2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hijyen anlatsana nasıl oluyo ağrılar

canim mesajinda alintidan dolayi ismim gorunuyor. sana zahmet silebilir misin.

ok

Sağol canım evet benimde bazen rahimde oluyor öyle tekmeler bizim içinde sor bakalım ne diyecek doktor.

hijyen anlatsana nasıl oluyo ağrılar

mutlucum öyle bir ağrı ki sancılı 3-5 dk.lık ağrılar batma tarzında
bazen sırtımdan vuruyor kasıklarıma bazen sadece kasıklarımda böyle sürse insanı süründürecek bir ağrı gibi

mesela bu gece tuvalete kalkarken 1-2 kere oldu çok fena
:1no2:

Benim de rahimde çok baskı var.
Cumartesi günü doktordayken sordum hatta.
Bebeğin pozisyonu falan gayet iyi, başı yukarıda, korkacak birşey yok.
Ama bebek büyüyor, rahim kasılıyor, sen oturuyorsun, olacak bunlar dedi...
Karnımın alt kısmı kilolarca taş yerleştirilmiş gibi, özellikle otururken...
Sürekli tekme atıyor, ittiriyor sıpa, yine de bazen korkuyorum acaba rahatsız mı yerinde diye...

günaydın neler olmuş düşenler felan aman dikkat edin kendinize e artık ağırlaştık denge problemi yaşıyoruz sanırım özellikle banyo da çok dikkat etmemiz lazım kızlar

Gecmıs olsun canım benim, ama onemlı bırsey degıldır, ıcını ferah tut cunku, rahım genısledıgı ıcın vajınadakı kaslar kasılıyormus, sor bakalım doktoruna ne dicek...
Bu arada herkese gunaydınnn opuyorumnanaktan

Arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Ben hala yürümeyi öğrenemedim. Okulda falan koşarak yürüme alışkanlığım var. Merdivenleri koşarak iniyorum, başıma bir şey gelmese bari... Dikkat etmek lazım artık.

Öğretmen arkadaşlarım, nöbete devam ediyor musunuz? Ben kendi isteğimle devam ediyorum, daha fazla hareket edeyim diye. Epey kilo aldım da... Gerçi 39 civarı dersim oluyor haftada, 3 saat de haftasonu.... ışkence çektiriyorum sanırım kendime... :)

Pazartesi günü ayrıntılı ultrsaonumuz vardı doktorumu beklerken bir öğretmen geldi.Çocukları teneffür bitişi sınıflara çağırırken öğrencinin birisi çok yaramazmı ve koşarken öğretmeniyle beraber yere düşmüşler yan düşmüş öğretmeni de yerler mermer olunca çok korkmuşlar hemen hastaneye getirmişler.Allahtan biseyleri yokmuş.Yanında gelen öğretmenlerden biri çok korkmuş ama kötü düştüklerini ve yerlerde yeni silindiğinden çok tedirgin olmuşlar ...Aman sende dikkat et çocuklar oyun oynarlarken kayarlar çarparlar sana da

valla en iyisi benim gibi yapın ben haziran 15 inden beri çalışmıyorum hiç birşey zorla elde ettiğim bebeklerimden önemli değil ama tabii benim zor kazanılan bir gebelikti sizleri bilemiyorum herkesin kendi tercihi bu ama ben hep iyi ki çalışmıyorum diyorum hele ki şimdi bi de domuz gribi v.s. hastanede çalışıyorum zaten ne olurdum Allah bilir

Bu konuda haklısın ben de çok tehlike atlattım ama artık hamile olduğumu kesinlikle bildikleri için çok dikkatliler. Hatta derslerde bile yaramazlık yok, kullanıyorum ben de. :)

Bu sadece okulda değil minibüste otobüste de oluyor, dikkatsiz insanlar göbeğime falan çarptılar, artık hiç binmiyorum o yüzden...

canım bebek öyle sık değiştiriyo ki pozisyonunu o nedenle şu anki durumunu baz alma belki de dr dan çıktıktan sonra bile değiştirmiştir hemen benim alttaki bebeğimin de kafası aşağıda genelde öyle durmayı seçmiş demek ki endişellenme

ahhh ahhh bende cok isterdim calısmıyor olmayı :sinifsinif:
kıymetını bıl valla canım benımmm :kedi:

Canım doktora sormadım ama bildiğim kadarıyla bebekler bu haftalarda çok sık pozisyon değiştiriyorlar.
Benim doktorum başının rahime baskı yapması açısından söyledi başı yukarıda diye.
Baş aşağıda olunca, baskı hissi daha yoğun oluyormuş.
Sen kalbini ferah tut, kaç takla atıyordur bıdık içerde :)

pancuben geçmiş olsun tatlım noluyo bizim hamişlere nazara geliyorsunuz valla,bi nazarlık mı alsak ne,ama çok şükür bebeğin harektelrini duymuşsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…