2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

he ya ben var ya akşam kebap kavurma düşünkekten uyuyamadım valla eşimuyuyordu ben de kendime ah bi urfa adana olsa da tyesem diyordum sonra baktım bizim adam uyanmış beni izliyormuş nasıl güldü,canım ailemi izledim orda kebap yaptılar deli oldum ordan aklımda kaldı

En üst katta Media Market var oranın önündeki oturaklarda buluşuruz arkadaşlar sonra herkes ne yemek istiyorsa kafasına göre takılır alkisalkisalkis

Hayal kahvesi pek güzel...
Porsiyonları da kocaman cokacimcoook

benim için farketmez yaaa siz söyleyin şurası diye gelirim ben ....:icecream::CüvCüv:cokacimcoook

Merhaba güzeller...
Bugun şirketteki son günüm, bayram sonrası evde olacam artık, yarım kalan projelerimi de evden yürütecem, şirkete her gün gelmektense benim için böyle daha iyi olacak..
Bu sebeple biraz yoğunum, masamı ve işlerimi toparlıyorum..
Geçmişi çok fazla okuyamadım ama düşenler olmuş, FTY ve PANCUBEN çok geçmiş olsun canlarım..
SELKIE, daha iyi olmana sevindim canım, hastalık gelince zor gidiyor gerçekten, git al şu süpürgeyi de hepimiz rahatlayalım :))
SEMAHAMIT, yatak çok hoş, güle güle kullanın..
BOSNAcım, çalıştığın firma ile ilgili yazdıklarını okudum, umarım herşeyin hayırlısı olur ve kimse işsiz kalmaz, bu devirde iş bulmak ve o işte tutunmak çok zor..
Ben henüz tam iyileşemedim bu arada, öksürük olayını çözemedim hala..

Hayal kahvesi pek güzel...
Porsiyonları da kocaman cokacimcoook

neler var orda ne tarz şeyler yanicokacimcoook ben oraya ilk açıldığı zaman bir kere gitmiştim başka da bilmiyorum,
bu arada eşimi aradım ben dedim 12 aralıkta arkadaşlarımla buluşuyorum dedim arkadaşlarım diyince sizlerin olduğunu biliyor artık,haberin olsun dedim bırakırsın,o da esprisine alla alla ben senden bi yere gidicem zaman bu kadar kolay izin alamıyorum ama dedi,ben de haktır dedimkaydirigubbakcemile3

Sinemay'cım sağol sanada geçmiş olsun dikkat et kendine ve işin içinde hayırlısı olsun en iyisi böyle olacak diyorsan ...

evet merdiven var ama optimum çok büyük ben orayı dolanmaktan bile yoruluyordum hamile değilken
merdiven olsa ne olcekmiş heh
yerimseniben

Bosnacığım sen benden daha iyi biliyorsun sanırım optimumu hayal kahvesi ben hiç görmedim o da olabilir

Yemek yenecek yerleri biliyorum ben kaydirigubbakcemile3
Canım şaka bir yana, buluşunca göbeklerimizi tokuştura tokuştura bir tur atarız isterseniz, beğendiğimiz bir yere girer otururuz.
Ya da dolaşmak istemezseniz, 12 Aralık'a yakın bir tarihte yerimizi belirler, oturur bekleriz birbirimizi.
Hatta ben erken gider, size çaktırmadan bir porsiyon yerim önceden cokacimcoook

Nihayet geldin, yine merak etmeye başlamıştım :)
Çok sevindim biraz daha rahatlayacak olmana, bu çok yoğun ve yorucu günlerin biraz olsun acısını çıkarırsın inşallah Simenaycım...
Bir anda herşey birbirine girdi burada, herkes çok gergin ve tedirgin, üstelik şimdilik beklemekten başka çare de yok.
Hayırlısı olsun hakkımızda...
Ben ne olursa, bizim için iyi olacağına inanıyorum, çünkü Rabbime şükürler olsun ki, oğlum geldiğinden beri herşey çok yolunda gitti, yine öyle olacak inşallah...

Benim eşimde biliyor sizleri hatta cinsiyet için Mart erkek ayı demiştim hergün neredeyse soruyordu belli olan var mı diye?Son durumu da geçen gün söyledim maşallah diyor bizim kıza talip çok olacak demişti :lepi::lepi::lepi::enbuyukkk::enbuyukkk:

Simenaycığım sıcak sütün içine bir iki tutam karabiber ve 1 tatlı kaşığı bal katıp içersen öksürüğüne iyi gelir bunu bana doktor söylemişti bana çok iyi geldi bir dene istersen

evet merdiven var ama optimum çok büyük ben orayı dolanmaktan bile yoruluyordum hamile değilken
merdiven olsa ne olcekmiş heh
yerimseniben

Bir de Optimum'da yürüyen merdivenler uzak birbirine.
Birinin bittiği yerden öbürü başlamıyor, katı gezelim diye öyle yapmışlar herhalde...
Ben de yoruluyorum valla, zayıfım falan ama hımbıllaştım galiba hareketsizlikten :)

YASASINN valla yerde kesinlesti,
laelaelaelaelae sositososito
orada mother care veya her hangi bir bebek magazası varsa gezeriz güzel olur yerimseniben
resim cekiliriz bide sonra sayfaya koyarızzzz zemuszemus

Koyarız inşallah koca göbeklerimizle herkesler bize bakacak

şaşıp kalırlar galiba bugün hamileler günü heralde falan diye
alkisalkisalkis

selam arkadaşlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir....okul oldukça yorucuydu bugün...çıkışta da tetanozun ikinci dozunu vurdurdum...ilkine göre biraz daha fazla ağrı var gibi....diğeri daha kısa sürede geçmişti ve hiç ağrımamıştı ama bu hala hissettiriyor kendini....gerçi ben bi de iğnenin üsütne markete uğrayıp bir şeyler aldım ....yoruldum iyice...bi de somon aldım hamileler için en çok önerilen balık bu diye ama ilk defa aldım şimdi netten tarif bakacağım ama önceden pişirmiş olan arkadaşlar varsa tavsiyelerinizi bekliyorum....

kızlar ben şimdiden söylim size gelince fotoğraf makinesi getiricem yanımda hepmizi çekicem bi de toplu bi poz alıcam ben kızçeme günlük yapıyrum,yazıyorum o resimleri oraya koyucam ve çok güsel bi anı olucak gelmiş geçmişin en kalabalık birarada olan hamiş grubu diyekaydirigubbakcemile3

ıstanbullu anneler, buluşma yeriniz olan alışveriş merkezinin projelerini ben çizmiştim, genelde alışveriş merkezlerini şimdi hep böyle yapıyorlar, oraya gelen insanlar her yeri gezmeden çıkamasınlar diye :)) Biraz yorulacaksınız gezerken yani :)) Şaka bir yana buluşmanız da iyi eğlenin, Ankaralı hamişlerin yerine de bol bol gezin, yiyin, için ...

vayyy sımenaycımmm sositososito
cok havalı :kedi:
bizde orada gezerken kulaklarını cınlatacagız...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…