2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoş geldin emelistan biz iyiyiz siz nasılsınız bebişin ve sen

emel de bana dadlum iyiyiz iştahsızlık var acayip derecede bu aralar ne olsun başka Allahtan miğde bulantım yok ama miğdede yanma var ne kadar daha sürreki bu bilmem sabahları şirkette hapur hupur yerdim şimdi nerrrrrrrdeeeeeeeeeeeee

henüz benim öyle bir problemim olmadı eski kıyafetlerimi giyiyorum şimdilik ama ben de kesinlikle yeni bir pantolon almam bugünlerde çünkü bir süre sonra olmayacak ama sen çalışıyormuşsun ihtiyacın var istersen rahat sıkmayan bir tane 1 beden büyük al en azından 3.-4. aya kadar giyebilirsin

tamam emelcim... iştahsızlık bende de var daha kahvaltı bile yapmadım mide yanması merak etme 2-3 güne geçer benim de geçen hafta çok vardı bu hafta bitti. mide bulntısı bende de yok bu iyi mi kötü mü bilemedim

emelcigim elbise veya etek gıy dıye tavsıyede bulunabılırım lcw de co guzel belden asagısı bol elbiseler var
bu arada senın cabuk buyumus benım aynı kıyafetlerım hep oluyor
zaten 6 haftalık benım

:)))) çok şeker oluyorlar öyle deme ama bizim göbüşler kışa bübüyeceği için o göbeği kapatacak kazaklar nerden bulurum bilmem

hele ıstanbulda oooooo ne ararsan hamıslere
bulursun çok gzel kazaklar tunıkler elbıseler
dolu
ben mesala elbıse gıymeyı planlıyorum çok seker oluyor hamılelerde çok guzel duruyor,
malum bebegımın etek veye pantolonla sıkısmasını ıstemem hernekadar hamıle etegı veye pantolonu olsa bıle

yaa ben bu hamile kıyafetlerini hiç sevmiyorum ne yapıcam bilmiyorum

:)
mecbur gıyeceksın
ama sevecegın guzel modelelr bulabılırsın zaten 2-3 senedır moda hamılelere yonelık normal pıleleı bluzler hamıleyken bıle gıyılir demısımdır hep bol salas seyler var
kendı zevkıne gore kendıne yakısanı bulursun

evet o büyüyen göbüşleri saklamak zor olacak eski kazaklarla birde benimkiler kısa ve dar. mecburen alacağım o kıyafetlerden

hayır cnm hiç endişe etme senin değerlerin normal senle satımız aynı dr bana normalde bu hafta 1000 li bişeylerde olması gerekti dedi normal olan seninki yani, kesende ne güzel hemen gözükmüş ben dün gittim hiç birsey yoktu.

gunaydın arkadaşlar .. hepınıze huzurlu ve mutlu bır gun dılıyorum .. aslında içim içime sgmıyor sımdı dr dan geldık .. bebegımızı gorduk . kalp atıslarını gorduk ama ben o kadar telaşlıydım kı dr u bıle strese soktum .. yavas mı atıyor ? yolk kesesı nerde ? kac mılım gıbı sorularla bunalttım adamı .. her sey yolunda dedıkce ben bır turlu sakınlesemedım .. ultrasona gırdıgımızde gozlerımı sımsıkı kapattım .. eşim ultrason goruntusunun yansıtıldıgı plazmaya yapıstı ... cok komıktık yanı .....sonra esım bana seslenıyor ... canan ac gozlerını canım ben gordum dıye .. ama benım telasım gecmedı .. henuz cok kucuk .. 5mm bebegımız .. kalbı yenı atmaya baslamış ... bızı o kadar telaşlı gorunce pazartesı tekrar gelın daha net goruruz dedı ...
....yanı arkadaşlar ne zormuş bebek sahıbı olmak ...koylerde yasıyan kadınlarımız ne kadar rahatlar nerden bılır beta hcg katlamasını , kese mm lerını , kalp atımlarının hangı hafta olması gerektıgını ... aslında rahat olmak lazım .. ama ne mumkun ... dualarım hepımız ıçın ınşallah hepımız saglıcakla alırız kucagımıza ..

Selam kızlaaarrr,benide aranıza alırmısınız?

Sat:28 mayıs,muhtemel doğum tarihi:4 mart,kilo 75
keseyi iki hafta önce gördük,yarında inşallah pıt pıt ları duyacağız

canım egıtım sevıyesı ,bılgı esıgı arttıkca evham, vesvese ,kuruntu dogru orantılı olarak onlarda artıyor
hıç bırsey bılmeyen ınsan cok rahat oluyorlar eskıden annelerımız dogunca cınsıyetını gorurumusmus nerden bılsın yolk kesesını:)
bıraz meraklı ,heycanlı ve herseyın sebebı olan ınternet sayesınde bızlerde bu durumda oluyoruz
okumamaya calıssamda elımde degıl okuyorum
hatta esım dıyorkı netı ıptal etmeyı dusunuyorum :) cok pımpırıklendın dıyor
bazen hak vermıyorda degılım napalım bızlerde bu modelız :kedi:

ne güzel canım bunlar hayatındaki en güzel anlardan biri bunlar oluyor ben de o günü sabırsizlıkla bekliyorum dr beni de kovmazsa iyidir soracağım o kadar çok şey var ki

Selam kızlaaarrr,benide aranıza alırmısınız?

Sat:28 mayıs,muhtemel doğum tarihi:4 mart,kilo 75
keseyi iki hafta önce gördük,yarında inşallah pıt pıt ları duyacağız

canım hosgeldın
duyarsın kalp atısını sonrada bıze buradan hayırlı haberı verırısın
beklıyoruz ahyırlı haberlerınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…