2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse ki sonuclarmı yarın alıcam kızlar, heralde yaptırdıgım yerde soylerler var ya da yok dıye, ama kılom da fazla benım o yuzden bıraz korkuyorum acıkcası :sinifsinif:

sağol canım,,,aman gelmesinler hiç....doğumda hiç çekilmiyorlar biliyormusun?

güzelim ben yatarsam oğlum perişan olur..onlar için değil zaten oğlum için nazlanamıyorum...ilgilenmezlerki....!!!!!!! benim annemde öyledir geldimi hiç bişey yaptırmaz bana sağolsun...hiç kıyamaz..ama kaynana klava:

yapmaz bneim kaynanam hiöç bişey tümden aç kalırız ben yemek yapmazsam...kadın sorsan yataklık hasta....ama nasılsa sıra banada geleçek onun evine gittiğimde bende hiç bişey yapmayacağım..zaten br daha ki gidişim bebekten sonra olur bende bebek durmuyor diye kaçarım işten...zaten yabancı gibi davranıyorum artık..böyle yapa yapa iyice bıktırdılar kendilerinden...şu zamana kadar hiçbir hayırlılarını görmedim zaten....

selkie artık onlarda misafir degillerki bi yemegi yapsa bile sana cok faydası olurdu.. cok hastadır bi sey demem ama ne bileyim gezmeye falan gidebiliyor sanırım.. seninde isin cok zor ..

neyse ki sonuclarmı yarın alıcam kızlar, heralde yaptırdıgım yerde soylerler var ya da yok dıye, ama kılom da fazla benım o yuzden bıraz korkuyorum acıkcası :sinifsinif:

soylerler sanırım soylemezlersede sonucuna bak 140dan yuksek cıkınca seker olma olasılıgı oluyor ve tekrar seker yukluyorlar bi kac saat arayla diye biliyorum

140dan dusuk gelirse sorun yok:)

selkie artık onlarda misafir degillerki bi yemegi yapsa bile sana cok faydası olurdu.. cok hastadır bi sey demem ama ne bileyim gezmeye falan gidebiliyor sanırım.. seninde isin cok zor ..

benim kaynanamın işe gelince çok hasta ama gezmeye gelince bişeyi kalmıyor.. :))) aman Allah onun eline düşürmesin beni...ben gücüm yettiği sürece yaparım..bir kere yapar sonra hep ben yaptım der..daha önce yaptı zaten bunu bana yeni evliyken...çenesini kapasın karışmasın yeter diye düşünyorum artık...

Sende haklısın.. birinden bir sey beklemek benimde zoruma gider. yapacagı olsa yapardı goruyor sonucta.. sen yinede cok yorma kendini icindeki canı aklına getir ve yorma kendini hersey 4-4 luk olmasın saglıgınız yerinde olsunda..

ezel bitti bende yatıyorum artık malum sabah dükkan beni beklio üst katımda herkese iyi geceler güzel annişler

çok ama çok geçmiş olsun cnm benim yaaa anne yüreği dayanmaz tabii sen bizden 1 önde tecrübelisin bozma moralini kayınvalidenin çok afadersin terbiyesizliği o kadar sese uyanmamalarıda tuhaf yani .....Heleki hamilesin bide yaaa çok kızdım şimdi kayınvalidene...[/B]

herkese iyi geceler.Bugün temizlik yaptım mahvoldum bide akşama misafirim vardı şim di yatıcam.Foruma bakmadan yatmıyayım dedim kendinize iyi bakın görüşmek üzre.

günaydın uykusuz geçen bir gecenin sabahında... opuyorumnanaktan

geceleri hep rüyalar görüyorum- sürekli tuvalete kalkmaktan- koca göbeğimden neredeyse hiç uyuyamıyorum sanırım artık uykuya veda vakti geldi...

selkieciğim geçmiş olsun Allah sabır versin sana

doktora gidenler kuzular büyümüş maşallah...

benim bugün orta kulak iltihabı geçirdiğim için kontrol randevum var bir kutu antibiyotik bitti bakalım inşallah geçmiştir... Ayrıca 2.doz tetonoz aşısınıda olacağım...

Bebikimi haftaya pazartesi göreceğim inşallah... çok özledim
:asigim:

Günaydııınn,

Gününüz güzel geçsin...

Selkiecim kırk yılda bir geçmişi okudum, onda da içim şişti valla... Öncelikle çook geçmiş olsun. Sonra da Allah sana sabır versin. ınsana evladı için yaptığı ağır gelmez ama kayınvalidenlerin yaptığı insafsızlıktan başka birşey değil, Allah kolaylık versin arkadaşım...

Hediye çekilişimiz yapılmış, süper olmuş, Dimple'ın ellerine sağlık...

Gece hiç uyuyamadım ben de, tetanoz aşısı çok ağrıttı kolumu bu sefer. ışim de çok, uzun bir gün olacak gibi görünüyor.

Hijyenim, inşallah geçmiştir ortakulak iltihabın...
Uyku problemi bende de başladı artık.
Tuvalete kalk, su iç, soluna yatmaya dikkat et derken, sabah ezanı okunuveriyor.
Sonra da kalkıyorum zaten...
İzne çıkmam için daha iki ay var, bu uykusuzlukla gözümde büyüyor valla...

Ben de çok özledim bebikimi, randevumuz taa 19 Aralık'ta.
Senin daha az kalmış, çok güzel haberler alırsın inşallah...

günaydın kızlar....
gene gerginmiyiz hastalık kaynana hı?
selkie cim senin kocanda hata ben olsam herkesi ayağa dikerdim hem 28 haftalık hamile olucam hemde hepsi camış gibi uyucak ben koştururken öylemi hahaayyyytttt...
kusura bakma valla uyandırırdım ev hanımısın diye bütün sıkıntıya sen katlanamazsın heralde değilmi?
hijyencim geçmiş olsun canım...
biz babylove la eşleşmişiz...ulaş bana özelden yıvrım...
doktor randevumuz 2 ocakta bizim...

geçmiş olsun canım inşallaj tamamdır başka bir ilaç gerekmez .... ayrıca bebeğin bu kez seni çok şaşırtacak çünki artık çok hızlı büyüyorlar bir aya kalmadan resmen iki kat büyümüştü benimki :):):

tetenoz aşında korkutmak gibi olamsın ama ikinci doz biraz ağrı yapıyor sabaha kadar bende uyyuyamadım

SELKİE

canım çok geçmiş olsun oğlunu öpüyoruz kocaman

bosnacım benimde kolum ağrıdı sabaha kadar şimdi birde kan aldırdım bugün sonuç alacağım öğleden sornası için inşallah iyi sonuçlar çıkar mevlam sanada kolaylık versin inşallah....

canım sana sonuna kadar katılıyorum en kötü ihtimalle kocam uyumazdı zaten ama uyuyanıda ben dikerdim valla benim olduğu kadr onalrıdan parçası yeri geldimi bende fazla sevmeyi bilirler o zaman uykusuzluğuda çeksinelr sabah gene onalra hizmet edecek olan sensin ah canım benim biraz güçlü ol şöyle rahat alıştırma şunlarıııı ..........

Sağol seyyalciğim şaşırayım inşallah hiç bişey anlamıyorum şu ulturason görüntülerinden :))

aşı işine gelince benim ilkinde de acı çekmişti kolcuğum 2 gün sızlayıp durmuştu bunu düşünemiyorum ama mecbur olacağız ne yapalım
:tomato:

günaydın kızlar....

yani,,biliyor sonuçta..yapaçağı varsa yapar..ben öyle bişey bekleyemem ondan...insan kırk kat yabancıya yapıyor yeri geldiğinde ama bunlar...

pancumenciğim uyanmak istemedikleri için bencil oldukları için duymadılar o kadar gürültüyü...eşim dahil buna...

canım sağol,,bendede tuvalet sorunu var...inşallah iyileşmişsindir...

canım sağol,amin sürekli sabır duası okuyorum zaten...evet oğluma canım feda,,ama diğerlerine verdiğim bir bardak su bile zoruma gitmeye başladı...

sende keşke koluna buz falan koysaydın...ağrısını alırdı biraz geçmiş olsun..

benim kocamda hata biliyorum ben,,hep böyle yapar zaten...hep kendi önçelikli,,ama asıl hata bende onu koca olarak aldığım için.kırk defa konuşsan hep aynı..yok canım yaa.ben kendim gidipte kaldırmam onları..bir kaç defa kaldırdım hayatımda eşimi onada pişman oldum..çok kötü olsaydı artık arabaya atıp ben kendim götürürdüm dr ye.daha öncede tek başıma hastaneye gece çok götürdüm çocuğumu,eşim yurtdışında kaldı 2 sene o zaman..hemde arabam falanda yoktu..taksilerle.başıma bişey gelse kimsenin haberi yok,Allaha emanet..onlar utanmaları gerek aslında...ama utanması olmayan bir insandan da bunu bekleyemezsin...benimkide ailesi gelince hepten tuhaflaşıyor...maçolaşıyor falan aslan kesiliyor başıma...onlar olmadımı biz yine eşimle az çok anlaşıyoruz bir şekilde...

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklarrr a.s.

Benim hala midem bulanıyor ya mafoldumben
Dr. reflü için bi diyet listesi verdi, resmen tam diyet yani :dilcikar:

Ama uyabileceğime pek sanmıyorum :1no2:

Hijyenim geçmiş olsun tatlım inş. iltihabı atlatmışsındır..
Ben de bu ara çok sık kalkıyorum geceleri wc-su içme falan.. uykumu alamıyorum tam olarak (

allah allah çok ilginç yaa...
belki yeni evliyiz ondan böyle toz pembe herşey ama ne olursa olsun yani vicdan meselesidir bu...
benim kocam gecede kırk kez uyanıp üstümü açtımmı diye bakar...değil gecenin bi vakti sokaklara düşmek elimde çocukla kendi başıma hayatta bişii yapamam...
bir daha olursa uyandır bağırırsa bağırsın allah allah ananın evinden getirmedin heralde...
yanına gidip bağırma tabi evde gürültü yap cezve düşür bişiikler yap uyansınlar...biride kalkar ne oldu der heralde dimi?
çocuk çok hasta ben ayakta duramıyorum vs.anacım azcık nazlan yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…