2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanada gunaydın fty

ben cıkıyorum arkadaslar size iyi sohbetler
bebisime diktigim uyku setine devam edeyim kursa gideyimde:) bitsin sizlerlede paylasacagım
patchworkten yaptım:)

Günaydın arkadaşlar,

Sinpacim çok geçmiş olsun, çabucak geçer umarım, doktor dönüşü haber ver bize de...

Benim de soğuk algınlığım tekrarladı nedense, tam atlattım derken. Ateşim yok, dayanmaya çalışıyorum.

sanada gunaydın fty

bebisime diktigim uyku setine devam edeyim kursa gideyimde:) bitsin sizlerlede paylasacagım

ne guzel uyku setini kendin mi yapiyorsun. benim de imkanim olsa yani calismasam bende oyle kurslara gitmek isterdim. ama elimdeki imkanlarimla yetiniyorum ve bol bol battaniye oruyorum bende :))))) duz kolay oluyor kesme bicme yok. bi buyuk battaniyesi ormustum. ogluma hamile oldugumu ogrenmeden once bebek battineyesi ormustum simdi de yine ogluma battaniye oruyorum hem stresimi aliyor hem erkenden uyumamis oluyorum aksamlari mesgale oluyor bana keyif aliyorum yani. tam bitireyim bende ekliycem burdan. :hulya: :hulya: :hulya:

Günaydın kızlarrr,

Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...

Birazdan doktoruma gideceğim...

cok gecmis olsun canim. doktordan donuste bizimle paylas canim ne oldugunu.

kizlar mart anneleri olarak kursun falan mi dokturtsek acaba.

Günaydın tatlı anneciklerr a.s. asinazcım gerçekten süper bir deneyim olmuş, süper cesaret toplamışsın
inş. bizler de hayırlısıyla kolay sağlıklı bir doğum geçiririz :lepi:
gözün aydın opuyorumnanaktan
sanada gunaydın fty

bekliyoruz hihoyyyt

Çok özendim şimdi ikinize de...
Ben de bu yeteneksizlik varken oğlum benim elimin değdiği bişey kullanamayacak sanırım.
Ama belki düz, fazla motifi olmayan bir battaniye örebilirim.
FTY'cim kaç ilmekle örüyorsun?
Onu bile bilmiyorum, düşünün artık :)

Günaydın kızlarrr,

Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...

Günaydın güzel Anneler
Canım dikkat et kendine dısardan bır şeyler yemeye özen göster çok geçmiş olsun.
Dila ve Simenay canım sizlerede cok geçmiş olsun bir an önce aramıza donun bebişlerinizde sağlığına kavussun.

Bende bugun Dr.uma gittim kontrolum vardı Her kontrolumde elim yuregımde giderim ama çok sukur herşey yolunda dedi doktorumuz kızım 756 gr.olmuş.Bilen arkadaşlar vardır ben bu aya kadar fazla kalkmamaya dikkat ediyorum artık kısa kısa yuruyusler yapabılırsın dedi doktorum ama pruluton iğneye haftada 1 yine devam.Bu arada domuz grıbı asısını sordum Aralık ayında hamileler için gelecek olan asıdan vurdur dedi.Cunku hamileler için cok tehlikeli bu hastalık dedi.Ama yan etkileri tabiiki var cok yenı bir ası bu dedi kimse emin olarak bir şey soyleyemiyor ama bana soracak olursan vurdur derim dedi ne yapacagımı sasırdım ama buyuk bir ihtımalle ası olacagım bende.
Kızlar birde bir şey sorucam bu ayda artık bebeklerimiz baş asagımı durur ya keske hep bası yukarda dursa benim ki.Korkuyorum boyle

günaydınnnn güzel annişler opuyorumnanaktan
sincapcım geçimiş olsun hayırlı haberlerle dön inşallah
asinazcım gözün aydın canım bebişine doymuşsun ve yaşadığın deneyim muhteşem kimseye nasip olmaz cesaretlenmek açısından süper olmuş senin için arkadaşın güle güle büyütsün bebişini darısı bizlere olsun inşallah :Saruboceq:
güzel annişler benim göbişimde garip bi ağrı var geceden beri sanki göbek deliğim çekiliyor gibi geriyo doğru bebişimide iki gündür hissedemiyorum kafam allak bullak oldu yaa çokmu takıyorum acaba normalmi senağlama

Günaydın kızlarrr,

anım geçmniş olsun..inşallah bir an önçe iyileşirsin...

anım gözün aydın...ya bençe daha onların sürekli baş aşağı durduklarını sanmıyorum..henüz erken o pozisyonu almak için yaa...CADIARZU

kızlar birde benim ç.ok tansiyonum düşüyor sizdde oluyormu aynı sıkıntı..çok kötü oluyorum ama...

Son düzenleme:
benimde tansiyonum yuksek çıkıyorum bunun için hergün tasyiyon ölçtürüyorum 2 hafta sonra doktor kontrolüne gitcem inşallah herşey yoluna girer

Bende de oluyor canım dun 10 - 5 di tansiyonum benm tansıyonum normalde yukselir ama bu aralar dusuyor oda bas donmesi yapıyor aman napım yukselmesinde.

ya dumduz orgu kesin yapabilirisin. denemelisin. gercekten orgu ormek terapi gibi birsey. insan rahatliyor. su an elimdeki ip biraz kalin 8 numara sisle oruyorum. 120 ilmekle basladim. bakalim nasil bisi olcak. sade bisi oruyorum. 4 kenari lastik yapiyorum esit kalinlikta ortasi da duz normal orgu. ben sade seyleri yapayim nasilsa simdi suslu suslu orguler gelecek heryerden. :))))))

bir ara atkı örmeye takmıştım, bütün arkadaşlarımın boynunda benim ördüğüm atkılar vardı. ama o kolay tabi, ilmek sayısı da az, hemen bitiyordu. battaniye gözümde büyüyor şimdi ama dediğin gibi çok rahatlatıyor aslında...

benimde işte o çivarlara düşüyor..günde 2 kez falan oluyor...limon sıkıp suya içiorum,o biraz iyi geliyor ama dışardayken olmasından korkar oldum...

Selkiecim benim de tansiyonum çok düşük. Kontrollerde en fazla 6-10 çıkıyor, üstelik de genelde tatlı falan yemiş oluyorum doktor öncesi... Normalde de düşüktür benim tansiyonum, doktor yüksek olmasın da, düşük tansiyondan korkmayız dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…