2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım bende okumuştum bunu paylaştığın iyi olmuş teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

sağol cnm,evet cnm sper bi deneyim oldu her anını yaşadım onunla beraber,gülüşünü,neşesini,doğurmaya yakın sancıdan ağlaması,ama herşey ney değer biliyor musunuz,önce bebebğin,sarılı bir bez de doğumhanden sağlıkla bi hemşire kucağında çıktığını,sonra kısa süre sonra arkasından,tekerlekli sandalyede gayet sağlıklı gülerek,yeniden doğmuş gibi çıkan bir anneyi görmek,bence anne bir bebek dünyaya getirirken kendisi e onunla beraber yeniden dğuyor sanırım ben arkadaşımın gözlerinde bunu gördüm

Maşaallah gerçekten, inş. bizim tecrübelerimiz de en az bu kadar güzel olur :1hug:

tatlım öncelikle maşşallah bebeğineikinci olarakta benim kızın başı baştan beri aşşağıda duruyor,dün yine sordum aşağıda dei,ama erken doğurma gibi bi riskin yok,öle bişi gözükmüyor dedi,zamanla dönermiş herşey yolundaymış,takma bence

tamam canım heyecandan unutmazsam dikkat ederim hiç böyle heyecan yapmadım testlerde bile niye bu sefer böyle oldu anlamadımCADIARZU[/QUOTE]

heyecanlanmaz olur musunnnnnn kaydirigubbakcemile3
inanılmaz bir deneyimmm, bebeginin herseyını belrgin bir sekilde gormek inanılmaz bir tecrube....
dusunsene bana bir resim verdiler, portre fotografı gibi zemuszemus
ve o resim, dogdugundakı halıyle aynı oluyormusssss sositososito

senağlamabencede canım Allah herkese böyle kolay ve güzel bi doğum nasip etsin inşallah:Saruboceq:

tatlım öncelikle sağolasın,ikinci olarakta dün ben de drumua aynısını sordum göbek deliğim çok acıyor gerliyor diye,çok normal ilerleyen zamanalrda bu daha da artacak,kanama su olmadığı sürece ağrılar noröal dedi

asinazcım arkadaşın epidural yaptırdımı?

hayır cnm,ve dünkü tecrübeden sonra hastaneme bi kez daha aşık oldumŞeniz,arkadaşım sordu normal doğumda epidural var mı diye,hayır biz yapmıyoruz dediler,ve de zorunlu olmadığı sürece sezeryana da almıyorlar normal doğum yandaşları,anne söylesede onu dinlemiyoruz ikisi içinde iyi olanı istiyoruz dediler çok mutlu oldum

teşekkür ederim tatlım,inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah,evet biz bugün 21+1 günlük olduk

banada dr sola yat dedi ama benim kocam yatağın sağında yatıyor we bnde ona sarılıp uyuyabiliorum ancak alışmışım sağda daha rahat yatıyorum yaaa

cnm benim drum 1-2 hafta sonra yaptırtıcaktı ayrıntılıyı,ama ben dün druma ben çok takıyorum offf ya gibi bişiler dedim,dr da ben zaten her kontrolde farkındaysan en 10 dakika bebeğini inceliyorum dedi,sana sürekli bak kolou,bacağı kulağ vs diyorum ded,yarık dudaklı filanda değil dedi,sadece bura göremeiğim tek şey ayrıntılıdan farklı olarak damalrlar dedi,ama şöyle bi açıklama yaptı,ben bi kadın dopum dru olarak dedi,en az sizin kadar kafama takardım herşeyi engel olamazdım,fakat bildiğim bir doğru ise daha doğusu inandığım,olumlu düşünüp olumluyu çok rahat çağırabilirsin,sakın bebeğini ve kendini etkileme iyi düşün iyi olsun gerçekten çok doğru dedi,akşamada girdim,ve tertemiz çıktı çok şükür,senin de çok güzel çıkıcak bak görürsün

haklısın hayatım kafama takmıyorum aslında ama nedense heyecan yaptım kendimizi korkutmanın bize bi faydası yok zaten Rabbim herşeyin hayırlsını nasip etsin herşeyin iyisini o bilir
ticker yapayım ben sana ama senin hakkımda sayfanda cizelgen gözükmüyor onu nasıl düzenlersin bilemiyorum bi sayfa açtılar aslında bu ticker la ilgili anlatımlı ama bakındım bulamadım bilen varsa eklesin yapalım şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…