- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.161
İyi geceler arkadaslarrr biz geldik doktordan
27+2 haftalık cıktı ve 970 gram olmusuz masallah.. hersey yolunda.. seker sonucuma sınırda dikkat etmelisin dedi (130 cıkmıstı) birde kac kilo aldın dedi:)))) 9-10 deyince bi owww dedi tatlıdan bahsediyoduk haftada 1 dedi:) ben gunluk kac cikolata yedigimi soyleseydim ne derdi acaba kaydirigubbakcemile3 birde dislerim icin raporu verdi sanırım bu hafta baslayacagım dolgulara.. bir lokma ekmek yesem bile kırık olan yere yerlesiyor ve elimde iple dolanıyordum :)
bir bucuk ay sonra gorusuruz deyince gozlerim kocaman oldu 1 ay sonra gel dedi:) biz yine arayı uzatacagız4 boyutluda tam yuzunu gorduk derken elini koydu goremedik o gorebildigim an cok kısaydı pek benzetemedim kimseye:) cok uzun oldu sanırım umarım herkes iyidir... opuyorumnanaktan
canım iyi akşamlar
amiiiinn canım..sorma canım hiç çekilmiyorlar..ama işte bende diyorum kaynana olaçağım ilerde..hemde 2 oğlum var allah nasip ederse 2 tane gelinim olaçak..inşallah güzel geçinirim onlarla...ama bıktırmamak lazım canım be....gelin emanettir bizde....
inşallah cnm .. o günleri görürüzd, geline hiç karışmam ben o benim kızım olucak..
bende karışmam herhalde..
27+2 haftalık cıktı ve 970 gram olmusuz masallah.. hersey yolunda.. seker sonucuma sınırda dikkat etmelisin dedi (130 cıkmıstı) birde kac kilo aldın dedi:)))) 9-10 deyince bi owww dedi tatlıdan bahsediyoduk haftada 1 dedi:) ben gunluk kac cikolata yedigimi soyleseydim ne derdi acaba kaydirigubbakcemile3 birde dislerim icin raporu verdi sanırım bu hafta baslayacagım dolgulara.. bir lokma ekmek yesem bile kırık olan yere yerlesiyor ve elimde iple dolanıyordum :)
bir bucuk ay sonra gorusuruz deyince gozlerim kocaman oldu 1 ay sonra gel dedi:) biz yine arayı uzatacagız4 boyutluda tam yuzunu gorduk derken elini koydu goremedik o gorebildigim an cok kısaydı pek benzetemedim kimseye:) cok uzun oldu sanırım umarım herkes iyidir... opuyorumnanaktan
Ayy Selkie, Allah yardımcın olsun ne diyeyim, zor valla, kendi ailen olsa içi acır, biraz biz bakalımda oğlana kızım sen git yat uyu derler ama el acımıyor işte, analarımız bize kıyamazken, kocalarımıızın anaları kıyıyor, napalım bacım, Rabbim sana güç kuvvet versin, inşallah bir an evvel geçer baş ağrın, oğlunda iyice düzelir, kaynanda gider, kız tuz dök ayakkabısına, geçen gün burdan biri diyordu, tuz dökünce erken gidermiş diye :))
Hanımlar iyi geceler hepinize, benim sırtım ve belim çok ağrıyor bugun, b.sayar başında fazla oturamıyorum, hepinizi çok öptüm..
tesekkurler :) insallah hep guzel haberlerle geliriz
selkiecim daha simdi okudumda ne diyecegimi bilemedim gecmis olsun hem sana hem oglusuna.. gece yasadıklarında baya bi yormustur seni hem hamilelik hem evde misafir.. insan azda olsa bi destek bekler yaa.. neyse sayılı gun dedigin gibi dogumda rahatlayacaksın insallah.. Allah sifa versin biran evvel rahata er canım yaaa
selkie takma kafana cnm şurda az zamanımız kaldı zaten sabır sabır ya sabır..
ben kaçar hepinize iyi akşamlar bebişlere cici bakınn...
ya henüz okadar zorlamıyor..mecbur kaldıkça kısa mesafe kullanıyorum arabayı....surat yaparım yapmasınada benim annemde geleçek önümüzdeki ay onlar gidince ve doğuma kadar kalaçak..eşimde benim anneme tavır yapar diye yapamıyorum...onun aileside doğuma falan gelmeyeçeklermiş..kaynanam ameliyat olaçak...
o nedenle susuyorum ,idare etmeye çalışıyorum...nerden baksan bir ay yanımdala galiba...hiç gitme muhabbeti falan yok...hatta haftaya şuraya gidelim diye plan yapıyorlar...artık kaynanamın hastalığından da şüphe etmeye başladım...
yaaa kızlar bı cvp lutfennnn mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?