2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim cok gecmisler olsun. bende ayni sIkıntıyı dun yasadim.anlatilmaz bir aci hissediyor insan. can acisi degil caninin yandigini nerelerinde yara oldugunu cok sonra farkediyor insan. cok sukur bende de bisi yok. bebegimde hareketli. sukur ki sende de bisi yokmus.

Pancubencim çok geçmiş olsun... Allah korumuş canım.
Düşmeler başladı, çok dikkat etmek lazım arkadaşlar...

tamam seni kabul edeyim ,
sen özeldemi çalışıyordun ? sen işi bilen elemansın geri girersin işine ücretli izin olmuyormu sende?

Canım özel sektördeyim ben.
Konu benimle alakalı değil, şirketin tamamen kapanması, el değiştirmesi, başka şirketle birleşmesi gibi durumlar sözkonusu...
Yani 1 ay sonra ne olacağımızı bilmiyoruz, hiç birimiz...

[

Sana da geçmiş olsun canım yaaa yaa 1 saat kadar hareketini duymayınca ağlayacaktım neredeyse eşimin anneannesindeydim yemek yedikten sonra duydum ve kalp atışımı anlatamam size ve lavoboya gitti başladım ağlamaya ve kızımdan da özür diledim bir daha böyle bisey yapmayacağım diye...Eşimin anneannesi yaşlı ona söyleyemedim burnumu farketmedi ama şimdi görse kızarıklık ve deri soyulmuş şekilde eşim zaten hemen farketti ve kızdı ben bir de bu halimde sinemaya gittim eşimi beklerken çok kızdı flim çok önemli değildi niye bana haber vermiyorsun diye çok kızdı. Suratımız asık şekilde flim seyrettik ama sinema çıkışı çok kızdı..

hakkınızda hayırlısı olsun artık

canım çok geçmiş olsun nazar deydi güzel annişlere bundan sonra iki katı dikkat edelim kışta geldiki allah korusun :Saruboceq:

kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg

Ben açamadım
Ama çok güzeldir eminim, güle güle kullansın kuzun...
Sağlıklı, huzurlu uykular uyusun...

günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...

Canım iyi haberler alırsın inşallah...
Bu doktor kontrolleri de kızını görmek için bir bahane olarak kalır sadece...

günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...

dilacım eğer ankarada olsam kesinlikle senin doktoruna devam ederdim canım maşşalha ne kadar ilgili . doğuma kadar teyzemlere mi taşınsam
tabi mevlam yinede böyle şeler yaşatmasın sana korkma inşallah hiç bişey olmayacak...

ynur Alıntı:
canım çok geçmiş olsun nazar deydi güzel annişlere bundan sonra iki katı dikkat edelim kışta geldiki allah korusun

canım özellikle ankaradaki arkadaşalr ne olur aman dikakt ankara çok fena olur kış aylrında

Pancubencim çok geçmiş olsun... Allah korumuş canım.
Düşmeler başladı, çok dikkat etmek lazım arkadaşlar...

Sağol canım hepimizi Rabbim korusun

[

haklısın seyyalcim çok pis oluyor ankaranın buzu allah korusun inşallah kazasız belasız atlatırız son aylarımızıda sen nasıl oldun canım kader arkadaşım gidiş tarihin belli oldumu?:enbuyukkk:

oy canlarıom sağolun ya...
evet kızımı görmeye bahane oluyor gerçekten bu gidip gelmeler..moralimde yüksek olduğu için ben bişey çıkacağına inanmıyorum bu işleri kardan sayıp bebikimi görüyorum işte...
canım tabiki tanıştıralım kim varsa ankarada herkesi tanıştıralım..bu gün bir arkadaşımı daha götürücem...oda inatla kadın doktor istiyoduda her doktoru denedi mutlu olamadı malesef.

Günaydın Anneler

Pancuben geçmiş olsun canım bazen benimde düz yolda yürürken ayağım falan dönüyor artık dengemizi kaybediyoruz sanırım :uhm:

Semahamit beşik çok hoş mışıl mışıl uyusun bebeğin içinde inşallah...

Dila hayırlı haberlerle gelesin...

Benimde Kasıklarımda batma tarzında ağrılar oluyor bazen çok canım acıyor büyüyor diye ona yoruyorum inşallah bi aksilik yoktur...
:çok üzgünüm:

pancuben geçmiş olsun canım diğer sayfaya yazdım araya kaynadı yani...
karnının üstüne düşmemen süper olmuş...
koruyun kendinizi aman nolur zaten ağırlıkları aşağı doğru çekiyo bizi...sıpalar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…