- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.141
merhaba kızlar nasılsınız?
hasta olanlara çok üzüldüm Allah en kısa zamanda şifa versin hastalık normal zamanda bile çekilmiyor hamilelikte çok zor bende sık sık grip oluyorum, ankaradaki hamileler buluşacaklardı galiba bazılarımız hastalandı buluşma olmamıştır bende gidemedim diye üzülmüştüm, benimde grip yeni geçti arada tansiyonum çıkıyor herkes bizlerin düşük diye bahsetmiş, şekerimde yükske çıktı dün tekrar glikoz yüklemesi yapıldıu bugün sonuçlarım çıkacak inşallah güzel çıkar, hepimiz iyiyiz dedik nazardeğiyor bencede, bende haftasonu düştüm elimi incittim devamlı sakin besmeleye hareket etmek gerekiyor.
aman tatlım iyi bak kendine,bol bol c vitaminlerini al,balını kaymağını ye tatlım,umarım kökü kurur bu hastalıklarınklava:
canım buraya bak yazıyor ayrıntılı bir şekilde
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
Mutlucum sana da çok geçmiş olsun, aman dikkat et kendine, bu düşmeler çok fena. Eve gittiğim yolda bir merdiven var, geçen akşam işten dönerken o merdivenlerde arkamda 3 tane genç çocuk vardı, itişip duruyorlardı. Sonra bir tanesi gelip arkadan çok şiddetli çarptı bana, ben de dengemi kaybettim. Tam uçuyordum ki, trabzana tutunup sağladım dengemi. Sonra çocukları analarından doğduklarına pişman ettim tabi :)
Sağol Asinazcım... Ahh evde olsam neler yiyeceğim de, şirkette durum o kadar parlak değil tabi. Sırt çantamın hacmi günlük goda ihtiyacımı karşılamıyor artık, bir büyük boy çantaya geçmem lazım :)
öff yemek yapılacak :umursamaz:
yaa ben hiç böyle değildim günde 3 4 çeşit yemek yapan kız gitti yerine bu tembel geldilmaz:
zavallı kocacığım da alışmıştı o düzene garibim hayal kırıklığı yaşıyor eve gelince gerçi yine yapıyorum ama özenerek yapmak başka yapmak için yapmak başka tabiii
bide beni deli ediyor her akşam geldimi kapından girerken ne tatlı yaptın bana diyo deli oluyorum:mymeka: gerçi beni kızdırmak için söylüyo ama offf yemek yapmam lazımmmm
kabak tatlısı yaptım de sen delülülülülülü
hayır cnm,ve dünkü tecrübeden sonra hastaneme bi kez daha aşık oldumŞeniz,arkadaşım sordu normal doğumda epidural var mı diye,hayır biz yapmıyoruz dediler,ve de zorunlu olmadığı sürece sezeryana da almıyorlar normal doğum yandaşları,anne söylesede onu dinlemiyoruz ikisi içinde iyi olanı istiyoruz dediler çok mutlu oldum
canım tavsiyelerin için teşekkür ederim bende ilk muaynemden buyana doktorum normal yapıcaz seninle dedi ilk etapta baya bi tırsmıştım ama şimdi çok telkin ettim kendimi ve artık korkum filan yok sadece meraklarım var onlarıda yaşıyarak öğrenicez inşallah :sinifsinif: sadece anestezi şekillerinin hepsinden çok korkuyorum o yüzden sordum canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan
kabak tatlısı yaptım de sen delülülülülülü
Hijyenim ;
Canım sayende bende yapabildim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?