- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #24.341
selam kızlar nabersiniz?
herkes bebeğini ayrıntılıda görmüş galiba yorular yapılmış bana veya eşime benziyor diye, bende doktoruma bu hafta sordum doktor bey sizin baktıklarınız ayrıntılımıydı diye yok dedi, ben gerek olmadığı için yönlendirmedi zannediyordum ama şimdi sordum 2. bir göz baksa bebeğe iyi olur dedi ama ben 26. haftamdayım nasıl olacak galiba 23.haftaya kadar daha net sonuçlar çıkıyormuş sizce ne yapayım ayrıntılıya girmeyen varmı?lütfen cevap
bu arada kızlar hasta olanlar iyileşmişmi haberi olan varmı?
slm canlarımm:1hug:
doktordan az önce geldik çok yoruldum başım feci ağrıyor o yüzden geçmişe bakamadım zaten nedense bi yavaşlık var sitede o yüzden kusura bakmayın hemen yazıp biraz dinlenmek istiyorum
ayrıntılıya girdik bugün Allahıma binlerce şükür herşey yolunda bizim kuzu elleri atmış ensesine yatıyo doktor baya uğraştı ama hiç keyfini bozmadı küçük bey parmaklarını saymamız lazım sen git bi dolaş uyandır bunu geri gel dedi
neyse bi yaım saat yemek molası verdik dolaştık tekrar girdik bu seferde sağ elini yanağının altına koymuş yatıyo doktor bu keyif bebeği olacak bak söylemedi deme dedi neyseki rahatını bozduk gösterdi parmaklarını
560gr olmuş boyunu ölçecekti parmaklara dalınca unuttuk haftaya bugün de şeker yüklememiz var şimdilik bizden bu kadar
kusuruma bakmayın şekerler biraz uzanıcam sabahtan beri hastanedeyiz umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan
Canım benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu bende girmedim ayrıntılı ya doktorum gerek duymuyorum dedi ben burda goruyorum zaten dedi.
kuju gözün aydın canım maşallah bebeğine...
Canım benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu bende girmedim ayrıntılı ya doktorum gerek duymuyorum dedi ben burda goruyorum zaten dedi.
bekur kaç khaftalık oldu bebeğin bende şeker yüklemesi yaptırdım o zaman sordum doktor bey ben ayrıntılıyamı girdim diye yok dedi ama girsen iyi olur dedi bebeğinde bir problem yok zorunlu değilsin dedi ama galiba biraz geç kaldık
slm canlarımm:1hug:
doktordan az önce geldik çok yoruldum başım feci ağrıyor o yüzden geçmişe bakamadım zaten nedense bi yavaşlık var sitede o yüzden kusura bakmayın hemen yazıp biraz dinlenmek istiyorum
ayrıntılıya girdik bugün Allahıma binlerce şükür herşey yolunda bizim kuzu elleri atmış ensesine yatıyo doktor baya uğraştı ama hiç keyfini bozmadı küçük bey parmaklarını saymamız lazım sen git bi dolaş uyandır bunu geri gel dedi
neyse bi yaım saat yemek molası verdik dolaştık tekrar girdik bu seferde sağ elini yanağının altına koymuş yatıyo doktor bu keyif bebeği olacak bak söylemedi deme dedi neyseki rahatını bozduk gösterdi parmaklarını
560gr olmuş boyunu ölçecekti parmaklara dalınca unuttuk haftaya bugün de şeker yüklememiz var şimdilik bizden bu kadar
kusuruma bakmayın şekerler biraz uzanıcam sabahtan beri hastanedeyiz umarım herkes iyidir hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?