- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.021
Kızlar ya!! ben sizin meleklerin kilolarını duyunca tedirgin olmaya başladım. Ben 21+2 de dr.a gittiğimde bana herşey normal 22 cm ve 330 gr.demişti dr.kafamçokkarıştı Şuan 24+4 üm ve bu c.tesi dr. a gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:
şekercim hoşgeldiniz gözün aydın bebeğine de maşallahminik kuzu
darısı çarşamba günü bana bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah:Saruboceq:
şekerlerim ben toparlanıyorum akşam görüşürüz eşim gecede:))uyuyakalmazsam tabeee:)))
öpüyorummm
gözün aydın canım maşallah kuzuna yerim onun gülücüklerini ben
heves işte alıyoruz ne yapalım herşey onlar için artık iyi yapmışsın
amin canım Rabbim hepimize ve bebeklerimize sağlık huzur nasip etsin:Saruboceq:
Çok sevindim canım. Gözünaydın..
Cicilerini de güle güle kullansın bebeğin.. Valla o alışveriş çılgınlığı ne en iyi ben anlarım.. Biz de eşimle evden çıkarken hiç bişe almıycaz sadece bakıcaz die birbirimize söz veriyoruz, mağzalara girince kendimizden geçiyoruz, ne var ne yok alıp geliyoruz... Hele eşimi hiç boş bırakmaya gelmiyor. Mağzalarda ne görse bağrına basıp kasaya koşuyor... :bbo:
gözün aydın canım.maşallahkuzuna..hep böyle güleç yüzlü olsunlar inşallah:))
ben hala bişey almadım..güle güle giysin...
canım bendede aynı problem var şu 3-4 gündür burnum gözüm sürekli akıyor bide başım arıyor bendede astım olduğunu biliyorum ama bu yüzden hiç ayrıyetten bi doktora gitmemiştim senin doktorum dediğin ne doktoru kbb DR mu ? burnum zaten normaldede tıkalı olur hep bide hastalıkta daha kötü oluyorum deniz suyu paptya suyu falan da oluyor bende elimde papatya suyu var o olmazmıki ???
kızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek
22+2 hafta da 456 gr:
benimde valla.pazartesiye kadın ayarladım gelçek evi temizleyecek...yoksa ev iyice alı başını gitti...aman canım maşallah diyelim
sevindim iyi olmana.yorgunluk ve bel ağısı aynı bendde de var.iş yerinde kendimi masayagizleyip bacaklarımı topluyorum:)yoksa sürekli oturamıyorum canım.tembellikse diz boyu ev aldı başını gidiyor.. boş ver canımız ve de içimizdeki can daha değerli. bi de ne zaman tembellik yapcaz ki bi daha kaydirigubbakcemile3
Ben de 2010 mart annelerindenim inşaallah.hayırlısıyla bir oğluşumuz olacak.ve ilk bebeğimiz.eşim ise oğluşu olacağı için acayip gururlu:)kız da olsa farketmeyecekti ama ikimizde erkek bebek daha çok istedik.Rabbim nasip etti.içim kıpır kıpır.onunla hergün konuşuyorum.okşuyorum kitap okuyorum..onunla evde geçireceğim vakitleri düşündükçe daha mutlu oluyorum.babasını deliler gibi seviyorum :) :asigim:Şenizoğlunu kimbilir nasıl sevicem:)doktorum sağlıklı bir bebiş dedi ve kainatta sanki herşey bana ve oğluşuma ilgi ve alaka içinde.çok mutluyum.Allahım herkese yardım etsin.tüm hamile bayanlara kocaman mutluluklar nasip etsin..
oşgeldin çanım bbeğin hayırlı olsun...
merhaba kızlar uzun zamandır giremedim nete bbeğim kız olacak.çok mutluyum.tek sorunum kilolarım çok kilo alan varmı acaba aranızda? 10 kilo aldım şu ana kadar 23+4 günlük hamileyim.umarım normaldir.
canım kızın hayırlı olsun gözün aydın..
Merhaba Kızlar Doktordan geldim şimdi oğlumu gördüm maşallahı varmış kilosu 560 grm olmuş 24 haftalık olmuşuz bende 73 kilo olmuşum tosun birşey doğurcam heralde :ecrin_bebek: ama doktor herhangi brir sorun yok deyince sevindim valla darısı diğer
arkadaşların başına
canım seninde gözün aydın...
Kızlar ya!! ben sizin meleklerin kilolarını duyunca tedirgin olmaya başladım. Ben 21+2 de dr.a gittiğimde bana herşey normal 22 cm ve 330 gr.demişti dr.kafamçokkarıştı Şuan 24+4 üm ve bu c.tesi dr. a gideceğim bakalım ne diyecek. İnşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:
ya bak sende takmış kafaya seyyale dediklerim aynen senin içinde geçerli... :))
Merhaba minik annecikler, uzun zamandır giremedim konumuz almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3 ben de cumartesi gördüm kuzumu kocaman olmuş. ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normal dedi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı. herkesi çağırırmış.yalnız bir fotoğrafı var elini çenesine koymuş benim zilli ağzı kulaklarında resmen gülüyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3 sonra da babişkomuzla alışveriş çılgınlığı yaptık. hastane çıkışını aldım. İnşallah saçma bir şey almamışımdır, içinde tulum falan yok cahil cesareti alıverdim. CADIARZU bir de atkı bere aldım minicik mağazalara girince başım dönüyor ne alacağımı şaşırıyorum, bir sürü ıvır zıvır aldım yine :ecrin_bebek: fotoğraflarını koyacağım kısmetse :hulya: umarım tüm anneler ve bebikleri iyidir. hepsi Allah'a emanet Rabbim onları korusun, amin :Saruboceq:
canım seninde gözün aydın.....
slm canlarım,bugün çok ilginç ama çok güzel bir gün yaşadım,benim yakın arkadaşım var ve aynı sitede oturuyoruz,sabah 7:30 hastanedeydik benim normal aylık kontrolüm,arkadaşımında çatı kontrolü,39.5 haftalık hamile
neyse,benden önce girdi kontrole hemen sonra ben varım direkt arkadaş çıkmadan beni çağırdılar,arkadaş ben doğumua alınıyorum ded, ben de hadi len dedim,kız da gram sancı yok ama iki cm açılma olmuş ve bebek yukarda olduğu için bir hafta sonra gelsen bu bebek yine yukarda durur aşağıya inmeye niyeti yok dedi dr,12:30 suni sancı verilmeye başlandı,bizim kız 17:00 ye kadar çok rahat geçirdi,akşam 19:30 gibi normal doğum gerçekleşir dedi,ve tam da o saatlere yakın bebeğimiz oldu,oğlumuz,3.750 gr,mükemmel bişiydi pamuk gibi,gözleri fıldır fıldır maşşallah
arkadaşta bi 15 dak sonra çıkartıldı doğumhaneden sandalyede o kadar iyi gözüküyorduki anlatamam normal doğum mükemmel bişi,ve korkulucak gibi asla değil,arkadaş sadece en fazla ikibuçuk saat sancı çekti ki bu suni sancı,maşşaallah ikisi de turp gibi,sürekli yanındaydım,ve benim için mükemmel bir tecrübe oldu,bütün tetkikler,kontrol,sancıların gidişatı herşey gözümün önünde oldu ve sandığımdan daha da cesaretliydim hiç korkmadım,Rabbim onları birbirine bağışlasın inşallah,kesinlikle normal doğum öneririrm,Rabbim nasip etsin inşallah,sonra arkadaşa doğum yaptıran dr beni gördü ve sen de boylu poslusun Allah korusun bebekle ilgili bi sorun olmadığı sürece çok rahat normal doğu yaparsın dedi çok mutlu oldum
slm canlarım,bugün çok ilginç ama çok güzel bir gün yaşadım,benim yakın arkadaşım var ve aynı sitede oturuyoruz,sabah 7:30 hastanedeydik benim normal aylık kontrolüm,arkadaşımında çatı kontrolü,39.5 haftalık hamile
neyse,benden önce girdi kontrole hemen sonra ben varım direkt arkadaş çıkmadan beni çağırdılar,arkadaş ben doğumua alınıyorum ded, ben de hadi len dedim,kız da gram sancı yok ama iki cm açılma olmuş ve bebek yukarda olduğu için bir hafta sonra gelsen bu bebek yine yukarda durur aşağıya inmeye niyeti yok dedi dr,12:30 suni sancı verilmeye başlandı,bizim kız 17:00 ye kadar çok rahat geçirdi,akşam 19:30 gibi normal doğum gerçekleşir dedi,ve tam da o saatlere yakın bebeğimiz oldu,oğlumuz,3.750 gr,mükemmel bişiydi pamuk gibi,gözleri fıldır fıldır maşşallah
arkadaşta bi 15 dak sonra çıkartıldı doğumhaneden sandalyede o kadar iyi gözüküyorduki anlatamam normal doğum mükemmel bişi,ve korkulucak gibi asla değil,arkadaş sadece en fazla ikibuçuk saat sancı çekti ki bu suni sancı,maşşaallah ikisi de turp gibi,sürekli yanındaydım,ve benim için mükemmel bir tecrübe oldu,bütün tetkikler,kontrol,sancıların gidişatı herşey gözümün önünde oldu ve sandığımdan daha da cesaretliydim hiç korkmadım,Rabbim onları birbirine bağışlasın inşallah,kesinlikle normal doğum öneririrm,Rabbim nasip etsin inşallah,sonra arkadaşa doğum yaptıran dr beni gördü ve sen de boylu poslusun Allah korusun bebekle ilgili bi sorun olmadığı sürece çok rahat normal doğu yaparsın dedi çok mutlu oldum
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım 21 hafta 360 gr olmuş,satı yakalamış tam olarak,suyu herşeyi tamam,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürpriz olarak ayrıntılı usg yapıldı,herşey mükemmeldi,bakan uzman dr herşey yerinde dedi,nerdeyse bi 45 dakika inceledi ve artık bacaklarım uyuşmuştu,
cinsiyetimiz kesin kız,herşey yolunda,çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum
bir günde iki şahane haber ve mutluluk,rabbim herkese nasip etsin inşallah
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım 21 hafta 360 gr olmuş,satı yakalamış tam olarak,suyu herşeyi tamam,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürpriz olarak ayrıntılı usg yapıldı,herşey mükemmeldi,bakan uzman dr herşey yerinde dedi,nerdeyse bi 45 dakika inceledi ve artık bacaklarım uyuşmuştu,
cinsiyetimiz kesin kız,herşey yolunda,çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum
bir günde iki şahane haber ve mutluluk,rabbim herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?