boşuna kafan karışmasın normal bebişinin kilosu zaten farklı bi durum olsa doktorun söylerdi
hem bebekler 7. aydan itibaren asıl kilolarını almaya başlıyorlar netten baktığımda ortalamaları bir ay 40gr bir ay 80 gr diye başlıyorlar sonra kocaman olacaklar endişe etme
bende 19 haftalık gittiğimde 293gr dı bebişim çarşamba gidicem bakalım ne kadar olmuşş:))

şekercim hoşgeldiniz gözün aydın bebeğine de maşallah minik kuzu
darısı çarşamba günü bana bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah:Saruboceq:

inşallah canım hayırlı haberlerinle gelirsin...

[narinnaz
arkdaşım merak etme ben hızlı aldım şükür beebğimde almış ben çok korkuyordum birşey yiyemediğim için ilk aylarda falan ama maşllah dayanmışşş oda almışşş:)

gözün aydın canım.maşallahkuzuna..hep böyle güleç yüzlü olsunlar inşallah:))
ben hala bişey almadım..güle güle giysin...

hepinize çook teşekkür ederim kızlar kaydirigubbakcemile5 ... minik kardeşleri ile beraber hep gülsünler inşallah :Saruboceq: . Bugüne kadar mağazalara ağzmız sulanarak baktığımız için şimdi de tutamıyoruz kendimizi işte. yalnız bizim babişko kızımızı fanatik yapmaya çalışıyor o ayrı bir mesele klava:
bu arada hasta arkadaşlara da çok geçmiş olsun ben de okulda öyle gerginim ki. hasta hasta okula gelen çocuklar var maske takınca gülüyorlar ne yapoacağız bilmiyorum :sm_confused: artık eğitim falan düşünmez oldum şu okulu tatil etseler de evimde otursam. istesem rapor da alırım ama ona da içim elvermiyor . neyse ben şimdilik çıktım. kendinize ve bebiklerinize çok iyi bakın annecikler opuyorumnanaktan

Peri'cim,

evet ben KBB dr.una gittim. çünkü bu konu ile ilgili asıl ilgilenen branş oymuş. astım başka bişey ama gribal etkiler vs. konusund KBB uzmanı gerekiyor. Papatya suyunun faydası olacağını sanmıyorum üstelik burun mukozasına zararı olabilir belki bilmiyoum. Oysa okyanuz suyu burunu nemlendirici ve üstelik doğal. Biraz pahalı maalesef ama herkesin kış döneminde kullanması lazımmış.. Özellikle biz hamilelerin. Yan etkisi yok. Jinekologumda kullanabilirsin tabi dedi.

aman ya...muhabbete girdim pat elektrikler kesildi...pardon arkdaşlar sorularınız cevapsız kaldıysa....elektrik malumunuz anca geldi..yemeği hazırlayayım..öptüm hepinizi...iyi akşamlar.

sana ben şimdi varya:mymeka: ca nım bebeğinin kilosunu bu kadar takıntı yapma bence iyi kilosu,hem benim ilk bebeğimde 2770 gr doğdu..sağlığı yerinde olsunda tombul olmayı versin..bak şimdi yaşıtlarına göre boyu ve kilosu oldukça iyi,,çoğu çocuktan daha uzun...bunun için de benim dr öyle çok tomul doğmayaçak dedi...hiçde üzülmedim..sağlıklı olsun yeter bana...

Arkadaşlarım ben çıkıyorum mesaim doldu
Bugün pek uğrayamadım, gelişmeleri yarın okurum inş.
Hepinize hayırlı akşamlar a.s.

Bildirim yapmayan arkadaşlar yarına kadar yapsınlar da listemizi güncelleyelim buyrun

DİLA06 ve SİMENAY umarım en kısa zamnda aramıza dönerseniz büyük geçmiş olsun.
TIRTIL KELEBEK sanada acil şifalar dilerim allah hepinizin yardımcısı olsun.
AY site beni fıtık etti bugün ya bi sayfadan bi sayfaya geçemiyorum artı yavaş ay herkese iyi geceler.

kızlar ben geldim:))
simenay ve dila dan haberyok mu?? merak ettim..
bebişine bişeyler almayan vaar mı benim gibi..merak ediyorumçcicişlere baktım da ço güzeller..

slm canlarım,bugün çok ilginç ama çok güzel bir gün yaşadım,benim yakın arkadaşım var ve aynı sitede oturuyoruz,sabah 7:30 hastanedeydik benim normal aylık kontrolüm,arkadaşımında çatı kontrolü,39.5 haftalık hamile
neyse,benden önce girdi kontrole hemen sonra ben varım direkt arkadaş çıkmadan beni çağırdılar,arkadaş ben doğumua alınıyorum ded, ben de hadi len dedim,kız da gram sancı yok ama iki cm açılma olmuş ve bebek yukarda olduğu için bir hafta sonra gelsen bu bebek yine yukarda durur aşağıya inmeye niyeti yok dedi dr,12:30 suni sancı verilmeye başlandı,bizim kız 17:00 ye kadar çok rahat geçirdi,akşam 19:30 gibi normal doğum gerçekleşir dedi,ve tam da o saatlere yakın bebeğimiz oldu,oğlumuz,3.750 gr,mükemmel bişiydi pamuk gibi,gözleri fıldır fıldır maşşallah
arkadaşta bi 15 dak sonra çıkartıldı doğumhaneden sandalyede o kadar iyi gözüküyorduki anlatamam normal doğum mükemmel bişi,ve korkulucak gibi asla değil,arkadaş sadece en fazla ikibuçuk saat sancı çekti ki bu suni sancı,maşşaallah ikisi de turp gibi,sürekli yanındaydım,ve benim için mükemmel bir tecrübe oldu,bütün tetkikler,kontrol,sancıların gidişatı herşey gözümün önünde oldu ve sandığımdan daha da cesaretliydim hiç korkmadım,Rabbim onları birbirine bağışlasın inşallah,kesinlikle normal doğum öneririrm,Rabbim nasip etsin inşallah,sonra arkadaşa doğum yaptıran dr beni gördü ve sen de boylu poslusun Allah korusun bebekle ilgili bi sorun olmadığı sürece çok rahat normal doğu yaparsın dedi çok mutlu oldum

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım 21 hafta 360 gr olmuş,satı yakalamış tam olarak,suyu herşeyi tamam,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürpriz olarak ayrıntılı usg yapıldı,herşey mükemmeldi,bakan uzman dr herşey yerinde dedi,nerdeyse bi 45 dakika inceledi ve artık bacaklarım uyuşmuştu,
cinsiyetimiz kesin kız,herşey yolunda,çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum
bir günde iki şahane haber ve mutluluk,rabbim herkese nasip etsin inşallah

asinazcım çok güzel bir deneyim olmuş sana:))hayırlı ömürlü olsun bebişiniz...bize de böyle kolay doğum nasipetsin..

aaa ne güzel gözünüz aydın canımm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömür geçirsin inşallah
gerçekten sana güzel bi örnek olmuş bende sonuna kadar normal doğum taraftarıyım inşallah Rabbim gönlüme göre verir hepimizin yardımcısı olur:)

hehe ben heyecandan atladım demin hemen:))
gözün aydın canım maşallah bebişine

:1hug: çok sevindim canım Allah sağlığını daim etsin gözün aydın maşallah minik kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…