- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.321
Asinazcığım herkes hasta galiba...
o bebiş çok şirindir şimdiolsa da sevsek
sanırım cnm,inşallah arkadaşlarımız bir an önce iyileşirler,
evet çok şirin minicik aynı babası valla
hasret gözünaydın
cerenora evet hep bilinçaltı malesef senin rüyanda hayırlara gitsin :umursamaz:
selam kızlar bugün kocişle yatak keyfi yaptık öğlene kadar kendimi gayet iyi hissediyorum glukoz tolerans testimin sonucuda iyi çıktı yani hiç bir sorun yokbu arada bu gün karnımda acaip bi pörtleklik war yine kuşum büyüyo sanırım..
İŞte bunu kaldıramamklava: dokuz ay karnımda taşıyım sonra yaptığına bak sıpanın kaydirigubbakcemile3
Amin canım amin cümlemizinki..
babayamı benziyoo:) ya genelde babaya benziyo bebisler degilmi ben oyle gozlemledim
bakalım bizimkiler nasıl olcak?
beko çanım sağol
jale ben düzelemedim daha yaa!sürekli yatıyorum o nedenle fazla pç yede giremiyorum gelip bakıyorum sonra gidip yatıyorum..sabahtan beri kaç oldu tansiyonum düşüyor birde bu nedenle midem bulanıyor..
asinaz24 Alıntı:
he kız,insan birazda anneye benzer di mi,zaten eşimin arkadaşlarına varana kadar inşallah anneye benzer diyorlar kızınız,hatta şimdi bebeğin yanına gittiğimde bebeğin babası bak diyor bana ikea katoloğunda bi kız çocuğu var sizin bebek böyle olur inşallah sana çeker diyor,eşimde çatlıyor ortadan demicem o da çok bana benzemesini istiyor,güzelim herhalde
he kız,insan birazda anneye benzer di mi,zaten eşimin arkadaşlarına varana kadar inşallah anneye benzer diyorlar kızınız,hatta şimdi bebeğin yanına gittiğimde bebeğin babası bak diyor bana ikea katoloğunda bi kız çocuğu var sizin bebek böyle olur inşallah sana çeker diyor,eşimde çatlıyor ortadan demicem o da çok bana benzemesini istiyor,güzelim herhaldekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
OOOHH NE GÜSEL DARISI BAŞIMA HEM KOCİŞEL YATAK KEYFİ HEMDE ŞEKER TAHLİL SONUCU İÇİN :):):)
YA BENİMDE KARNIMDA BUGÜN ÇOK BÜYÜK Bİ RAHATSIZLIK VAR BÖYLE HİÇ BİR DURUŞ ŞEKLİ BANA RAHAT VERMİYOR SIKILIYORUM VE DEDİĞİN GİBİ PORTLEDİSANKŞ RESMEN :d:d:
Etrafta da bana benzemesi yönünde ısrar var eşim hiç renk vermiyor henüz delikafadulden ama zıcık da olsun benzesin yaaaa anasıyım ben onun sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?