2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öff yemek yapılacak :umursamaz:
yaa ben hiç böyle değildim günde 3 4 çeşit yemek yapan kız gitti yerine bu tembel geldi lmaz:
zavallı kocacığım da alışmıştı o düzene garibim hayal kırıklığı yaşıyor eve gelince gerçi yine yapıyorum ama özenerek yapmak başka yapmak için yapmak başka tabiii
bide beni deli ediyor her akşam geldimi kapından girerken ne tatlı yaptın bana diyo deli oluyorum:mymeka: gerçi beni kızdırmak için söylüyo ama offf yemek yapmam lazımmmm

Mutlucum sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, bu düşmeler çok fena. Eve gittiğim yolda bir merdiven var, geçen akşam işten dönerken o merdivenlerde arkamda 3 tane genç çocuk vardı, itişip duruyorlardı. Sonra bir tanesi gelip arkadan çok şiddetli çarptı bana, ben de dengemi kaybettim. Tam uçuyordum ki, trabzana tutunup sağladım dengemi. Sonra çocukları analarından doğduklarına pişman ettim tabi :)

aman tatlım iyi bak kendine,bol bol c vitaminlerini al,balını kaymağını ye tatlım,umarım kökü kurur bu hastalıklarınklava:

Sağol Asinazcım... Ahh evde olsam neler yiyeceğim de, şirkette durum o kadar parlak değil tabi. Sırt çantamın hacmi günlük gıda ihtiyacımı karşılamıyor artık, bir büyük boy çantaya geçmem lazım :)

Son düzenleme:

bir an önce geç bencedelikafadulden

kabak tatlısı yaptım de sen delülülülülülü

walla kızlar ben ewde çok nadir yemek yapıorum, annem gelio hafta da 2 kez falan yapıo yemekleri atıyo dolaba bn zaten paso dükkandayım ewe geçtiğimde de ancak günlük temizliğe fln waktim oluyo

canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bende ilk muaynemden buyana doktorum normal yapıcaz seninle dedi ilk etapta baya bi tırsmıştım ama şimdi çok telkin ettim kendimi ve artık korkum filan yok sadece meraklarım var onlarıda yaşıyarak öğrenicez inşallah :sinifsinif: sadece anestezi şekillerinin hepsinden çok korkuyorum o yüzden sordum canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan

rica ederim cnm,aynen yaşayıp görücez

asinazcığım

sol yukardaki kullanıcı panelini aç soldaki kontrol panelinden profil düzenlemeye gir ve en aşağıdaki çizelge kısmına yaptığın çizelgeyi ekleyip değişiklikleri kaydet tuşuna tıkla...

bu kadar

bize market yolları göründü bi tatlı yapıyımda kurtulayım öptüm şimdilik hepinizi şekerlerim dikkat edin kendinize ve meleklere şimdilikopuyorumnanaktan

SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
kızlar en zayıf bebek benim meleğim sanırım
çok üzüldüm şimdi yaa listeye bakıyorum hepsi biizmkini geçmiş acaba ansıl yapsam bu hafta doktorum ile bi görüşeyim bakalım ne diyecek

22+2 hafta da 456 gr :

SEYYALTANER aslında bebeğin normal ya bende 22+4 ken gittim 500 gr.dı bence kendini üzme gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…