- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.481
merhaba arkadaşlar dün dr. gittim keseyi görmek için ama dr. dış gebelik oldugunu söyledi zaten bir tuhaflık oldugunu hissediyordum ama anlayamıyordum.bir an önce sonlandıralım dedi dr. pazartesi gidecegim tekrar o gün herşey belli olacak.:gitme:
Niüfer beni listeden çıkarırmısın canım artık mart annesi olamayacagım.nasılda sevinmiştim ama olmadı neyse Allah çocuklarıma saglık versin.hayırlısı buydu belkide.
Allah hepinizin bebişlerini saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
Canım, geçmiş olsun. Çocuklarına uzun ömürler versin Allah.
Bundan sonrası hayırlı olur inşallah.
merhaba arkadaşlar dün dr. gittim keseyi görmek için ama dr. dış gebelik oldugunu söyledi zaten bir tuhaflık oldugunu hissediyordum ama anlayamıyordum.bir an önce sonlandıralım dedi dr. pazartesi gidecegim tekrar o gün herşey belli olacak.:gitme:
Niüfer beni listeden çıkarırmısın canım artık mart annesi olamayacagım.nasılda sevinmiştim ama olmadı neyse Allah çocuklarıma saglık versin.hayırlısı buydu belkide.
Allah hepinizin bebişlerini saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
canım hosgeldın
duyarsın kalp atısını sonrada bıze buradan hayırlı haberı verırısın
beklıyoruz ahyırlı haberlerınızı
canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularına uzun ömürler versin inşallah...peki ne gibi tuhaflıklar hissediyodun kendinde...
kesinlikle katılıyorum :lepi:hele ıstanbulda oooooo ne ararsan hamıslere
bulursun çok gzel kazaklar tunıkler elbıseler
dolu
ben mesala elbıse gıymeyı planlıyorum çok seker oluyor hamılelerde çok guzel duruyor,
aaa harika o zaman tatlım sağolasın opuyorumnanaktanhayır cnm hiç endişe etme senin değerlerin normal senle satımız aynı dr bana normalde bu hafta 1000 li bişeylerde olması gerekti dedi normal olan seninki yani, kesende ne güzel hemen gözükmüş ben dün gittim hiç birsey yoktu.
aminnn inşaallahhhgunaydın arkadaşlar .. hepınıze huzurlu ve mutlu bır gun dılıyorum .. aslında içim içime sgmıyor sımdı dr dan geldık .. bebegımızı gorduk . kalp atıslarını gorduk ama ben o kadar telaşlıydım kı dr u bıle strese soktum .. yavas mı atıyor ? yolk kesesı nerde ? kac mılım gıbı sorularla bunalttım adamı .. her sey yolunda dedıkce ben bır turlu sakınlesemedım .. ultrasona gırdıgımızde gozlerımı sımsıkı kapattım .. eşim ultrason goruntusunun yansıtıldıgı plazmaya yapıstı ... cok komıktık yanı .....sonra esım bana seslenıyor ... canan ac gozlerını canım ben gordum dıye .. ama benım telasım gecmedı .. henuz cok kucuk .. 5mm bebegımız .. kalbı yenı atmaya baslamış ... bızı o kadar telaşlı gorunce pazartesı tekrar gelın daha net goruruz dedı ...
....yanı arkadaşlar ne zormuş bebek sahıbı olmak ...koylerde yasıyan kadınlarımız ne kadar rahatlar nerden bılır beta hcg katlamasını , kese mm lerını , kalp atımlarının hangı hafta olması gerektıgını ... aslında rahat olmak lazım .. ama ne mumkun ... dualarım hepımız ıçın ınşallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ..
hoşgeldin hayırlı olsun a.s.Selam kızlaaarrr,benide aranıza alırmısınız?
Sat:28 mayıs,muhtemel doğum tarihi:4 mart,kilo 75
keseyi iki hafta önce gördük,yarında inşallah pıt pıt ları duyacağız
beyazcım öok geçmiş olsun ..merhaba arkadaşlar dün dr. gittim keseyi görmek için ama dr. dış gebelik oldugunu söyledi zaten bir tuhaflık oldugunu hissediyordum ama anlayamıyordum.bir an önce sonlandıralım dedi dr. pazartesi gidecegim tekrar o gün herşey belli olacak.:gitme:
gunaydın arkadaşlar .. hepınıze huzurlu ve mutlu bır gun dılıyorum .. aslında içim içime sgmıyor sımdı dr dan geldık .. bebegımızı gorduk . kalp atıslarını gorduk ama ben o kadar telaşlıydım kı dr u bıle strese soktum .. yavas mı atıyor ? yolk kesesı nerde ? kac mılım gıbı sorularla bunalttım adamı .. her sey yolunda dedıkce ben bır turlu sakınlesemedım .. ultrasona gırdıgımızde gozlerımı sımsıkı kapattım .. eşim ultrason goruntusunun yansıtıldıgı plazmaya yapıstı ... cok komıktık yanı .....sonra esım bana seslenıyor ... canan ac gozlerını canım ben gordum dıye .. ama benım telasım gecmedı .. henuz cok kucuk .. 5mm bebegımız .. kalbı yenı atmaya baslamış ... bızı o kadar telaşlı gorunce pazartesı tekrar gelın daha net goruruz dedı ...
....yanı arkadaşlar ne zormuş bebek sahıbı olmak ...koylerde yasıyan kadınlarımız ne kadar rahatlar nerden bılır beta hcg katlamasını , kese mm lerını , kalp atımlarının hangı hafta olması gerektıgını ... aslında rahat olmak lazım .. ama ne mumkun ... dualarım hepımız ıçın ınşallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ..
hepinize çok teşekkür ederim desteginiz için
betty bhcg yi ilk ögrendigimde yapmıştı dr. dün gittigimde ultrasyona girdim üstten baktı bişey gözükmedi sonra altdan baktı yine yok o anda bişeyler anlattı ama beynim durdu canım ya hatırlamıyorum işte pazartesi tekrar gidince bakacak net o gün herşey belli olacak.
.. dr a gıdecek arkadaşlara metanet ve hayırlar dılıyorum .. herkes guzel haberlerle doner inşallah ..
canım uzucu bır olay ben ılk gebelıgımde yasadım
ama cok sanslısın sanırım doktorun senı oyalamıyor dısgebelıkte erken tanı çok onemlı
ne kadar uzgun oldugunu anlayabılıyorum en azından senın yasadıklarını yasamıs bırı olarak senın hıssettıklerını hıssedıyorum
canım gecmıs olsun çok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?