- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.021
güzel anneler günaydın ...geçmişi okuyup geliyim dedim ne çok birikmiş...bebişlerini görüp gelen anneler var.. gözünüz aydın.. ikizler kocaman olmuş masallah.. frambuazcım canım geçmiş olsun..selkie cim iyi olmana sevindim.. diş agrısı ceken arkadaslar geçmiş olsun..
benimde bu gün endokrinolojide randevum var bir haftalık seker ölçüm sonuçlarımı göstericem.. diyetisyene gidicem... bi de minnosumu görücem... bayramdan sonra istanbulda işe başlamam lazım.. 2 gün kalıp izin alıcam sonrasındada doktorum 30. haftaya kadar rapor vericek allah kısmet ederse ve inşallah izne ayrılıcam...ben hamileliğimin basından beri calışamıyorum kızlar.. biraz sıkıntılı ve zor elde edilmiş bir gebelik benimkisi bakalım hayırlısıyla hepimiz kucagımıza alalımda......
Evet bosnacım gerçekten baya geç bir tarihDimplecım ne kadar geç vakte randevu vermişler yaaa...
Eee o zamana kadar göremeyecek misin bebişi?
Ben de beğeniyorum bu park yatakları, ya bunu ya da Chicco'nun Lullaby LX'ini alacağız biz de.
Biraz erken ama ben de 1-2 hafta içinde halletmek istiyorum, bitmemiş işler strese sokuyor beni :)
Güle güle, sağlıklı günlerde kullansın, mışıl mışıl uyusun oğlun :)
Cicilerini de güle güle giy...
Allah razı olsun tatlımdimplehawk canım çok güzel park yatak güle güle kullansın bebişin sende iyi günlerde giy cicişlerini canım kaydirigubbakcemile2
Bekocum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan...
ceronoracım canım geçmiş olsun atlamışım seni sen sürekli kontrol ettir tansiyonunu ebe falanda takma uzak dur onlardan...kızlar bu arada bişey sorucam benim idrarla ilgili sorunlarım oluyor tuvalte gidip tam bitti diyorum kalkıyorum 5 dak sonra tekrar yola düşüyorum sanki hiç yapmamışım gibi...prostatlı adamlara döndüm..sizde yasıyormusunuz?
canım yaa şimdi okudum geçmişi benim eşimin aileside almanyada acaba biz doğumu orda yapsak ikimzide de çifte vatandaşlık yada oturum hakkı flan yok turist gibi gideceğiz anca gidersek bende orda doğum yapsam bebeğim çifte vatandaş olur mu ? bilgisi olan varmı bu konuda ...
tabi ben bugün yaptığım yanlış hareket sonucu bebeğime bi zarar vermemiş isem:
Evet bosnacım gerçekten baya geç bir tarih
Ama bayramdan sonraki hafta eski hastaneme gidicem şeker yüklemesi için, o zaman görüşücez inş. :asigim:
Hımm sen de mi park yatak düşünüyorsun, ben baştan çok soğuk bakmıştım ama tecrübeli annelerin büyük kısmı parkyatak öneriyor kullanışlıklık açısından..
Chicco da sallanmaya özelliği yok sadece canım bilgin olsun..
Aynen beni de :)) karar vermişken alalım dedik bizde heycanlandık hemen :))
Zaten abim ve kız arkadaşı ortak hediye alıyorlarmış bunu bize :kedi: biz almaya kalkışınca dün abim söyledi opuyorumnanaktan
Çokkk teşekkür ederim, senin yavrun da inş. güle güle kullanır aldığınızda a.s.
Allah razı olsun tatlım
çok teşekkür ederiz ikimizde opuyorumnanaktan
tatlım çokk saol.. sen ne yaptın ne oldu seker sonuçların??
seyyalcim canım dikkat et kendine yaa unutuyoruz bazen işte allah esirgesin...
kızlar sabah ebebekte 89 tl ye crespo nun bi park yatagını gördüm çok güzel görünüyodu ilgilenenler bi bakın isterseniz.. fiyat çok uygun...
nilüfersahh tatlım benide eklermisin listeye sat 17 haziran hkk 68 cinsiyet kız 523 gr 26 cm Ayse Nazenin
günaydın güzel annelerrrr öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım:)
yaramaz seyyale geçmiş olsunlmaz:
gerçi beni görseniz ne akrobasiler yapıyorum ama işte dikkat etmek gerekiyo:CüvCüv: kocişin işi wardı yatağı bile toplayamadan dükkana çıktım ( ew alt kat ya) şimdi çok açım dışardan güzel bi kahwaltı tabağı sölicem bide greyfurt, hawuç, portakal suyucokacimcoook
günaydın güzel annelerrrr öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım:)
yaramaz seyyale geçmiş olsunlmaz:
gerçi beni görseniz ne akrobasiler yapıyorum ama işte dikkat etmek gerekiyo:CüvCüv: kocişin işi wardı yatağı bile toplayamadan dükkana çıktım ( ew alt kat ya) şimdi çok açım dışardan güzel bi kahwaltı tabağı sölicem bide greyfurt, hawuç, portakal suyucokacimcoook
tatlım inşallah...sende dikkat et su yüklemeye kadar nette örnek diyet listeleri var ocak annelerinin topiğindeydi sanırım meyveyi sitle tüket inşalah bisey cıkmaz..Bekocum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah doktordan...
Maaşallah büyütmüşsün kızını...
Ay bu şeker yükleme geliyor demi yaa.Ben yaptırmasam ne olurki?Tatlı içeceklerden nefret ederim.Helede aç karnına.Kesin yanacak boğazım midemmm .... öffff kusturacaklar beni zorla yaa...
Ay bu şeker yükleme geliyor demi yaa.Ben yaptırmasam ne olurki?Tatlı içeceklerden nefret ederim.Helede aç karnına.Kesin yanacak boğazım midemmm .... öffff kusturacaklar beni zorla yaa...
seyyalcim çok geçimş olsun dikkat et canım bazen unutuyoruz kendimizi bende geçen yatağın üstüne atladım yüz üstü bebikimin kemiklerini hissetmemle kendime geldim bazen dalgınlık oluyor ama şükür bişey olmadı merak etme canım dinlenmeye bak sadece opuyorumnanaktan güzelce uzat ayaklarını öyle çalış bugün tekrar çok geçmiş olsun
handeozf Alıntı:
canım benimmm oncelikle cook cook gecmıs olsun, bugun fazla yorma kendini, ama merakta etme hicbiseycik olmaz bebisineeee
eger almanya da dogum yaparsan ve orada kaydettırırsen nufusa cocugun cift vatandaslı olur, ve bircok haktan yararlanırsınız...
Mesela Alman vatandası olanlar cogu ulkeye vizesiz gırıp cıkabiliyor, amerikaya bile...
benim bir cok arkadasım bi dolu para verip amerika da dogum yapmaya gidiyorlar, eger senin bole bir sansın varsa kacırma derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?