- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.041
50 gramı içmek o kadar zor değil canım, biraz şekerli bir limonata gibi oluyor.
İhmal etme, yaptır mutlaka :)
merhabalar..
ben de 2009 mart ayı annesiyim...
şimdi yaşadığınız o kıpır kıpır heyecanı ben geçen yıl aynı zamanlarda yaşıyordum..
nasıl olacak miniğim kime benzeyecek..
ne tatlı telaşlar...
Allah elinize kucağınıza kavuştursun inşallah hepinizin..
Günaydın fıstık anneler a.s.
Biz bebişimizi göremedik dün malesef
Çapa Üniv. Hastanesinde işleyiş biraz daha farklı
Gebelik takipları için elden randevü veriliyormuş, taa 6 ocak için gün verildi
vee dün saraçhaneye gittik parkyataklara bakmaya
daha çookk var ama dayanamadık, aklımıza koyduk ya alacağız hemen, tez canlıyız :))
bugün eşim almaya gidecek işte bunu ;
ordan da terziye gittim provam vardı :)
2 elbise ve bir hamile mantosu diktirdim
hazır almaktan çok daha mantıklı oldu
hem uyguna geldi hem gönlüme göre oldu zemuszemus
işte bölee arkadaşlar .. baya harekli bigün geçirdim dün :))
canım benimmm oncelikle cook cook gecmıs olsun, bugun fazla yorma kendini, ama merakta etme hicbiseycik olmaz bebisineeee kaydirigubbakcemile5
eger almanya da dogum yaparsan ve orada kaydettırırsen nufusa cocugun cift vatandaslı olur, ve bircok haktan yararlanırsınız...
Mesela Alman vatandası olanlar cogu ulkeye vizesiz gırıp cıkabiliyor, amerikaya bile...
benim bir cok arkadasım bi dolu para verip amerika da dogum yapmaya gidiyorlar, eger senin bole bir sansın varsa kacırma derim ben CADIARZUzemuszemus
merhabalar..
ben de 2009 mart ayı annesiyim...
şimdi yaşadığınız o kıpır kıpır heyecanı ben geçen yıl aynı zamanlarda yaşıyordum..
nasıl olacak miniğim kime benzeyecek..
ne tatlı telaşlar...
Allah elinize kucağınıza kavuştursun inşallah hepinizin..
valla bazen hakkaten unutuyoruz hamileliği ne kadar kötü :) bu arada iyiki hatırlattı ncnaım öğretmen arkadaşalrımızın öğretmenler gününü kutluyoruz canı gönülden...
canım bu konuda herkes ayrı birşey söylüyor bir yandan araştırıp varsa böyle bir hakkım yapmak istiyorum bebeğimin gfeleceği için bir yandan da ne bileyim kayınvalidemin yanında olacağım böyle uzaktan birbirimizi çok seviyoruz böyle kalsa iyi olur :) sonra eşim bilgisayar mühendisi orada iş imkanı ve maadi imkanı yüksek olur diyorlar gidip kalmaktan yanda korkuyorum ben türkiye den ayrılamam gibi geliyor işte imkan çok ama bend e bunu kullanacak cesaret yok kaynanam iyi ike melek gibidir de uzakta kalsa daha iyi diyorum annemler orada olsa ne güzel olur bir dakika durmam giderim
:):):):): çocuğumun geleceğinide güvence altına almış olurum bazı konularda gerçekten imkanalrı çok iyi tatilede türkiye ye gelirim ne güzel olur: : sırnaşık şeysırnaşık şey
anım hayırlı olsun..çok geçe vermişler tarihi(
çanım amerikada oluyor ama almanyada omuyor benim bildiğim benim 2 ablamda orda 2 side araştırdı.ben urist olarak gider doğum yaparsam orda benim bebeğim vatandaşlık alamıyo...sadece almanyada doğduğuna dair doğum raporu veriyorlar...burda nufüsa yazdırıyorsun. ama eğer benim alman vatandaşlığım olsaydı orda yaşamıyor olmama rağmmen oluyordu..ilk bebeğimde orda yapmayı düşünmüştüm olmadı..sonra amerika düşündük ama orda kimsemiz yoktu ve ben açıkçası korktum gitmedim..yalnız kalaçaktım orda...
Hımm anladım bosnacım, evimiz biraz küçük olduğu için bebek odasını ilerde düşüneceğiz artık ..Ben de hiç düşünmüyordum park yatak, baştan beri hep karyola baktık. Ama karyola yatak odasına biraz zor sığacak, bir de odasında yatırmak istediğim zaman yatacak bir yeri olmayacaktı. Portatif beşiklerden alsak, ömrü çok kısa... Park yatak almaya karar verdik, ben işe başlayınca oğlum anneannesinde olacak gündüzleri, annemin evine indiriceğiz park yatağı, biz yine karyola alacağız.
Allah razı olsun yazcım inşaallahdiplewhawk park yatak çok güzel Allahım sağlıkla kullandığınız günleride göstersin arkadaşım.
teşekkürler tatlım kaydirigubbakcemile5anım hayırlı olsun..çok geçe vermişler tarihi(
çanım sen oraya yerleşmeyimi düşünüyorsun?
Kudurucam valla.
Kayınvalidemi aradım öğretmenler gününü kutlamak için.
Aramaz olaydım...
Kadın kaşla göz arasında, aldığım 3 parça kıyafete bile müdahale etti.
Vay efendim, sadece tulum giydirecekmişim, niye tişört almışım, o kadarcık çocuk tişört giyer miymiş... Vay efendim niye mont almışım, 40 günlük olmadan dışarı mı çıkaracak mışım...
Sana neeeeee diye bağırmak istedim ama oğlum içerden dürttü uyma annecim diye, uymadım ben de...
Bu kadın şimdiden böyle yapıyorsa, doğumdan sonra fena çekicez kılıçları demektir
seyyalcim yazamadım bir türlü geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inş...
vee
tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorummmmmm opuyorumnanaktan
çok sevindim iyi olmana :lepi:canım çok soal geçrti valla doktorda korkmadedi zaten çok şükür şimdi iyiim ayakalrımı uzatıp dinelnince iyi geldi tabi kanama yada akıntıyı takip edeceğim.. :):) harikasınız iyiyki varsınız :):):
çok sevindim iyi olmana :lepi:
tabiki takipte ol ...
ve evet iyiki sen de varsın / varsınız opuyorumnanaktan
kayınvaliden öğretmen anladığım kadrı ile boş ver salla en iyisini yapmışsın anneciğim ben heves ettikelrimi aldım ihtiyaçı olanalrı nasılsa sizler <lırsınız diye düşündü mdeseydin :):):)::) kaydirigubbakcemile5
:)) bence bir düşün derimbu arada park yatağı çok beğendim güle güle kullnsın bebğin e bebekteki yataklarda çok uygun fiyata düşmüş bi inceleyin bende öyle bişey mi alsam diye düşünmeye başladım yani :):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?