2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canlarım benim bende de calsium ve magnezyum almama rağmen başladı ama bu kusmalar olduğundan dolayı bir hafta ara ver dedi doktorum.Elevit kan hapını bile bıraktım bu kusmalar yüzünden.Ben baş ağrısı için bile hap kullanmış insan değildim ve bunlar benim miğdeme dokundu diye düşündüm ve bebek miğdeme baskı yapıyor yediğim ne varsa çıkarıyorum hergün olmasa bile özellikle aksamları o yüzden yemeklerimi ılık yiyiyorum sıcak bile dokunuyor ne çok soğuk ne sıcak ılık olacak hersey...Kendimi deneyerek tanıyorum bebeğime de dokunmadan doktorum söylemeden şöyle şöyle yaptım diyorum iyi yapmışsın dedi.Bir süre bırak tekrardan başlarsın dedi.Ona bakarsanız kabız içinde hap vermişti içemiyorum onu bile haplar maalesef miğdeme baskı yapıyor...

KIZLAR GEÇEN HAFTA AYRINTILIYA GıRMıŞTıM HERŞEY YOLUNDA FAKAT PLESANTA ÖNDE YUKARI ÇIKMASI GEREKıYOR NORMAL DOGUM
Kızlar geçen hafta ayrıntılıya girmiştim herşey yolunda fakat plesanta önde duruyo yukarı çıkması gerekiyor normal doğumu engellememesi için dedi. Biraz netten araştırdım 24. haftada asıl yerine ulaşır falan diyo. Buna göre 1 haftam var sizce 1 haftada yükselir mi?

günaydın şekerler opuyorumnanaktan
bugün tembellik edip uyudum şimdi kahvaltı edeyim geçmişe bakıp geleyim
güzel birgün geçirmenizi dilerim bademlerimmkaydirigubbakcemile5

gunaydınlaaar biraz gecmisi okudum hızlıca:)
FTY gozun aydın bebisin nasılda buyumus masallah.. o bir kac gunluk ileri veya geri tarih cokta dogru degil bende bu sefer 10 mart yerine 7 mart cıktı ama sen yinede 10 martı bekle dedi.. ufak bi olcu degisiminden hemen tarihte degisiyor

Pancuben canım magnezyuma hemen basla bence.. kasılmalara cok iyi geliyor.. ben malesef duzenli kullanmıyorum ama faydası var ilac olarak dusunmeden gunluk alırsan cok iyi gelecektir

Dimplecim o nasıl liste yaa:) reflusu olanlara Allah yardım etsin insallah dogumla beraber hepsi gececektir..

heeeerkese guzel bir gun dileriiiim opuyorumnanaktan

bosnacım senin şeker kaç çıkmıştı canım ya benimde yüksek çıktı ( moralim resmen çöktü 165 çıktı benim ki cumartesi 100mg yapıcaklar yüklemeyi (((

günaydın janlarım hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledik,giremiyorum topiğe kardeşim beni bırakmak için benle birlikte döndü
perşembeye kadar yanımda ben bu hafta giremem pek fazla hiç zamanım olmuyor ,umarım herkes ve bebekler iyidir

Ben de bazen kusuyorum ama inşallah artmaz... Kusmak çok kötü be pancuben... Geçmiş olsun...

bosnacım senin şeker kaç çıkmıştı canım ya benimde yüksek çıktı ( moralim resmen çöktü 165 çıktı benim ki cumartesi 100mg yapıcaklar yüklemeyi (((

Canım şimdilik panik olma; benim de 185 gibi birşey çıkmıştı 100mg yüklemede güzel çıktı... Doktor dikkat et dedi sadece...

1.yüklemesi yüksek olanların sadece %15 inde şeker çıkıyormuş...

canımm bende de 158 çıktı şekerim ve doktorum ooo çok üyksek felna yaptı şimdi bende bu hafta 100 mg yaptıracağım inşalah bak mesela sinpac 185 50 mg de çıkmış ama sonrakinde normal çıkmış inşallah bişi olmaz sıkıntı etme hemen :):):)

bana hem anasağlıktaki doktorlar hemde kendi doktorum acayip kızdılar çok kilo aldın elin ayağında şişme var bak şekerin yüksek tansiyonun 12/8 tam sınırda nolcak böyle diye ama ben gayet sakinim valla :):):) hazır açılmış iştahım ne güzle yiyorum diyordum şimdi eskisi gibi az yiyoyrum inşallah baş edeceğim hepsi ile :):):

canm gözünaydn ya bayag büyütmüşssün minigini..bu mart bebeitoları cook nazlı benimkide kafasını gömüyo sırtınıda dönüyo ultrasonda ne bi hareket ne bi kıpırdama ama normalde karnımı bombalıyo kaydirigubbakcemile2benim dogumda 10 mart hemen hemen aynıyız ..dogumu bende normal istiorum hayırlısı..

kıyamam canım yaa boşver diycem ama yaşayan anlar tabii ama sen yinede kendini yorma üzme olurmu tatlım Allah yardımcın olsun

off yaa buna böyle ellerinden gelse nefes alma diyecekler yakında insanlara ne yiyip içip doyacaksın sen tatlım inşallah hepsi dokunmuyordur canım yaa

maşallah kuzuna canımcım ne güzel büyümüş nazar değmesin

gelincik tatlım seninde kuzuna maşallah bebişler büyüyor insan daha bi heyecan yapıyor valla bizde 25 aralıkda gidicez doktora çok özledim bebişimi:ecrin_bebek:

merhaba tatlı annişlllerr..umarım herkes iidir ..kasım ayınıda geride bıraktık hee..insallah bundan sonrasıda saglıkla gecer..ben bu ayın sonu artık tüm alısverişe baslıorum insallah bebegimin yatagını hastane cıkısını,kandi eksikler,imi aolmayı düşünüorum..bu arada dün hastane için pijama takımı baktım satıcı bana geceligin hic gerekli olmadıgını söyledi ne ilginctrki satması gerekirkenCADIARZU..yani normalde sezeryanda olsa gecelik rahat olmuyo sadece pijama takımı düşün dedi cünkü doktor her kontrole gelişlinde alttan acmaktansa geceligi pantolonu üstten acarsın dedi..banada uydu walla cok güzel bi pijama takımı gördüm onu alabilirim bugün..haa bide bebek yıkama videoları izliorum yengem sen bebegi tek basına yıkayamazsın dedi inat ettim dudaklarını ısırttracam yapamazsıncılara!!!

slm canım hoşgeldin, niye yıkayamayalım canım ilk acemiliği attıkmı yıkarız ama ben babasıyla birlikte yıkamak istiyorum tutamam korkarım diyo :))
Rabbim o günleri göstersin inşallah herşeyi yaparız Allahın izni ile:1hug:

ewet kujucum bu yapamazın edemezsincilere sinir oluıyorum..sen yaparsın sen basarırsın diye destek wermeleri gerekirken..:mymeka: milupanın gönderdigi hediye oaketinin içinde bebek bakım cd si göndermişler bebegide babası yıkıyo izledinmi süper yaa babayada bazı görewler wewrmek lazım oda ögrensin :1rolleyes:

bize mulipadan bişey gelmedi:umursamaz: ama bende netten izliyim öğrenmek lazım böyle şeyleri iyi getirdin aklıma sizde güle güle kullanın canım gelen hediyenizikaydirigubbakcemile5

bu göğüste sızı neden oluyo kızlar ya 1 haftadır falan göğüslerimde sızı oluyo içten uca doğru anlayamadım:uhm::sm_confused:

ebrucum ben de 1 tane pijama takımı aldım
bir de tam takım almayı düşünüyordum fiyatları 100 tl civarı
o zaman almayayım, çok güzel ama gereksiz masraf yapmayalım :sinifsinif:

yıkarsın kendi başına merak etme küvet fileleri ne için
onu taktın mı kimsenin tutmasına gerek kalmaz kaydirigubbakcemile5

kızlar selam ben biraz keyifsizim bu aralar ağırlaştım galiba kasıklarım acıyo artık belim ağrıyo felan ancak hamile olduğumu anladım :)) uyuyamıyorum bi de anlayacağınız pek tadım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…