- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.181
Mümkünse bana bu salgın bitmeden kimse gözaydına gelmesin.. İnsanlar bebeği görmek isteyecek. Dokunup öpecekler... Elleri temiz mi kirli mi.. Hastalar mı değiller mi..
Offff of!!! kafamçokkarıştı
Bosnacım çok teşekkür ederim iyiyim canım şimdilik.sen de iyisindir umarım.
Frambuaz teşekkürler canım.
Çok çok geçmiş olsun..
Selkiecim geçmiş olsun... Dökülüyoruz hepimiz, ben de senin gibiyim.
Çok şiddetli hapşırırken benim karnım da çok fena oluyor yaa...
Ezgim hoşgeldin...
Dün aklımdan geçirdim seni...
Sana da geçmiş olsun... Şu salgın dönemini başımıza bir iş gelmeden bir atlatsak...
Al benden de o kadar. Servise binerken bile tedirgin oluyorum...
Doğum yapmak da çare değil ki, bu sefer de yavrular için korkacağız.
Napsak ki...
kızlar hepinize geçmiş olsun hawalar çok kötü dikkat etmek lazım..
kızlşar bende grip olmuşum hapşırıp duruyorum burnumda akıyor..gıçık!sabahtan beri mandalina yiye yiye midem kalktı...öff yaa...oğlum gripti tam iyileştirdim geçen hafta dün yine tekrarlamıştı..sanırım ondan bulaştı banada..hapşırırken karnım acıyor yaaa(((((((((
Ya karne tatili öne çekilecekmiş ya da bayram tatili uzayacakmış.. Bunlar çözüm olacak mı o da ayrı mesele ama..
pek snmıyorum ama.....
Çok zor canım ya. Ayakların şişer o kadar süre... Dün yarım saat koltukta oturdum. ayaklarım hemen şişiverdi benim.. Uzatmaya alşımışım...
Hem sınav da Aralık sonuymuş. O zamana kadar 7aylık olcaz. Tehlikeli olabilir o kadar uzun süre oturmak.
merhaba herkese.domuz gribi nedeniyle tatiliz ve evdeyim istirahat çok iyi oldu çocukların yarısı raporluydu zaten.bana da bulaşacak diye çok korkuyordumçama bende de iki gündür baş ağrısı ve burun akıntısı var ateş yok Allahtan.çok yakın hemen hemen hergün görüştüğümüz arkadaşımın bebişinde görüldü domuz gribi ben de korkuyorum.bugün sağlık ocağına gittim 2.doz tetanoz aşısını olmaya orası da full herkes hasta.Allah hepimizi korusun.
bu arada birşey soraccağım benim tickerim kayboldu yenisini yapamıyorum bilenler yardımcı olur mu acaba?
Mümkünse bana bu salgın bitmeden kimse gözaydına gelmesin.. İnsanlar bebeği görmek isteyecek. Dokunup öpecekler... Elleri temiz mi kirli mi.. Hastalar mı değiller mi..
Offff of!!! kafamçokkarıştı
Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.
canım geçmiş olsun...çabuk geçer inşallah....
haklısın ama çok istiyordum girmeyi...ne zamandır sınav oolsun diye bekliyorum yazın yapmadılar uyuzlar...yine de belki girerim...
merhaba hoş geldin...madem evdesin daha sık girersin..özletiyorsun kendini....
ben o konuda şanslıyım herkesten uzağım
Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.
kızlar selammmmmm.
Selkie grip olmussun sende cok gecmis olsun.
Biraz once simenay ile gorustum. hala gribi devammis, calisiyormus isten giremiyorum dedi. Dila ile konusmus. Dilanin kanamasi azalmis. merak etmeyin iyilesicem diyormus.
Allahtan butun hasta olan arkadaslara sifalar diliyorum. Umarim herkes en kisa zamanda iyilesir.
bosna canim sana da cok gecmis olsun.
sağolun kızlar yaa...acaba diyorum mandalna kabuğu ve tarçın kaynatı içsemmi ki?normalde gribe iyi gelir ama hamileyken içince bir zararı olurmu ki?
bosna hakikaten yaa.az önce yatarken hapşırdım bende kramp girdi sanki...korktum bişeymi oldu diye..........
Selam kızlar,
Bizimde işyerinde herkes hastaMüşterilerimin içinde ailecek domuz gribine yakalananlar bile olmuş. Çok korkuyorum ama yapacakta pek bişey yok.. Hijyene daha çok dikkat edip, Allah'a sığınacağız başka çare yok..
Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var... Bebek odası hazırlığına başlayanlar var ise aranızda halı ve perde alternatifi için fikrinizi rica ediyorum.
Selkie bir zararı olacağını sanmıyorum ben.
Bal limonu da dene mutlaka, beni ayakta tutan o ve mandalina sanırım...
Ihlamur kaynatıp çine ekleyebilirsin.
Ben de gideyim bir tane daha içeyim bari...
Annem aradı az önce, işlerini bitir, yarın işe gitmeyeceksin, bu yaşına kadar dövmedim seni, valla döverim gitmeye kalkarsan dedi kaydirigubbakcemile3
merhaba canım evet bu hafta evdeyim ben de özledim sizleri.sen de iyisindir umarım.
iyiyim çok şükür...arada nefesim daralıyor özellikle geceleri onun dışında hamdolsun..idare ediyorum...senin şeker yüklemesi nasıl geçti...bu arada raporumu aldım nöbetten düştüm ben de....
Ben de aldım raporumu ama götürüp vermek kısmet olmadı daha..
Okuldan aldığım sevke yazdı doktor 24 haftalık gebe diye. O yeterli mi?
yeterli canım...gerçi bizimkiler nöbetten muaf yazacaktı fala dediler ama mecburen kabul ettiler..arıza çıkaran müd.yard. da hamile bi de benimle bir...sağolsun hiç kolaylaştırmadı işlerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?