- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.261
Günaydın anne adayları;
Ben hiç iyi değilim dün ablamın kontrolü vardı ordan döndük ve eşimin yanına gidecektim otobüse bineyim derken kaldırım taşı ve logar arasındaki yüksekliği görmeyince sokak lambasıda yoktu durakta düştüm.
Çok şükür meleğim iyi doktora gitmedim ama hareketlerini hissediyorum.Diz kapaklarımın üstüne düştüm ve burnum yere değdi sürtüldü biraz.Onun dışında iyiyim.Kanamam yok ağrım yok akıntım yok çok şükür..Eşim çok ama çok kızdı ama yapacak bisey yoktu çok sinirlendi bana ama iyiyim desemde bende çok ama çok korktum.Yaa bisey olsydı ne yapardım ben?
Rabbim her anne adayına böyle bir sınama verir miş o yüzden daha dikkatli,yavaş adımlarda yürüyeceğim ve yavaş hareket edeceğim bu bana çok iyi ders oldu:gitme::gitme::gitme:a.s.a.s.
günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...
Günaydın anne adayları;
Ben hiç iyi değilim dün ablamın kontrolü vardı ordan döndük ve eşimin yanına gidecektim otobüse bineyim derken kaldırım taşı ve logar arasındaki yüksekliği görmeyince sokak lambasıda yoktu durakta düştüm.
Çok şükür meleğim iyi doktora gitmedim ama hareketlerini hissediyorum.Diz kapaklarımın üstüne düştüm ve burnum yere değdi sürtüldü biraz.Onun dışında iyiyim.Kanamam yok ağrım yok akıntım yok çok şükür..Eşim çok ama çok kızdı ama yapacak bisey yoktu çok sinirlendi bana ama iyiyim desemde bende çok ama çok korktum.Yaa bisey olsydı ne yapardım ben?
Rabbim her anne adayına böyle bir sınama verir miş o yüzden daha dikkatli,yavaş adımlarda yürüyeceğim ve yavaş hareket edeceğim bu bana çok iyi ders oldu:gitme::gitme::gitme:a.s.a.s.
tamam seni kabul edeyim ,
sen özeldemi çalışıyordun ? sen işi bilen elemansın geri girersin işine ücretli izin olmuyormu sende?
mutlucum seni facebookda ben eklemistim bu arada.
canim cok gecmisler olsun. bende ayni sIkıntıyı dun yasadim.anlatilmaz bir aci hissediyor insan. can acisi degil caninin yandigini nerelerinde yara oldugunu cok sonra farkediyor insan. cok sukur bende de bisi yok. bebegimde hareketli. sukur ki sende de bisi yokmus.
pancuben;çok geçmiş olsun canım böyle şeyler başımıza gelmeye başladı hareketlerimizde dikkat etmek gerek bebeğin üstne düşmemişsin Allah'a şükür
sağol canım benim evet düşmedim Allahtan önümde çantam da vardı o da korudu sanırırm......İyiyim çok şükür burnum ve diz kapaklarım haricinde...
canım ço kgeçmiş olsun mevlam korumuş . eşinde korktuğundan kızmıştır ama söyle kızmasın sana yaa :klava: zaten sne yeterince korktun ve üzüldün klava:
semahamit kullanıcısından alıntı
kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg
canım ben gerçekten çok beğendim özlelikle mobilyası çok şeker miş severmisin bilmem ama bi öneri üstüne bir cibinlik alabilirsen eğer çok dha şık bir yatak oalcak güle güle kullansın meleğin huzur içinde uyusun beşiğinde ....
dimplehawk semacım beşiğiniz çok nazif, çok şeker
ben de böyle sade beşiklere bayılırım
uyku setini de çokk beğendim
hayırlısıyla kullanmak nasip olur inş.
biz de dün akşam aldığımız park yatağı kurup bi görelim dedik
ama kurana kadar canımız çıktı :))
resimler şuan yanımda değil, görümcem mail atacak
o zaman paylaşırım inş. sizlerle
evet kızlar gödnerin modelelri biz almayanalrada fikir olsun :):):)
Pancubencim çok geçmiş olsun... Allah korumuş canım.
Düşmeler başladı, çok dikkat etmek lazım arkadaşlar...
Canım özel sektördeyim ben.
Konu benimle alakalı değil, şirketin tamamen kapanması, el değiştirmesi, başka şirketle birleşmesi gibi durumlar sözkonusu...
Yani 1 ay sonra ne olacağımızı bilmiyoruz, hiç birimiz...
[
Günaydın anne adayları;
kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...
ynur Alıntı:
canım çok geçmiş olsun nazar deydi güzel annişlere bundan sonra iki katı dikkat edelim kışta geldiki allah korusun
Pancubencim çok geçmiş olsun... Allah korumuş canım.
Düşmeler başladı, çok dikkat etmek lazım arkadaşlar...
Sağol canım hepimizi Rabbim korusun
[
canım ço kgeçmiş olsun mevlam korumuş . eşinde korktuğundan kızmıştır ama söyle kızmasın sana yaa :klava: zaten sne yeterince korktun ve üzüldün klava:
Eşim bana kızmakla haklı bisey olmamış gibi yanına gidip sinemaya gittik ve haber vermedim ona yaa bişey olsaydı sizlere ben ne yapardım dedi .Haklı eşim Önce İzmitten Tuzla'ya Bosna bilir bizim mahalleyi ..Tuzladan Cevizliye anneannenin yanına ve ordanda eşimin çalıştığı alışveriş merkezine .Sabah 7 den beri ayaktaydım dengemi kaybettim ve düştüm dedim görmedim dedim ...
Eşim bana kızmakla haklı bisey olmamış gibi yanına gidip sinemaya gittik ve haber vermedim ona yaa bişey olsaydı sizlere ben ne yapardım dedi .Haklı eşim Önce İzmitten Tuzla'ya Bosna bilir bizim mahalleyi ..Tuzladan Cevizliye anneannenin yanına ve ordanda eşimin çalıştığı alışveriş merkezine .Sabah 7 den beri ayaktaydım dengemi kaybettim ve düştüm dedim görmedim dedim ...
Ah ne diyeyim ben sana, haklıymış gerçekten eşin...
Gittin o otobüslere mi bindin karnın burnunda...
Gerçi buralardan başka seçenek de yok ama çok yorulmuşsun gerçekten.
Artık biraz ağır çekimde yaşama zamanımız geliyor galiba.
Bir gün içinde çok fazla yere gidersem, çok iş yaparsam ağrılar başlıyor, başım dönüyor benim de...
Çok şükür ki ikinize de birşey olmamış, Allah bir daha yaşatmasın canım...
canım hangisi sensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?