- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.301
kasıklarımda çok ağrılar oluyor dilacım
çok canım yanıyor -tatlicadiarzu-
inşallah bi şey yoktur sağ olasın bi doğuralım hayırlısıyla dediğin gibi bi yerimize bi şey olmadan kaydirigubbakcemile3
canim mesajinda alintidan dolayi ismim gorunuyor. sana zahmet silebilir misin.
PANCUPEN canım geçmiş olsun benim bilgi.sorun var çok yavaş ne olduğunu tam anlayamadım ama allah seni ve bebeğini kourusun canım.
kızlar iki gündür nasıl rahimde baskı anlatamam bide tekme attı kızım dik duruyordu galiba.sizde de oluyormu bugün dr rabdevunmuz var sorucam bakalım.pazartesi günü şeker yüklememiz vardı bugün sonucumuz çıkıcak.hayırlısıyla.
oyy canım yaa o sürekli oturmaktanmış korkma bide büyüyolar artık yerleri daralmaya başladı...
hijyen anlatsana nasıl oluyo ağrılar
PANCUPEN canım geçmiş olsun benim bilgi.sorun var çok yavaş ne olduğunu tam anlayamadım ama allah seni ve bebeğini kourusun canım.
kızlar iki gündür nasıl rahimde baskı anlatamam bide tekme attı kızım dik duruyordu galiba.sizde de oluyormu bugün dr rabdevunmuz var sorucam bakalım.pazartesi günü şeker yüklememiz vardı bugün sonucumuz çıkıcak.hayırlısıyla.
mutlucum öyle bir ağrı ki sancılı 3-5 dk.lık ağrılar batma tarzında
bazen sırtımdan vuruyor kasıklarıma bazen sadece kasıklarımda böyle sürse insanı süründürecek bir ağrı gibi
mesela bu gece tuvalete kalkarken 1-2 kere oldu çok fena :1no2:
Arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Ben hala yürümeyi öğrenemedim. Okulda falan koşarak yürüme alışkanlığım var. Merdivenleri koşarak iniyorum, başıma bir şey gelmese bari... Dikkat etmek lazım artık.
Öğretmen arkadaşlarım, nöbete devam ediyor musunuz? Ben kendi isteğimle devam ediyorum, daha fazla hareket edeyim diye. Epey kilo aldım da... Gerçi 39 civarı dersim oluyor haftada, 3 saat de haftasonu.... İşkence çektiriyorum sanırım kendime... :)
Pazartesi günü ayrıntılı ultrsaonumuz vardı doktorumu beklerken bir öğretmen geldi.Çocukları teneffür bitişi sınıflara çağırırken öğrencinin birisi çok yaramazmı ve koşarken öğretmeniyle beraber yere düşmüşler yan düşmüş öğretmeni de yerler mermer olunca çok korkmuşlar hemen hastaneye getirmişler.Allahtan biseyleri yokmuş.Yanında gelen öğretmenlerden biri çok korkmuş ama kötü düştüklerini ve yerlerde yeni silindiğinden çok tedirgin olmuşlar ...Aman sende dikkat et çocuklar oyun oynarlarken kayarlar çarparlar sana da
Canim birsey sormak istiyorum,
Bebegin basi yukarda demissiniz. Benim Bebegimin basi asagida duruyor
yani dogum pozisyonu denilebilir.
Doktor herseyin normal oldugunu söylemisti gecen hafta.
Simdi siz böyle yazinca birden tedirgin oldum,
henüz cokmu erken yoksa bebegimin bas asagi durmasi icin?
valla en iyisi benim gibi yapın ben haziran 15 inden beri çalışmıyorum hiç birşey zorla elde ettiğim bebeklerimden önemli değil ama tabii benim zor kazanılan bir gebelikti sizleri bilemiyorum herkesin kendi tercihi bu ama ben hep iyi ki çalışmıyorum diyorum hele ki şimdi bi de domuz gribi v.s. hastanede çalışıyorum zaten ne olurdum Allah bilir
Canim birsey sormak istiyorum,
Bebegin basi yukarda demissiniz. Benim Bebegimin basi asagida duruyor
yani dogum pozisyonu denilebilir.
Doktor herseyin normal oldugunu söylemisti gecen hafta.
Simdi siz böyle yazinca birden tedirgin oldum,
henüz cokmu erken yoksa bebegimin bas asagi durmasi icin?
nilüfer nerelerde uzun zamandır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?