- 13 Ağustos 2009
- 1.404
- 5
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.181
selkie cım canım benım Allah kurtarsın diycem :Saruboceq:
seninkiler gibi bi de benim basımda var izmirdleer sımdı gelmek ıcın can atıyorlar ama ızın vermıyorum dogumda zaten geleceklerrr offfff:bbo:
ahahaha gıt tuz dok ayakkabısına gercekten, oglusunu da op benm ıcın gecmıs olsun canım ....
selkie sen farkndaysan hamile bi kadınsın kendinlemi uğraşacaksın misafirle onla bunlamı aaaaaaabiraz hasta ol başın dönsün, yat drun mesela yatacaksın demiş olsun offf kızım ya hastalığa wur kendini biraz senin ailenle onlar bir değil walla ben kendi annem burdayken yediğim tabağı bile kaldırmıyorum saolsun o yapıyo bakıyoda bana ne de olsa kendi annem pisliğinide görse örtbas eder, kendi temizler kaynana öylemi pasaklı tembel çıkarır adamın adını ayy sinir oldum heee
selkiecim geçmiş olsun.fazla özenme boşver.bizde de kayınvaldeler vardı,walla elimi sıcak sudan soguk suya sokmadım,karnım kasılıyo dedim.canım şundan çekiyo dedim yaptı o da saolsun.nazlan boşver.
bizimde 24.hafta bitiyor.1aydır gitmedik doktora,kaç gr olduk merak ediyorum.karnım azcık ufak,minyon olacak galibakaydirigubbakcemile3
neyse ki sonuclarmı yarın alıcam kızlar, heralde yaptırdıgım yerde soylerler var ya da yok dıye, ama kılom da fazla benım o yuzden bıraz korkuyorum acıkcası :sinifsinif:
selkie artık onlarda misafir degillerki bi yemegi yapsa bile sana cok faydası olurdu.. cok hastadır bi sey demem ama ne bileyim gezmeye falan gidebiliyor sanırım.. seninde isin cok zor ..
canım sağol,simenaycığım mecburum..en azından oğlum nedeniye gözüm görmek zorunda ,,çocuk kısmı anlamıyorki hastalıktan ağrıdan...diğerlerine gelince sözde hastalar ama afedersin dom.. gibiler...benden daha sağlamlar aslında...dün gece oğlum saat gece 3 te ateşlendi bir saat onun kompres yaparak ateşini düşürdüm tam uyudu ..gittim yattım yarım saat geçmedi aradan..oğlum odasından bana seslendi m,desi bulanmış...kaldırdım lavobaya yetiştirene kadar halonın üstüne çıkardı..baktım ateşi yine yükselmiş...çocuğun üstünü soydum ılık duş aldırdım sonra onu yatırdım...deterjanlı su hazırlayıp halılatrı sildim işim bitti sabahın 5;30 oldu tam dedim yatacağımoğlum kalktı yin korkmuş..neyse yanıma aldım onu dedim en azından 1 saat uyurum.ama uyuyamadım..çünkü oğlum uyumadı sağa dön sola dön uytmadı.saat 6;30 eşimin telinın çalar saati çalmaya başladı ..ondan sonra oğlum iyice kalktı sonra bende uyumaktan vaz geçtim zaten,anladımki bana uyku haram eşim kalktı.....onu işe gönderdim ...sonra oğlan bir daha uyumadı zaten o uyanık olunc bende yatamam..zaten uyutmaz...yaklaşık 3-4 geçedir böyle geçiyor...ve bunlar olup biterken onlarının hepsinın dünyadan habei yoktu...sabahta söyleyince aa öylemi demekten başka bişey demediler...
aman kendileri bilir..ben slışkınım başımın çaresine bakmaya zaten.bana ayak bağı olmasınlar yeter...
günaydın uykusuz geçen bir gecenin sabahında... opuyorumnanaktan
geceleri hep rüyalar görüyorum- sürekli tuvalete kalkmaktan- koca göbeğimden neredeyse hiç uyuyamıyorum sanırım artık uykuya veda vakti geldi...
selkieciğim geçmiş olsun Allah sabır versin sana
doktora gidenler kuzular büyümüş maşallah...
benim bugün orta kulak iltihabı geçirdiğim için kontrol randevum var bir kutu antibiyotik bitti bakalım inşallah geçmiştir... Ayrıca 2.doz tetonoz aşısınıda olacağım...
Bebikimi haftaya pazartesi göreceğim inşallah... çok özledim :asigim:
geceleri hep rüyalar görüyorum- sürekli tuvalete kalkmaktan- koca göbeğimden neredeyse hiç uyuyamıyorum sanırım artık uykuya veda vakti geldi...
benim bugün orta kulak iltihabı geçirdiğim için kontrol randevum var bir kutu antibiyotik bitti bakalım inşallah geçmiştir... Ayrıca 2.doz tetonoz aşısınıda olacağım...
bosna Günaydııınn,
Gününüz güzel geçsin...
Selkiecim kırk yılda bir geçmişi okudum, onda da içim şişti valla... Öncelikle çook geçmiş olsun. Sonra da Allah sana sabır versin. İnsana evladı için yaptığı ağır gelmez ama kayınvalidenlerin yaptığı insafsızlıktan başka birşey değil, Allah kolaylık versin arkadaşım...
Hediye çekilişimiz yapılmış, süper olmuş, Dimple'ın ellerine sağlık...
Gece hiç uyuyamadım ben de, tetanoz aşısı çok ağrıttı kolumu bu sefer. İşim de çok, uzun bir gün olacak gibi görünüyor.
dila06 günaydın kızlar....
gene gerginmiyiz hastalık kaynana hı?
selkie cim senin kocanda hata ben olsam herkesi ayağa dikerdim hem 28 haftalık hamile olucam hemde hepsi camış gibi uyucak ben koştururken öylemi hahaayyyytttt...
kusura bakma valla uyandırırdım ev hanımısın diye bütün sıkıntıya sen katlanamazsın heralde değilmi?
hijyencim geçmiş olsun canım...
biz babylove la eşleşmişiz...ulaş bana özelden yıvrım...
doktor randevumuz 2 ocakta bizim...
Sende haklısın.. birinden bir sey beklemek benimde zoruma gider. yapacagı olsa yapardı goruyor sonucta.. sen yinede cok yorma kendini icindeki canı aklına getir ve yorma kendini hersey 4-4 luk olmasın saglıgınız yerinde olsunda..
çok ama çok geçmiş olsun cnm benim yaaa anne yüreği dayanmaz tabii sen bizden 1 önde tecrübelisin bozma moralini kayınvalidenin çok afadersin terbiyesizliği o kadar sese uyanmamalarıda tuhaf yani .....Heleki hamilesin bide yaaa çok kızdım şimdi kayınvalidene...[/B]
Günaydııınn,
Gününüz güzel geçsin...
Selkiecim kırk yılda bir geçmişi okudum, onda da içim şişti valla... Öncelikle çook geçmiş olsun. Sonra da Allah sana sabır versin. ınsana evladı için yaptığı ağır gelmez ama kayınvalidenlerin yaptığı insafsızlıktan başka birşey değil, Allah kolaylık versin arkadaşım...
Hediye çekilişimiz yapılmış, süper olmuş, Dimple'ın ellerine sağlık...
Gece hiç uyuyamadım ben de, tetanoz aşısı çok ağrıttı kolumu bu sefer. ışim de çok, uzun bir gün olacak gibi görünüyor.
günaydın kızlar....
gene gerginmiyiz hastalık kaynana hı?
selkie cim senin kocanda hata ben olsam herkesi ayağa dikerdim hem 28 haftalık hamile olucam hemde hepsi camış gibi uyucak ben koştururken öylemi hahaayyyytttt...
kusura bakma valla uyandırırdım ev hanımısın diye bütün sıkıntıya sen katlanamazsın heralde değilmi?
hijyencim geçmiş olsun canım...
biz babylove la eşleşmişiz...ulaş bana özelden yıvrım...
doktor randevumuz 2 ocakta bizim...
yani,,biliyor sonuçta..yapaçağı varsa yapar..ben öyle bişey bekleyemem ondan...insan kırk kat yabancıya yağıyor yeri geldiğinde ama bunlar...
pancumenciğim uyanmak istemedikleri için benil oldukjları için duymadılar o kadar gürültüyü...eşim dahil buna...
acnım sağol,,bendede tuvalet sorunu var...inşallah iyileşmişsindir...
canım sağol,amin sürekli sabır duası okuyorum zaten...evet oğluma ccanım feda,,ama diğerlerine verdiğim bir bardak su bile zoruma gitmeye başladı...
benim koçamda hata biliyorum ben,,hep böyle yapar zaten...hep kendi önçelikli,,ama asıl hata bende onu koca olarak aldığım için...yok canım yaa.ben kendim gidipte kaldırmam onları..bir kaç defa kaldırdım hayatımda eşimi onada pişman oldum..çok kötü olsaydı artık arabaya atıp ben kendim götürürdüm dr ye.daha öncede tek başıma hastaneye gece çok götürdüm çocuğumu,eşim yurtdışında kaldı 2 sene o zaman..hemde arabam falanda yoktu..taksilerle.başıma bişey gelse kimsenin haberi yok,Allaha emanet..onlar utanmaları gerek aslında...ama utanması olmayan bir insandan da bunu bekleyemezsin...benimkide ailesi gelince hepten tuhaflaşıyor...maçolaşıyor falan aslan kesiliyor başıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?