2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

süpersin şeker he sağol valla ya beğenmenize sevindim,antalyadan dönimde hemen verim siparişini

pamuk ipliğine bağlı değiller cnm sıkma canını drumun sözü,ama lütfen bir daha dikkat et,sıkıştırma meleğini

cnm çok şekr bişiy gerçekten güle gğüle kullansın minnoşsun inşallah,
peki bu saraçhane neresi oluyr ve ne kadara aldın acaba:kedi:

Merhaba güzel anneler

Bugün şeker yüklemesi yaptık biz de, 2.30 da sonuçlar çıkacak. Grip nedeniyle bir hafta tatil var burada. Bir hafta evden çıkmadan yatacağız. Umarım keyifler yerindedir. Dünden beri bebeğimi çok az hissediyorum, tedirginim ama inşallah bir sorun yoktur.

Ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.

tatlım sen aldın mı alıcan mı,ve de düz beyaz olmaması hoşluk mu katmış sedefli olması yani

senin ki al benim kine vur illaki karışacak yoksa içinde kalırsa kuturyorlar sanki yaa zevk benim zevkim. ya çocuk benim sanki 10 kere doğuruyoruz.. acaba bizde böyle mi? kayın valide olacaz ya

Merhaba Kızlar,

TSH hormonlarımda az çalışıyormuş, bugün sabah doktora gittik 2aylıkken ilk kan testinde değeri: 5,48di 2 ay sonra 7,36 ya çıkmış sınır değer 5,6 imiş.... Şimdi 1ay sonra tekrar TSH testi yapılacak ve yine değer artarsa ilaça başlayacağız.Sizinde aklınızda olsun TSH hormonunuzu, böbreklerinizi (benim sağ böbreğimde kapakçık açılması varmış bebiş baskı yaptığı için) kan değerlerinizi doktora gittikçe kontrol etmesini önemle belirtin. Yada 2ayda 1 kan testi yapırın. Ben şimdi ayda bir yaptıracağım.

Tedirgin olmaya gerek yok sadece kontrol altında olmak önemli... Benimki bugün kıpır kıpır...
Öpüyorum hepinizi....

tatlım seni o kadar iyi anlıyorum ki,geçende kaynanama bana temizliğe geldi ya sağolsun,ben de bi heves aldıklarımı gösterdim ,başladı ben size ne diyim,daha erken değil mi,bir sürü kıyafet almışsın,bir sürü dediği de toplasan 3 günlük kıyafet yapmaz,ben de sinir oldum kaldırdım hepsini,sonra akşam kocama anne görür bir daha dedim,haberin olsun aldığımız hiçbişeyi görmicek ve karışmıcak dedim,ohhhhhhhhhhhhhhhhh iyi yaptım cadolozlar,sinir şeyler

ben yakın olmaderimhadi senin ailen de orda olsa neyse benim istanbulda ailem ve çevremden kimse yok yalnızım hep eşimin ailesi ve çevrsi,çok zorluk çektim şimdi evimi uzaklara taşıdım onlardanbence iyi bir gelecek için derken huzursuuzluk çıkar

önemli bişi olmaması sewindirci yinede ihmal etme canım

senin ki al benim kine vur illaki karışacak yoksa içinde kalırsa kuturyorlar sanki yaa zevk benim zevkim. ya çocuk benim sanki 10 kere doğuruyoruz.. acaba bizde böyle mi? kayın valide olacaz ya

Ben de hep aynı şeyi düşünüyorum, ben de mi böyle kayınvalide olucam diye yaa... Ama bunun kayınvalide olmakla ilgisi yok gibi geliyor bana, tamamen insanın huyuyla, alışkanlıklarıyla, görgüsüyle ilgili canım yaa.. Yok yok biz böyle olmayız, olmamak için ne gerekiyorsa yapmalıyız :)

Ben de akşam uyarıcam eşimi, eğer doğumdan sonra gelip tepeme dikildiğinde de aynı tavrını sürdürürse, şimdiki kadar sessiz kalamayabilirim ben de...

Geçmiş olsun çok, fark edilmesi çok iyi olmuş...

e hayatım gelin kaynana olunca ben bakıyorum ya diyorum çok iyi nalaşıyoruz sveyiroum da kendini iyiyiz ama bi konu açıldımı ne kadar dertliyim aslında :):): anlat analtı şişirme içini öyle Ç: onuda doğumdan sonrada çok sallma ve hiç bi konuda sakın fikrini almaya kalkma bellliki sneinki her şeye karışmaya zaten meyilli :):)

dmi yaa bak sen yaaşdığından biliyrosun düşün ki birde yurtdışı olduğunu o zman hiç kimsen olmayacak yok yok ben doğru düşünüyorum gerek yok azıcık aşım ağrısız başım :):):)

geçmiş olsun canım iyiki sorun olacak biş ideğilmiş.. :):):)

ben uzun zamandır yaptırmadım kan testi aslında doğru diyorsun en azından sağlık ocağına bi görünmek alzım ....

kesinlikle katılıyorum canım kaydirigubbakcemile5
az kazanın ama cocugunuz buranın kulturunde buyusun, ailesine akrabalarına dostlarınıza yakın buyusun...

alkisalkisalkis hihoyyyt :CüvCüv: hihoyyyt alkisalkisalkis
turkbayragi Tüm fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.. turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…