- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.161
Öğretmen arkadaşlar,
Bayram tatilinin domuz gribi sebebiyle uzaması ihtimali varmış. Duydunuz mu??
Ya karne tatili öne çekilecekmiş ya da bayram tatili uzayacakmış.. Bunlar çözüm olacak mı o da ayrı mesele ama..duydum ama karne tatiliyle birleşecek gibi saçma bir şeydi......o kadar olması imkansız...net bir şey yok bildiğim kadarıyla.
Anadolu liselerine öğretmen alınacakmış....ben de sınava girsem mi diye düşünüyordum aralığın 27sine kadar biraz çalışabilir miyim ay da 110dk sınav salonunda oturabilir miyim acaba???
geçmiş olsun selkiecim limon bal sanada öneririm
SELKİE geçmiş olsun dikkat et sen de kendine.
kızlşar bende grip olmuşum hapşırıp duruyorum burnumda akıyor..gıçık!sabahtan beri mandalina yiye yiye midem kalktı...öff yaa...oğlum gripti tam iyileştirdim geçen hafta dün yine tekrarlamıştı..sanırım ondan bulaştı banada..hapşırırken karnım acıyor yaaa(((((((((
merhaba herkese.domuz gribi nedeniyle tatiliz ve evdeyim istirahat çok iyi oldu çocukların yarısı raporluydu zaten.bana da bulaşacak diye çok korkuyordumçama bende de iki gündür baş ağrısı ve burun akıntısı var ateş yok Allahtan.çok yakın hemen hemen hergün görüştüğümüz arkadaşımın bebişinde görüldü domuz gribi ben de korkuyorum.bugün sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşısını olmaya orası da full herkes hasta.Allah hepimizi korusun.
bu arada birşey soraccağım benim tickerim kayboldu yenisini yapamıyorum bilenler yardımcı olur mu acaba?
Burda da okullar tatil. Perşembe başlıycaz kısmetse.. Ama tatil çözüm oldu mu o da ayrı mesele..
Benim de boğazımda yanma var. Gece de epey kırgınlık vardı, uyuyamadım yine.Sağlık ocağını bırak ben korkumdan markete bile gidemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin..
Canım kabak tatlısı istedi amaaaa... cokacimcoook
kızlşar bende grip olmuşum hapşırıp duruyorum burnumda akıyor..gıçık!sabahtan beri mandalina yiye yiye midem kalktı...öff yaa...oğlum gripti tam iyileştirdim geçen hafta dün yine tekrarlamıştı..sanırım ondan bulaştı banada..hapşırırken karnım acıyor yaaa(((((((((
merhaba herkese.domuz gribi nedeniyle tatiliz ve evdeyim istirahat çok iyi oldu çocukların yarısı raporluydu zaten.bana da bulaşacak diye çok korkuyordumçama bende de iki gündür baş ağrısı ve burun akıntısı var ateş yok Allahtan.çok yakın hemen hemen hergün görüştüğümüz arkadaşımın bebişinde görüldü domuz gribi ben de korkuyorum.bugün sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşısını olmaya orası da full herkes hasta.Allah hepimizi korusun.
bu arada birşey soraccağım benim tickerim kayboldu yenisini yapamıyorum bilenler yardımcı olur mu acaba?
Burda da okullar tatil. Perşembe başlıycaz kısmetse.. Ama tatil çözüm oldu mu o da ayrı mesele..
Benim de boğazımda yanma var. Gece de epey kırgınlık vardı, uyuyamadım yine.Sağlık ocağını bırak ben korkumdan markete bile gidemiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin..
kıyamam sana sen benim eşşekliğime verkaydirigubbakcemile3
Al benden de o kadar. Servise binerken bile tedirgin oluyorum...
Doğum yapmak da çare değil ki, bu sefer de yavrular için korkacağız.
Napsak ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?