2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canan, ben de Canan :)

Yazdıklarını okuyunca öyle heyecanlandım ki... Zaman geçmiyor sanki... Titriyorum...

Ben de hayırlı haberlerle dönmek istiyorum. Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar dün dr. gittim keseyi görmek için ama dr. dış gebelik oldugunu söyledi zaten bir tuhaflık oldugunu hissediyordum ama anlayamıyordum.bir an önce sonlandıralım dedi dr. pazartesi gidecegim tekrar o gün herşey belli olacak.:gitme:
Niüfer beni listeden çıkarırmısın canım artık mart annesi olamayacagım.nasılda sevinmiştim ama olmadı neyse Allah çocuklarıma saglık versin.hayırlısı buydu belkide.
Allah hepinizin bebişlerini saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Canım, geçmiş olsun. Çocuklarına uzun ömürler versin Allah.

Bundan sonrası hayırlı olur inşallah.

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularına uzun ömürler versin inşallah...peki ne gibi tuhaflıklar hissediyodun kendinde...

canım çok üzüldüm nasıl anladınız dış gebelik olduğunu bhcg baktırdın mı . ben de 4 ay önce dış gebelik geçirdim bhcg nin düzgün yükselmemesi nedeniyle anladık ve zaten bhcg 3000 lerdeyken bebek de görünmedi gerçekten çok üzüdüm ne dyeceğimi bilemiyorum inş bir umut dr yanılıyordur

geçmiş oolsun cnm inş pazartesi herşey yolunda gider hayırlısı neyse o olsun inş :Saruboceq:

canım benim moralini bozma sakın Allah yine verir en kısa zamanda inşallah

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrularına uzun ömürler versin inşallah...peki ne gibi tuhaflıklar hissediyodun kendinde...

çok teşekkür ederim canım.iki çocugumdada ne mide bulantısı ne bir hamilelik belirtisi yaşamamıştım ama bunda aşırı derecede midem bulanıyordu ayaga kalkamıyordum yorgunluk bel agrısı hepsini yaşadım bende acaba 3. olunca vücudun dengesi bozuluyor ondanmıki diye düşünmüştüm.ama degilmiş.

hele ıstanbulda oooooo ne ararsan hamıslere
bulursun çok gzel kazaklar tunıkler elbıseler
dolu
ben mesala elbıse gıymeyı planlıyorum çok seker oluyor hamılelerde çok guzel duruyor,
kesinlikle katılıyorum :lepi:
aaa harika o zaman tatlım sağolasın opuyorumnanaktan

benim de kese baştan görünmedi.. mecburen vajinal ultrason yaptı o şekilde göründü a.s

sen de görürsün bikaç güne inş. ne zaman çağırdı ?
aminnn inşaallahhh

kaydirigubbakcemile3 ben de katılıyorum bilgi çağındayız .. araştırıyoruz araştırıyoruz... çok güzel
ama rahatımızı kaçırıyoruzz..

gözün aydın a.s.
Selam kızlaaarrr,benide aranıza alırmısınız?

Sat:28 mayıs,muhtemel doğum tarihi:4 mart,kilo 75
keseyi iki hafta önce gördük,yarında inşallah pıt pıt ları duyacağız
hoşgeldin hayırlı olsun a.s.
beyazcım öok geçmiş olsun ..
evet çok üzücü ama nasip değilmiş... en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir evladın daha olur inş.

canım gözün aydın ne güzel gördün kalp atşlarını benimde büyük gün 30 temmuz benim zaten biraz sorunlu inşallah rabbim bir mucize gösterirde bende pıt pıtları görürüm...

beyaz 06 cok uzuldum canım .. ama senın de degın gıbı allah cocuklarına uzun omurler versın .. her seyın hayırlısı allahtan .. en kısa zamanda rahatca atlatman dılegıyle canım .. allaha emanet ol...

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah pazartesi belki bişiler deyişebilir

hepinize çok teşekkür ederim desteginiz için
betty bhcg yi ilk ögrendigimde yapmıştı dr. dün gittigimde ultrasyona girdim üstten baktı bişey gözükmedi sonra altdan baktı yine yok o anda bişeyler anlattı ama beynim durdu canım ya hatırlamıyorum işte pazartesi tekrar gidince bakacak net o gün herşey belli olacak.

cok tesekkur ederım arkadaşlarım .. inanın dualarım hepımız ıcın .. sabah bılgısayarımı acınca allahım ınşallah butun arkadaşlar ıyıdır ..dıye dua edıp sayfaya gırıyorum ..
.. dr a gıdecek arkadaşlara metanet ve hayırlar dılıyorum .. herkes guzel haberlerle doner inşallah ..

canım uzucu bır olay ben ılk gebelıgımde yasadım
ama cok sanslısın sanırım doktorun senı oyalamıyor dısgebelıkte erken tanı çok onemlı

ne kadar uzgun oldugunu anlayabılıyorum en azından senın yasadıklarını yasamıs bırı olarak senın hıssettıklerını hıssedıyorum
canım gecmıs olsun çok uzuldum

canım çok teşekkür ederim evet dr.um çok iyi saolsun 2 çocugumda da hep ona gittim çok ilgili artık aile gibi olduk herşeyi net konuşabiliyoruz Allah dan herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…