- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.321
biz drdan geldik,drumuz muayene etmedi sadece uçuş için rapor verdi ama herşey yolunda çok şükür,harektelrini sordu,zaten geçen pazartesi hem normal kontrol hem de ayrıntılı usg miz yapılmıştı,yalnız kızlar 61.20 olmuş kliom,geçen haftadan bu yana 1 kilo almışım,maşallah diyim kendime aynaya bakıyorum sadece göbüşüm var zarif ve kibar bir hamileyim 9 kilo almama rağmen hah
PANCUPEN canım geçmiş olsun benim bilgi.sorun var çok yavaş ne olduğunu tam anlayamadım ama allah seni ve bebeğini kourusun canım.
kızlar iki gündür nasıl rahimde baskı anlatamam bide tekme attı kızım dik duruyordu galiba.sizde de oluyormu bugün dr rabdevunmuz var sorucam bakalım.pazartesi günü şeker yüklememiz vardı bugün sonucumuz çıkıcak.hayırlısıyla.
Canim birsey sormak istiyorum,
Bebegin basi yukarda demissiniz. Benim Bebegimin basi asagida duruyor
yani dogum pozisyonu denilebilir.
Doktor herseyin normal oldugunu söylemisti gecen hafta.
Simdi siz böyle yazinca birden tedirgin oldum,
henüz cokmu erken yoksa bebegimin bas asagi durmasi icin?
ayy yirim seni cokacimcoook ii canım hadş hem gözün aydın hem maşşalah sana kaydirigubbakcemile3a.s.
yani hep ağlıyarak yaptırıcak isteklerini öyle miBALIK BURCU BEBEKLERİ İÇİN YAZMIŞLAR PAYLAŞAYIM :):) kaydirigubbakcemile5
Bebek, radyo ve hikaye kitapları
Konuşmayı çok erken öğrenirler. Masal dinlemek çok hoşlarına gider. Okumayı öğrenir öğrenmez, hikaye kitaplarına sarılırlar. Edebiyata olan düşkünlükleri küçük yaşta kendisini belli eder. Okudukları hikayelerden yola çıkarak şaşırtacak derecesinde yenilerini uydururlar. Genellikle saf ve çabuk incinen bu çocukları korumak gereklidir. Sık sık üzülüp ağlayarak ilgi çekmek isterler. Fakat niye üzüldüklerini bir türlü açıklamazlar. Balık çocuklarının fantastik dünyaları vardır ve bazen onlarla geçinmek kolay değildir. Duygularını kolay ifade edemezler ve içine kapanık yaşarlar. Onlarla alışveriş yapmak zordur. Hep hayallerinde almak istedikleri bir şey vardır ve onun aynısını bulmak için çarşı pazar sizi dolaştırırlar. Onu fikrinden asla vazgeçiremezsiniz çünkü anında size küser ve ağlamaya başlar. Sessiz dünyalarında neler neler vardır. Resim malzemeleri, kız ise; bebekler, hikaye kitapları, hayvan resimlerinin olduğu albümler, özellikle müzik dinleyebileceği bir radyo.
cnm aynı durum bende de var benim gebeliğin başından beri kızçemin başı aşağıda druyor hatta drum hep senin kız yine amuda kalkmış durumda diyor ,ben de biraz önce drdan geldim ve sordum sürekli başının aşağıda olması sorun değil di mi diye dr da bana bebeğin şu zamanlardaki pozisyonları önemli değil,önemli olan rahim ağzının uzunluğu ve kapalı olması zaten se hr geldiğinde farkındaysan ben en az 10 dak usg de inceliyorum hiçbir sorun yok dedi,bebeğin başının aşağıda olması erken doğum,yukarda olması doğum gerçekleşmez diye bir şey kesinlikle değil dedi
Canım ya bu konu benide çok tedirgin ediyordu 16 sında gittiğimde doktoruma sordum bası nerede diye asagıda demişti bır sorun yartırmı bu dedim hayır yaratmaz cok asagıda değil cunku demişti ama ben yinede tedirgindim ama cevabınla rahatladım bıraz .Teşekkür ettim asınazcım
BALIK BURCU BEBEKLERİ İÇİN YAZMIŞLAR PAYLAŞAYIM :):) kaydirigubbakcemile5
Bebek, radyo ve hikaye kitapları
Konuşmayı çok erken öğrenirler. Masal dinlemek çok hoşlarına gider. Okumayı öğrenir öğrenmez, hikaye kitaplarına sarılırlar. Edebiyata olan düşkünlükleri küçük yaşta kendisini belli eder. Okudukları hikayelerden yola çıkarak şaşırtacak derecesinde yenilerini uydururlar. Genellikle saf ve çabuk incinen bu çocukları korumak gereklidir. Sık sık üzülüp ağlayarak ilgi çekmek isterler. Fakat niye üzüldüklerini bir türlü açıklamazlar. Balık çocuklarının fantastik dünyaları vardır ve bazen onlarla geçinmek kolay değildir. Duygularını kolay ifade edemezler ve içine kapanık yaşarlar. Onlarla alışveriş yapmak zordur. Hep hayallerinde almak istedikleri bir şey vardır ve onun aynısını bulmak için çarşı pazar sizi dolaştırırlar. Onu fikrinden asla vazgeçiremezsiniz çünkü anında size küser ve ağlamaya başlar. Sessiz dünyalarında neler neler vardır. Resim malzemeleri, kız ise; bebekler, hikaye kitapları, hayvan resimlerinin olduğu albümler, özellikle müzik dinleyebileceği bir radyo.
Canım benim, böyle bir durumda ben hiç bekleyemem, gider kafama göre alırım. Sonra ne derse desin. Bir sorun olursa da zamanında ilgilenseydin derim...
bende öyle yapaçağım zaten ama beğendiğim süpürge biraz fiyatlı,1250 tl,o nedenle ona danışmak istedim..adam yerine koydum,normalde pek bişey sormam aslında ona,kendini bişey sandı..
Bu arada geceleri benim ellerim ve kollarım uyuşuyor, ağrıyla uyanıyorum. Biirkaç gündür de el parmaklarım ağrıyor. Geçenlerde de sol bacağıma kramp girdi, ondan beri bacağım kalçam ve belimin sol tarafı ağrıyor. Her şey normal giderken bunlar canımı sıkıyor. Szice hamilelikle mi ilgili? Doktorun yanına gidince soracağım her şey unutuyorum ben. :) Dün kan idrar ve şeker sonuçlarımı aldım, doktorum sonuçların çok güzel dedi. Hayatımda hiç bu kadar normal olmamştım sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?