- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.281
Ah ne diyeyim ben sana, haklıymış gerçekten eşin...
Gittin o otobüslere mi bindin karnın burnunda...
Gerçi buralardan başka seçenek de yok ama çok yorulmuşsun gerçekten.
Artık biraz ağır çekimde yaşama zamanımız geliyor galiba.
Bir gün içinde çok fazla yere gidersem, çok iş yaparsam ağrılar başlıyor, başım dönüyor benim de...
Çok şükür ki ikinize de birşey olmamış, Allah bir daha yaşatmasın canım...
Yaa ne yapalım mecburum canım bizim orda faal çalışan minübüs hattı yok ve maalesef ki her yere de uzak birtek 500-T ler var ve minübüste 40 dk da bir walla zamanla yarıştım resmen ve kendime de ettim yaniii
Hee bu arada FACEBOOK ta neyin nesi kim kimi ekliyor ?
Ekledim canım...
İş bırakma deyince, bizim burda işler karmakarışık.
Doğuma kadar bir işim olur mu bilmiyorum.
Doğumdan sonra olur mu, onu hiç bilmiyorum :)
Tamam çalışmak istemiyorum demiştim ama kastettiğim böylesi değildi kaydirigubbakcemile3
ynur haklısın seyyalcim çok pis oluyor ankaranın buzu allah korusun inşallah kazasız belasız atlatırız son aylarımızıda sen nasıl oldun canım kader arkadaşım gidiş tarihin belli oldumu?
Sana da geçmiş olsun canım yaaa yaa 1 saat kadar hareketini duymayınca ağlayacaktım neredeyse eşimin anneannesindeydim yemek yedikten sonra duydum ve kalp atışımı anlatamam size ve lavoboya gitti başladım ağlamaya ve kızımdan da özür diledim bir daha böyle bisey yapmayacağım diye...Eşimin anneannesi yaşlı ona söyleyemedim burnumu farketmedi ama şimdi görse kızarıklık ve deri soyulmuş şekilde eşim zaten hemen farketti ve kızdı ben bir de bu halimde sinemaya gittim eşimi beklerken çok kızdı flim çok önemli değildi niye bana haber vermiyorsun diye çok kızdı. Suratımız asık şekilde flim seyrettik ama sinema çıkışı çok kızdı..
Gördüm canım benim yazmıştım bile sana da cevap sende moralini yüksek tut ...Evet çantamda korudu beni yaa .Rabbim sınıyor bizi Yaaa ANNELİK DUYGUSU Bu olsa gerek...Onu hissedemeyince ilk çok korkmuştum sonrasında sevinçten ağladımpancuben geçmiş olsun canım diğer sayfaya yazdım araya kaynadı yani...
karnının üstüne düşmemen süper olmuş...
koruyun kendinizi aman nolur zaten ağırlıkları aşağı doğru çekiyo bizi...sıpalar yaaa...
Günaydın Anneler
Pancuben geçmiş olsun canım bazen benimde düz yolda yürürken ayağım falan dönüyor artık dengemizi kaybediyoruz sanırım :uhm:
Benimki acelecilik walla dikkatsizlik canım ...Sağol canım benimmm
Semahamit beşik çok hoş mışıl mışıl uyusun bebeğin içinde inşallah...
Dila hayırlı haberlerle gelesin...
Benimde Kasıklarımda batma tarzında ağrılar oluyor bazen çok canım acıyor büyüyor diye ona yoruyorum inşallah bi aksilik yoktur... :çok üzgünüm:
Günaydın Anneler
Pancuben geçmiş olsun canım bazen benimde düz yolda yürürken ayağım falan dönüyor artık dengemizi kaybediyoruz sanırım :uhm:
Semahamit beşik çok hoş mışıl mışıl uyusun bebeğin içinde inşallah...
Dila hayırlı haberlerle gelesin...
Benimde Kasıklarımda batma tarzında ağrılar oluyor bazen çok canım acıyor büyüyor diye ona yoruyorum inşallah bi aksilik yoktur... :çok üzgünüm:
canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve işlerinizi kaybetmezsiniz ....
canım biz ço kakrarsınız ben bugün git ayrın geri gel 7 şerden 14 sat yolda zaman ansıl geçecek hiç bilemiyorum oda o şekilde gelmemi istemiyor ben çok özledim lelede geleceğim diyorum o gelse bu kez birlikte geçireceğimiz zamanı o yolda geçirecek ve çok çok az zaman kalmış olacak izninden kullansa güzel bi bayram geçirse diyroum bu kezde şafağı ileri atmaya içim el vermiyor bir an önce bitsin şu sayılı gün ve aşkım yanımda olsuna rtık istiyorum karmakarışık bir durumdayızsanırım bir hafta daha ileri atıp önümüzdeki hafta evci izni alacak :uhm::uhm::uhm::enbuyukkk:
Yaa ne yapalım mecburum canım bizim orda faal çalışan minübüs hattı yok ve maalesef ki her yere de uzak birtek 500-T ler var ve minübüste 40 dk da bir walla zamanla yarıştım resmen ve kendime de ettim yaniii
Hee bu arada FACEBOOK ta neyin nesi kim kimi ekliyor ?
Amin canım, sağol...
Hakkımızda hayırlısı olsun...
Bilenleriniz vardır, doğumdan sonra çalışmayı hiç istemiyordum, bir süre...
Ama şimdi işi kaybetmek sözkonusu olunca öyle zor geliyor ki insana.
Günaydın anne adayları;
Ben hiç iyi değilim dün ablamın kontrolü vardı ordan döndük ve eşimin yanına gidecektim otobüse bineyim derken kaldırım taşı ve logar arasındaki yüksekliği görmeyince sokak lambasıda yoktu durakta düştüm.
Çok şükür meleğim iyi doktora gitmedim ama hareketlerini hissediyorum.Diz kapaklarımın üstüne düştüm ve burnum yere değdi sürtüldü biraz.Onun dışında iyiyim.Kanamam yok ağrım yok akıntım yok çok şükür..Eşim çok ama çok kızdı ama yapacak bisey yoktu çok sinirlendi bana ama iyiyim desemde bende çok ama çok korktum.Yaa bisey olsydı ne yapardım ben?
Rabbim her anne adayına böyle bir sınama verir miş o yüzden daha dikkatli,yavaş adımlarda yürüyeceğim ve yavaş hareket edeceğim bu bana çok iyi ders oldu:gitme::gitme::gitme:a.s.a.s.
kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg
günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...
Günaydın Anneler
...
canım biz ço kakrarsınız ben bugün git ayrın geri gel 7 şerden 14 sat yolda zaman ansıl geçecek hiç bilemiyorum oda o şekilde gelmemi istemiyor ben çok özledim lelede geleceğim diyorum o gelse bu kez birlikte geçireceğimiz zamanı o yolda geçirecek ve çok çok az zaman kalmış olacak izninden kullansa güzel bi bayram geçirse diyroum bu kezde şafağı ileri atmaya içim el vermiyor bir an önce bitsin şu sayılı gün ve aşkım yanımda olsuna rtık istiyorum karmakarışık bir durumdayızsanırım bir hafta daha ileri atıp önümüzdeki hafta evci izni alacak :uhm::uhm::uhm::enbuyukkk:
sağ olasınız hepatit ve mutlu demek yalnız değilim hepimizinki geçer inşallah....
sağol hepatitcim inşallah kontrol altındayım işte bakalım...
Amin canım, sağol...
bosnacım inşallah kaybetmezsin işini işten sıkılsak yorulsakta işsizde yapamayız çok zor bebiş büyüyene kadar vakit çabuk geçerde sonrası zor olur işsiz inşallah hayırlısı olur hakkında izin dönüşü döndüğünde tekrar devam edersin inşallah canım :Saruboceq:
[B .!.:Eşim bana kızmakla haklı bisey olmamış gibi yanına gidip sinemaya gittik ve haber vermedim ona yaa bişey olsaydı sizlere ben ne yapardım dedi .Haklı eşim Önce İzmitten Tuzla'ya Bosna bilir bizim mahalleyi ..Tuzladan Cevizliye anneannenin yanına ve ordanda eşimin çalıştığı alışveriş merkezine .Sabah 7 den beri ayaktaydım dengemi kaybettim ve düştüm dedim görmedim dedim ...[/B]
dila06 oy canlarıom sağolun ya...
evet kızımı görmeye bahane oluyor gerçekten bu gidip gelmeler..moralimde yüksek olduğu için ben bişey çıkacağına inanmıyorum bu işleri kardan sayıp bebikimi görüyorum işte...
canım tabiki tanıştıralım kim varsa ankarada herkesi tanıştıralım..bu gün bir arkadaşımı daha götürücem...oda inatla kadın doktor istiyoduda her doktoru denedi mutlu olamadı malesef.
sana noldu hayatım aman yaaa...vallahi korkuyorum artık şuraya girmeye bi doğuraydık hayırlısıyla.
fly ekledim canım
hijyen bendeden karnımda sabah tuhaf bişeyler oluyor yürüyemiyorum çok yavaş ve dinlenerek yürüyorum halsizlik oluyor bende devam edeerse doktorumu arayacağm
inşallah güzel zaman geçirirsiniz
karışmış canım sizin işler ben mesafenizi yakın zannediyordum sizin bizimki kadarmış ben yolu göze alamadığım için gidemiyorum korkumdan :ecrin_bebek: ayaklarım kütük gibi oluyor bende on gün al gel amannn uzarsa uzasın on günden nolur dedim ama uzun dönem çocuklar istemiş izin onlar bir yıldır görmüyorlar ailelerini diye kıyamadı eşim onlara izin verdi neyse canım az kaldı napalım bayramdan sonra kırklara düşüyoruz ama süre kısaldıkça zaman geçmek bilmiyor :gitme: ben şuan ilk gönderdiğim günlerdeki halime geri döndüm heran ağlamaklı oluyor allahım kimseyi ayrı bırakmasın eşinden :Saruboceq:
bosna
Amin canım, sağol...
kasıklarımda çok ağrılar oluyor dilacım
çok canım yanıyor -tatlicadiarzu-
inşallah bi şey yoktur sağ olasın bi doğuralım hayırlısıyla dediğin gibi bi yerimize bi şey olmadan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?