2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız silke takma kafana boş ver onlar alışmışlar artık demek ki. Rabbim sana ve bebeğine yar ve yardımcı olsun inşallah....

selkie dila ve dimple sağolun kızlar

reflü listesinde yok yokmuş maşallah laelaelaelaelae
ben ne yesem midem yanıyor artık hemen rennie tablet atıyorum ağzıma geçiyor Allahtan

selkie dila ve dimple sağolun kızlar

reflü listesinde yok yokmuş maşallah laelaelaelaelae
ben ne yesem midem yanıyor artık hemen rennie tablet atıyorum ağzıma geçiyor Allahtan
bende de renni nin şurubu var ama pek işe yaramıyor sanki ya
dr. ısrarla kullan diyor ama içerken fena bulanıyor midem
kullanıp memnun olan var mı acaba fisfisfis

Reflü listesi ne fenaymış öyle :)
Zaten şeker diyetim var, bir de bunu yaparsam valla sinek gibi kalırım ben :)
Şaka bir yana, bu listedekilerin hepsi reflüsü olan herkese dokunmuyor bildiğim kadarıyla...
Ama dokunma ihtimali var, dikkatli olmak lazım...
Mesela bana portakal mandalina birşey yapmıyor, fakat bol limonlu marul salatası öldürüyor.
Olsun ama yiyorum ben yine de cokacimcoook

Selkiecim, benim eşim de değişir ailesi gelince, ama bu kadar abartmıyor.
Allah kolaylık versin canım sana, tekrar...

ay acnım geçmiş olsun yaa.bende diyet yapıyorum..ama çok zor oluyor ...hamileyken hiç yapılamıyormuş diyet....
kız yanlış anladın sen bağırıp çağırması yok kaldırsam bile ama emir verip duruyor...anladığıda yok bişeyden..dediklerine karşı çıkıncada kavga ediyoruz.ikimizde bağırmaya başlıyoruz bu sefer.....kız akşam ne gürültü vardı evde..benimki askeriyede okumuş..heryerde deliksiz uyumayı becerir...kaynanam zaten az işitiyor...kayınpederde kalkmaz zaten...

Günaydın kızlar nasılsınız silke takma kafana boş ver onlar alışmışlar artık demek ki. Rabbim sana ve bebeğine yar ve yardımcı olsun inşallah....

amin çanım geçti çok şükür..oğlum iyi bu gün okula bile yolladım...bende toplarım kendimi ...

ahh dilacım ahh bnde sölüyorum bu keçiye ama anlamıyor hamile sonuçta bu lkadın yaa 28 haftalık hemde hastalığa wur diorum kendini, çocuumla kim ilgilencek dio tamam belki haklı ama karnındakininde dinlenmeye stresten uzak olmaya beslenmeye ihtiyacı war, walla ye benim kocamda maço falan ama o da yani gece sürekli uyanır üstümü örter öper sarmalar sırtımı ovalaropuyorumnanaktan
selkie
yapman gereken çocuğunu biran önce iyileştirmek we onun ardından sen kendini yataklara atmalısın bakalım nasıl oluyormuş gözünü açacak halin yok moduna gir yoksa gelip kowacam o ewdeki tüm fazlalıkları hatta oğullarınıda alıp gitsinlerklava:

yok bacım sen alışmışsın her şeyini önüne götürmeye...
kalkmazlar diye sessiz sedasız okadar sıkıntı çekemem valla azını burnunu dağıtırım onun...
üff tamam tamam senin kocan ben seni düşündüğümden söylüyorum biraz kendini pohpohlat..her daim evde bişeylere koşturan hasta olsa dahi gıkını çıkarmadan herşeyi yapan biri olursa bende döner bitarafımı yatarım kimsede kaldıramaz inan...
azcık yat bakalım noluyo kızdım bak...

Evet çokk fena (
Ben de portakal mandalinaya bayılırım, onlar olmadan olmazzzz :1no2:

ay acnım geçmiş olsun yaa.bende diyet yapıyorum..ama çok zor oluyor ...hamileyken hiç yapılamıyormuş diyet....
aynen
iştah ayyuka çıkmışken nasıl yapılır kii :kedi:

sağol canım zaten normalde biraz geçimsizdir benimkisi,,,.annesi babası gelince iyiçe sımarıyor...aman ben normalde onu pek takmam...ama artık 2 çanlıyım birazda kendi düşünsün yardım etsin istiyorum ama anlamıyor..

dünyalar güzeli melkelerimiz içn katlanacağız artık :):): ya buz koymayı dene eğer çok ağrırsa oda iyi geliyor ....

selkie kullanıcısından alıntı

ya var ya ömrümde ilkkez iştahım açıldı şöyle herşeyi olması gerekn gibi bol bol yiyordum öyle iki tık yapıp bırakmadan adam gibi ama şimdi onada engel çıakrdılar tuzsuz ye şekersiz ye az ye derken bide hafif hafifi miğde bulantıları oluyor hamilelik keyfimi bozdualr yawwww .. ::):):

Evet çokk fena (
Ben de portakal mandalinaya bayılırım, onlar olmadan olmazzzz :1no2:

aynen
iştah ayyuka çıkmışken nasıl yapılır kii :kedi:

Ben hayatımda ilk defa epeyce iştahlı bir insan oldum...
Ne önüne geçilemez birşeymiş bu böyle cokacimcoook
Dün akşam yemekte yediklerime ben bile inanamadım.
Anneme gitmiştik, herkes yedi kalktı, sofra toplandı, ben hala yiyordumm.
Sen gel de diyet yap şimdi...
Sabah kahvaltısında iki dilim tahıllı ekmekle doyar mı hamile kadın :umursamaz:

Günaydın hanımlar;
Bu sabah krampla uyandım eşim sabah erkenden çıktı sabahın 5,30 da elektronik mağzasının açılışı var ve orda görevli pazar gününe kadar ....Dün gece çekiliş için Gelincikle görüştüm birbirimize çıkmışız msn adreslerimizi verdik.
Bu gece miğdem kötü değildi rahattım yemeklerimş ılık yedim ve elma ile portakal da çok iyi geldi bu sefer bugün eleviti alıcam bakalım miğdemi mahvedecek mi ? Kendimi sınıyorum yarında kan hapını deneyeceğim ....

Reflü listesini çok iyi bilirim miğdemde ülser varken banada vermişti doktor ama yaramayanlar yarayan çıktı .Yarayanlar yaramayanlar çıktı bana ne yesem çıkarıyordum Süt mesela miğde rahatsızlığı olanlara yaramaz ama bana yaradı muzda öyle .Domates yarayan listesindeydi bana yaramadı mesela böyle dengesizlikler oluyordu sizde deneyerek neyin yaramadığı anlayabilirsiniz

hiçç yanii :dilcikar:
evet en iyisi bu yöntemi kullanmak ...

kizlar gunaydin. guzel bir gun diliyorum herkese........
dun oglusumla randevumuza gittik. cok net goremedim acikcasi bu sefer. cunku ilk basta uyuyordu ve doktor her yerini kontrol ettikten sonra aa bak goruyor musun butun gun hareket etti simdi uyuyor bizim kerata dedim ve doktor baski yaparak uyandirdi. tabi arkasindan da bizim oglan yine kipir kipir ve yine yuzunu kapadi gostermedi kime benzedigini. :))) sonra doktor biraz dolan yine bakicam midesine diyince 1 saat hastanedeydik. oglum 1060 gram olmus. kivrik durdugu icin boyunu olcemedi. 3 gun geriye gittik. benim dogum tarihi 8 mart degil 11 martmis. neyse farketmez aman saglikla gelsinde.
doktorumla dogumun nasil olacagi hakkinda konustuk. normal dogum istedigimi soyledim. o da hem fikir. dogum gecenin bir korude olsa bizim isimiz bu tabikide hastanede olucam dedi. yalniz aksilik olursa tabi baska arkadaslarim yardimci olur dedi. mesela bir keresinde bir hastasinin dogumu sirasinda adam 41 derece atesle tifo olmus. hih dedim bana da denk gelir kesin dedim guluyor kis kis:)))) hayirlisi Allahtan.

Canım gözünaydın, bebekler yüzlerini neden saklar anlamam, benim kızda saklıyor, bende her seferinde büyük bir hevesle doktora gidip, bişey göremeden gelenlerdenim :)) aman neyse şurda doğuma ne kaldi ki, doğunca görürüz artık kime benzediğini :))sağlıkla gelsinlerde...

güzel haberlerle gel inşallah...

guzel haberlerle geldim kizlar......

masallah bebisine gelincik.

Allah kolaylik versin sana dimple. aslinda uyulabilecek bir liste bir tek meyvelerden vazgecemezdim ben sanirim.

Canım maaşallah bebişine...
Allah nazardan saklasın, ne kadar büyümüş...

cok haklisin canim. ya ben aslinda cok merak etmiyorum. kayinvalide cok merak ediyor. o merak ettigi icin de ben merak ediyorum. :))))) kendi ogluna benzesin istiyor sanirim. :))) gerci ben de esime benzesin istiyorum. :)))) bakalim ilk cocuk babaya benzer diyorlar. ama kiz halaya oglan dayiya da derler.

Aman şunun surasında ne kaldı deme yaa 90-100 gün içindeyiz walla en sıkıntılı dönemlerimiz aslında 6 ay ne çabuk geçti anlamadım son 1 ayım kabus gibi benim walla bide arkadasımda benim gibiymiş9 ay çekmiş yaa kusmaları inşallah ben öyle olmam yaa...
FTY; Maşallah kızına uyusun tabii uyuyupta büyüyecek yavrularımız öyle değil mi?

Allah kolaylik versin sana dimple. aslinda uyulabilecek bir liste bir tek meyvelerden vazgecemezdim ben sanirim.
teşekkürler fty kaydirigubbakcemile5 ben de meyvelerimden vazgeçemiyorum zaten
çok seviyorum meyve yemeyi çokkk :lepi:

bebişin kocaman olmuş maşaallah yaa 1 kg yu geçti artık
inş. hayırlısıyla normal doğum yaparsın
benim de doğum tarihim şimdilik 3 gün öne alındı
ama daha çok değişir gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…