- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.261
bu göğüste sızı neden oluyo kızlar ya 1 haftadır falan göğüslerimde sızı oluyo içten uca doğru anlayamadım:uhm::sm_confused:
kızlar selam ben biraz keyifsizim bu aralar ağırlaştım galiba kasıklarım acıyo artık belim ağrıyo felan ancak hamile olduğumu anladım :)) uyuyamıyorum bi de anlayacağınız pek tadım yok
bize mulipadan bişey gelmedi:umursamaz: ama bende netten izliyim öğrenmek lazım böyle şeyleri iyi getirdin aklıma sizde güle güle kullanın canım gelen hediyenizikaydirigubbakcemile5
cxanımcııım saglıkla kullanopuyorumnanaktan bende yawas yawas baslayayım diorum eksiklere olurya erken dogum falan..benim baktıgım biraz ince ama üzerine de sabahlık alırsam idare eder ama gecelik olayına girmicem..takımlar banada pahalı geldi daha ne eksiklerimniz olucask bencede gerek yok..
ebrucum ben de 1 tane pijama takımı aldım
bir de tam takım almayı düşünüyordum fiyatları 100 tl civarı
o zaman almayayım, çok güzel ama gereksiz masraf yapmayalım :sinifsinif:
yıkarsın kendi başına merak etme küvet fileleri ne için
onu taktın mı kimsenin tutmasına gerek kalmaz kaydirigubbakcemile5
bana milupadan geldi .hemde arife günü içinde 2 çeşit mama, aşı hakkında kartlar, ıslak mendil,pişik kremi ,2 tane de 0-3 ay için bebek bezi gelmiş:))) sevindim walla
banada pijama çok kullanışlı olmuyor dediler gecelik tarzında alın dediler doğum yapanlar hep öyle diyorlar pijama olduğunda tuvalete falan gittiğinde zor oluyormuş. gecelik olunca üzerine den sıyırıp oturuyormuşsun ama mart soğuk olacak ne bileyim insanın kafası karışıyor işte
tabii canım simdi almicaklarda ne zaman alcaklar herzaman bebek gelmio yani içlerinden geliosa alsınlar..ben kayınvaldemde bu ayın sonu beraber zıbın tulum giysi bakalım dedi tamam dedim..bende herseyi liste yaptım simdiden kujucum liste iyi oluyo aldıklarımı karalıorum insanın kafası karısmıo..küçük seyleri şimdiden aradan cıkartıorum mesela sampuan bebeyagı temizlik malzemeleri falan aldım ..banada milupadan göndermediler diye yakınıodum huggs bez 2 adet göndermişler begenmedim bezi..yani huggs tercih etmem..pijama takımını eşimin annesi alıcak gecelik de annem alıcak kimseye bişey almayın demiyorum ne istiyorlarsa alsınlar heves ediyorlar çünkü şu eminönüne haftaya gideriz bizde artık bi de liste yapmam lazım aslında alınacak gerekli şeyleri eşim bu konuda daha becerikli liste yapmayı çok sever oturup yazalım artık yavaş yavaş alırız herşeyi nasipse
bana da milupa dan geldi paket insan seviniyo hele indirim çeklerini çok sevdim :dance:
Kujucum sorma evden çıkmıyorum çünkü yürürken kan ter içinde kalıyorum yoruluyorum hemencecik büyüdü minikler sanırım artık sırtını felan hissediyorum bebeklerin onlar büyüyünce malum ben de büyüyorum ama inan patlayacakmışım gibi hissediyorum özellikle akşamları şikayet etmemeye çalışıyorum onlar üzülmesin diye ama bazen de ofladığım olmuyor değil
canım benim aynen banada gelio bu laflar ayyy sen 6 aylık hamilemiisissssiin hiç belli olmuyoooo!!!hadi ya diorum şişecem illla davul gibi hem doktorum iç karnın cok geniş senin diyo seninde öyledir eminim..benimki aksamları cok hareketli gündüz fazla aktif degil aksamcı olucak yandık..endişelenme..bid e bol su iç canım daha hareketli oluyokızlar sinir oluyorum şu herşeye laf edenlere...
iş yerinden birisi izinliydi..geldi bana diyo ki sende hiç değişiklik yok karnın aynı bebek büyümemiş hiç..
nasıl moralim bozuldu anlatamam((zaten diyetteyim ve bebek besleniyormu diye endişeliyimmafoldumbenbir de bebişim dün akşamdan beri hareketetmedi sanki..ne yapacağımı bilemedim ((
canım ya biz tek bebekte zorlanıoruz allah ikiz annelerine daha fazla güç veriyo..az kaldı napalım dayanıcaz azcık daha minişlerimiz için..bana da milupa dan geldi paket insan seviniyo hele indirim çeklerini çok sevdim :dance:
Kujucum sorma evden çıkmıyorum çünkü yürürken kan ter içinde kalıyorum yoruluyorum hemencecik büyüdü minikler sanırım artık sırtını felan hissediyorum bebeklerin onlar büyüyünce malum ben de büyüyorum ama inan patlayacakmışım gibi hissediyorum özellikle akşamları şikayet etmemeye çalışıyorum onlar üzülmesin diye ama bazen de ofladığım olmuyor değil
kızlar sinir oluyorum şu herşeye laf edenlere...
iş yerinden birisi izinliydi..geldi bana diyo ki sende hiç değişiklik yok karnın aynı bebek büyümemiş hiç..
nasıl moralim bozuldu anlatamam((zaten diyetteyim ve bebek besleniyormu diye endişeliyimmafoldumbenbir de bebişim dün akşamdan beri hareketetmedi sanki..ne yapacağımı bilemedim ((
tabii canım simdi almicaklarda ne zaman alcaklar herzaman bebek gelmio yani içlerinden geliosa alsınlar..ben kayınvaldemde bu ayın sonu beraber zıbın tulum giysi bakalım dedi tamam dedim..bende herseyi liste yaptım simdiden kujucum liste iyi oluyo aldıklarımı karalıorum insanın kafası karısmıo..küçük seyleri şimdiden aradan cıkartıorum mesela sampuan bebeyagı temizlik malzemeleri falan aldım ..banada milupadan göndermediler diye yakınıodum huggs bez 2 adet göndermişler begenmedim bezi..yani huggs tercih etmem..
herkes farklı söylüyo canım ama dedigin gibi mart soguk oluyo ve üşütmememiz gerekio bacakların sıcak tutmak gerekiobanada pijama çok kullanışlı olmuyor dediler gecelik tarzında alın dediler doğum yapanlar hep öyle diyorlar pijama olduğunda tuvalete falan gittiğinde zor oluyormuş. gecelik olunca üzerine den sıyırıp oturuyormuşsun ama mart soğuk olacak ne bileyim insanın kafası karışıyor işte
KIZLAR GEÇEN HAFTA AYRINTILIYA GİRMİŞTİM HERŞEY YOLUNDA FAKAT PLESANTA ÖNDE YUKARI ÇIKMASI GEREKİYOR NORMAL DOGUM
Kızlar geçen hafta ayrıntılıya girmiştim herşey yolunda fakat plesanta önde duruyo yukarı çıkması gerekiyor normal doğumu engellememesi için dedi. Biraz netten araştırdım 24. haftada asıl yerine ulaşır falan diyo. Buna göre 1 haftam var sizce 1 haftada yükselir mi?
gunaydınlaaar biraz gecmisi okudum hızlıca:)
FTY gozun aydın bebisin nasılda buyumus masallah.. o bir kac gunluk ileri veya geri tarih cokta dogru degil bende bu sefer 10 mart yerine 7 mart cıktı ama sen yinede 10 martı bekle dedi.. ufak bi olcu degisiminden hemen tarihte degisiyor
Pancuben canım magnezyuma hemen basla bence.. kasılmalara cok iyi geliyor.. ben malesef duzenli kullanmıyorum ama faydası var ilac olarak dusunmeden gunluk alırsan cok iyi gelecektir
Dimplecim o nasıl liste yaa:) reflusu olanlara Allah yardım etsin insallah dogumla beraber hepsi gececektir..
heeeerkese guzel bir gun dileriiiim opuyorumnanaktan
canm gözünaydn ya bayag büyütmüşssün minigini..bu mart bebeitoları cook nazlı benimkide kafasını gömüyo sırtınıda dönüyo ultrasonda ne bi hareket ne bi kıpırdama ama normalde karnımı bombalıyo kaydirigubbakcemile2benim dogumda 10 mart hemen hemen aynıyız ..dogumu bende normal istiorum hayırlısı..
kıyamam canım yaa boşver diycem ama yaşayan anlar tabii ama sen yinede kendini yorma üzme olurmu tatlım Allah yardımcın olsun
off yaa buna böyle ellerinden gelse nefes alma diyecekler yakında insanlara ne yiyip içip doyacaksın sen tatlım inşallah hepsi dokunmuyordur canım yaa
maşallah kuzuna canımcım ne güzel büyümüş nazar değmesin
gelincik tatlım seninde kuzuna maşallahbebişler büyüyor insan daha bi heyecan yapıyor valla bizde 25 aralıkda gidicez doktora çok özledim bebişimi:ecrin_bebek:
merhaba tatlı annişlllerr..umarım herkes iidir ..kasım ayınıda geride bıraktık hee..insallah bundan sonrasıda saglıkla gecer..ben bu ayın sonu artık tüm alısverişe baslıorum insallah bebegimin yatagını hastane cıkısını,kandi eksikler,imi aolmayı düşünüorum..bu arada dün hastane için pijama takımı baktım satıcı bana geceligin hic gerekli olmadıgını söyledi ne ilginctrki satması gerekirkenCADIARZU..yani normalde sezeryanda olsa gecelik rahat olmuyo sadece pijama takımı düşün dedi cünkü doktor her kontrole gelişlinde alttan acmaktansa geceligi pantolonu üstten acarsın dedi..banada uydu walla cok güzel bi pijama takımı gördüm onu alabilirim bugün..haa bide bebek yıkama videoları izliorum yengem sen bebegi tek basına yıkayamazsın dedi inat ettim dudaklarını ısırttracam yapamazsıncılara!!!
banada pijama çok kullanışlı olmuyor dediler gecelik tarzında alın dediler doğum yapanlar hep öyle diyorlar pijama olduğunda tuvalete falan gittiğinde zor oluyormuş. gecelik olunca üzerine den sıyırıp oturuyormuşsun ama mart soğuk olacak ne bileyim insanın kafası karışıyor işte
hah bunu demeyi unutmuşum sızıyı da geçiyo acıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?