- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.301
Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir, geçmişi fazla okuyamadım, benim dışımda hasta olan arkadaşlarda varmış, onlara da acil şifalar diliyorum, beni merak edip, ilgilenen, dualarını eksik etmeyen arkadaşlara da çoookkk teşekkürlerimi sunarım, iş yerinden internete girmek problem oluyor son günlerde, o yüzden sizden uzak kaldım biraz, gribim geçti fakat bir öksürük hasıl oldu, bunun dışında çok iyiyim, şeker yükleme testimin sonucu iyi çıktı, kan uyuşmazlığı testimizde şimdilik iyi imiş, sorun yok dedi doktor, 1 ay sonra testi tekrar yapıp bakacaklar ama sorun olmaz diyor doktorumuz, sizlere fazla cevap yazamayabilirim, geriden takip edecem sizi, bayram sonrası işten ayrılıyorum ben, bu sebeple işlerimi toparlamam lazım, çok yoğunum anlayacağınız.. Hepinizi çok öpüyorum, kendinize dikkat edin, bu aylar hamilelerin bağışıklık sisteminin yavaşladığı aylarmış, virüs ve mikroplara karşı tetikte olun... Benim gibi sürünmeyin sonra :))
Günaydın arkadaşlar, umarım herkes iyidir, geçmişi fazla okuyamadım, benim dışımda hasta olan arkadaşlarda varmış, onlara da acil şifalar diliyorum, beni merak edip, ilgilenen, dualarını eksik etmeyen arkadaşlara da çoookkk teşekkürlerimi sunarım, iş yerinden internete girmek problem oluyor son günlerde, o yüzden sizden uzak kaldım biraz, gribim geçti fakat bir öksürük hasıl oldu, bunun dışında çok iyiyim, şeker yükleme testimin sonucu iyi çıktı, kan uyuşmazlığı testimizde şimdilik iyi imiş, sorun yok dedi doktor, 1 ay sonra testi tekrar yapıp bakacaklar ama sorun olmaz diyor doktorumuz, sizlere fazla cevap yazamayabilirim, geriden takip edecem sizi, bayram sonrası işten ayrılıyorum ben, bu sebeple işlerimi toparlamam lazım, çok yoğunum anlayacağınız.. Hepinizi çok öpüyorum, kendinize dikkat edin, bu aylar hamilelerin bağışıklık sisteminin yavaşladığı aylarmış, virüs ve mikroplara karşı tetikte olun... Benim gibi sürünmeyin sonra :))[
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et..seker içinde gözün aydın tatlım..
amin canım..inşalah...saglıkla kucagımıza alalımda gerisi boş...
:)) aynen :asigim:
ben de akşam bir rüya gördüm, hayır olsun inş.
22 haftalık doğum yapmışım ve de ikiz :))
biri erkek, biri kız.. ohh diyorum bir daha çocuk doğurmak yok :roflol:
ve normal doğum yapmışım, çokk kolay olmuş, bebişleri hemen vermişler kucağıma :))
inş. herşey yolunda ve kolay, sağlıklı bir şekilde yaparız doğumlarımızı
çokkk geçmiş olsun beko arkadaşım
çok sıkıntılı günler geçirmişsin
böyle durumlarda hemen başka dr.a yönelmek en mantıklısı
iyi sonuçlar alırsın inş.
tatlım çok saol..iki doktor gercekten çok mantıklı. ben acıbademe tahlilerimi yaptırmak ve bebişimi daha sık görmek için gidiyorum.. orayla anlaşması var benim kurumumun dogum dışında temiz bi ortamda işlerim yürüyor. ama dışarıdaki doktorum prof ve preodontolojist
uzmanlığı riskli gebelikler onun sözleri benim için daha önemli.
canım maasalah bebişine....günaydın anneler nilüfer canım benim bebişin boyunu kilosunu güncellersen sevinirim geçen hafta gittik 20+6 tarihinde kilosu 450 gr boy 22 cm bebişimin ismi YİĞİT EMRE :)
günaydın canım inşalah...hepinize günaydınlar olsun,gönlünüz,neşe,huzur,sağlık,mutluluk dolsun,bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin,en güzel günler cümlemizin olsun inşallah
Günaydın herkese
Bende bu gece çok kötü rüyalar gördüm mafoldumben
simenay hoşgelmişsin geçmiş olsun tekrardan...
tatlım günaydın...hayır düşünelim hayır olsun inşalah.. sıkma canını
selkicim ve hasta olan tüm arkadaslar geçmiş olsun..kendinize dikkat edin...
günayydın kızlarr.... güzel bir gün olsun hayırlı haberler alalım inşallah..kujucum güzel haberler al gel ...
ay tatlım kıyamam ben sana,bence var ya sen içini ferah tut bu şeker olayı kalkacak ortadan sana da ebeğine de hiçbi zararı olmıyacak,bak gör çok güzel şeyler doğuyor içime,olumlu düşün cnm,bebeğimde ben de aslan gibiyim varsa bile üstesinden çok rahat geliriz de,moralini yüksek tut,bak gör herşey yolunda gidicek,iyi düşün iyi olsun bekocumvereliniortak
tatlım çok saol...çok haklısın alah çözümsüz dert vermesin... sonuçlarımı aldım kızlar idrarda o bakteri ürememiş sıkıntım yok ama acıbademdeki hala antibiyotik al diyo.yaa bu adam öldürecek beni... neymiş olmasada en fazla antibiyotik almış olurmuşum bu kadar kolay yani.. sonra onada bagışıklık kaszanacak gerçekten oldugumda bişey alamıycam.. neyse germiyorum artık kendimi.. adamada söyledim prof doktorumun uygun bulmadıgını yeni sonucuda onla degerlendiricem dedim... dahada diyecektim baska riske gerek yok siz zaten benim için erken dogum riskisiniz diyeklava:
Günaydın herkese
cnm iyi olmana sevindim,dila dan haber var mı ya
Günaydın herkese
günayydın kızlarr.... güzel bir gün olsun hayırlı haberler alalım inşallah..kujucum güzel haberler al gel ...
ay tatlım kıyamam ben sana,bence var ya sen içini ferah tut bu şeker olayı kalkacak ortadan sana da ebeğine de hiçbi zararı olmıyacak,bak gör çok güzel şeyler doğuyor içime,olumlu düşün cnm,bebeğimde ben de aslan gibiyim varsa bile üstesinden çok rahat geliriz de,moralini yüksek tut,bak gör herşey yolunda gidicek,iyi düşün iyi olsun bekocumvereliniortak
Canım, hoşbuldum, teşekkürler iyi dilekleriniz için..
Canım teşekkürler, Dila evde yatıyor, bu hafta sonuna kadar yatacak, kanaması azalmış, iyiyim dedi konuştumda kendisi ile, sizlere çok selamı var, beni merak etmesinler dedi..
BEKO cum, teşekkür ederim, nazar değdi Mart annelerine sanırım, dikkat edelim kendimize..
evet canım heralde nazar...dila için çok sevindim çok özledik onu onun o tatlı asabiyetini iyi olsunda minnoşuyla dönsün aramıza tekrar...kızlar ben yürüdüm geldim minikliğimle artık hep yürüycez..kaydirigubbakcemile
Asinazcığım herkes hasta galiba...ya kızlar neden durgunuz bugün
o arakadaşım vardı ya doğum yapan yanlarına gittim geldim açtım neti daha 1 sayfa ilerlememiş
nerdesiniz yaw
kızlar teşekkür ediyorum boşverin anlatmayayım iğrenç bir rüyaydı hayırlara gitsin dediğiniz gibi...
hamilelik ve lohusalık döneminde kötü rüyalar görmek normalmiş aldırmamak lazım ...
asinazcığım ticker yapmak için Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. sitesini kullanabilirsin
hasta olan kızlar geçmiş olsun tahlillerin sonucunu bekleyen kızlar umarım herşey yolundadır, hepinizi merak ediyorum görmediğim zamanlarda, herşeyin en güzeli en sağlıklısı bizlerin olsun bizde 22+3 gün olduk:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?