- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.101
cnmm senin adın neydi facede.ben dün bisürü kişile arkadaş oldum ama kim hanginiz ayırt edemedim.malum gebelik jeton bol köşelikaydirigubbakcemile3
Günaydın Canlar...
Herkes iyidir inşallah
Sinpac geçmiş olsun bişeyciğin kalmaz inş.
Tansiyon için tuzlu ayran iyi gelir ama düşük olması normal benimde hiç 10'un üzerine çıkmıyor çok düşük olmadıktan sonra sorun yok takılmayın.. kaydirigubbakcemile5
Geçmiş olsun...Günaydın kızlarrr,
Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...
Birazdan doktoruma gideceğim...
Bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış canım bol bol C vitamini al.. Geçmiş olsun..Günaydın arkadaşlar,
Sinpacim çok geçmiş olsun, çabucak geçer umarım, doktor dönüşü haber ver bize de...
Benim de soğuk algınlığım tekrarladı nedense, tam atlattım derken. Ateşim yok, dayanmaya çalışıyorum.
Gözünaydın canım. Kocaman olmuş bebekin..Günaydın güzel Anneler
Canım dikkat et kendine dısardan bır şeyler yemeye özen göster çok geçmiş olsun.
Dila ve Simenay canım sizlerede cok geçmiş olsun bir an önce aramıza donun bebişlerinizde sağlığına kavussun.
Bende bugun Dr.uma gittim kontrolum vardı Her kontrolumde elim yuregımde giderim ama çok sukur herşey yolunda dedi doktorumuz kızım 756 gr.olmuş.Bilen arkadaşlar vardır ben bu aya kadar fazla kalkmamaya dikkat ediyorum artık kısa kısa yuruyusler yapabılırsın dedi doktorum ama pruluton iğneye haftada 1 yine devam.Bu arada domuz grıbı asısını sordum Aralık ayında hamileler için gelecek olan asıdan vurdur dedi.Cunku hamileler için cok tehlikeli bu hastalık dedi.Ama yan etkileri tabiiki var cok yenı bir ası bu dedi kimse emin olarak bir şey soyleyemiyor ama bana soracak olursan vurdur derim dedi ne yapacagımı sasırdım ama buyuk bir ihtımalle ası olacagım bende.
Kızlar birde bir şey sorucam bu ayda artık bebeklerimiz baş asagımı durur ya keske hep bası yukarda dursa benim ki.Korkuyorum boyle
Bazen hissedememek normalmiş canım. Çok kendini dinleme iyisi mi..günaydınnnn güzel annişler opuyorumnanaktan
sincapcım geçimiş olsun hayırlı haberlerle dön inşallah
asinazcım gözün aydın canım bebişine doymuşsun ve yaşadığın deneyim muhteşem kimseye nasip olmaz cesaretlenmek açısından süper olmuş senin için arkadaşın güle güle büyütsün bebişini darısı bizlere olsun inşallah :Saruboceq:
güzel annişler benim göbişimde garip bi ağrı var geceden beri sanki göbek deliğim çekiliyor gibi geriyo doğru bebişimide iki gündür hissedemiyorum kafam allak bullak oldu yaa çokmu takıyorum acaba normalmi senağlama
Hamilelikte çoğunlukta tansiyon düşüklüğü olduğunu ben de duymuştum.anım geçmniş olsun..inşallah bir an önçe iyileşirsin...
anım gözün aydın...ya bençe daha onların sürekli baş aşağı durduklarını sanmıyorum..henüz erken o pozisyonu almak için yaa...CADIARZU
kızlar birde benim ç.ok tansiyonum düşüyor sizdde oluyormu aynı sıkıntı..çok kötü oluyorum ama...
gunaydın kızlarrrrr hihoyyyt
hosgeldinizzzzzz alkisalkisalkis
Bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış canım bol bol C vitamini al.. Geçmiş olsun..
Sağol Frambuazcım, çabuk geçer inşallah..
Bosnacım geçmiş olsun dikkat et 2 limon suyunu 1 kaşık balla karıştırıp iç çok iyi geliyor
Teşekkürler Hijyenim. Sabahtan beri ballı limonlu uhlamur içip mandalina yiyorum.
Annem de kızdı işe geldiğimi duyunca, can taşıyorsun sen, kendine acımıyorsun bari ona acı diye. Vicdan azabı çekiyorum şimdi...
günaydınnna.s.
ben herzamanki gibi hala uykuluyummirmirmirmir
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun bebeğini görenlerin gözü aydın Allah nazarlardan saklasın kuzuları
hava kasvetli ben tembelim bugün nasıl geçecek bilmiyorum yarın olsa da görsem kuzucuğumu hayırlısıyla bu ayrıntılı usg heyecan yaptı bende inaşallah güzel haberler alırım
sizler nasılsınız canlarım herkes iyidir inşallah
Hava çok kötü gerçekten, içi sıkılıyor insanın.
Nasıl yatmak istiyorum anlatamam :)
Kujucum hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bizim de buluşmamıza az kaldı, cumartesi görücem oğlumu inşallah.
hepatitcim ben de daha hiç bişey almadım.. her ne kadar heveslensem de aslında düşününce daha erken almak için sonuçta ne alacağını bildikten sonra bir günlük iş
asinaz çok sevindim arkadaşın için Rabbim hepimize öyle kolay doğum nasip etsin inşallah :Saruboceq:
ohh kızını da görmüşsün ne güzel opuyorumnanaktan maaşallah minik kuzuya
süper bir tecrübe olmuş mevlam hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah. ve mevlam o anne ile bebeğini bir ömür sağlıkla huzurla birlik içinde yaşatsın .... çok sevindim canım arkadaşına çok selam söyle bizlerden de öpüyoruz onu....
Günaydın kızlarrr,
Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...
Birazdan doktoruma gideceğim...
sanada gunaydın fty
ben cıkıyorum arkadaslar size iyi sohbetler
bebisime diktigim uyku setine devam edeyim kursa gideyimde:) bitsin sizlerlede paylasacagım
patchworkten yaptım:)
Hava çok kötü gerçekten, içi sıkılıyor insanın.
Nasıl yatmak istiyorum anlatamam :)
Kujucum hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bizim de buluşmamıza az kaldı, cumartesi görücem oğlumu inşallah.
Günaydın arkadaşlar,
Sinpacim çok geçmiş olsun, çabucak geçer umarım, doktor dönüşü haber ver bize de...
Benim de soğuk algınlığım tekrarladı nedense, tam atlattım derken. Ateşim yok, dayanmaya çalışıyorum.
cok gecmis olsun canim. doktordan donuste bizimle paylas canim ne oldugunu.
kizlar mart anneleri olarak kursun falan mi dokturtsek acaba.
sağol canımcım inşallah sende bende hayırlı haberler alırız Allah hepimizin yavrularına sağlık versin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?