2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pijama takımını eşimin annesi alıcak gecelik de annem alıcak kimseye bişey almayın demiyorum ne istiyorlarsa alsınlar heves ediyorlar çünkü şu eminönüne haftaya gideriz bizde artık bi de liste yapmam lazım aslında alınacak gerekli şeyleri eşim bu konuda daha becerikli liste yapmayı çok sever oturup yazalım artık yavaş yavaş alırız herşeyi nasipse

kızlar selam ben biraz keyifsizim bu aralar ağırlaştım galiba kasıklarım acıyo artık belim ağrıyo felan ancak hamile olduğumu anladım :)) uyuyamıyorum bi de anlayacağınız pek tadım yok

canımcım senin ağırlığın daha fazla ben bile tek bebiş olduğu halde bel ağrısı yaşamaya başladım yavaş yavaş
çok yürümeye gelemiyorum artık senin iki kuzun var normaldir çok yorulmamaya dikkat et tatlım

bize mulipadan bişey gelmedi:umursamaz: ama bende netten izliyim öğrenmek lazım böyle şeyleri iyi getirdin aklıma sizde güle güle kullanın canım gelen hediyenizikaydirigubbakcemile5

bana milupadan geldi .hemde arife günü içinde 2 çeşit mama, aşı hakkında kartlar, ıslak mendil,pişik kremi ,2 tane de 0-3 ay için bebek bezi gelmiş:))) sevindim walla

banada pijama çok kullanışlı olmuyor dediler gecelik tarzında alın dediler doğum yapanlar hep öyle diyorlar pijama olduğunda tuvalete falan gittiğinde zor oluyormuş. gecelik olunca üzerine den sıyırıp oturuyormuşsun ama mart soğuk olacak ne bileyim insanın kafası karışıyor işte

bana da milupa dan geldi paket insan seviniyo hele indirim çeklerini çok sevdim :dance:
Kujucum sorma evden çıkmıyorum çünkü yürürken kan ter içinde kalıyorum yoruluyorum hemencecik büyüdü minikler sanırım artık sırtını felan hissediyorum bebeklerin onlar büyüyünce malum ben de büyüyorum ama inan patlayacakmışım gibi hissediyorum özellikle akşamları şikayet etmemeye çalışıyorum onlar üzülmesin diye ama bazen de ofladığım olmuyor değil

ben bir gecelik iki pijama alıcam diğer mart annelerinin yazılarında okumuştum soğuk oluyomuş ne akla hizmet gecelik aldıysam diye yazmıştı biride o yüzden...

cxanımcııım saglıkla kullanopuyorumnanaktan bende yawas yawas baslayayım diorum eksiklere olurya erken dogum falan..benim baktıgım biraz ince ama üzerine de sabahlık alırsam idare eder ama gecelik olayına girmicem..takımlar banada pahalı geldi daha ne eksiklerimniz olucask bencede gerek yok..

bana milupadan geldi .hemde arife günü içinde 2 çeşit mama, aşı hakkında kartlar, ıslak mendil,pişik kremi ,2 tane de 0-3 ay için bebek bezi gelmiş:))) sevindim walla

sevindim canım güle güle kullanın bebişinle

valla ikiside bulunsun diyorum bende hangisi gerekirse onu kullanırım

kızlar sinir oluyorum şu herşeye laf edenlere...
iş yerinden birisi izinliydi..geldi bana diyo ki sende hiç değişiklik yok karnın aynı bebek büyümemiş hiç..
nasıl moralim bozuldu anlatamam((zaten diyetteyim ve bebek besleniyormu diye endişeliyimmafoldumbenbir de bebişim dün akşamdan beri hareketetmedi sanki..ne yapacağımı bilemedim((

tabii canım simdi almicaklarda ne zaman alcaklar herzaman bebek gelmio yani içlerinden geliosa alsınlar..ben kayınvaldemde bu ayın sonu beraber zıbın tulum giysi bakalım dedi tamam dedim..bende herseyi liste yaptım simdiden kujucum liste iyi oluyo aldıklarımı karalıorum insanın kafası karısmıo..küçük seyleri şimdiden aradan cıkartıorum mesela sampuan bebeyagı temizlik malzemeleri falan aldım ..banada milupadan göndermediler diye yakınıodum huggs bez 2 adet göndermişler begenmedim bezi..yani huggs tercih etmem..

kıyamam ben onlara bücürükler haklısın tatlım Allah yardımcın olsun çatlaklarıda takma kafana oluyor işte ne yapalım
cumartesi biraz fazla yürüdüm çok yoruldum ogün ve pazar günü bebekim aşağıya kaydı çok net görülebiliyordu ve hareketleride çok aşağıda hatta rahmimde hissediyordum çok korktum aslında neredeyse hiç hareket etmedi bile yattım iki gün dün gece tekrar yukarı çıktı zaten dünde öyle olsa doktora gidecektim neyseki şimdi yukarıda bi daha bu kadar uzun süre ayakta kalmıycam
hepimiz dikkat etmeliyiz artık

canım benim aynen banada gelio bu laflar ayyy sen 6 aylık hamilemiisissssiin hiç belli olmuyoooo!!!hadi ya diorum şişecem illla davul gibi hem doktorum iç karnın cok geniş senin diyo seninde öyledir eminim..benimki aksamları cok hareketli gündüz fazla aktif degil aksamcı olucak yandık..endişelenme..bid e bol su iç canım daha hareketli oluyo

canım ya biz tek bebekte zorlanıoruz allah ikiz annelerine daha fazla güç veriyo..az kaldı napalım dayanıcaz azcık daha minişlerimiz için..

aptal bu insanlar ya aynısını komşum yapıyodu bana bu hafta geçtim karşısına al dedim sana göbek:CüvCüv:
sende hiç takma kafanı öyle aptallar var işte doktorun herşey yolunda diyorsa sen kimseyi dinleme ve merak etme kuzun yeteri kadar besleniyordur diyetin ona göredir canımcım

yaparız bizde listemizi artık ben ilk doğduğunda prima yeni doğan almayı düşünüyorum bakalım deneyerek öğrenicez ona göre kullanıcaz hayatım

herkes farklı söylüyo canım ama dedigin gibi mart soguk oluyo ve üşütmememiz gerekio bacakların sıcak tutmak gerekio

canim doktoruna sordun mu bunu? bence onunla konusmalisin. benim de ilk zamanlar saniyorum 15. haftamdaydi plesanta rahim agzindaydi. 15 -20 gun rapor vermisti doktor. rapor sonunda tekrar gittigimde yukarida oldugu soylemisti.

sagol canim. evet artik bebislerimiz kocaman olma zamanlari gelmis:)))))

sagol canim. sorma ya ne bu naz anlamadim )) hepimizin en hayirlisi olsun insallah.

sagol canim.

gecen sene mart da arkadasim dogum yapti epudral sezeryanla. ve hemsireler ilk olarak gecelik istediler dogum sonrasi giydirmek icin. bizim kizda sadece pijama takimi almis yanina. o yuzden altina hic bisi giydirmemislerdi yatagina yatirdiklarinda. ucuz tek kullanimlik bir sey al derim ben yine de. cantanda bulunsun.

evet haklisin canim. ben hem pijama takimi hemde gecelik alicam.artik hangisi rahatima gelirse onu giyerim evde. uzerlerine de sabahlik gibi bisiler alicam. cunku millet gelecek tutupta birileri geldi diye ustumu degistiremem di mi? sabahligimi alir ustume otururum bebisimle yanlarinda :)))

bide kızlar millet güzel hamişleri çekemiyo emin olun hastanede ince zarif anneler gezinirken benim gibi tombişler imrenmiş gözlerle bakıyoruz
millet illa duba gibi görmek istiyo hamileleri kıskanıyor şekerimm

tünaydın, kızlar
nasılsınız, pijama konusunda bendee gecelik alıcam.
doğumda gecelik çok işe yarıyo en azından hastane içinde iyi oluyo..
çıkarkende pijama takımı giyeriz..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…