- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.221
Canım maaşallah bebişine...
Allah nazardan saklasın, ne kadar büyümüş...
dünyalar güzeli melkelerimiz içn katlanacağız artık :):): ya buz koymayı dene eğer çok ağrırsa oda iyi geliyor ....
ya var ya ömrümde ilkkez iştahım açıldı şöyle herşeyi olması gerekn gibi bol bol yiyordum öyle iki tık yapıp bırakmadan adam gibi ama şimdi onada engel çıakrdılar tuzsuz ye şekersiz ye az ye derken bide hafif hafifi miğde bulantıları oluyor hamilelik keyfimi bozdualr yawwww .. ::):):
kizlar gunaydin. guzel bir gun diliyorum herkese........
dun oglusumla randevumuza gittik. cok net goremedim acikcasi bu sefer. cunku ilk basta uyuyordu ve doktor her yerini kontrol ettikten sonra aa bak goruyor musun butun gun hareket etti simdi uyuyor bizim kerata dedim ve doktor baski yaparak uyandirdi. tabi arkasindan da bizim oglan yine kipir kipir ve yine yuzunu kapadi gostermedi kime benzedigini. :))) sonra doktor biraz dolan yine bakicam midesine diyince 1 saat hastanedeydik. oglum 1060 gram olmus. kivrik durdugu icin boyunu olcemedi. 3 gun geriye gittik. benim dogum tarihi 8 mart degil 11 martmis. neyse farketmez aman saglikla gelsinde.
doktorumla dogumun nasil olacagi hakkinda konustuk. normal dogum istedigimi soyledim. o da hem fikir. dogum gecenin bir korude olsa bizim isimiz bu tabikide hastanede olucam dedi. yalniz aksilik olursa tabi baska arkadaslarim yardimci olur dedi. mesela bir keresinde bir hastasinin dogumu sirasinda adam 41 derece atesle tifo olmus. hih dedim bana da denk gelir kesin dedim guluyor kis kis:)))) hayirlisi Allahtan.
Aman şunun surasında ne kaldı deme yaa 90-100 gün içindeyiz walla en sıkıntılı dönemlerimiz aslında 6 ay ne çabuk geçti anlamadım son 1 ayım kabus gibi benim walla bide arkadasımda benim gibiymiş9 ay çekmiş yaa kusmaları inşallah ben öyle olmam yaa...
FTY; Maşallah kızına uyusun tabii uyuyupta büyüyecek yavrularımız öyle değil mi?
Aman şunun surasında ne kaldı deme yaa 90-100 gün içindeyiz walla en sıkıntılı dönemlerimiz aslında 6 ay ne çabuk geçti anlamadım son 1 ayım kabus gibi benim walla bide arkadasımda benim gibiymiş9 ay çekmiş yaa kusmaları inşallah ben öyle olmam yaa...
FTY; Maşallah kızına uyusun tabii uyuyupta büyüyecek yavrularımız öyle değil mi?
teşekkürler fty kaydirigubbakcemile5 ben de meyvelerimden vazgeçemiyorum zaten
çok seviyorum meyve yemeyi çokkk :lepi:
bebişin kocaman olmuş maşaallah yaa 1 kg yu geçti artık
inş. hayırlısıyla normal doğum yaparsın
benim de doğum tarihim şimdilik 3 gün öne alındı
ama daha çok değişir gibi geliyor
ben de çok istiyoruminsallah canim gercekten cok istiyorum normal dogum yapmayi. Allah nasip ederse her gun dua ediyorum bir aksilik cikmasin diye.
ya sorma,bende zayıf kalmak için hiç bir şey yemiyordum ,şimdi hamileyken çanımın istediğini yerim dedim...onada fazla kilo alınça engel koydular yine kaldım...onu yeme bunu yeme..yaşlanınçada hastalıklardan yiyemeyeceğiz...:))
anım gözün aydın,,maşallah bebişe...artık iyie tombikleşlmeye başladılar...
ben de çok istiyorum
inşaallah hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yaparız
Günaydın hanımlar;
Bu sabah krampla uyandım eşim sabah erkenden çıktı sabahın 5,30 da elektronik mağzasının açılışı var ve orda görevli pazar gününe kadar ....Dün gece çekiliş için Gelincikle görüştüm birbirimize çıkmışız msn adreslerimizi verdik.
Bu gece miğdem kötü değildi rahattım yemeklerimş ılık yedim ve elma ile portakal da çok iyi geldi bu sefer bugün eleviti alıcam bakalım miğdemi mahvedecek mi ? Kendimi sınıyorum yarında kan hapını deneyeceğim ....
Reflü listesini çok iyi bilirim miğdemde ülser varken banada vermişti doktor ama yaramayanlar yarayan çıktı .Yarayanlar yaramayanlar çıktı bana ne yesem çıkarıyordum Süt mesela miğde rahatsızlığı olanlara yaramaz ama bana yaradı muzda öyle .Domates yarayan listesindeydi bana yaramadı mesela böyle dengesizlikler oluyordu sizde deneyerek neyin yaramadığı anlayabilirsiniz
teşekkürler fty kaydirigubbakcemile5 ben de meyvelerimden vazgeçemiyorum zaten
çok seviyorum meyve yemeyi çokkk :lepi:
bebişin kocaman olmuş maşaallah yaa 1 kg yu geçti artık
inş. hayırlısıyla normal doğum yaparsın
benim de doğum tarihim şimdilik 3 gün öne alındı
ama daha çok değişir gibi geliyor
Canımcım, haklısında, bana göre az bir zaman kaldı, hazırlıkları nasıl yetiştirecem diye telaş bile yapmaya başladım, senin zor geçiyorda ondan böyle düşünüyorsun, inşallah senin 9 ay böyle sürmez, zor gerçekten, Allah yardımcın olsun, benim ilk 3-4 ay zordu, şimdi çok şükür bir sıkıntım yok, inşallah olmaz da, hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsaydık yavrularımızı :))
ben de çok istiyorum
inşaallah hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yaparız
Günadın arkdaşlara.s.
Ancak fırsat buldum ben işlerden epey kanatmışsınız..allah hiç bir kaynanayı mart annelerinin diline düşürmesin:))
selkie canım boşver takma seninkileri burda yeterince kaynatıyoruz biz nasılsakaydirigubbakcemile3
fty gözün aydın canım.maşallah bebişine
kızlar doğumdan konuşmuşsunuz..ben çok korkmaya başladım doğumdan(hem nrmalden hem de diğerinden..akıma geldikçe unutmaya çalışıyorum umarım zamanı gelince cesaretim de gelir..
Canımcım, haklısında, bana göre az bir zaman kaldı, hazırlıkları nasıl yetiştirecem diye telaş bile yapmaya başladım, senin zor geçiyorda ondan böyle düşünüyorsun, inşallah senin 9 ay böyle sürmez, zor gerçekten, Allah yardımcın olsun, benim ilk 3-4 ay zordu, şimdi çok şükür bir sıkıntım yok, inşallah olmaz da, hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsaydık yavrularımızı :))
kramp bacaklarınamı giriyor bnde gece uyurken gerilirken oluyor alt bacağıma giriyor owalayınca gçiyor.
ewet reflü herkeste aynı olmuyor bu listeyi weriolar ama herkeste farklı seyrediyor bu sadce genel liste.
günaydın hepinize mart anneleri.güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
geçmişe biraz göz attım.
FTY GÖZÜN AYDIN canım bebişinede maşşallah.merak etme benimkide öyle nezaman doktora gitsek çocuk uyuyor bizimki doktor baskı yapsada uyanmıyor inat şeyyy:CüvCüv:
pancuben geçmiş olsun sanada canım
dimplecim diyet işi çok kötü olmuş kıyamam sana.
Ya nasıl olsa diğerlerinden kısıyorum diyeMeyveyi sınırlamak çok zor gerçekten.
Şimdi benim bir ara öğünde tek bir meyve hakkım var, mesela az önce bir mandalina ile durmak zorunda kaldım, dişimin kovuğuna bile gitmedi.
Günde en fazla bir mandalina, bir elma, bir armut falan yiyebiliyorum ve çok zorlanıyorum gerçekten...
Valla bana da çok az kalmış gibi geliyor.
Hatta son 15 günü saymıyorum ben, minikler bir sürpriz yapabilir ya da biz ağırlaşıp fazla birşey yapamayabiliriz diye... O yüzden hazırlıklara hız verdik, eşime yazılı bildirim bile yaptım Şubat başında herşey bitmiş olmalı diye...
Allah hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımıza kavuştuğumuz günleri göstersin...
Ben de normal doğum çok istiyorum...
Ama çaktırmayın, bir yandan da korkuyorum :kedi:
sağol tatlım tamamen uymayı düşünmüyorum zaten ya o ne öyylee :umursamaz:günaydın hepinize mart anneleri.güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
geçmişe biraz göz attım.
FTY GÖZÜN AYDIN canım bebişinede maşşallah.merak etme benimkide öyle nezaman doktora gitsek çocuk uyuyor bizimki doktor baskı yapsada uyanmıyor inat şeyyy:CüvCüv:
pancuben geçmiş olsun sanada canım
dimplecim diyet işi çok kötü olmuş kıyamam sana.
bazen bütün sol bacağım özellikle sol bacağım bazende baldırıma dün toplantım vardı orda yazı yazarken sol elim kasıldı mesela ....Kasılma anında eşim ovaliyor o bu sabah erken çıkınca bende dolaşarak krampı geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?