2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sanırım cnm,inşallah arkadaşlarımız bir an önce iyileşirler,
evet çok şirin minicik aynı babası valla

İŞte bunu kaldıramam klava: dokuz ay karnımda taşıyım sonra yaptığına bak sıpanın kaydirigubbakcemile3

hasret gözünaydın

cerenora evet hep bilinçaltı malesef senin rüyanda hayırlara gitsin
:umursamaz:

Amin canım amin cümlemizinki..

OOOHH NE GÜSEL DARISI BAŞIMA HEM KOCİŞEL YATAK KEYFİ HEMDE ŞEKER TAHLİL SONUCU İÇİN :):):)

YA BENİMDE KARNIMDA BUGÜN ÇOK BÜYÜK Bİ RAHATSIZLIK VAR BÖYLE HİÇ BİR DURUŞ ŞEKLİ BANA RAHAT VERMİYOR SIKILIYORUM VE DEDİĞİN GİBİ PORTLEDİSANKŞ RESMEN :d:d:

İŞte bunu kaldıramam klava: dokuz ay karnımda taşıyım sonra yaptığına bak sıpanın kaydirigubbakcemile3

Amin canım amin cümlemizinki..

he kız,insan birazda anneye benzer di mi,zaten eşimin arkadaşlarına varana kadar inşallah anneye benzer diyorlar kızınız,hatta şimdi bebeğin yanına gittiğimde bebeğin babası bak diyor bana ikea katoloğunda bi kız çocuğu var sizin bebek böyle olur inşallah sana çeker diyor,eşimde çatlıyor ortadan demicem o da çok bana benzemesini istiyor,güzelim herhaldekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

babayamı benziyoo:) ya genelde babaya benziyo bebisler degilmi ben oyle gozlemledim
bakalım bizimkiler nasıl olcak?

genelde kızlar babaya erkekler anneye derler,ama bu bebek erkek adı da tuna bu arada tuna aynı babası,bizim ayrıntılı sihay beyazdı yüzünü tam görüp benzetemedik valla,ama ilerleyen zamanlarda fırsatım olursa renkliye heves diye girerim belki

canım fazla dolanma ortalıkalrda yat dinlende çabucak iyileş....

şekerim valla bizde de durum aynı herkes inşallah eşine benzer diyor kocamda sinir oluyor ban benzese nolur sanki diye ama biizm kız halasına benziyor :)::): evde kaldı yani oda :):):

selam kızlar nabersiniz?
herkes bebeğini ayrıntılıda görmüş galiba yorular yapılmış bana veya eşime benziyor diye, bende doktoruma bu hafta sordum doktor bey sizin baktıklarınız ayrıntılımıydı diye yok dedi, ben gerek olmadığı için yönlendirmedi zannediyordum ama şimdi sordum 2. bir göz baksa bebeğe iyi olur dedi ama ben 26. haftamdayım nasıl olacak galiba 23.haftaya kadar daha net sonuçlar çıkıyormuş sizce ne yapayım ayrıntılıya girmeyen varmı?lütfen cevap

bu arada kızlar hasta olanlar iyileşmişmi haberi olan varmı?

Etrafta da bana benzemesi yönünde ısrar var eşim hiç renk vermiyor henüz delikafadulden ama zıcık da olsun benzesin yaaaa anasıyım ben onun sırnaşık şey

inşallah cnm az kaldı sabret az daha:))))
ewt ya sanki taş war gibi otururken sürekli gözüm takılıyo göbüşe büyüyoruz heralde:) resmini çekekte koyak bari göbüşler topicine :):hulya:

VALLA benimkisi de oglan, ve tıpkı bana benzio esime sadece dudak ve cenesi benziyor... kaydirigubbakcemile3
hatta yengem aynı senın dogdugunda ki halın dedi, beende aaa benzio mu diince, benzemek ne kelime tıpkı sen dedi kaydirigubbakcemile3
cook hosuma gitti tabi benim, canıma minnet valla zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 hasret guldurdun beni
bende diyorum bazen siparismis gibi kaşları sana benzesin gozleri bana burnu sana gibi seyler:)
zaten esimle beni birbirimize cok benzetirler aynı memleketli bile degiliz. e kaydirigubbakcemile2

slm canlarımm:1hug:
doktordan az önce geldik çok yoruldum başım feci ağrıyor o yüzden geçmişe bakamadım zaten nedense bi yavaşlık var sitede o yüzden kusura bakmayın hemen yazıp biraz dinlenmek istiyorum

ayrıntılıya girdik bugün Allahıma binlerce şükür herşey yolunda bizim kuzu elleri atmış ensesine yatıyo doktor baya uğraştı ama hiç keyfini bozmadı küçük bey parmaklarını saymamız lazım sen git bi dolaş uyandır bunu geri gel dedi
neyse bi yaım saat yemek molası verdik dolaştık tekrar girdik bu seferde sağ elini yanağının altına koymuş yatıyo doktor bu keyif bebeği olacak bak söylemedi deme dedi neyseki rahatını bozduk gösterdi parmaklarını
560gr olmuş boyunu ölçecekti parmaklara dalınca unuttuk haftaya bugün de şeker yüklememiz var şimdilik bizden bu kadar
kusuruma bakmayın şekerler biraz uzanıcam sabahtan beri hastanedeyiz umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan

Merhabalar arkadaşlar,
uzun süredir işlerimden dolayı giremiyordum bir türlü
Bugün fırsatını buldum
Nasılsınız? Bebişleriniz nasıl?
Hasta olanlara Allah şifa versin inşallah
Bende kısmetse ayrıntılı ultrason istiycem bayramdan sonra gittiğimde...Doktor gerek duymadım diyor ama ben istiycem gitmişken...

bekur kaç khaftalık oldu bebeğin bende şeker yüklemesi yaptırdım o zaman sordum doktor bey ben ayrıntılıyamı girdim diye yok dedi ama girsen iyi olur dedi bebeğinde bir problem yok zorunlu değilsin dedi ama galiba biraz geç kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…