- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.361
Sayfa ne zamandır açık ama bakamadım bir türlü...
Yarın tüm gün tatil yaptılar bize, yakında da hiç gelmeyin diyecekler herhalde.
Öyle olunca bir sürü işi bugünden bitirmek gerekti tabi...
Ben de bu bahaneyle yarın gidip 100 gr testimi yaptıracağım.
Psikolojik herhalde, bugün canım hiç birşey yemek istemiyor...
canım benim insallah gelirim bi gun, sende bana gelirsin, ama uzagız birbirimize bende bakırkoy de oturuyorum...
tasdelen falan vardı dımı oralarda :uhm:
aşdelen duydum ama uzak kalıyor sanırım bize..şöyle diyeyim ümraniye belediyesinin arkası mediçana hastanesine yakın benim ev..10-15 dakika falan hastaneyle benim evin arası...ümraniye şenliklerinin yapıldığı park falan var orda...
ohh ne guzel ıste tatılll delikafadulden
ne uzuluosunn kızzz kaydirigubbakcemile3
bak bana ben bayramda bıle calısıyorum, cumartesi de pazartesi dee :gitme:
ama salı gununden ıtıbaren yıllık ızıne cıkıcamm ohhhhh sabırsızlıkla beklorum vall kötükedihüso
:lepi: ANLADIM canım benim,, bebislerimiz dogdugunda arakdas olurlar bırbırlerıne gıdıp gelırız bırbırımıze.. opuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız ..benim biraz çanım sıkkın..şu koçamı bir pataklasammı diye düşünüyorum..
2 gün öne süpürgem bozuldu ve acil süpürdeye ihtiyaçım var,tamir ettirsem kaçını kez bozuluyor....evde çouk olunça evin olmazsa olmazı..hele birde çocuğunuzda alerjik astım varsa...neyse buldum bir tane eşime mail attım süpürgenin özelliklerini falan..beyefendi evdeyken çok yorgun olduğu için konuşamıyoruz da o nedenle mail attım...2 gündür maile cevap bekliyorum..söyledimde kendisine bu sabah ..dedimki maile bak bana dön ona göre,bugün yarın alamak lazım onu,o sade ce maile bakıp..olıur gidip al diyeçek o kadar ben gidip alaçağım başka bişeye karışmayaçak..bak bayram geldi kapalı olaçak dükkanlar hem ben bayramda ne yapaçağım,ama beyefendinin çok işi varmış.bakmaya vakti yokmuş.az önce aradım kakır kakır gülüyordu yanında arkadaşı varmış muhabbet ediyorlarmış...başkalarının saçama maillerine gelince hemen okur birde bir saat çevap yazar..bana gelince hiç bir mailimi okumaz.evdede konuşamıyorum..ya hep çok işi var,yada hep yorgun...bıktım ben bu adamdan...hep 2. plana atıyor beni...klava: örür o bugünde bana dönmesin yarın gidip kafama göre alaçağım süpürgeyi...ondan sonra görürüm ben onu... klava:
Bu arada geceleri benim ellerim ve kollarım uyuşuyor, ağrıyla uyanıyorum. Biirkaç gündür de el parmaklarım ağrıyor. Geçenlerde de sol bacağıma kramp girdi, ondan beri bacağım kalçam ve belimin sol tarafı ağrıyor. Her şey normal giderken bunlar canımı sıkıyor. Szice hamilelikle mi ilgili? Doktorun yanına gidince soracağım her şey unutuyorum ben. :) Dün kan idrar ve şeker sonuçlarımı aldım, doktorum sonuçların çok güzel dedi. Hayatımda hiç bu kadar normal olmamştım sanırım. :)
bu kadar parayı verinçe bir daha ilgilenir herhalde değilmi? :)
oyun grubu kurarız bebişler doğup biraz büyüyünce
canım sabah yazdım da, sen yoktun görmemişsindir.
bizim şirketin 2010'a çıkıp çıkmayacağı belli değil mafoldumben
kapanabilir, devrolabilir, küçülebilir ya da şimdikinden daha iyi olabilir.
krizle ilgili birşey de değil bu, tamamen yeni stratejiler gereği...
o yüzden tedirginim.
yoksa deli miyim ben, tatile üzülür mü insan :teytey:
:)) dyson marka aminal ... bişey adı ..havayıda temizliyor içerdeki. 5 yl garantisi falan var.bizim bir akraba 10 senedi kullanıyormuş hiç arıza yapmamış..benim 5 senelik arçelik kaç kere gitti tamire..ona da o kadar ödemiş oldum zaten... şu zamana kadar..
aşağıda ekledim bak fotosunu...
Kızlar saat üçte randevum var. eşimi bekliyorum gelsin beni alsın diye dua edin benim için. hepinize mutlu ve sağlıklı günler bebeiklerle beraber.
tatlım bence normal çünkü çalışıyorsun ve genelde ayaktasın,ve sanırım fazla mesai yapıyorsun nöbet işi yani,evde de eşin yadımcı oluyor mu bilmiyorum ama yine de seni yorucak bişiler muhakkak var bi de üstüne hamilesin ve gebelik ilerliyorda bence bu yüzde normal,yoruluyorsun yai,Rabbim sana ve tüm çalışan hamişlere yardım etsin
cok guzel olur valla zemuszemus
kuccukken yasıt olmaları cok onemlı, hatta hepsının dogumgunlerı aynı ay olacak ne guzelll zemuszemus
dogumgunlerıne de gotururuzzz.. ayy cok heveslendımmm :kedi::ecrin_bebek:
ne guzel oynarlar gamyoncuiremsu
ümraniye tantavideyim çanım..buyur gel bana...:)) sen nerdesin...?şile otoyoluna bakıyor benim evim(
Sayfa ne zamandır açık ama bakamadım bir türlü...
Yarın tüm gün tatil yaptılar bize, yakında da hiç gelmeyin diyecekler herhalde.
Öyle olunca bir sürü işi bugünden bitirmek gerekti tabi...
Ben de bu bahaneyle yarın gidip 100 gr testimi yaptıracağım.
Psikolojik herhalde, bugün canım hiç birşey yemek istemiyor...
bende heveslendim walla ...Yaa bayramdan sonra İstanbul Buluşması yapsak yaaa Ekim ayında olmadı hep aksilikler filan bir buluşma planlayalım derim ben .Sizler ne dersiniz?Dün alışveriş merkezinde hamile bayan görünce acaba KK varmıdır ?Mart annesi olabilir mi diye düşünüp durdum walla
QUOTE=asinaz24;10242696]kızım sen deli misin böyle bişi yapsa benim adam parçalarım ben onu beni ikinci plana atıcak ha,gebertirim lan onu sen de baskı uygulakaydirigubbakcemile3
cnm benim seni 1.plana alması için elinden ne geliyorsa yap,bi de ben telefon açıcam beni dinlemicek ya da başka bişeye kıkır kıkır gülcek heyyyyyyyyyytttttttttklava:
tatlım sen sana düeni yapmışsın git kafana göre al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?