2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah bebişe baya büyümüş..aslında 9-10 kilo çok almamışsın....

Gözünaydın canım, maşallah senin kuzuya, bende 10 kilo aldım bakalım benim doktor ne diyecek bana :))

Ayy Selkie, Allah yardımcın olsun ne diyeyim, zor valla, kendi ailen olsa içi acır, biraz biz bakalımda oğlana kızım sen git yat uyu derler ama el acımıyor işte, analarımız bize kıyamazken, kocalarımıızın anaları kıyıyor, napalım bacım, Rabbim sana güç kuvvet versin, inşallah bir an evvel geçer baş ağrın, oğlunda iyice düzelir, kaynanda gider, kız tuz dök ayakkabısına, geçen gün burdan biri diyordu, tuz dökünce erken gidermiş diye :))

selkie takma kafana cnm şurda az zamanımız kaldı zaten sabır sabır ya sabır..

ben kaçar hepinize iyi akşamlar bebişlere cici bakınn...

amin canım.....:Saruboceq: kız iyi aklıma getirdin..hazır yalnızken gideyim koyayım bari tuzu ayakkabısına...:1ninca:

Hanımlar iyi geceler hepinize, benim sırtım ve belim çok ağrıyor bugun, b.sayar başında fazla oturamıyorum, hepinizi çok öptüm..

tesekkurler :) insallah hep guzel haberlerle geliriz
selkiecim daha simdi okudumda ne diyecegimi bilemedim gecmis olsun hem sana hem oglusuna.. gece yasadıklarında baya bi yormustur seni hem hamilelik hem evde misafir.. insan azda olsa bi destek bekler yaa.. neyse sayılı gun dedigin gibi dogumda rahatlayacaksın insallah.. Allah sifa versin biran evvel rahata er canım yaaa

sağol canım...oğlum baya bi iyi hatta yarın okula göndermeyi düşünüyorum bu gece başka bir vukuatımız olmazsa..kendimde fırsat bulup dinlenebilsem düzeleceğim...hamileyken herşey dahada güçleşiyor zaten...yanımdakileride artık yakında misafirden görmemeye başlayacağım..sanırım yerleştiler...(((((( hayırlısıyla oğlumu alsaydım kuçağıma..az kaldı artık..sayılı gün cabuk geçer..sürekli içimden dua okuyorum sakin olmak için.psikolojik olarak iyi geliyor bana...

selkie cım canım benım Allah kurtarsın diycem :Saruboceq:
seninkiler gibi bi de benim basımda var izmirdleer sımdı gelmek ıcın can atıyorlar ama ızın vermıyorum dogumda zaten geleceklerrr offfff:bbo:
ahahaha gıt tuz dok ayakkabısına gercekten, oglusunu da op benm ıcın gecmıs olsun canım ....

merveege biz birbirimize cıktık cekılısteee kaydirigubbakcemile5
adreslerımızı almamız gerekıyor ozeldenn...

selkie sen farkndaysan hamile bi kadınsın kendinlemi uğraşacaksın misafirle onla bunlamı aaaaaaa biraz hasta ol başın dönsün, yat drun mesela yatacaksın demiş olsun offf kızım ya hastalığa wur kendini biraz senin ailenle onlar bir değil walla ben kendi annem burdayken yediğim tabağı bile kaldırmıyorum saolsun o yapıyo bakıyoda bana ne de olsa kendi annem pisliğinide görse örtbas eder, kendi temizler kaynana öylemi pasaklı tembel çıkarır adamın adını ayy sinir oldum heee

selkiecim geçmiş olsun.fazla özenme boşver.bizde de kayınvaldeler vardı,walla elimi sıcak sudan soguk suya sokmadım,karnım kasılıyo dedim.canım şundan çekiyo dedim yaptı o da saolsun.nazlan boşver.

bizimde 24.hafta bitiyor.1aydır gitmedik doktora,kaç gr olduk merak ediyorum.karnım azcık ufak,minyon olacak galibakaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın darısı başıma
bnde haftayua gideceğim dr a ama kendi doktoruma gitmicem artık doğum yapacağım hastaneyi kararlaştıramadım yaww karar werip oraya gideceğim artık:sinifsinif:

kızlar bugun bende seker yuklemesı yaptırdım , 50 gr glıkozu ıcınce oluyorum sandım, mıdem bulandı ve o 1 saat gecmek bılmedı, daha sonra kendımı eve zor attım, ve tum gun uyudum hala uykum var , korkmaya basladım acaba benımkı yuksek mı cıkacak dıye, sızde de bole etkılerı olmus muydu CADIARZU

tesekkurler hasret darısı sana ve tum bekleyenlere insallah

handeozf bende gecen hafta yaptırdım seker yukleme testimi.. anında degil ama bi huzursuzluk kapladı benide 2 gun kadar surdu icimde bunalma falan yasadım ama uyku varmıydı cok hatırlayamadım..

sonucunu ne zaman alacaksın internetten ogrenme sansın yokmu? bence endiselenme bende cok sekerli yeyince bi baygınlık coker ya oyle olmustum o gunlerde.. hatta pekmez ve recel yememistim sabahında sırf biraz rahatlayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…