2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm iyi olmana sevindim,dila dan haber var mı ya

Günaydın herkese

Bende bu gece çok kötü rüyalar gördüm mafoldumben

simenay hoşgelmişsin geçmiş olsun tekrardan...

Canım, hoşbuldum, teşekkürler iyi dilekleriniz için..

cnm iyi olmana sevindim,dila dan haber var mı ya

Canım teşekkürler, Dila evde yatıyor, bu hafta sonuna kadar yatacak, kanaması azalmış, iyiyim dedi konuştumda kendisi ile, sizlere çok selamı var, beni merak etmesinler dedi..

BEKO cum, teşekkür ederim, nazar değdi Mart annelerine sanırım, dikkat edelim kendimize..

Günaydın herkese

Bende bu gece çok kötü rüyalar gördüm mafoldumben

simenay hoşgelmişsin geçmiş olsun tekrardan...

mrb hijyenim gördüğün rüyayı her zaman hayra yorki içini ferah tutasın.bende bugün ilginç rüya gördüm sanki bana msj verir gibi:)
doktora gidiyorum ultrason cihazı bebeğimi göstermiyor bozuk galiba diyoruz ben tedirgin oluyorum sonra birden eşimle kendimi cami bahçesi gibi bir evliya-türbesindeyiz ziyaretçileri kalabalık orada dua ediyorum sonra doktora gidiyorum.sonrasında uyandım.
çok etkilendim haftasonu bir türbeye gitmek istiyorum.
kendine ii bak opuyorumnanaktanöpüldüünn

SİMENAY iyi olmana çok sevindim canım DİLA'dan da haber getirmişsin onu da çok merak etmiştik çok şükür bişeyiniz yokmuş Allah'ım böyle korkular vermesin bi daha

SELKİE canım sen nasıl oldun toparlandın mı iyice??

Bugün bi sakinlik var burda hayırdır inşallah herkes iyi di mi??

Seyyal'ciğim seninki en azından bir tahlil yapmış öyle söylemiş. benim tahlilime daha dört hafta var adam bana sende gizli şeker çıkacak dedi. klava: onlara her şery doğal geliyor tabii. sen takma kafanı. ben de "öyle bir şey olmayacak" dedim. ama olursa rezil olurum ayrı konu kaydirigubbakcemile3

mart annelerine nazar değdiğinden ben de şüphelenmeye başladım CADIARZU hasta arkadaşlara acil şifalar diliyorum. inşallah en kısa zamanda konumuza sağlıklı sağlıklı hepberaber devam ederiz. :Saruboceq: kendimize dikkat edleim arkadaşlar bol bol boyasız mandalina tüketelim (mandalinadan da gına geldi bu arada :sinifsinif: )

ya kızlar neden durgunuz bugün
o arakadaşım vardı ya doğum yapan yanlarına gittim geldim açtım neti daha 1 sayfa ilerlememiş
nerdesiniz yaw

beko çanım sağol
jale ben düzelemedim daha yaa!sürekli yatıyorum o nedenle fazla pç yede giremiyorum gelip bakıyorum sonra gidip yatıyorum..sabahtan beri kaç oldu tansiyonum düşüyor birde bu nedenle midem bulanıyor..

hasta olan kızlar geçmiş olsun tahlillerin sonucunu bekleyen kızlar umarım herşey yolundadır, hepinizi merak ediyorum görmediğim zamanlarda, herşeyin en güzeli en sağlıklısı bizlerin olsun bizde 22+3 gün olduk:)))))

kızlar teşekkür ediyorum boşverin anlatmayayım iğrenç bir rüyaydı hayırlara gitsin dediğiniz gibi...

hamilelik ve lohusalık döneminde kötü rüyalar görmek normalmiş aldırmamak lazım ...

asinazcığım ticker yapmak için http://lilypie.com/ sitesini kullanabilirsin

selam kızlar bugün kocişle yatak keyfi yaptık öğlene kadar kendimi gayet iyi hissediyorum glukoz tolerans testimin sonucuda iyi çıktı yani hiç bir sorun yok bu arada bu gün karnımda acaip bi pörtleklik war yine kuşum büyüyo sanırım..

Hijyenim ben de rüyamda sürekli emzirirken görüyorum kendimi ama ne emzirmek kaydirigubbakcemile3 bilinçaltında hep bunlar var da ondan... sen en güzelini yapmışsın aldırmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…