- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.061
anım gördüğüm kadarıyla kulpları tek renkli o kulpla mobilyacılarda,praktikerde falan satılıyor..1-2 tl ye..onları değiştirirsin..beyaz renk alır takarsın hepsini..ama bençe böylede çok güzel...
canım yaa şimdi okudum geçmişi benim eşimin aileside almanyada acaba biz doğumu orda yapsak ikimzide de çifte vatandaşlık yada oturum hakkı flan yok turist gibi gideceğiz anca gidersek bende orda doğum yapsam bebeğim çifte vatandaş olur mu ? bilgisi olan varmı bu konuda ...
tabi ben bugün yaptığım yanlış hareket sonucu bebeğime bi zarar vermemiş isem:
Günaydın fıstık anneler a.s.
Biz bebişimizi göremedik dün malesef
Çapa Üniv. Hastanesinde işleyiş biraz daha farklı
Gebelik takipları için elden randevü veriliyormuş, taa 6 ocak için gün verildi
vee dün saraçhaneye gittik parkyataklara bakmaya
daha çookk var ama dayanamadık, aklımıza koyduk ya alacağız hemen, tez canlıyız :))
bugün eşim almaya gidecek işte bunu ;
ordan da terziye gittim provam vardı :)
2 elbise ve bir hamile mantosu diktirdim
hazır almaktan çok daha mantıklı oldu
hem uyguna geldi hem gönlüme göre oldu zemuszemus
işte bölee arkadaşlar .. baya harekli bigün geçirdim dün :))
Canım benim takımın aynısını beğenmişsin sen gördün mü bilmiyorum ama ben canlısını da gördüm. düz beyaz değil böyle kendinden desenli gibi boyası hafif sedefli gibi duruyor. ben çok beğendim çok kullanışlı görünüyor. opuyorumnanaktan
Kudurucam valla.
Kayınvalidemi aradım öğretmenler gününü kutlamak için.
Aramaz olaydım...
Kadın kaşla göz arasında, aldığım 3 parça kıyafete bile müdahale etti.
Vay efendim, sadece tulum giydirecekmişim, niye tişört almışım, o kadarcık çocuk tişört giyer miymiş... Vay efendim niye mont almışım, 40 günlük olmadan dışarı mı çıkaracak mışım...
Sana neeeeee diye bağırmak istedim ama oğlum içerden dürttü uyma annecim diye, uymadım ben de...
Bu kadın şimdiden böyle yapıyorsa, doğumdan sonra fena çekicez kılıçları demektir
Kudurucam valla.
Kayınvalidemi aradım öğretmenler gününü kutlamak için.
Aramaz olaydım...
Kadın kaşla göz arasında, aldığım 3 parça kıyafete bile müdahale etti.
Vay efendim, sadece tulum giydirecekmişim, niye tişört almışım, o kadarcık çocuk tişört giyer miymiş... Vay efendim niye mont almışım, 40 günlük olmadan dışarı mı çıkaracak mışım...
Sana neeeeee diye bağırmak istedim ama oğlum içerden dürttü uyma annecim diye, uymadım ben de...
Bu kadın şimdiden böyle yapıyorsa, doğumdan sonra fena çekicez kılıçları demektir
canım valla eşm iki gündür ciddi ciddi böyle teklifler ile geliyor hazır yeni düzen kuracakken orda mı kursak burada meganne alana kadar orda son model mercedes alırız benim orada alacağım maaş daha iyi çocuğun çifte vatandşlık hakkı doğar ise daha iyi imkanlarda eğitim görür orada kazanıp burada aytırım yaparız istemez isen beş yılda geri döneriz gibi ama ben hepsinede hayır diyorum. birincisi benim yabancı dilim yok hadi öğrendim diyelim buradan oraya gelin gitmiş olacağım çocuğuma iyi bir gelecek derken huzursuz bir yuva mı verelim diyorum bilmiyorum haksız mıyım ama ben türkiyede kazanıp yaşamayı daha cazip görüyorum eşimin emsleği kötü değil yazılım uzmanı gitmeden önce koçnette çalışıyordu döndüğünde de kötü bir firmaya girmez herhalde en çok 2 sen sıkıntımız olur yeni düzend erken sonrasıdna gene mercedes e binmesemde iyi bir yaşam standardı tutturuuz yani :):)::):) benim oralarda kimsem yok sadce eşim kayınvalidemlerin evi ve lokantaları var bizimde kira vermeden oturabilecğimiz bir evleri var ama hiç görmedim nasıl bir ev nasıl bir ortam hiç bilmediğim şeyler olacak çok zorlanırım gibi geliyor sizler olsanız ne yapardınız .
Merhaba Kızlar,
TSH hormonlarımda az çalışıyormuş, bugün sabah doktora gittik 2aylıkken ilk kan testinde değeri: 5,48di 2 ay sonra 7,36 ya çıkmış sınır değer 5,6 imiş.... Şimdi 1ay sonra tekrar TSH testi yapılacak ve yine değer artarsa ilaça başlayacağız.Sizinde aklınızda olsun TSH hormonunuzu, böbreklerinizi (benim sağ böbreğimde kapakçık açılması varmış bebiş baskı yaptığı için) kan değerlerinizi doktora gittikçe kontrol etmesini önemle belirtin. Yada 2ayda 1 kan testi yapırın. Ben şimdi ayda bir yaptıracağım.
Tedirgin olmaya gerek yok sadece kontrol altında olmak önemli... Benimki bugün kıpır kıpır...
Öpüyorum hepinizi....
senin ki al benim kine vur illaki karışacak yoksa içinde kalırsa kuturyorlar sanki yaa zevk benim zevkim. ya çocuk benim sanki 10 kere doğuruyoruz.. acaba bizde böyle mi? kayın valide olacaz ya
tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki,geçende kaynanama bana temizliğe geldi ya sağolsun,ben de bi heves aldıklarımı gösterdim ,başladı ben size ne diyim,daha erken değil mi,bir sürü kıyafet almışsın,bir sürü dediği de toplasan 3 günlük kıyafet yapmaz,ben de sinir oldum kaldırdım hepsini,sonra akşam kocama anne görür bir daha dedim,haberin olsun aldığımız hiçbişeyi görmicek ve karışmıcak dedim,ohhhhhhhhhhhhhhhhh iyi yaptım cadolozlar,sinir şeyler
Merhaba Kızlar,
TSH hormonlarımda az çalışıyormuş, bugün sabah doktora gittik 2aylıkken ilk kan testinde değeri: 5,48di 2 ay sonra 7,36 ya çıkmış sınır değer 5,6 imiş.... Şimdi 1ay sonra tekrar TSH testi yapılacak ve yine değer artarsa ilaça başlayacağız.Sizinde aklınızda olsun TSH hormonunuzu, böbreklerinizi (benim sağ böbreğimde kapakçık açılması varmış bebiş baskı yaptığı için) kan değerlerinizi doktora gittikçe kontrol etmesini önemle belirtin. Yada 2ayda 1 kan testi yapırın. Ben şimdi ayda bir yaptıracağım.
Tedirgin olmaya gerek yok sadece kontrol altında olmak önemli... Benimki bugün kıpır kıpır...
Öpüyorum hepinizi....
Ayy hiç öyle alttan alma huyum yoktur...
Aman Seyyalcim ya, bütün aldıklarımızı saydım, ihtiyacı olanlar zaten aldıklarımız.
Ama bizimki için önemli olan bir yerinden konuya müdahale edip kendi bildiğini yaptırtmak...
Yıllardır hep böyle, ama bana fazla diş geçiremiyor tabi, o yüzden soğuk savaş halindeyiz.
18 yaşında anne olmuyorum ki ben, 30 yaşına gelmişim, gayet iyi biliyorum bir bebeğin ne giyip ne giymeyeceğini...
Deliriyorum bana böyle zır cahil muamelesi yapınca...
Gözüm korkuyor, doğumdan sonra ne olacak peki diye..
Ay ne uzun yazdım, içim şişmiş vallaklava:
ben yakın olmaderimhadi senin ailen de orda olsa neyse benim istanbulda ailem ve çevremden kimse yok yalnızım hep eşimin ailesi ve çevrsi,çok zorluk çektim şimdi evimi uzaklara taşıdım onlardanbence iyi bir gelecek için derken huzursuuzluk çıkar
Merhaba Kızlar,
Öpüyorum hepinizi....
dmi yaa bak sen yaaşdığından biliyrosun düşün ki birde yurtdışı olduğunu o zman hiç kimsen olmayacak yok yok ben doğru düşünüyorum gerek yok azıcık aşım ağrısız başım :):):)
dmi yaa bak sen yaaşdığından biliyrosun düşün ki birde yurtdışı olduğunu o zman hiç kimsen olmayacak yok yok ben doğru düşünüyorum gerek yok azıcık aşım ağrısız başım :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?