2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya sorma,bende zayıf kalmak için hiç bir şey yemiyordum ,şimdi hamileyken çanımın istediğini yerim dedim...onada fazla kilo alınça engel koydular yine kaldım...onu yeme bunu yeme..yaşlanınçada hastalıklardan yiyemeyeceğiz...:))

anım gözün aydın,,maşallah bebişe...artık iyie tombikleşlmeye başladılar...

Canımcım, haklısında, bana göre az bir zaman kaldı, hazırlıkları nasıl yetiştirecem diye telaş bile yapmaya başladım, senin zor geçiyorda ondan böyle düşünüyorsun, inşallah senin 9 ay böyle sürmez, zor gerçekten, Allah yardımcın olsun, benim ilk 3-4 ay zordu, şimdi çok şükür bir sıkıntım yok, inşallah olmaz da, hepimiz sağ salim kucağımıza bir alsaydık yavrularımızı :))

sagol canim. ama isin enteresani sen geceden baslayarak butun gun hareket et et ultrasona girecegimiz zaman uyu olcek sey mi:)))) bi de ablama de dedim onceden bak bu butun gun fildir fildirdi kesin doktora gittigimizde uyuyor olcak dedim. nitekim de oyle oldu :))))

insallah canim gercekten cok istiyorum normal dogum yapmayi. Allah nasip ederse her gun dua ediyorum bir aksilik cikmasin diye.

sagol canim. evet ya masallah onlara artik hizla buyumeye basliyorlar. ne guzel :))))
bu arada canim sanada cok gecmis olsun oglun hala iyilesememis. insallah en kisa zamanda iyilesir.
migren agrin icinde sana cin yagini onerebilirim. eczanelerde var. internette bi arastir istersen. ben hamileligimin ilk aylarinda 1-2 kere kullanmistim. iyi geliyor. nane esansli bir kokusu var.

kramp bacaklarınamı giriyor bnde gece uyurken gerilirken oluyor alt bacağıma giriyor owalayınca gçiyor.

ewet reflü herkeste aynı olmuyor bu listeyi weriolar ama herkeste farklı seyrediyor bu sadce genel liste.

Meyveyi sınırlamak çok zor gerçekten.
Şimdi benim bir ara öğünde tek bir meyve hakkım var, mesela az önce bir mandalina ile durmak zorunda kaldım, dişimin kovuğuna bile gitmedi.
Günde en fazla bir mandalina, bir elma, bir armut falan yiyebiliyorum ve çok zorlanıyorum gerçekten...

Valla bana da çok az kalmış gibi geliyor.
Hatta son 15 günü saymıyorum ben, minikler bir sürpriz yapabilir ya da biz ağırlaşıp fazla birşey yapamayabiliriz diye... O yüzden hazırlıklara hız verdik, eşime yazılı bildirim bile yaptım Şubat başında herşey bitmiş olmalı diye...
Allah hayırlısıyla, sağlıkla yavrularımıza kavuştuğumuz günleri göstersin...

ben de çok istiyorum
inşaallah hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yaparız

Ben de normal doğum çok istiyorum...
Ama çaktırmayın, bir yandan da korkuyorum :kedi:

Günadın arkdaşlara.s.
Ancak fırsat buldum ben işlerden epey kanatmışsınız..allah hiç bir kaynanayı mart annelerinin diline düşürmesin:))
selkie canım boşver takma seninkileri burda yeterince kaynatıyoruz biz nasılsakaydirigubbakcemile3
fty gözün aydın canım.maşallah bebişine

kızlar doğumdan konuşmuşsunuz..ben çok korkmaya başladım doğumdan(hem nrmalden hem de diğerinden..akıma geldikçe unutmaya çalışıyorum umarım zamanı gelince cesaretim de gelir..

sagol canim.

walla ben sanırım doğum iznine çıkıcağım zaman 1-2 gün içinde alırım diye düşünüyorum.Bebek odasından vazgeçtik zaten bebek karyolası alıp yatak odasında şimdilik yanımızda 6 ay artık öyle idare edicez .
Bebek kıyafetlerini ise almadım ya dediğim gibi EMİNÖNÜN de varmış uygun yerler tek seferde yada haftasonları gidicem haftaiçide evle ilgilenirim.Heyecan yapma planlı olursan çok daha iyi olur ve kimse de planını bozmasın eşinle alışveriş yapmaya özen göster oda bilsin neyin ne olduğunu nasıl kullanacağını

kramp bacaklarınamı giriyor bnde gece uyurken gerilirken oluyor alt bacağıma giriyor owalayınca gçiyor.

ewet reflü herkeste aynı olmuyor bu listeyi weriolar ama herkeste farklı seyrediyor bu sadce genel liste.

bazen bütün sol bacağım özellikle sol bacağım bazende baldırıma dün toplantım vardı orda yazı yazarken sol elim kasıldı mesela ....Kasılma anında eşim ovaliyor o bu sabah erken çıkınca bende dolaşarak krampı geçirdim.

günaydın hepinize mart anneleri.güzel bir gün diliyorum hepimiz için.
geçmişe biraz göz attım.
FTY GÖZÜN AYDIN canım bebişinede maşşallah.merak etme benimkide öyle nezaman doktora gitsek çocuk uyuyor bizimki doktor baskı yapsada uyanmıyor inat şeyyy:CüvCüv:

pancuben geçmiş olsun sanada canım
dimplecim diyet işi çok kötü olmuş kıyamam sana.

sagol canim. simdiden kerataliklara basladilar valla :)))))

Ya nasıl olsa diğerlerinden kısıyorum diye
meyvede pek sınır tanımıyorum ben :umursamaz:
2 mandalina 1 elma 1 ayva.. arada değişik meyvelerden de vs vs işte :))

Ben de mart ayını hiç saymıyorum zaten :)) 3 ayımız kaldı diyorum
ne olacağı belli olmaz opuyorumnanaktan

Evet korku var biraz doğum için ama ..
Çok şükür kendimi teskin edebiliyorum
Sadece 1 gün sıkıntı çekicez hepsi bu ve herkes yaşamış bunu.. bunları düşünmek beni rahatlatıyor
ve tabi en önemlisi dua edip Allah a sığınmak çok rahatlatıyor :asigim:

sağol tatlım tamamen uymayı düşünmüyorum zaten ya o ne öyylee :umursamaz:

bebişler ultrasonu görünce inat ediyor bazen
biz de cinsiyetini öğreneceğimiz gün az çikolata yeyip dolaşmadık hastanede kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

o kramplar magnezyum eksikliğinden işte ben ilaca başladım son ay olacak kramp şimdiden başladı çünkü...
o kramplar girdiği zaman ayağını yukarı doğru çek bilek hareketi yani ayağını gazdan çekiyo gibi yap anladınmı datlum ozaman geçiyo...

Günaydın Kızlarrr,

Bana Simenay çıkmış... He he heee...

Pancuben kramptan bahsetmişsin, ben Magnesium diasporal kullanıyorum; 1,5 ay önce başladı benim kramplar... Pazar günü içmeyi unutmuşum, gece yatakta dönerken sağ baldırıma bir kramp girdiiii, çığlık atarak uyandım, ömrüm boyunca böyle bir kramp yaşamamıştım... Artık her sabah kalsiyum ve magnezyumumu içiyorum...

Selkie, kayınvalidene söyleyecek söz bulamıyorum... Ben olsam şunu bunu yapardım diyemiyorum, senin gibi davranırdım... Zaten aynı ev içinde bana yandan yandan geliyorlar... Allah senin sabrını artırsın kardeş... Ama boşver, kötü gelin olma, at içine zamanı gelince dökersin...

Merhaba gÜzel anneler, benım henÜz reflÜ, kramp gıbı Şıkayetlerım yok Çok ŞÜkÜr hafta olarak bıraz gerıdeyım sızlerden, hı bırde kramp ve kabızlık olmasın dıye geÇen ay bana doktorum magnezyum ve calcıum vermıŞtı.

Haziranda hamile kalmadan önce diyetisyen kontrolünde rejim yapıyordum... Meyve aslında metabolizmayı hızlandıran güzel birşey ama malesef meyvelerden azıcık yesen hakkın doluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…