2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah hakkınızda hayırlısı olur ve işlerinizi kaybetmezsiniz ....

ynur haklısın seyyalcim çok pis oluyor ankaranın buzu allah korusun inşallah kazasız belasız atlatırız son aylarımızıda sen nasıl oldun canım kader arkadaşım gidiş tarihin belli oldumu?

canım biz ço kakrarsınız ben bugün git ayrın geri gel 7 şerden 14 sat yolda zaman ansıl geçecek hiç bilemiyorum oda o şekilde gelmemi istemiyor ben çok özledim lelede geleceğim diyorum o gelse bu kez birlikte geçireceğimiz zamanı o yolda geçirecek ve çok çok az zaman kalmış olacak izninden kullansa güzel bi bayram geçirse diyroum bu kezde şafağı ileri atmaya içim el vermiyor bir an önce bitsin şu sayılı gün ve aşkım yanımda olsuna rtık istiyorum karmakarışık bir durumdayız sanırım bir hafta daha ileri atıp önümüzdeki hafta evci izni alacak :uhm::uhm::uhm::enbuyukkk:

seni o kadar iyi anliyorum ki. o 1 saat bana da azap gibi geldi. hatta aksam yatana kadar bebegimi surekli rahatsiz ettim hareket etsin diye. bi ben bi esim surekli uyandirdik hareket ediyor mu diye.

Gördüm canım benim yazmıştım bile sana da cevap sende moralini yüksek tut ...Evet çantamda korudu beni yaa .Rabbim sınıyor bizi Yaaa ANNELİK DUYGUSU Bu olsa gerek...Onu hissedemeyince ilk çok korkmuştum sonrasında sevinçten ağladım

hijyen bendeden karnımda sabah tuhaf bişeyler oluyor yürüyemiyorum çok yavaş ve dinlenerek yürüyorum halsizlik oluyor bende devam edeerse doktorumu arayacağm

inşallah güzel zaman geçirirsiniz

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..neyse allah korumuş..eşinde haklı korkmştur.artık daha dikkatli olmamız gerek..

kızlar günaydın beşiğimiz fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz teyzeleri becerebildimmi bilmiyorum ama
http://img230.imageshack.us/img230/9953/img0661a.jpg

iyi günlerde kullansın bebişin semahamit..sağlıkla..çok güzel:))

günaydın kıslar..öğlen yine kızımı görücem doktorum aradı yine sağolsun tekrar gel rahim ağzında açılma varmı yine bakıcam huzursuz oldum dedi...

hoşgeldin dila iyileşmişsin..geçmiş olsun canım.bi daha yaşamazsın umarım vaktiyle sağlıkla doğsun bebişin:Saruboceq:

Günaydın Anneler
...
Benimde Kasıklarımda batma tarzında ağrılar oluyor bazen çok canım acıyor büyüyor diye ona yoruyorum inşallah bi aksilik yoktur...
:çok üzgünüm:

canım ben de kaç zamandır aynı dertten muzdaribim.özellikle hareket ederken canım yanıyor ama kasılma kanama filan yoksa normalmiş..biraz bakındım çatı ağrısı diyolar bebek büyüyor ya dediğin gibi ondan ve de vücut hazırlandığından doğuma acı veriyor işte..bekliyom ben de gececek diye:)

karışmış canım sizin işler ben mesafenizi yakın zannediyordum sizin bizimki kadarmış ben yolu göze alamadığım için gidemiyorum korkumdan :ecrin_bebek: ayaklarım kütük gibi oluyor bende on gün al gel amannn uzarsa uzasın on günden nolur dedim ama uzun dönem çocuklar istemiş izin onlar bir yıldır görmüyorlar ailelerini diye kıyamadı eşim onlara izin verdi neyse canım az kaldı napalım bayramdan sonra kırklara düşüyoruz ama süre kısaldıkça zaman geçmek bilmiyor :gitme: ben şuan ilk gönderdiğim günlerdeki halime geri döndüm heran ağlamaklı oluyor allahım kimseyi ayrı bırakmasın eşinden :Saruboceq:

hayatım o zaman eşin gerçekten haklı imiş

ya çekiniyor olabilri ama sonuçta doktor bu günahı yok ki :):) hoş bizüm herüfe kadın doktora öncelik tanır delikafadulden

sana noldu hayatım aman yaaa...vallahi korkuyorum artık şuraya girmeye bi doğuraydık hayırlısıyla.

kasıklarımda çok ağrılar oluyor dilacım
çok canım yanıyor -tatlicadiarzu-

inşallah bi şey yoktur sağ olasın bi doğuralım hayırlısıyla dediğin gibi bi yerimize bi şey olmadan
kaydirigubbakcemile3

PANCUPEN canım geçmiş olsun benim bilgi.sorun var çok yavaş ne olduğunu tam anlayamadım ama allah seni ve bebeğini kourusun canım.
kızlar iki gündür nasıl rahimde baskı anlatamam bide tekme attı kızım dik duruyordu galiba.sizde de oluyormu bugün dr rabdevunmuz var sorucam bakalım.pazartesi günü şeker yüklememiz vardı bugün sonucumuz çıkıcak.hayırlısıyla.

canim mesajinda alintidan dolayi ismim gorunuyor. sana zahmet silebilir misin.

sadece sana aktılıyorum diyebileceğim inan çok zor içimdekileri anlatsam şuraya sığmaz yani mevlam kolaylık versin canım ... benim eşim fazla sıkıntıya gelemez malum sinir rahatsılığıda var bizde mümkün olan her fırsatı o yüzden değerlendirmeye çalışyırouz...

canım biliyorsun dualarımız sneinle...

oyy canım yaa o sürekli oturmaktanmış korkma bide büyüyolar artık yerleri daralmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…