- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.341
Pahalıymış, ama sen zaten yapacağını yapmışsın. Dediğin gibi bugün de ilgilenmezse git al, ders olsun.
çanım bendede oluyor bunlar hemde her geçe..bebek damarlara baskı yapmaya başladığı için kan dolaşımı bozuluyormuş..o nedenle oluyormuş..kramplar için mağnezyum verdi,,yapılaçak başkada bişey yok dedi benim dr...doğuma kadar katlanaçaksın dedi,,,
bende öyle yapaçağım zaten ama beğendiğim süpürge biraz fiyatlı,1250 tl,o nedenle ona danışmak istedim..adam yerine koydum,normalde pek bişey sormam aslında ona,kendini bişey sandı..
magnezyumu bana kabızlık için vermişti ama geçince kullanmadım. Kramplara iyi geliyorsa kullanayım ben de...
:1shok:kafamçokkarıştı
wowwww o ne makinaymıs yaaa,
altına mı cevirio supurdugu yerlerıı kaydirigubbakcemile3
helal olsun kuzuma git al valla :lepi:
:)) dyson marka aminal ... bişey adı ..havayıda temizliyor içerdeki. 5 yl garantisi falan var.bizim bir akraba 10 senedi kullanıyormuş hiç arıza yapmamış..benim 5 senelik arçelik kaç kere gitti tamire..ona da o kadar ödemiş oldum zaten... şu zamana kadar..
aşağıda ekledim bak fotosunu...
Arkadaşlar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize. Ben hala yürümeyi öğrenemedim. Okulda falan koşarak yürüme alışkanlığım var. Merdivenleri koşarak iniyorum, başıma bir şey gelmese bari... Dikkat etmek lazım artık.
Öğretmen arkadaşlarım, nöbete devam ediyor musunuz? Ben kendi isteğimle devam ediyorum, daha fazla hareket edeyim diye. Epey kilo aldım da... Gerçi 39 civarı dersim oluyor haftada, 3 saat de haftasonu.... İşkence çektiriyorum sanırım kendime... :)
saçmalama!!klava: nöbet tutmamak için haftaları sayıyorum ben!! :mymeka: benim derst zemin katta nöbet yerim 3. katta ben çıkana kadra teneffüs bitiyor zaten kaydirigubbakcemile3 sağolsun bu hafta arkadaşlar hep nöbet yerlerini benimle değiştiler. ders içinde yeterince hareket ediyorsun zaten zorlama bence kendini. normal yürüyüş yap çok istiyorsan bence :teselli:
isine yarıyacaksa al canım benim..
senden kıymetli mi zaten bide oglunda astım varmıs ,
gule gule kullan sımdıdenn :kedi:
Kızlar saat üçte randevum var. eşimi bekliyorum gelsin beni alsın diye dua edin benim için. hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebeiklerle beraber.
Kızlar saat üçte randevum var. eşimi bekliyorum gelsin beni alsın diye dua edin benim için. hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebeiklerle beraber.
çanım bendede oluyor bunlar hemde her geçe..bebek damarlara baskı yapmaya başladığı için kan dolaşımı bozuluyormuş..o nedenle oluyormuş..kramplar için mağnezyum verdi,,yapılaçak başkada bişey yok dedi benim dr...doğuma kadar katlanaçaksın dedi,,,
sağol çanım..sırf oğlum için alaçağım zaten onu..yoksa normal süpürgede yeter bana...ama çoukta alerjik astım olduğu için normal yeterli gelmiyor..benim diğer süpürge normaldi...evi hergün mutlaka süpürüyordum ama yinede toz oluyodu.evim birde otoyol dibinde nasıl toz olduğunu düşün artık.bakalım.bu vermiyormuş dışarı tozu...inşallah fyadalı olur...
güzel haberle dönersin inşallah,
hafta sonu ev taşıdık yoruldumbelim ağrıyor pazartesi tetonoz aşısı olacaktım gidemedim umarım yarına gidebilirim
sen anadolu yakasında nerede oturuyordun canım CADIARZU
ümraniye tantavideyim çanım..buyur gel bana...:)) sen nerdesin...?şile otoyoluna bakıyor benim evim(
ümraniye tantavideyim çanım..buyur gel bana...:)) sen nerdesin...?şile otoyoluna bakıyor benim evim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?