2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cumartesı gunu sıze demıstım esımın atesı var doktor arkadası geldı eve domuz grıbı belırtılerı zaten suan tum grıpler h1n1 dedı bagısıklık sııstemıne gore herkes agır veya hafıf atlatabılıyor dedı. ates olursa tek kullanabılecek ılac parol dedı bol bol greyfurt mandalıına portakal ye multıvıtamın ıç dedı
dun bogazım cok acıdı atesım yoktu
sabah saglık ocagına gıttım.oradakı odktor baktı farenjıt dedı
esımde gazı hastanesıne gıttı oradakı kbb mutahasısı da farenjıt demıs
suan bogazım çok yanıyor ,ılac ıcemıyorum gargara yapıyorum tuzlu su ıle
kızlar dıkkat edın hergun 1 bardak greyfurt suyu mutlaka ıçın ben ateslenmedım bagısıklık sıstenmım daha guclu oldugu ıçın malum bu donemde ılac kullanamamıyoruz

geçiş olsun canımcım acil şifalar...

gözün aydın canım.maşallahkuzuna..hep böyle güleç yüzlü olsunlar inşallah:))
ben hala bişey almadım..güle güle giysin...

Geçmiş olsun canım..

Merhaba Kızlar Doktordan geldim şimdi oğlumu gördüm maşallahı varmış kilosu 560 grm olmuş 24 haftalık olmuşuz bende 73 kilo olmuşum tosun birşey doğurcam heralde :ecrin_bebek: ama doktor herhangi brir sorun yok deyince sevindim valla darısı diğer
arkadaşların başına

Gözünaydın yağmurcum.
Bu ayda 700gra kadar normal galiba bebişlerin ağırlığı..

Canım çok geçmiş olsun. Domuz gribi filan deyince korkuttun bizleri. Gerçi Şuan her grip H1N1 vürüsü taşıyormuş aman sen genede dikkat et...

tuzlu su, gargara demişsin ya.. Tabi onu da yap ancak Ben allerjik astım hastasıyım ve hiçbir zaman grip olmuyormuşum Dr. öyle söyledi. Dışardan aldığım grip virüsü meğer bende hemen akut faranjit yapıyormuş. Yani burnum kuruyor, geri akıntı başlıyor ve eğer antibiyotik kullanmazsam ciğerlerim doluyor sonra 3 ay öksürüyorum.. Bu salgından dolayı gene burun tıkanıklığı, geniz kuruması ve geri akıntı başladı. Dr.a gittim ve Dr. bana Okyanus suyu ile hergün burnumu yıkamamı önerdi. Piyasadakilerin en iyisi SİNOMARİN SPREY.. birde boğazda iltihalanma olmasın diye bir ağız spreyi verdi. bunların hepsi hamilelikte kullanılıyor. Ağız spreyinin adını sonra veririm bugün yanıma almamışım...

Okyanus suyunu kullanmanızı öneririm. Benim Dr. um Doç. ve en pratik hijyenlerden birinin bu olduğunu söylüyor hamilelikte..

Kızlar ya!! ben sizin meleklerin kilolarını duyunca tedirgin olmaya başladım. Ben 21+2 de dr.a gittiğimde bana herşey normal 22 cm ve 330 gr.demişti dr.kafamçokkarıştı Şuan 24+4 üm ve bu c.tesi dr. a gideceğim bakalım ne diyecek. ınşallah bir sorun yoktur:Saruboceq:

şekercim hoşgeldiniz gözün aydın bebeğine de maşallah minik kuzu
darısı çarşamba günü bana bende senin gibi güzel haberler alırım inşallah:Saruboceq:

canım bendede aynı problem var şu 3-4 gündür burnum gözüm sürekli akıyor bide başım arıyor bendede astım olduğunu biliyorum ama bu yüzden hiç ayrıyetten bi doktora gitmemiştim senin doktorum dediğin ne doktoru kbb DR mu ? burnum zaten normaldede tıkalı olur hep bide hastalıkta daha kötü oluyorum deniz suyu paptya suyu falan da oluyor bende elimde papatya suyu var o olmazmıki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…