- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.201
bende de renni nin şurubu var ama pek işe yaramıyor sanki yaselkie dila ve dimple sağolun kızlar
reflü listesinde yok yokmuş maşallah laelaelaelaelae
ben ne yesem midem yanıyor artık hemen rennie tablet atıyorum ağzıma geçiyor Allahtan
Günaydın fıstıklarrr a.s.
Benim hala midem bulanıyor ya mafoldumben
Dr. reflü için bi diyet listesi verdi, resmen tam diyet yani :dilcikar:
Ama uyabileceğime pek sanmıyorum :1no2:
Hijyenim geçmiş olsun tatlım inş. iltihabı atlatmışsındır..
Ben de bu ara çok sık kalkıyorum geceleri wc-su içme falan.. uykumu alamıyorum tam olarak(
kız yanlış anladın sen bağırıp çağırması yok kaldırsam bile ama emir verip duruyor...anladığıda yok bişeyden..dediklerine karşı çıkıncada kavga ediyoruz.ikimizde bağırmaya başlıyoruz bu sefer.....kız akşam ne gürültü vardı evde..benimki askeriyede okumuş..heryerde deliksiz uyumayı becerir...kaynanam zaten az işitiyor...kayınpederde kalkmaz zaten...allah allah çok ilginç yaa...
belki yeni evliyiz ondan böyle toz pembe herşey ama ne olursa olsun yani vicdan meselesidir bu...
benim kocam gecede kırk kez uyanıp üstümü açtımmı diye bakar...değil gecenin bi vakti sokaklara düşmek elimde çocukla kendi başıma hayatta bişii yapamam...
bir daha olursa uyandır bağırırsa bağırsın allah allah ananın evinden getirmedin heralde...
yanına gidip bağırma tabi evde gürültü yap cezve düşür bişiikler yap uyansınlar...biride kalkar ne oldu der heralde dimi?
çocuk çok hasta ben ayakta duramıyorum vs.anacım azcık nazlan yaaa....
Günaydın kızlar nasılsınız silke takma kafana boş ver onlar alışmışlar artık demek ki. Rabbim sana ve bebeğine yar ve yardımcı olsun inşallah....
allah allah çok ilginç yaa...
belki yeni evliyiz ondan böyle toz pembe herşey ama ne olursa olsun yani vicdan meselesidir bu...
benim kocam gecede kırk kez uyanıp üstümü açtımmı diye bakar...değil gecenin bi vakti sokaklara düşmek elimde çocukla kendi başıma hayatta bişii yapamam...
bir daha olursa uyandır bağırırsa bağırsın allah allah ananın evinden getirmedin heralde...
yanına gidip bağırma tabi evde gürültü yap cezve düşür bişiikler yap uyansınlar...biride kalkar ne oldu der heralde dimi?
çocuk çok hasta ben ayakta duramıyorum vs.anacım azcık nazlan yaaa....
Evet çokk fenaReflü listesi ne fenaymış öyle :)
Zaten şeker diyetim var, bir de bunu yaparsam valla sinek gibi kalırım ben :)
Şaka bir yana, bu listedekilerin hepsi reflüsü olan herkese dokunmuyor bildiğim kadarıyla...
Ama dokunma ihtimali var, dikkatli olmak lazım...
Mesela bana portakal mandalina birşey yapmıyor, fakat bol limonlu marul salatası öldürüyor.
Olsun ama yiyorum ben yine de cokacimcoook
Selkiecim, benim eşim de değişir ailesi gelince, ama bu kadar abartmıyor.
Allah kolaylık versin canım sana, tekrar...
aynenay acnım geçmiş olsun yaa.bende diyet yapıyorum..ama çok zor oluyor ...hamileyken hiç yapılamıyormuş diyet....
Reflü listesi ne fenaymış öyle :)
Zaten şeker diyetim var, bir de bunu yaparsam valla sinek gibi kalırım ben :)
Şaka bir yana, bu listedekilerin hepsi reflüsü olan herkese dokunmuyor bildiğim kadarıyla...
Ama dokunma ihtimali var, dikkatli olmak lazım...
Mesela bana portakal mandalina birşey yapmıyor, fakat bol limonlu marul salatası öldürüyor.
Olsun ama yiyorum ben yine de cokacimcoook
Selkiecim, benim eşim de değişir ailesi gelince, ama bu kadar abartmıyor.
Allah kolaylık versin canım sana, tekrar...
Sağol seyyalciğim şaşırayım inşallah hiç bişey anlamıyorum şu ulturason görüntülerinden :))
aşı işine gelince benim ilkinde de acı çekmişti kolcuğum 2 gün sızlayıp durmuştu bunu düşünemiyorum ama mecbur olacağız ne yapalım :tomato:
selkie kullanıcısından alıntı
ay acnım geçmiş olsun yaa.bende diyet yapıyorum..ama çok zor oluyor ...hamileyken hiç yapılamıyormuş diyet....
Evet çokk fena(
Ben de portakal mandalinaya bayılırım, onlar olmadan olmazzzz :1no2:
aynen
iştah ayyuka çıkmışken nasıl yapılır kii :kedi:
hiçç yanii :dilcikar:Ben hayatımda ilk defa epeyce iştahlı bir insan oldum...
Ne önüne geçilemez birşeymiş bu böyle cokacimcoook
Dün akşam yemekte yediklerime ben bile inanamadım.
Anneme gitmiştik, herkes yedi kalktı, sofra toplandı, ben hala yiyordumm.
Sen gel de diyet yap şimdi...
Sabah kahvaltısında iki dilim tahıllı ekmekle doyar mı hamile kadın :umursamaz:
evet en iyisi bu yöntemi kullanmak ...Reflü listesini çok iyi bilirim miğdemde ülser varken banada vermişti doktor ama yaramayanlar yarayan çıktı .Yarayanlar yaramayanlar çıktı bana ne yesem çıkarıyordum Süt mesela miğde rahatsızlığı olanlara yaramaz ama bana yaradı muzda öyle .Domates yarayan listesindeydi bana yaramadı mesela böyle dengesizlikler oluyordu sizde deneyerek neyin yaramadığı anlayabilirsiniz
kizlar gunaydin. guzel bir gun diliyorum herkese........
dun oglusumla randevumuza gittik. cok net goremedim acikcasi bu sefer. cunku ilk basta uyuyordu ve doktor her yerini kontrol ettikten sonra aa bak goruyor musun butun gun hareket etti simdi uyuyor bizim kerata dedim ve doktor baski yaparak uyandirdi. tabi arkasindan da bizim oglan yine kipir kipir ve yine yuzunu kapadi gostermedi kime benzedigini. :))) sonra doktor biraz dolan yine bakicam midesine diyince 1 saat hastanedeydik. oglum 1060 gram olmus. kivrik durdugu icin boyunu olcemedi. 3 gun geriye gittik. benim dogum tarihi 8 mart degil 11 martmis. neyse farketmez aman saglikla gelsinde.
doktorumla dogumun nasil olacagi hakkinda konustuk. normal dogum istedigimi soyledim. o da hem fikir. dogum gecenin bir korude olsa bizim isimiz bu tabikide hastanede olucam dedi. yalniz aksilik olursa tabi baska arkadaslarim yardimci olur dedi. mesela bir keresinde bir hastasinin dogumu sirasinda adam 41 derece atesle tifo olmus. hih dedim bana da denk gelir kesin dedim guluyor kis kis:)))) hayirlisi Allahtan.
güzel haberlerle gel inşallah...
güzel haberlerle gel canım
hmm ben karar verene dek buldunuz demek:))
hoşgeldin canım..opuyorumnanaktansabah yazdım görmedin heralde..
aman dikkat et kendine.erkenden doğurmayalım:))ben de öyle diyopuyorumnanaktanom ama insan duramıyor..şimdi iyisindir umarımm
İyi geceler arkadaslarrr biz geldik doktordan
27+2 haftalık cıktı ve 970 gram olmusuz masallah.. hersey yolunda.. seker sonucuma sınırda dikkat etmelisin dedi (130 cıkmıstı) birde kac kilo aldın dedi:)))) 9-10 deyince bi owww dedi tatlıdan bahsediyoduk haftada 1 dedi:) ben gunluk kac cikolata yedigimi soyleseydim ne derdi acaba kaydirigubbakcemile3 birde dislerim icin raporu verdi sanırım bu hafta baslayacagım dolgulara.. bir lokma ekmek yesem bile kırık olan yere yerlesiyor ve elimde iple dolanıyordum :)
bir bucuk ay sonra gorusuruz deyince gozlerim kocaman oldu 1 ay sonra gel dedi:) biz yine arayı uzatacagız4 boyutluda tam yuzunu gorduk derken elini koydu goremedik o gorebildigim an cok kısaydı pek benzetemedim kimseye:) cok uzun oldu sanırım umarım herkes iyidir... opuyorumnanaktan
Günaydın fıstıklarrr a.s.
Benim hala midem bulanıyor ya mafoldumben
Dr. reflü için bi diyet listesi verdi, resmen tam diyet yani :dilcikar:
Ama uyabileceğime pek sanmıyorum :1no2:
Hijyenim geçmiş olsun tatlım inş. iltihabı atlatmışsındır..
Ben de bu ara çok sık kalkıyorum geceleri wc-su içme falan.. uykumu alamıyorum tam olarak(
kizlar gunaydin. guzel bir gun diliyorum herkese........
dun oglusumla randevumuza gittik. cok net goremedim acikcasi bu sefer. cunku ilk basta uyuyordu ve doktor her yerini kontrol ettikten sonra aa bak goruyor musun butun gun hareket etti simdi uyuyor bizim kerata dedim ve doktor baski yaparak uyandirdi. tabi arkasindan da bizim oglan yine kipir kipir ve yine yuzunu kapadi gostermedi kime benzedigini. :))) sonra doktor biraz dolan yine bakicam midesine diyince 1 saat hastanedeydik. oglum 1060 gram olmus. kivrik durdugu icin boyunu olcemedi. 3 gun geriye gittik. benim dogum tarihi 8 mart degil 11 martmis. neyse farketmez aman saglikla gelsinde.
doktorumla dogumun nasil olacagi hakkinda konustuk. normal dogum istedigimi soyledim. o da hem fikir. dogum gecenin bir korude olsa bizim isimiz bu tabikide hastanede olucam dedi. yalniz aksilik olursa tabi baska arkadaslarim yardimci olur dedi. mesela bir keresinde bir hastasinin dogumu sirasinda adam 41 derece atesle tifo olmus. hih dedim bana da denk gelir kesin dedim guluyor kis kis:)))) hayirlisi Allahtan.
Canım gözünaydın, bebekler yüzlerini neden saklar anlamam, benim kızda saklıyor, bende her seferinde büyük bir hevesle doktora gidip, bişey göremeden gelenlerdenim :)) aman neyse şurda doğuma ne kaldi ki, doğunca görürüz artık kime benzediğini :))sağlıkla gelsinlerde...
Canım gözünaydın, bebekler yüzlerini neden saklar anlamam, benim kızda saklıyor, bende her seferinde büyük bir hevesle doktora gidip, bişey göremeden gelenlerdenim :)) aman neyse şurda doğuma ne kaldi ki, doğunca görürüz artık kime benzediğini :))sağlıkla gelsinlerde...
teşekkürler fty kaydirigubbakcemile5 ben de meyvelerimden vazgeçemiyorum zatenAllah kolaylik versin sana dimple. aslinda uyulabilecek bir liste bir tek meyvelerden vazgecemezdim ben sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?