- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.381
cnm şu iş konusunda sıkma canını su akar yolunu bulur hakkınızda hayırlısı olsun,şeker sonuçlarında çok iyi çıkar inşallah
bende heveslendim walla ...Yaa bayramdan sonra İstanbul Buluşması yapsak yaaa Ekim ayında olmadı hep aksilikler filan bir buluşma planlayalım derim ben .Sizler ne dersiniz?Dün alışveriş merkezinde hamile bayan görünce acaba KK varmıdır ?Mart annesi olabilir mi diye düşünüp durdum walla
12 Aralık için birşeyler planlıyoruz canımcım, sen görmedin mi acaba?
Ben de, benimle aynı aylarda görünen her hamileye belki de KK'dan tanıdığım biridir diye bakıyorum :)
12 Aralık Cumartesi Günü Göztepe Optimum Alışveriş Merkezinde (e-5 üzeri ) buluşmayı planlıyoruz
Tarih kesinleşti yaptığımız ankete göre çoğunluk anadolu yakasında olduğu için buluşma anadolu yakasında olacak eğer başka alternatif bir yer söylemek isterseniz topiğimize buyrun efendim
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/327738-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
Kadiköyde Tepe Naitulus var
Optimum Kadiköye yakın ama işte burası
Göztepe Optimum bilmiyorum ama eşimden öğrenirim ben kadıköy optimum mu yani orası ?Bana da uyar gelirim bennn..Bütün insanlar gülecekler halimize hamileler toplanmış diye hahahahahahaa:lepi::lepi::lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Göztepe Medical Park Hastanesinden bir durak sonra
Karşıdan gelecek olanlarsa metrobüsle e-5 üzerinde inip münibüs ya da otobüsle gelebilirler
Hava soğuk olduğu için kapalı mekan tercih ediyoruz canlar yoksa açık havada olurduk tabi
Göztepe Optimum bilmiyorum ama eşimden öğrenirim ben kadıköy optimum mu yani orası ?Bana da uyar gelirim bennn..Bütün insanlar gülecekler halimize hamileler toplanmış diye hahahahahahaa:lepi::lepi::lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ok nasıl tanıyacağız ve neresinde buluşacağız?
tanımak için göbüşlerimiz yeter sanırım kaydirigubbakcemile3
yemek yerleri en üst katta orada bir yerde buluşalım ne yeriz ona göre :kedi:
aklım fikrim yemekde delikafadulden
şaka bir yana oturmak için oradan başka birde kafeler var arakatlarda tercih sizin efendim
tanımak için göbüşlerimiz yeter sanırım kaydirigubbakcemile3
yemek yerleri en üst katta orada bir yerde buluşalım ne yeriz ona göre :kedi:
aklım fikrim yemekde delikafadulden
şaka bir yana oturmak için oradan başka birde kafeler var arakatlarda tercih sizin efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?