- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.061
sanada gunaydın fty
ben cıkıyorum arkadaslar size iyi sohbetler
bebisime diktigim uyku setine devam edeyim kursa gideyimde:) bitsin sizlerlede paylasacagım
patchworkten yaptım:)
Günaydın kızlarrr,
Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...
Birazdan doktoruma gideceğim...
asinazcım gerçekten süper bir deneyim olmuş, süper cesaret toplamışsınslm canlarım,bugün çok ilginç ama çok güzel bir gün yaşadım,benim yakın arkadaşım var ve aynı sitede oturuyoruz,sabah 7:30 hastanedeydik benim normal aylık kontrolüm,arkadaşımında çatı kontrolü,39.5 haftalık hamile
neyse,benden önce girdi kontrole hemen sonra ben varım direkt arkadaş çıkmadan beni çağırdılar,arkadaş ben doğumua alınıyorum ded, ben de hadi len dedim,kız da gram sancı yok ama iki cm açılma olmuş ve bebek yukarda olduğu için bir hafta sonra gelsen bu bebek yine yukarda durur aşağıya inmeye niyeti yok dedi dr,12:30 suni sancı verilmeye başlandı,bizim kız 17:00 ye kadar çok rahat geçirdi,akşam 19:30 gibi normal doğum gerçekleşir dedi,ve tam da o saatlere yakın bebeğimiz oldu,oğlumuz,3.750 gr,mükemmel bişiydi pamuk gibi,gözleri fıldır fıldır maşşallah
arkadaşta bi 15 dak sonra çıkartıldı doğumhaneden sandalyede o kadar iyi gözüküyorduki anlatamam normal doğum mükemmel bişi,ve korkulucak gibi asla değil,arkadaş sadece en fazla ikibuçuk saat sancı çekti ki bu suni sancı,maşşaallah ikisi de turp gibi,sürekli yanındaydım,ve benim için mükemmel bir tecrübe oldu,bütün tetkikler,kontrol,sancıların gidişatı herşey gözümün önünde oldu ve sandığımdan daha da cesaretliydim hiç korkmadım,Rabbim onları birbirine bağışlasın inşallah,kesinlikle normal doğum öneririrm,Rabbim nasip etsin inşallah,sonra arkadaşa doğum yaptıran dr beni gördü ve sen de boylu poslusun Allah korusun bebekle ilgili bi sorun olmadığı sürece çok rahat normal doğu yaparsın dedi çok mutlu oldum
gözün aydın opuyorumnanaktanveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızım 21 hafta 360 gr olmuş,satı yakalamış tam olarak,suyu herşeyi tamam,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sürpriz olarak ayrıntılı usg yapıldı,herşey mükemmeldi,bakan uzman dr herşey yerinde dedi,nerdeyse bi 45 dakika inceledi ve artık bacaklarım uyuşmuştu,
cinsiyetimiz kesin kız,herşey yolunda,çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum
bir günde iki şahane haber ve mutluluk,rabbim herkese nasip etsin inşallah
bekliyoruz hihoyyytsanada gunaydın fty
ben cıkıyorum arkadaslar size iyi sohbetler
bebisime diktigim uyku setine devam edeyim kursa gideyimde:) bitsin sizlerlede paylasacagım
patchworkten yaptım:)
ne guzel uyku setini kendin mi yapiyorsun. benim de imkanim olsa yani calismasam bende oyle kurslara gitmek isterdim. ama elimdeki imkanlarimla yetiniyorum ve bol bol battaniye oruyorum bende :))))) duz kolay oluyor kesme bicme yok. bi buyuk battaniyesi ormustum. ogluma hamile oldugumu ogrenmeden once bebek battineyesi ormustum simdi de yine ogluma battaniye oruyorumhem stresimi aliyor hem erkenden uyumamis oluyorum aksamlari mesgale oluyor bana keyif aliyorum yani. tam bitireyim bende ekliycem burdan. :hulya: :hulya: :hulya:
Günaydın güzel AnnelerGünaydın kızlarrr,
Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...
Günaydın kızlarrr,
Günaydın güzel Anneler
Canım dikkat et kendine dısardan bır şeyler yemeye özen göster çok geçmiş olsun.
Dila ve Simenay canım sizlerede cok geçmiş olsun bir an önce aramıza donun bebişlerinizde sağlığına kavussun.
Bende bugun Dr.uma gittim kontrolum vardı Her kontrolumde elim yuregımde giderim ama çok sukur herşey yolunda dedi doktorumuz kızım 756 gr.olmuş.Bilen arkadaşlar vardır ben bu aya kadar fazla kalkmamaya dikkat ediyorum artık kısa kısa yuruyusler yapabılırsın dedi doktorum ama pruluton iğneye haftada 1 yine devam.Bu arada domuz grıbı asısını sordum Aralık ayında hamileler için gelecek olan asıdan vurdur dedi.Cunku hamileler için cok tehlikeli bu hastalık dedi.Ama yan etkileri tabiiki var cok yenı bir ası bu dedi kimse emin olarak bir şey soyleyemiyor ama bana soracak olursan vurdur derim dedi ne yapacagımı sasırdım ama buyuk bir ihtımalle ası olacagım bende.
Kızlar birde bir şey sorucam bu ayda artık bebeklerimiz baş asagımı durur ya keske hep bası yukarda dursa benim ki.Korkuyorum boyle
anım geçmniş olsun..inşallah bir an önçe iyileşirsin...
anım gözün aydın...ya bençe daha onların sürekli baş aşağı durduklarını sanmıyorum..henüz erken o pozisyonu almak için yaa...CADIARZU
bu arada benim çok sık tansiyonum düşüyor...sizdede oluyormu bu sorun...?
Çok özendim şimdi ikinize de...
Ben de bu yeteneksizlik varken oğlum benim elimin değdiği bişey kullanamayacak sanırım.
Ama belki düz, fazla motifi olmayan bir battaniye örebilirim.
FTY'cim kaç ilmekle örüyorsun?
Onu bile bilmiyorum, düşünün artık :)
Bende de oluyor canım dun 10 - 5 di tansiyonum benm tansıyonum normalde yukselir ama bu aralar dusuyor oda bas donmesi yapıyor aman napım yukselmesinde.
ya dumduz orgu kesin yapabilirisin. denemelisin. gercekten orgu ormek terapi gibi birsey. insan rahatliyor. su an elimdeki ip biraz kalin 8 numara sisle oruyorum. 120 ilmekle basladim. bakalim nasil bisi olcak. sade bisi oruyorum. 4 kenari lastik yapiyorum esit kalinlikta ortasi da duz normal orgu. ben sade seyleri yapayim nasilsa simdi suslu suslu orguler gelecek heryerden. :))))))
benimde işte o çivarlara düşüyor..günde 2 kez falan oluyor...limon sıkıp suya içiorum,o biraz iyi geliyor ama dışardayken olmasından korkar oldum...
benimde işte o çivarlara düşüyor..günde 2 kez falan oluyor...limon sıkıp suya içiorum,o biraz iyi geliyor ama dışardayken olmasından korkar oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?