2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inan bana ben de bugün hastanede sıra beklerken aynı şeyi düşündüm,oturuyorum etrafıma baktım bir sürü hamiş var acaba kk da olan var mıdır diye merak ettimkaydirigubbakcemile3

Göztepe Optimum bilmiyorum ama eşimden öğrenirim ben kadıköy optimum mu yani orası ?Bana da uyar gelirim bennn..Bütün insanlar gülecekler halimize hamileler toplanmış diye hahahahahahaa:lepi::lepi::lepi::lepi::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Kadiköyde Tepe Naitulus var

Optimum Kadiköye yakın ama işte burası

Ok tamam eşim burda da çalıştı biliyor bir aksilik olmazsa geliyorum.....:CüvCüv::CüvCüv:(Eşim bilgisayar satışı yaptığından şirket büyük alışveriş merkezlerine gönderiyor buraya da çok sık gitti Şimdi Maltepe de Carefourda)

Göztepe Medical Park Hastanesinden bir durak sonra

Karşıdan gelecek olanlarsa metrobüsle e-5 üzerinde inip münibüs ya da otobüsle gelebilirler

Hava soğuk olduğu için kapalı mekan tercih ediyoruz canlar yoksa açık havada olurduk tabi

Çok kolay yeri canım.
500t'den kozyatağı carrefour'da iniyorsun, indiğin yerden kadıköy ya da harem minibüslerine biniyorsun.
optimum'un önünde indiriyor.

ben bilmiyorum ama buluruz bi sekilde, esim bırakır beni , valla 4 gozle beklıyorumm :lepi:
bu arada ısyerınden arkadasım da merak edıp uye oldu, sımdı sayfamıza bakınıo kaydirigubbakcemile3
onun da oglu var 2 yasında bana cok yardımcı oluyor sagolsun, adı dorus (oglunun adı) kaydirigubbakcemile3

ok nasıl tanıyacağız ve neresinde buluşacağız?

beni de kocişim bırakır siz kızçelerimin yanına ordan kadıköyde arkadaşının iş yeri var oraya geçerrrrrrr sonra yine alır beniiiiiiiiiiiiidelikafadulden

ok nasıl tanıyacağız ve neresinde buluşacağız?

tanımak için göbüşlerimiz yeter sanırım kaydirigubbakcemile3

yemek yerleri en üst katta orada bir yerde buluşalım ne yeriz ona göre :kedi:

aklım fikrim yemekde
delikafadulden

şaka bir yana oturmak için oradan başka birde kafeler var arakatlarda tercih sizin efendim

bence en süt kat en iyisi
önce yemek yeriz sonra cafeye uğrarız sonra da bebekler için bişiler bakarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tabi canım tellerimizi ozelden veririz birbirimize, belli bir saat verir tam osaatte kapının girisinde ıcerde bulusuruz bence, sonra ortak karar verip kafelerin birine gider, bisler icip yerizzz zemuszemus
sadece sen degıl hijyenim benimde aklım fikrim yemekte kaydirigubbakcemile3

Hayal kahvesi pek güzel...
Porsiyonları da kocaman cokacimcoook

En üst katta Media Market var oranın önündeki oturaklarda buluşuruz arkadaşlar sonra herkes ne yemek istiyorsa kafasına göre takılır alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…