2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz drdan geldik,drumuz muayene etmedi sadece uçuş için rapor verdi ama herşey yolunda çok şükür,harektelrini sordu,zaten geçen pazartesi hem normal kontrol hem de ayrıntılı usg miz yapılmıştı,yalnız kızlar 61.20 olmuş kliom,geçen haftadan bu yana 1 kilo almışım,maşallah diyim kendime aynaya bakıyorum sadece göbüşüm var zarif ve kibar bir hamileyim 9 kilo almama rağmen hah

ayy yirim seni cokacimcoook ii canım hadş hem gözün aydın hem maşşalah sana kaydirigubbakcemile3a.s.

tatlım şeker sonuçlar çok güzel çıkar inşallah cnm

cnm aynı durum bende de var benim gebeliğin başından beri kızçemin başı aşağıda druyor hatta drum hep senin kız yine amuda kalkmış durumda diyor ,ben de biraz önce drdan geldim ve sordum sürekli başının aşağıda olması sorun değil di mi diye dr da bana bebeğin şu zamanlardaki pozisyonları önemli değil,önemli olan rahim ağzının uzunluğu ve kapalı olması zaten se hr geldiğinde farkındaysan ben en az 10 dak usg de inceliyorum hiçbir sorun yok dedi,bebeğin başının aşağıda olması erken doğum,yukarda olması doğum gerçekleşmez diye bir şey kesinlikle değil dedi

BALIK BURCU BEBEKLERİ İÇİN YAZMIŞLAR PAYLAŞAYIM :):) kaydirigubbakcemile5

Bebek, radyo ve hikaye kitapları

Konuşmayı çok erken öğrenirler. Masal dinlemek çok hoşlarına gider. Okumayı öğrenir öğrenmez, hikaye kitaplarına sarılırlar. Edebiyata olan düşkünlükleri küçük yaşta kendisini belli eder. Okudukları hikayelerden yola çıkarak şaşırtacak derecesinde yenilerini uydururlar. Genellikle saf ve çabuk incinen bu çocukları korumak gereklidir. Sık sık üzülüp ağlayarak ilgi çekmek isterler. Fakat niye üzüldüklerini bir türlü açıklamazlar. Balık çocuklarının fantastik dünyaları vardır ve bazen onlarla geçinmek kolay değildir. Duygularını kolay ifade edemezler ve içine kapanık yaşarlar. Onlarla alışveriş yapmak zordur. Hep hayallerinde almak istedikleri bir şey vardır ve onun aynısını bulmak için çarşı pazar sizi dolaştırırlar. Onu fikrinden asla vazgeçiremezsiniz çünkü anında size küser ve ağlamaya başlar. Sessiz dünyalarında neler neler vardır. Resim malzemeleri, kız ise; bebekler, hikaye kitapları, hayvan resimlerinin olduğu albümler, özellikle müzik dinleyebileceği bir radyo.

yani hep ağlıyarak yaptırıcak isteklerini öyle mi
kızçem hiç kusura bakmasın ama en nefret ettiğim şey bir çocuğun isteiğini ağlayarak yaptırması ve şımarıklık,bu konuda kızçemin hiç şansı yok , derdini konuşarak anlatabilmeyi öğrenmeliklava:

Canım ya bu konu benide çok tedirgin ediyordu 16 sında gittiğimde doktoruma sordum bası nerede diye asagıda demişti bır sorun yartırmı bu dedim hayır yaratmaz cok asagıda değil cunku demişti ama ben yinede tedirgindim ama cevabınla rahatladım bıraz .Teşekkür ettim asınazcım

rica ederim tatlım ama hep drumun dediği her zaman iyi düşün güven ve mutlu ol
ben de hep benim kızçem çok güçlü diyorum kendime iyi deoluyor

Kendime pay biçeyim, tam bir edebiyatçı olacak yani. :) Çok istediğim bir şey bu, umarım okumayı seven yetenekli bir oğlum olur...

Teşekkürler paylaşım için.

ben de sir ağda makinesi var gelikten önce 15 dak da bitiyordu işim şimdi hiç yapamıyorum akşam bacaklarımı kocama aldırıcamkaydirigubbakcemile3daha önce de aldı tecrübeli yani,ama korkuyorum kasılır mıyım bişi olur mu diye offfffffffffffffffffffffff,belgrad ormanını çoktannnnnnnnnnnn geçtim eşim nolmuş sana kuzum osman aga gibi olmuşsun diyorkaydirigubbakcemile3

kızlar nasılsınız ..benim biraz çanım sıkkın..şu koçamı bir pataklasammı diye düşünüyorum..
2 gün öne süpürgem bozuldu ve acil süpürdeye ihtiyaçım var,tamir ettirsem kaçını kez bozuluyor....evde çouk olunça evin olmazsa olmazı..hele birde çocuğunuzda alerjik astım varsa...neyse buldum bir tane eşime mail attım süpürgenin özelliklerini falan..beyefendi evdeyken çok yorgun olduğu için konuşamıyoruz da o nedenle mail attım...2 gündür maile cevap bekliyorum..söyledimde kendisine bu sabah ..dedimki maile bak bana dön ona göre,bugün yarın alamak lazım onu,o sade ce maile bakıp..olıur gidip al diyeçek o kadar ben gidip alaçağım başka bişeye karışmayaçak..bak bayram geldi kapalı olaçak dükkanlar hem ben bayramda ne yapaçağım,ama beyefendinin çok işi varmış.bakmaya vakti yokmuş.az önce aradım kakır kakır gülüyordu yanında arkadaşı varmış muhabbet ediyorlarmış...başkalarının saçama maillerine gelince hemen okur birde bir saat çevap yazar..bana gelince hiç bir mailimi okumaz.evdede konuşamıyorum..ya hep çok işi var,yada hep yorgun...bıktım ben bu adamdan...hep 2. plana atıyor beni...klava: örür o bugünde bana dönmesin yarın gidip kafama göre alaçağım süpürgeyi...ondan sonra görürüm ben onu...klava:

Canım benim, böyle bir durumda ben hiç bekleyemem, gider kafama göre alırım. Sonra ne derse desin. Bir sorun olursa da zamanında ilgilenseydin derim...

Canım benim, böyle bir durumda ben hiç bekleyemem, gider kafama göre alırım. Sonra ne derse desin. Bir sorun olursa da zamanında ilgilenseydin derim...

bende öyle yapaçağım zaten ama beğendiğim süpürge biraz fiyatlı,1250 tl,o nedenle ona danışmak istedim..adam yerine koydum,normalde pek bişey sormam aslında ona,kendini bişey sandı..

Bu arada geceleri benim ellerim ve kollarım uyuşuyor, ağrıyla uyanıyorum. Biirkaç gündür de el parmaklarım ağrıyor. Geçenlerde de sol bacağıma kramp girdi, ondan beri bacağım kalçam ve belimin sol tarafı ağrıyor. Her şey normal giderken bunlar canımı sıkıyor. Szice hamilelikle mi ilgili? Doktorun yanına gidince soracağım her şey unutuyorum ben. :) Dün kan idrar ve şeker sonuçlarımı aldım, doktorum sonuçların çok güzel dedi. Hayatımda hiç bu kadar normal olmamştım sanırım. :)

bende öyle yapaçağım zaten ama beğendiğim süpürge biraz fiyatlı,1250 tl,o nedenle ona danışmak istedim..adam yerine koydum,normalde pek bişey sormam aslında ona,kendini bişey sandı..

Pahalıymış, ama sen zaten yapacağını yapmışsın. Dediğin gibi bugün de ilgilenmezse git al, ders olsun.

çanım bendede oluyor bunlar hemde her geçe..bebek damarlara baskı yapmaya başladığı için kan dolaşımı bozuluyormuş..o nedenle oluyormuş..kramplar için mağnezyum verdi,,yapılaçak başkada bişey yok dedi benim dr...doğuma kadar katlanaçaksın dedi,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…