- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.441
arkadaşlar benim hiç mide bulantım falan yok ama bazen geçte başlayabiliyormuş. böyle rahatız sağlığımızda sorun olmadığı sürece. birde ben pazartesi yada salı tatile gidiyorum acaba yol sorun
olurmu
merhaba arkadaşlarımm a.s.
elhamdülillah dün ilk karşılaşmamızı gerçekleştirdik ve kesemizi gördük :asigim: maşaallah sübhanallahh
seyahate de müsade etti şükür.. bol bol mola ver ama dedi..
ama şimdi kafama takılan bir nokta var.. benim cumartesi hcg 1006 çıkmıştı.. ama sizin bahsettiğiniz değerlere göre oldukça yüksek.. bunda bi tuhaflık var ama ne fisfisfis
merhaba arkadaşlarımm a.s.
elhamdülillah dün ilk karşılaşmamızı gerçekleştirdik ve kesemizi gördük :asigim: maşaallah sübhanallahh
seyahate de müsade etti şükür.. bol bol mola ver ama dedi..
ama şimdi kafama takılan bir nokta var.. benim cumartesi hcg 1006 çıkmıştı.. ama sizin bahsettiğiniz değerlere göre oldukça yüksek.. bunda bi tuhaflık var ama ne fisfisfis
Herkese günaydın 2 gündür yoktum malum tatil ben de bu fırsat memlekete ailemin yanına geldim.
Simge ben dün yolculuk yaptım hiç sorun olmadı dr da gidebiirsin demişti zaten. Ben tatlde denize girebilir miyim onu merak ediyorum şimdi. bilen var mı?
aa değer yüksekliğinin göstergesi bu olabilir mii ki acaba :lepi:merhaba belki ikizdir onun için değer yüksek çıkmıştır
bettycim hamileler için en iyi egzersiz yürüyüş ve yüzmeymiş yerimsenibenHerkese günaydın 2 gündür yoktum malum tatil ben de bu fırsat memlekete ailemin yanına geldim.
Simge ben dün yolculuk yaptım hiç sorun olmadı dr da gidebiirsin demişti zaten. Ben tatlde denize girebilir miyim onu merak ediyorum şimdi. bilen var mı?
çok sağol betycim Allah razı olsunCanım hayırlı olsun ilk heyecanı atlattın ben de c.tesi görücem inş.
bhcg olayına da takılma çünkü herkeste farklı olabiliyor önemli olan 2 günde bir 2 katına çıkması. benim de geçen perşembe 266 idi 2 gün sonra 800 olmuş önemli olan bu yükselmesi
hay ağzına sağlık Şenizguzel ıste hcg yuksek olması
bu demekkı bebısın ıyı tutunmus sarılmıs annesıne
korkma
Dun doktora gittim. Keseyi gorduk... Bu arada yasımı da listeye ekler misiniz: 30
Allah hepimize hayırlısını versin arkadaslar... Ailelere vatana millete hayırlı olsunlar...
aslında bende riske atmak istemiyorum galiba bende denize girenleri uzaktan seyretmekle yetineceğim. aman olsun hiiiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun da... şu anda o daha önemli bn onu çok zor buldum zaten :umursamaz:
Dun doktora gittim. Keseyi gorduk... Bu arada yasımı da listeye ekler misiniz: 30
Allah hepimize hayırlısını versin arkadaslar... Ailelere vatana millete hayırlı olsunlar...
evet tırtıl herşeyden korkuyorum zaten ben böyle 9 ay ne yaparım bilmiyorum herkes bana abartıyorsun diyor ama onlar da benim gibi 3 kere negatf tüp bebek denemesinden sonra hem maddi hem manevi yıkılmışken Allahım bir mucize eseri bu bebeği bana gönderdi ben de elimden geldiğince koruyacağım onu
inş. hayırlı sonuçlarla dönersin.mide bulantın olmasaydı niye yok diye kafa yorardın bu sefer.. ben öyle yapıyorum mide bulantım yok acaba niye yok!!! diye
Günaydın güzel anne adayları...
Bütün gece uyuyamadım heyecandan. Bugün 16.30'da randevum var. Şimdi de berbat bir mide bulantısı. Bu bebişler milimetrikken bu kadar uğraştırıyorsa doğduktan sonra ne yapacağız? :)
Sevgiler... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?