2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuju gözün aydın benimde son gittiğimde bebeğin sadece ayakları ve bacaklarının alt kısımları göründühiç kıpırdamadı:ecrin_bebek:

kuju gözün aydın benimde son gittiğimde bebeğin sadece ayakları ve bacaklarının alt kısımları göründühiç kıpırdamadı:ecrin_bebek:

Canım benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu bende girmedim ayrıntılı ya doktorum gerek duymuyorum dedi ben burda goruyorum zaten dedi.

hadi geçmiş olsun,göüznüz aydın tatlım,maşşallah heyifçi bebişine
Rabbim tüm ayrıntılıya giricek olanlara da böyle güzel sonuçlar almalarını nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuju gözün aydın canım maşallah bebeğine...

nbr hijyen

Canım benim doktorumun ultrasonu 3 boyutlu bende girmedim ayrıntılı ya doktorum gerek duymuyorum dedi ben burda goruyorum zaten dedi.

şimdi bende girmesem nolur diyorum ama doktorum farklı bir doktorda iyi haberleri verse güzel olmazmı diyor ya zamanında söylese ne güzel olurdu

Canım ben şuan SAT a göre 21+1 haftalığım...Bayramdan sonra gidipte ayrıntılı istediğim zaman 23+4 filan olucam..Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım o hangi haftada oluyo peki? Benim doktorum da tam aksine şuan bi problem yok ben gerek duymuyorum da ama sen istersen dışarıda bi yere gönderiyim dedi...

hadi geçmiş olsun,göüznüz aydın tatlım,maşşallah heyifçi bebişine

kuju o nasıl bi keyifçiymiş be öle kaç saat uyudu öyle biz hiç zorlanmamıştık uyurken bile hareket halindeydi, eğer görünmezse bi yeri falan hafiften bir iki kere öksür hemen kıpırdıyo junior larımız:sm_cool:

Arkadaşlar merhaba
Eskiyi şöyle bir okudum.. Rahatsız arkadaşlara Allah şifa versin.. Bebişlerini görmüş arkadaşlarada sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. Ben birşeyi merak ediyorum. şeker yüklemesi her anneye yapılırmı ? Doktorum bana hiç bahsetmedi.. Hangi haftalarda yapılmalı.. Dr. sormalımıyım..? Ne diyorsun..?

kujucumm canım benimmm gözün aydınnnn masallah melegineee
560 gr olmus masallah topaç olcak oglumuzzz kaydirigubbakcemile3
bu seker yuklemesi 6.ayda yapılmıomuydu yaaa cunku bana o zaman yapılacak :bbo:

kızlar merhaba cumadan beri girmiyorum siteye biriktirdiim işler vardı onlara verdim kendimi.geçmişede bakmadım 4günlük sayfam birikmişlmaz:inş tüm hamişlerimiz iidir.kuju cnmm seninde gözün aydın bebekinede maşallah:))

canlarım hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim böyle güzel haberler alalım inşallah herzaman hepimiz:1hug:
sitede sorun var yada benim pc de çok zor giriyorum msjı yazıyorum gitmiyor yine var bi gariplik sizde kendinize iyi bakın öpüyorummopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…