2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mümkünse bana bu salgın bitmeden kimse gözaydına gelmesin.. İnsanlar bebeği görmek isteyecek. Dokunup öpecekler... Elleri temiz mi kirli mi.. Hastalar mı değiller mi..
Offff of!!! kafamçokkarıştı

Bana da gelmesinler...
Hastaneye de gelmesinler.
Ben normal zamanda bile, ilk aylar çok fazla mıncıklanmasını istemiyorum bebeğin, bu durumda birilerini kesebilirim...

Bosnacım çok teşekkür ederim iyiyim canım şimdilik.sen de iyisindir umarım.
Frambuaz teşekkürler canım.

İyiyim ben de canım...
Kıpırdadı kıpırdamadı, doktor günü geldi, testler bitti derken günler geçiyor.

Çok çok geçmiş olsun..

kızlar hepinize geçmiş olsun hawalar çok kötü dikkat etmek lazım..

kızlar sağolun..ya hakikaten bosna sancı giriyor resmen karnıma...

mafoldumben

canım geçmiş olsun...çabuk geçer inşallah....

haklısın ama çok istiyordum girmeyi...ne zamandır sınav oolsun diye bekliyorum yazın yapmadılar uyuzlar...yine de belki girerim...

merhaba hoş geldin...madem evdesin daha sık girersin..özletiyorsun kendini....

Mümkünse bana bu salgın bitmeden kimse gözaydına gelmesin.. İnsanlar bebeği görmek isteyecek. Dokunup öpecekler... Elleri temiz mi kirli mi.. Hastalar mı değiller mi..
Offff of!!! kafamçokkarıştı

ben o konuda şanslıyım herkesten uzağım

Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.

kızlar selammmmmm.
Selkie grip olmussun sende cok gecmis olsun.

Biraz once simenay ile gorustum. hala gribi devammis, calisiyormus isten giremiyorum dedi. Dila ile konusmus. Dilanin kanamasi azalmis. merak etmeyin iyilesicem diyormus.

Allahtan butun hasta olan arkadaslara sifalar diliyorum. Umarim herkes en kisa zamanda iyilesir.

Selam kızlar,

Bizimde işyerinde herkes hasta Müşterilerimin içinde ailecek domuz gribine yakalananlar bile olmuş. Çok korkuyorum ama yapacakta pek bişey yok.. Hijyene daha çok dikkat edip, Allah'a sığınacağız başka çare yok..

Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var... Bebek odası hazırlığına başlayanlar var ise aranızda halı ve perde alternatifi için fikrinizi rica ediyorum.

Selkiecim, hele yatarken hapşırırsam vay halime...
Canım acıyor...
Tırsıyorum biraz, cumartesiye kadar daha beter olmazsam, cumartesi sorucam doktora.

sağolun kızlar yaa...acaba diyorum mandalna kabuğu ve tarçın kaynatı içsemmi ki?normalde gribe iyi gelir ama hamileyken içince bir zararı olurmu ki?

bosna hakikaten yaa.az önce yatarken hapşırdım bende kramp girdi sanki...korktum bişeymi oldu diye..........

merhaba hoş geldin...madem evdesin daha sık girersin..özletiyorsun kendini....

merhaba canım evet bu hafta evdeyim ben de özledim sizleri.sen de iyisindir umarım.

Selkie bir zararı olacağını sanmıyorum ben.
Bal limonu da dene mutlaka, beni ayakta tutan o ve mandalina sanırım...
Ihlamur kaynatıp çine ekleyebilirsin.
Ben de gideyim bir tane daha içeyim bari...

Annem aradı az önce, işlerini bitir, yarın işe gitmeyeceksin, bu yaşına kadar dövmedim seni, valla döverim gitmeye kalkarsan dedi kaydirigubbakcemile3

İnternetten Funna baby diye aratırsan halı, perde takım çok güzel kombinasyonlar var. Ama fiyatları pek uygun değil.
Biz Atlantik'ten seri sonu mağazasından yarı fiyatına halı aldık bebek odasına. Perdemiz de zaten halıya uyumluydu..

içeyim bari abartmadan baçka nasıl atlatacağım bimiyorum ki..balla limonuda deniçem..sende annenin lafını dinle bak bu yaştan snra bide dayak yeme... :))))))))))

iyiyim çok şükür...arada nefesim daralıyor özellikle geceleri onun dışında hamdolsun..idare ediyorum...senin şeker yüklemesi nasıl geçti...bu arada raporumu aldım nöbetten düştüm ben de....

Ben de aldım raporumu ama götürüp vermek kısmet olmadı daha..
Okuldan aldığım sevke yazdı doktor 24 haftalık gebe diye. O yeterli mi?

Ben de aldım raporumu ama götürüp vermek kısmet olmadı daha..
Okuldan aldığım sevke yazdı doktor 24 haftalık gebe diye. O yeterli mi?

yeterli canım...gerçi bizimkiler nöbetten muaf yazacaktı fala dediler ama mecburen kabul ettiler..arıza çıkaran müd.yard. da hamile bi de benimle bir...sağolsun hiç kolaylaştırmadı işlerimi...

İşyerinden bir arkadaş 3 gündür gripti.
Bugün doktora gitti. Artık test yapmıyorlarmış, doktor muayene etmiş, büyük ihtimalle domuz gribisin demiş.
Ateşim yok falan demiş arkadaş, her bünyede birebir aynı tepkileri vermez, ateşsiz de geçiriyor olabilirsin demiş doktor. Paniğe kapılmaya gerek yok, mevsimsel grip gibi atlatırsın geçer, ama çocuklardan ve hamilelerden uzak dursan iyi olur demiş.
Çıldırıcam valla ya...

yeterli canım...gerçi bizimkiler nöbetten muaf yazacaktı fala dediler ama mecburen kabul ettiler..arıza çıkaran müd.yard. da hamile bi de benimle bir...sağolsun hiç kolaylaştırmadı işlerimi...

Bu idarecilerin hepsi böyle... İnşallah benimkinde bi sorun çıkmaz..
Bi de 32. haftamızda doktordan belge getirmemiz gerekiyomuş. Doğuma şu kadar hafta kalana kadar çalışması uygundur. Doğum öncesi iznini doğum sonrasına aktaracak diye.
Bu devletin ne çok kırtasiye formalitesi var ya..

az önce kaynnam görümcemi doldurmuş bana salmış saolsun bende tam tansiyon ölçtürmeye gidiyorudm bir gittim doktor bune dedi sen nasıl ayakta duruyorsun dediyaa.. öyle yüksek çıkmış ki anltamam ya ya bu kadın en sonunda beni katil edecek görümcemde 5yıllık evli çocuk yok bir konu açılmış bende" kellin ilaçı olsa kendi başına sürer demişim " demediğim şeyi dedi diye çıkarmış deli odlum sinirlendim bebeğimde çok kötü oldu hatta içimde ne ses geliyor ne birşey ya bu kadın benden ne istiyor anlamış değilimm kzıalr ya ağlamaktan gözlerim şişti belki doktor beni hastaneye yatıracak bunların yüzünden ...Dayanacak gücüm kalmadı artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…