2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

magnezyumu bana kabızlık için vermişti ama geçince kullanmadım. Kramplara iyi geliyorsa kullanayım ben de...

bende öyle yapaçağım zaten ama beğendiğim süpürge biraz fiyatlı,1250 tl,o nedenle ona danışmak istedim..adam yerine koydum,normalde pek bişey sormam aslında ona,kendini bişey sandı..

:1shok:kafamçokkarıştı
wowwww o ne makinaymıs yaaa,
altına mı cevirio supurdugu yerlerıı kaydirigubbakcemile3
helal olsun kuzuma git al valla :lepi:

:1shok:kafamçokkarıştı
wowwww o ne makinaymıs yaaa,
altına mı cevirio supurdugu yerlerıı kaydirigubbakcemile3
helal olsun kuzuma git al valla :lepi:

:)) dyson marka aminal ... bişey adı ..havayıda temizliyor içerdeki. 5 yl garantisi falan var.bizim bir akraba 10 senedi kullanıyormuş hiç arıza yapmamış..benim 5 senelik arçelik kaç kere gitti tamire..ona da o kadar ödemiş oldum zaten... şu zamana kadar..
aşağıda ekledim bak fotosunu...

Eklentiler

• $15052009181603PKUTXT.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 19

isine yarıyacaksa al canım benim..
senden kıymetli mi zaten bide oglunda astım varmıs ,
gule gule kullan sımdıdenn :kedi:

saçmalama!! klava: nöbet tutmamak için haftaları sayıyorum ben!! :mymeka: benim derst zemin katta nöbet yerim 3. katta ben çıkana kadra teneffüs bitiyor zaten kaydirigubbakcemile3 sağolsun bu hafta arkadaşlar hep nöbet yerlerini benimle değiştiler. ders içinde yeterince hareket ediyorsun zaten zorlama bence kendini. normal yürüyüş yap çok istiyorsan bence :teselli:

Canım benim nöbet yerim dersliğimin olduğu kat, teneffüs 8 dk zaten, o nedenle pek sıkıntı olmuyor. Öğle arası da yemek çıkınca 40 dk. falan sürüyor, arkadaşlar da çok yardımcı oluyor. Ama zorlandığımı hissettiğim an sildireceğim adımı.

Kızlar saat üçte randevum var. eşimi bekliyorum gelsin beni alsın diye dua edin benim için. hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebeiklerle beraber.

isine yarıyacaksa al canım benim..
senden kıymetli mi zaten bide oglunda astım varmıs ,
gule gule kullan sımdıdenn :kedi:

sağol çanım..sırf oğlum için alaçağım zaten onu..yoksa normal süpürgede yeter bana...ama çoukta alerjik astım olduğu için normal yeterli gelmiyor..benim diğer süpürge normaldi...evi hergün mutlaka süpürüyordum ama yinede toz oluyodu.evim birde otoyol dibinde nasıl toz olduğunu düşün artık.bakalım.bu vermiyormuş dışarı tozu...inşallah fyadalı olur...

Kızlar saat üçte randevum var. eşimi bekliyorum gelsin beni alsın diye dua edin benim için. hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebeiklerle beraber.

güzel haberle dönersin inşallah,

hafta sonu ev taşıdık yoruldum belim ağrıyor pazartesi tetonoz aşısı olacaktım gidemedim umarım yarına gidebilirim

Selkie 'ye katılıyorum bende de oluyordu o yüzde magnezyum verdi ellerim ve ayaklarımda uyuşma ve yanma da oluyor eee iki canlıyız ondan birde ayak bileklerim şişti benim akşamları uzatıyorum ve yüksek yerde tutuyorum malum masa maşında olunca kan dolaşımı maalesef ayaklarda daha fazla oluyor

sen anadolu yakasında nerede oturuyordun canım CADIARZU

Sayfa ne zamandır açık ama bakamadım bir türlü...
Yarın tüm gün tatil yaptılar bize, yakında da hiç gelmeyin diyecekler herhalde.
Öyle olunca bir sürü işi bugünden bitirmek gerekti tabi...
Ben de bu bahaneyle yarın gidip 100 gr testimi yaptıracağım.
Psikolojik herhalde, bugün canım hiç birşey yemek istemiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…