2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohh ne guzel ıste tatılll delikafadulden
ne uzuluosunn kızzz kaydirigubbakcemile3
bak bana ben bayramda bıle calısıyorum, cumartesi de pazartesi dee :gitme:
ama salı gununden ıtıbaren yıllık ızıne cıkıcamm ohhhhh sabırsızlıkla beklorum vall kötükedihüso

canım benim insallah gelirim bi gun, sende bana gelirsin, ama uzagız birbirimize bende bakırkoy de oturuyorum...

tasdelen falan vardı dımı oralarda :uhm:

aşdelen duydum ama uzak kalıyor sanırım bize..şöyle diyeyim ümraniye belediyesinin arkası mediçana hastanesine yakın benim ev..10-15 dakika falan hastaneyle benim evin arası...ümraniye şenliklerinin yapıldığı park falan var orda...

:lepi: ANLADIM canım benim,, bebislerimiz dogdugunda arakdas olurlar bırbırlerıne gıdıp gelırız bırbırımıze.. opuyorumnanaktan

canım sabah yazdım da, sen yoktun görmemişsindir.
bizim şirketin 2010'a çıkıp çıkmayacağı belli değil mafoldumben
kapanabilir, devrolabilir, küçülebilir ya da şimdikinden daha iyi olabilir.
krizle ilgili birşey de değil bu, tamamen yeni stratejiler gereği...
o yüzden tedirginim.
yoksa deli miyim ben, tatile üzülür mü insan :teytey:

kızım sen deli misin böyle bişi yapsa benim adam parçalarım ben onu beni ikinci plana atıcak ha,gebertirim lan onu sen de baskı uygulakaydirigubbakcemile3
cnm benim seni 1.plana alması için elinden ne geliyorsa yap,bi de ben telefon açıcam beni dinlemicek ya da başka bişeye kıkır kıkır gülcek heyyyyyyyyyytttttttttklava:
tatlım sen sana düeni yapmışsın git kafana göre al bence

QUOTE=asinaz24;10242696]kızım sen deli misin böyle bişi yapsa benim adam parçalarım ben onu beni ikinci plana atıcak ha,gebertirim lan onu sen de baskı uygulakaydirigubbakcemile3
cnm benim seni 1.plana alması için elinden ne geliyorsa yap,bi de ben telefon açıcam beni dinlemicek ya da başka bişeye kıkır kıkır gülcek heyyyyyyyyyytttttttttklava:
tatlım sen sana düeni yapmışsın git kafana göre al bence[/QUOTE]

bu da yangına korukle gıdıyorrr kaydirigubbakcemile3
gaza getirme kız kuzuyuuu :hulya:
bu gazla gdip bugun alır valla supurgeyi kaydirigubbakcemile3
dogru ıkıncı plana atmasın kocası ama , oda duzgun duzgun konussun :lepi::kedi:

tatlım bence normal çünkü çalışıyorsun ve genelde ayaktasın,ve sanırım fazla mesai yapıyorsun nöbet işi yani,evde de eşin yadımcı oluyor mu bilmiyorum ama yine de seni yorucak bişiler muhakkak var bi de üstüne hamilesin ve gebelik ilerliyorda bence bu yüzde normal,yoruluyorsun yai,Rabbim sana ve tüm çalışan hamişlere yardım etsin

oyun grubu kurarız bebişler doğup biraz büyüyünce

cok guzel olur valla zemuszemus
kuccukken yasıt olmaları cok onemlı, hatta hepsının dogumgunlerı aynı ay olacak ne guzelll zemuszemus
dogumgunlerıne de gotururuzzz.. ayy cok heveslendımmm :kedi::ecrin_bebek:
ne guzel oynarlar gamyoncuiremsu

Koskoca fabrika ne hale geldi bu duruma getirenler utansın walla sen hiç tedirgin olma tüm haklarını alır çıkarsın olmazsa....Yazıkwalla ordaki 3 vardiya çalışma dönemini bilirim..

güzel ve kullanışlı bişeye benziyo cnm,inşallah memenun kalırsın

Amin canım, okulda yoruluyorum da çok şükür eve gelince hiçbir iş yapmıyorum eve gelir gelmez ayaklarımı uzatıp yatıyorum, yemek dahil her şey eşim yapıyor. Ocak 20 den sonra ben de evdeyim inşallah...

bende heveslendim walla ...Yaa bayramdan sonra İstanbul Buluşması yapsak yaaa Ekim ayında olmadı hep aksilikler filan bir buluşma planlayalım derim ben .Sizler ne dersiniz?Dün alışveriş merkezinde hamile bayan görünce acaba KK varmıdır ?Mart annesi olabilir mi diye düşünüp durdum walla

cnm şu iş konusunda sıkma canını su akar yolunu bulur hakkınızda hayırlısı olsun,şeker sonuçlarında çok iyi çıkar inşallah

12 Aralık için birşeyler planlıyoruz canımcım, sen görmedin mi acaba?
Ben de, benimle aynı aylarda görünen her hamileye belki de KK'dan tanıdığım biridir diye bakıyorum :)

bu da yangına korukle gıdıyorrr kaydirigubbakcemile3
gaza getirme kız kuzuyuuu :hulya:
bu gazla gdip bugun alır valla supurgeyi kaydirigubbakcemile3
dogru ıkıncı plana atmasın kocası ama , oda duzgun duzgun konussun :lepi::kedi:[/QUOTE]

yok yok müstahaktır erkeklere
babam bile bana derki erkeğin ipini fazla bırakmamak lazım
gitsin alsın tabi
kadın kaç gündür cvp bekliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…