- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #25.401
tabi canım tellerimizi ozelden veririz birbirimize, belli bir saat verir tam osaatte kapının girisinde ıcerde bulusuruz bence, sonra ortak karar verip kafelerin birine gider, bisler icip yerizzz zemuszemus
sadece sen degıl hijyenim benimde aklım fikrim yemekte kaydirigubbakcemile3
En üst katta Media Market var oranın önündeki oturaklarda buluşuruz arkadaşlar sonra herkes ne yemek istiyorsa kafasına göre takılır alkisalkisalkis
Hayal kahvesi pek güzel...
Porsiyonları da kocaman cokacimcoook
Hayal kahvesi pek güzel...
Porsiyonları da kocaman cokacimcoook
Tamamdır Hayal Kahvesi olsun o zaman birinci kattaymış hem fazla yorulmayız
sonra da gezeriz opuyorumnanaktan
Merhaba güzeller...
Bugun şirketteki son günüm, bayram sonrası evde olacam artık, yarım kalan projelerimi de evden yürütecem, şirkete her gün gelmektense benim için böyle daha iyi olacak..
Bu sebeple biraz yoğunum, masamı ve işlerimi toparlıyorum..
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama düşenler olmuş, FTY ve PANCUBEN çok geçmiş olsun canlarım..
SELKIE, daha iyi olmana sevindim canım, hastalık gelince zor gidiyor gerçekten, git al şu süpürgeyi de hepimiz rahatlayalım :))
SEMAHAMIT, yatak çok hoş, güle güle kullanın..
BOSNAcım, çalıştığın firma ile ilgili yazdıklarını okudum, umarım herşeyin hayırlısı olur ve kimse işsiz kalmaz, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak çok zor..
Ben henüz tam iyileşemedim bu arada, öksürük olayını çözemedim hala..
Bosnacığım sen benden daha iyi biliyorsun sanırım optimumu hayal kahvesi ben hiç görmedim o da olabilir
Merhaba güzeller...
Bugun şirketteki son günüm, bayram sonrası evde olacam artık, yarım kalan projelerimi de evden yürütecem, şirkete her gün gelmektense benim için böyle daha iyi olacak..
Bu sebeple biraz yoğunum, masamı ve işlerimi toparlıyorum..
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama düşenler olmuş, FTY ve PANCUBEN çok geçmiş olsun canlarım..
SELKIE, daha iyi olmana sevindim canım, hastalık gelince zor gidiyor gerçekten, git al şu süpürgeyi de hepimiz rahatlayalım :))
SEMAHAMIT, yatak çok hoş, güle güle kullanın..
BOSNAcım, çalıştığın firma ile ilgili yazdıklarını okudum, umarım herşeyin hayırlısı olur ve kimse işsiz kalmaz, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak çok zor..
Ben henüz tam iyileşemedim bu arada, öksürük olayını çözemedim hala..
neler var orda ne tarz şeyler yanicokacimcoook ben oraya ilk açıldığı zaman bir kere gitmiştim başka da bilmiyorum,
bu arada eşimi aradım ben dedim 12 aralıkta arkadaşlarımla buluşuyorum dedim arkadaşlarım diyince sizlerin olduğunu biliyor artık,haberin olsun dedim bırakırsın,o da esprisine alla alla ben senden bi yere gidicem zaman bu kadar kolay izin alamıyorum ama dedi,ben de haktır dedimkaydirigubbakcemile3
evet merdiven var ama optimum çok büyük ben orayı dolanmaktan bile yoruluyordum hamile değilken
merdiven olsa ne olcekmiş heh yerimseniben
İstanbullu anneler, buluşma yeriniz olan alışveriş merkezinin projelerini ben çizmiştim, genelde alışveriş merkezlerini şimdi hep böyle yapıyorlar, oraya gelen insanlar her yeri gezmeden çıkamasınlar diye :)) Biraz yorulacaksınız gezerken yani :)) Şaka bir yana buluşmanız da iyi eğlenin, Ankaralı hamişlerin yerine de bol bol gezin, yiyin, için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?