2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım 3 saate kadar ızn verılıyor ama bana dr 5 haftalıkken ızın vermedı hatta ucaga bıle ızn vermedı ben yınede ucakla cıkıp geldım evıme (memleketteydık)
rıske atma derım hele kaplıca tarzı sıcak sulara gırme dusuk yaptırıır

Canım hayırlı olsun ilk heyecanı atlattın ben de c.tesi görücem inş.
bhcg olayına da takılma çünkü herkeste farklı olabiliyor önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması. benim de geçen perşembe 266 idi 2 gün sonra 800 olmuş önemli olan bu yükselmesi

guzel ıste hcg yuksek olması
bu demekkı bebısın ıyı tutunmus sarılmıs annesıne
korkma

gırılebılıyor
ama ben gırmedım ızmırde yazlıkta denıze gıdenlere ıç çekıp baktım
bıraz zor olduya rıske atmayalım dedık

ama gırılebılıyor

aslında bende riske atmak istemiyorum galiba bende denize girenleri uzaktan seyretmekle yetineceğim. aman olsun hiiiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun da... şu anda o daha önemli bn onu çok zor buldum zaten :umursamaz:

Dun doktora gittim. Keseyi gorduk... Bu arada yasımı da listeye ekler misiniz: 30

Allah hepimize hayırlısını versin arkadaslar... Ailelere vatana millete hayırlı olsunlar...

merhaba belki ikizdir onun için değer yüksek çıkmıştır
aa değer yüksekliğinin göstergesi bu olabilir mii ki acaba :lepi:
bettycim hamileler için en iyi egzersiz yürüyüş ve yüzmeymiş yerimseniben
çok sağol betycim Allah razı olsun
sende görürsün inş.
guzel ıste hcg yuksek olması
bu demekkı bebısın ıyı tutunmus sarılmıs annesıne
korkma
hay ağzına sağlık Şeniz
Allah razı olsun ..

demı bety
bızımkısıler bıraz nazlı bır bebek zaten gelısı de nazlı oldu.
rıske atmama bence en dogrusu

evet tırtıl herşeyden korkuyorum zaten ben böyle 9 ay ne yaparım bilmiyorum herkes bana abartıyorsun diyor ama onlar da benim gibi 3 kere negatf tüp bebek denemesinden sonra hem maddi hem manevi yıkılmışken Allahım bir mucize eseri bu bebeği bana gönderdi ben de elimden geldiğince koruyacağım onu

yasayan bılır
baskası senınle aynı hassasiyetı duyamaz kı
bence abartmıyorsun
yasadıkların normal bende senin gibi düşünüyorum

Günaydın güzel anne adayları...

Bütün gece uyuyamadım heyecandan. Bugün 16.30'da randevum var. Şimdi de berbat bir mide bulantısı. Bu bebişler milimetrikken bu kadar uğraştırıyorsa doğduktan sonra ne yapacağız? :)

Sevgiler...
a.s.

inş. hayırlı sonuçlarla dönersin.mide bulantın olmasaydı niye yok diye kafa yorardın bu sefer.. ben öyle yapıyorum mide bulantım yok acaba niye yok!!! diye

inş. hayırlı sonuçlarla dönersin.mide bulantın olmasaydı niye yok diye kafa yorardın bu sefer.. ben öyle yapıyorum mide bulantım yok acaba niye yok!!! diye

benım dun ve bugun bulantım yok neden yok bebege bısı mı oldu deyıp duruyorum bısı olsa karnımda agrı kanama falan olurdu demı?

evet ben de öyle düşünüyorum ikide bir kontrol ediyorum kanama var mı diye çünkü 2-3 gündür hiçbirşey hissetmiyorum ama merak etme canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle böyle kendimizi strese sokuyoruz böyle

ya kıslar benim bir sorunum var bilmem sizde yaşıyormusunuz çalışıyorum ve iş yerinde pantolon ağırlıklı giyiniyorum sabah tek tek pantolonlarımı denedim hiç biri olmuyor bir tanesini zor giydim popom büyümüş benim ya normal pantolon bakmak istemiyorum çünkü kilom çok değişken aldığıma yazık olacak siz neler yapıyorsunuz bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…