2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende seker yukleme testini bayramdan sonraya erteledim:))) moralim bozulup tatlılardan uzak kalmayım degilmi (kurnaz anneler grubuna mı girdim nedir) saka bir yana insallah hic birimizde cıkmaz.. olursada diyetlerle bebislerimizi ve kendimizi koruruz insallah:)

merhabalar..
ben de 2009 mart ayı annesiyim...
şimdi yaşadığınız o kıpır kıpır heyecanı ben geçen yıl aynı zamanlarda yaşıyordum..
nasıl olacak miniğim kime benzeyecek..
ne tatlı telaşlar...
Allah elinize kucağınıza kavuştursun inşallah hepinizin..

50 gramı içmek o kadar zor değil canım, biraz şekerli bir limonata gibi oluyor.
İhmal etme, yaptır mutlaka :)

Canım sanırım doktor bayramdan sonra yapacak yüklemeyi.Randevum bayramdan sonra çünkü.İnş. bir şey çıkmaz.Ama işte onu içmeye takıldım biraz.Kusarım diye kendimi hazırladım şimdiden.Neyse sağlık olsun bir seferlik katlanacağız miniklerimiz için...

oy oy maaşallah.Siz kurtulmuşsunuz ne güzel.Bizede sıra gelir inş. Doğumu sezeryanmı yaptınız normalmi?

anım hayırlı olsun..çok geçe vermişler tarihi (

çanım amerikada oluyor ama almanyada omuyor benim bildiğim benim 2 ablamda orda 2 side araştırdı.ben urist olarak gider doğum yaparsam orda benim bebeğim vatandaşlık alamıyo...sadece almanyada doğduğuna dair doğum raporu veriyorlar...burda nufüsa yazdırıyorsun. ama eğer benim alman vatandaşlığım olsaydı orda yaşamıyor olmama rağmmen oluyordu..ilk bebeğimde orda yapmayı düşünmüştüm olmadı..sonra amerika düşündük ama orda kimsemiz yoktu ve ben açıkçası korktum gitmedim..yalnız kalaçaktım orda...

cok sagol mts,
darısı bizim basımıza insallh, bizde bir an evvel sag salım alırız miniklerimizi kucagımıza :Saruboceq:
zaman gecmek bilmiyor valla :kedi:

çanım sen oraya yerleşmeyimi düşünüyorsun?

hmm bilmiyordum bunu canım benimmm sagol aydınlattıgın ıcın opuyorumnanaktan

Hımm anladım bosnacım, evimiz biraz küçük olduğu için bebek odasını ilerde düşüneceğiz artık ..
diplewhawk park yatak çok güzel Allahım sağlıkla kullandığınız günleride göstersin arkadaşım.
Allah razı olsun yazcım inşaallah
bilmukabele opuyorumnanaktan
anım hayırlı olsun..çok geçe vermişler tarihi (
teşekkürler tatlım kaydirigubbakcemile5
evet (

Kudurucam valla.
Kayınvalidemi aradım öğretmenler gününü kutlamak için.
Aramaz olaydım...
Kadın kaşla göz arasında, aldığım 3 parça kıyafete bile müdahale etti.
Vay efendim, sadece tulum giydirecekmişim, niye tişört almışım, o kadarcık çocuk tişört giyer miymiş... Vay efendim niye mont almışım, 40 günlük olmadan dışarı mı çıkaracak mışım...
Sana neeeeee diye bağırmak istedim ama oğlum içerden dürttü uyma annecim diye, uymadım ben de...
Bu kadın şimdiden böyle yapıyorsa, doğumdan sonra fena çekicez kılıçları demektir

çanım sen oraya yerleşmeyimi düşünüyorsun?

canım valla eşm iki gündür ciddi ciddi böyle teklifler ile geliyor hazır yeni düzen kuracakken orda mı kursak burada meganne alana kadar orda son model mercedes alırız benim orada alacağım maaş daha iyi çocuğun çifte vatandşlık hakkı doğar ise daha iyi imkanlarda eğitim görür orada kazanıp burada aytırım yaparız istemez isen beş yılda geri döneriz gibi ama ben hepsinede hayır diyorum. birincisi benim yabancı dilim yok hadi öğrendim diyelim buradan oraya gelin gitmiş olacağım çocuğuma iyi bir gelecek derken huzursuz bir yuva mı verelim diyorum bilmiyorum haksız mıyım ama ben türkiyede kazanıp yaşamayı daha cazip görüyorum eşimin emsleği kötü değil yazılım uzmanı gitmeden önce koçnette çalışıyordu döndüğünde de kötü bir firmaya girmez herhalde en çok 2 sen sıkıntımız olur yeni düzend erken sonrasıdna gene mercedes e binmesemde iyi bir yaşam standardı tutturuuz yani :):)::):) benim oralarda kimsem yok sadce eşim kayınvalidemlerin evi ve lokantaları var bizimde kira vermeden oturabilecğimiz bir evleri var ama hiç görmedim nasıl bir ev nasıl bir ortam hiç bilmediğim şeyler olacak çok zorlanırım gibi geliyor sizler olsanız ne yapardınız .

seyyalcim yazamadım bir türlü geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inş...
vee

tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorummmmmm opuyorumnanaktan

kayınvaliden öğretmen anladığım kadrı ile boş ver salla en iyisini yapmışsın anneciğim ben heves ettikelrimi aldım ihtiyaçı olanalrı nasılsa sizler <lırsınız diye düşündü mdeseydin :):):)::) kaydirigubbakcemile5

seyyalcim yazamadım bir türlü geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inş...
vee

tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorummmmmm opuyorumnanaktan

canım çok soal geçrti valla doktorda korkmadedi zaten çok şükür şimdi iyiim ayakalrımı uzatıp dinelnince iyi geldi tabi kanama yada akıntıyı takip edeceğim.. :):) harikasınız iyiyki varsınız :):):

çok sevindim iyi olmana :lepi:
tabiki takipte ol ...

ve evet iyiki sen de varsın / varsınız opuyorumnanaktan

Ayy hiç öyle alttan alma huyum yoktur...
Aman Seyyalcim ya, bütün aldıklarımızı saydım, ihtiyacı olanlar zaten aldıklarımız.
Ama bizimki için önemli olan bir yerinden konuya müdahale edip kendi bildiğini yaptırtmak...
Yıllardır hep böyle, ama bana fazla diş geçiremiyor tabi, o yüzden soğuk savaş halindeyiz.
18 yaşında anne olmuyorum ki ben, 30 yaşına gelmişim, gayet iyi biliyorum bir bebeğin ne giyip ne giymeyeceğini...
Deliriyorum bana böyle zır cahil muamelesi yapınca...
Gözüm korkuyor, doğumdan sonra ne olacak peki diye..
Ay ne uzun yazdım, içim şişmiş valla klava:

bu arada park yatağı çok beğendim güle güle kullnsın bebğin e bebekteki yataklarda çok uygun fiyata düşmüş bi inceleyin bende öyle bişey mi alsam diye düşünmeye başladım yani :):):
:)) bence bir düşün derim
kk deki park yatak yorumlarını ve kullanan çevremin yorumlarını dinleyince benim fikrim değişti doğrusu

çok teşekkür ederim ben de çok beğendim bunu gerçekten
biz istanbul/saraçhane beşik çarşısında gayet uyguna bulduk, oradan düşünüyoruz nasipse
size de tavsiye ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…