2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Canlar...

Herkes iyidir inşallah

Sinpac geçmiş olsun bişeyciğin kalmaz inş.

Tansiyon için tuzlu ayran iyi gelir ama düşük olması normal benimde hiç 10'un üzerine çıkmıyor çok düşük olmadıktan sonra sorun yok takılmayın..
kaydirigubbakcemile5

cnmm senin adın neydi facede.ben dün bisürü kişile arkadaş oldum ama kim hanginiz ayırt edemedim.malum gebelik jeton bol köşelikaydirigubbakcemile3

CAnım merhaba seni ben henüz ekleyemedim. nasıl ekleyeceğiz birbirimizi. Biliyorsun bende kocaelinde ikamet ediyorum. İstanbulda çalışıyorum sadece... O yüzden eklemeyi daha çok istiyorum :)

gunaydın kızlarrrrr hihoyyyt
hosgeldinizzzzzz alkisalkisalkis

Günaydın kızlarrr,

Ben galiba bozuk birşeyler yemişim... Dünden beri kusuyorum üstelik çok fena ishal ve karın ağrım da var...

Birazdan doktoruma gideceğim...
Geçmiş olsun...

Bağışıklık sistemini güçlendirmeye çalış canım bol bol C vitamini al.. Geçmiş olsun..
Gözünaydın canım. Kocaman olmuş bebekin..
Domuz gribinden ben de çok korkuyorum.. Okulda öğrencilerin yarısından çoğu hasta. Şimdi grip tatili oldu burda okullar. Ama açılınca napıcaz bilmiyorum. Ben de geçen gün sordum doktoruma aşı olcak mıyım diye.. Aşı gelince inceleme yapıp öyle söylicem dedi..
İnşallah sağlıklı bi şekilde atlatırız şu dönemi..

Bazen hissedememek normalmiş canım. Çok kendini dinleme iyisi mi..
İnsan bi daldı mı çıkamıyo çünkü..

Hamilelikte çoğunlukta tansiyon düşüklüğü olduğunu ben de duymuştum.
Bunun için azar azar sık aralıklarla yiyin diyor doktorlar..

Eylül_ce bebişine maşallah ne kadar büyümüş ya

Bosnacım geçmiş olsun dikkat et 2 limon suyunu 1 kaşık balla karıştırıp iç çok iyi geliyor

Ynur hiç kafana takma bu haftalarda hissedememek normal göbek deliğimiz dışarı fırlayacak zaten yakındır benden 6 hafta önce gebe olan arkadaşım var onunki fırladı mesela... gergin olmasın cildin bol bol nemlendirici krem ya da yağ sürmeye çalış canım

Asinaz ne güzel bir deneyim yaşamışsın Allah arkadaşının bebişine sağlıklı hayırlı güzel bir ömür nasip eylesin...Ayrıca kuzuna maşallah annesi

günaydınnna.s.
ben herzamanki gibi hala uykuluyummirmirmirmir
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun bebeğini görenlerin gözü aydın Allah nazarlardan saklasın kuzuları
hava kasvetli ben tembelim bugün nasıl geçecek bilmiyorum yarın olsa da görsem kuzucuğumu hayırlısıyla bu ayrıntılı usg heyecan yaptı bende inaşallah güzel haberler alırım
sizler nasılsınız canlarım herkes iyidir inşallah

Hava çok kötü gerçekten, içi sıkılıyor insanın.
Nasıl yatmak istiyorum anlatamam :)
Kujucum hayırlı haberler alırsın inşallah.
Bizim de buluşmamıza az kaldı, cumartesi görücem oğlumu inşallah.[/QUOTE]

sağol canımcım inşallah sende bende hayırlı haberler alırız Allah hepimizin yavrularına sağlık versin:Saruboceq:

amin cnm,teşekkür ederiz,uzun uzun gördük çok şükür rabbime,Allahım bu duyguları hrkese nasip etsin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız?
hasta olanlara çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifa versin hastalık normal zamanda bile çekilmiyor hamilelikte çok zor bende sık sık grip oluyorum, ankaradaki hamileler buluşacaklardı galiba bazılarımız hastalandı buluşma olmamıştır bende gidemedim diye üzülmüştüm, benimde grip yeni geçti arada tansiyonum çıkıyor herkes bizlerin düşük diye bahsetmiş, şekerimde yükske çıktı dün tekrar glikoz yüklemesi yapıldıu bugün sonuçlarım çıkacak inşallah güzel çıkar, hepimiz iyiyiz dedik nazar değiyor bencede, bende haftasonu düştüm elimi incittim devamlı sakin besmeleye hareket etmek gerekiyor.

amin cnm,Allah razı olsunievet çok büyük bir tecrübe oldu,normal doğum gibisi kesinlikle yok dedim,selamlarınızı kesinlikle ileticem bugün 5 te evde olucaklar pamuk oğullarıyla inşallah

sağol canımcım inşallah sende bende hayırlı haberler alırız Allah hepimizin yavrularına sağlık versin:Saruboceq:[/QUOTE]

canım gunaydın sana da... opuyorumnanaktan
hava dedıgın gıbı cok kotu, bu havada senın gıbı evde olmak ıcın neler vermezdım, kıymetını bıllll lmaz:
ben 4 boyutlu ultrasona gırecegım gun, ınanılmaz heyecanlıydım bızım beyde bunu hıssettı heralde tum gun boyunca ultrasona gırene kadar dakıkada 1-2 tekmeledı, yarın dıkkat et bakalım senın kuzunda yapacak mı kaydirigubbakcemile5zemuszemus

aman tatlım iyi bak kendine,bol bol c vitaminlerini al,balını kaymağını ye tatlım,umarım kökü kurur bu hastalıklarınklava:

GEBELİKTE YATIŞ BİÇİMİ

Alışık olduğunuz yatış biçiminizden gebelik sırasında vazgeçmeniz, altı yaşındayken oyuncak ayınızdan vazgeçmek kadar zordur. Bu nedenle bir süre uykunuzdan olursunuz, fakat bu durum yalnızca yeni yatış biçimine alışıncaya kadar sürer.

Sıklıkla kullanılan iki yatış biçimi (sırtüstü ve yüzüstü) gebelik sırasında uygun değildir. Çünkü yüzüstü yatış, karnınız büyüdüğü için bir karpuzun üzerinde yatmak ne kadar rahatsa o kadar rahattır. Sırtüstü yatmaksa daha rahat olmasına karşın, rahminizin bütün ağırlığı sırtınızın, barsaklarınızın ve inferior vena cava denen vücudun aşağı kısımlarından kalbe kan geri dönüşünden sorumlu olan damarın üzerine biner. Bu da sırt ağrılarını ve basurları arttırabilir, sindirim işlemini engelleyebilir, solunumu ve dolaşımı bozabilir ve kan basıncınızın düşmesine neden olabilir.

Bu, ayakta uyumanız gerekiyor anlamına gelmiyor. Kıvrılarak ya da uzanarak bir tarafınıza yan yatmanız, tercihen de sol yan tarafınıza yatıp arasına yastık koyarak bir bacağınızı diğerinin üstünde çaprazlamanız, yalnızca sizin için değil bebeğiniz için de en iyi yatış biçimidir. Bu yatış biçimi yalnızca besinlerin ve kanın plasentaya en üst düzeyde ulaşmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda böbreğin işlevlerini en iyi şekilde yerine getirmesini sağlar ki bunun anlamı da atıkların ve sıvıların vücuttan daha iyi atılımı ve diz, ayak ve ellerde daha az şişmedir.

Bununla birlikte çok az insan bütün gece aynı yatış biçiminde kalmayı başarabilir. Uyanır ve kendinizi sırtüstü veya yüzüstü yatar durumda bulursanız telaşlanmayın. Bunun hiçbir zararı yoktur. Yan pozisyona dönün ve uyuyun. Birkaç gece kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz, fakat vücudunuz çok yakında yeni yatış biçimine alışacaktır.

sağol canımcım inşallah sende bende hayırlı haberler alırız Allah hepimizin yavrularına sağlık versin:Saruboceq:

canım gunaydın sana da... opuyorumnanaktan
hava dedıgın gıbı cok kotu, bu havada senın gıbı evde olmak ıcın neler vermezdım, kıymetını bıllll lmaz:
ben 4 boyutlu ultrasona gırecegım gun, ınanılmaz heyecanlıydım bızım beyde bunu hıssettı heralde tum gun boyunca ultrasona gırene kadar dakıkada 1-2 tekmeledı, yarın dıkkat et bakalım senın kuzunda yapacak mı kaydirigubbakcemile5zemuszemus[/QUOTE]

tamam canım heyecandan unutmazsam dikkat ederim hiç böyle heyecan yapmadım testlerde bile niye bu sefer böyle oldu anlamadımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…