- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.001
ben cıktım arkadaslar hepinize kocaman mucccckopuyorumnanaktanbu arada ceren gözünaydın canım tırtıl kelebek tekrar cook gecmiş olsun...biraz dinleneyim ben..buyrunnnnnnnnn
Ben geceleri senaryo yazmaktan uyuyamıyorum... :sinifsinif:
evet canım bıze yasak hemen cevap veremdım ama dun butun gun yattım
allahtan bende ates yok bugun saglık ocagına gıttım farenjıt dedı antıbıotık kullanmak lazım dedı tabı kullanamıyorum tuzlu su ıle devamlı gargara yap dedı bakalım yapacaz
Merhaba minik annecikler, uzun zamandır giremedim konumuz almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3 ben de cumartesi gördüm kuzumu kocaman olmuş. ayrıntılı ultrasona girdik herşeyi çok normal dedi doktor iki hafta sonra tekrar çağırdı. herkesi çağırırmış.yalnız bir fotoğrafı var elini çenesine koymuş benim zilli ağzı kulaklarında resmen gülüyor anası kılıklı kaydirigubbakcemile3 sonra da babişkomuzla alışveriş çılgınlığı yaptık. hastane çıkışını aldım. İnşallah saçma bir şey almamışımdır, içinde tulum falan yok cahil cesareti alıverdim. CADIARZU bir de atkı bere aldım minicik mağazalara girince başım dönüyor ne alacağımı şaşırıyorum, bir sürü ıvır zıvır aldım yine :ecrin_bebek: fotoğraflarını koyacağım kısmetse :hulya: umarım tüm anneler ve bebikleri iyidir. hepsi Allah'a emanet Rabbim onları korusun, amin :Saruboceq:
kızlar cumartesı gunu sıze demıstım esımın atesı var doktor arkadası geldı eve domuz grıbı belırtılerı zaten suan tum grıpler h1n1 dedı bagısıklık sııstemıne gore herkes agır veya hafıf atlatabılıyor dedı. ates olursa tek kullanabılecek ılac parol dedı bol bol greyfurt mandalıına portakal ye multıvıtamın ıç dedı
dun bogazım cok acıdı atesım yoktu
sabah saglık ocagına gıttım.oradakı odktor baktı farenjıt dedı
esımde gazı hastanesıne gıttı oradakı kbb mutahasısı da farenjıt demıs
suan bogazım çok yanıyor ,ılac ıcemıyorum gargara yapıyorum tuzlu su ıle
kızlar dıkkat edın hergun 1 bardak greyfurt suyu mutlaka ıçın ben ateslenmedım bagısıklık sıstenmım daha guclu oldugu ıçın malum bu donemde ılac kullanamamıyoruz
şekerler bebişime dinletmek için varmı müzik önerileriniz dinleyelim kuzumla
hoşgeldiin miniğin de hoşgelmiş :hulya:
:hulya:hoısgeldin canımm en güssel mart anneleri grubuna
canımcım NİLÜFERSAHH arkadaşımıza özelinden msj atarsan ekler herzaman giremiyor çünkü burda araya kaynayabilir
bebişine de sana maşallahh
Merhaba Kızlar Doktordan geldim şimdi oğlumu gördüm maşallahı varmış kilosu 560 grm olmuş 24 haftalık olmuşuz bende 73 kilo olmuşum tosun birşey doğurcam heralde :ecrin_bebek: ama doktor herhangi brir sorun yok deyince sevindim valla darısı diğer
arkadaşların başına
kızlar cumartesı gunu sıze demıstım esımın atesı var doktor arkadası geldı eve domuz grıbı belırtılerı zaten suan tum grıpler h1n1 dedı bagısıklık sııstemıne gore herkes agır veya hafıf atlatabılıyor dedı. ates olursa tek kullanabılecek ılac parol dedı bol bol greyfurt mandalıına portakal ye multıvıtamın ıç dedı
dun bogazım cok acıdı atesım yoktu
sabah saglık ocagına gıttım.oradakı odktor baktı farenjıt dedı
esımde gazı hastanesıne gıttı oradakı kbb mutahasısı da farenjıt demıs
suan bogazım çok yanıyor ,ılac ıcemıyorum gargara yapıyorum tuzlu su ıle
kızlar dıkkat edın hergun 1 bardak greyfurt suyu mutlaka ıçın ben ateslenmedım bagısıklık sıstenmım daha guclu oldugu ıçın malum bu donemde ılac kullanamamıyoruz
Gözünaydın yağmurcum.
Bu ayda 700gra kadar normal galiba bebişlerin ağırlığı..
Merhaba Kızlar Doktordan geldim şimdi oğlumu gördüm maşallahı varmış kilosu 560 grm olmuş 24 haftalık olmuşuz bende 73 kilo olmuşum tosun birşey doğurcam heralde :ecrin_bebek: ama doktor herhangi brir sorun yok deyince sevindim valla darısı diğer
arkadaşların başına
Canım çok geçmiş olsun. Domuz gribi filan deyince korkuttun bizleri. Gerçi Şuan her grip H1N1 vürüsü taşıyormuş aman sen genede dikkat et...
tuzlu su, gargara demişsin ya.. Tabi onu da yap ancak Ben allerjik astım hastasıyım ve hiçbir zaman grip olmuyormuşum Dr. öyle söyledi. Dışardan aldığım grip virüsü meğer bende hemen akut faranjit yapıyormuş. Yani burnum kuruyor, geri akıntı başlıyor ve eğer antibiyotik kullanmazsam ciğerlerim doluyor sonra 3 ay öksürüyorum.. Bu salgından dolayı gene burun tıkanıklığı, geniz kuruması ve geri akıntı başladı. Dr.a gittim ve Dr. bana Okyanus suyu ile hergün burnumu yıkamamı önerdi. Piyasadakilerin en iyisi SİNOMARİN SPREY.. birde boğazda iltihalanma olmasın diye bir ağız spreyi verdi. bunların hepsi hamilelikte kullanılıyor. Ağız spreyinin adını sonra veririm bugün yanıma almamışım...
Okyanus suyunu kullanmanızı öneririm. Benim Dr. um Doç. ve en pratik hijyenlerden birinin bu olduğunu söylüyor hamilelikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?