- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.281
banada pijama çok kullanışlı olmuyor dediler gecelik tarzında alın dediler doğum yapanlar hep öyle diyorlar pijama olduğunda tuvalete falan gittiğinde zor oluyormuş. Gecelik olunca üzerine den sıyırıp oturuyormuşsun ama mart soğuk olacak ne bileyim insanın kafası karışıyor işte
canım benim aynen banada gelio bu laflar ayyy sen 6 aylık hamilemiisissssiin hiç belli olmuyoooo!!!hadi ya diorum şişecem illla davul gibi hem doktorum iç karnın cok geniş senin diyo seninde öyledir eminim..benimki aksamları cok hareketli gündüz fazla aktif degil aksamcı olucak yandık..endişelenme..bid e bol su iç canım daha hareketli oluyo
ben şimdiden o güzel alt üst geceliklerimden vazgectim beli lastikli olduğundan karnımı sıkıyor o yüzden gecelik kışlık olanlardan giyorum 1 battaniye 1 yorganla yatıyoruz soğuk olsa da olmasa da üstüm açıldığında hasta olmayayım diye ..eşofman bile sıkıyor düz belli olanlardan giyorum evde de lastikli kullanmıyorum sıkıyor
bide kızlar millet güzel hamişleri çekemiyo emin olun hastanede ince zarif anneler gezinirken benim gibi tombişler imrenmiş gözlerle bakıyoruz
millet illa duba gibi görmek istiyo hamileleri kıskanıyor şekerimm
merhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
dogumdan sonra saglkla beb,işlimizi kcagmza aldktan sonra bunla viz gelir trıs gider..su dönemler zaten hassasz günlük meyvni sütünü ceivizini al.asıl bu aydan sonra kilo alcak tombiklerebrucum valla deli oldum( ne bu yaa illaki davul gibi olmak mı gerek..hiç kilo almadın sen filan diyenleri geçtim zaten..çıta gibisin çiroz diyenlei de..ama niye bebekte büyümemiş diyolar ki..zaten hassasım bu ara hormonlar tavan yaptı..çok moralim bozuldu.
dr kontrolüme de var daha 1 hafta...su da içtim pek bişey yok...kocaman tıpalarlaağızlarını kapatmak istiyorum bu laf bilmezlerinklava:
aman cnm kendine dikkat et bol bol c vitamini ye yakalanma grip be felan..
sırt agrıları herkeste oluyo sanırım bendede var iki büklüm geziyorum evin içinde...
az kaldı artık dayanıcaz bebeklerimiz için ..
ALLAH başka dert vermesinn..
aman kızlar takmayın milletin lafını banada çok diyolar nerende taşıyon bu çocuğu diye , artık takmıyorum bile....( çekemiyolar bizi hıh:))
canm gcmiş olsun ıhlamur ve zencefil önerioerum birebir soguk alkgnlıgınamerhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
DİKKAT ET KENDİNE CANIM BENCE UFAK BİR NEZLE OLMUŞ OLABİLİRSİN BOL BOL MEYVA YEE ...GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDANmerhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
bende çıkardım artık pijama takımı giyemiyorum sıkıyo, rahatsız oluyorum gecelik giyiyorum, dün gece üşüyorum diye eşim birtane hamilelik için penyeden alt getirmişti,onuda belime kadar çekiyorum:)) giydirmeden uyutmadı beni:))
tünaydın, kızlar
nasılsınız, pijama konusunda bendee gecelik alıcam.
doğumda gecelik çok işe yarıyo en azından hastane içinde iyi oluyo..
çıkarkende pijama takımı giyeriz..:))
dogumdan sonra saglkla beb,işlimizi kcagmza aldktan sonra bunla viz gelir trıs gider..su dönemler zaten hassasz günlük meyvni sütünü ceivizini al.asıl bu aydan sonra kilo alcak tombikler
ben şimdiden o güzel alt üst geceliklerimden vazgectim beli lastikli olduğundan karnımı sıkıyor o yüzden gecelik kışlık olanlardan giyorum 1 battaniye 1 yorganla yatıyoruz soğuk olsa da olmasa da üstüm açıldığında hasta olmayayım diye ..eşofman bile sıkıyor düz belli olanlardan giyorum evde de lastikli kullanmıyorum sıkıyor
DİKKAT ET KENDİNE CANIM BENCE UFAK BİR NEZLE OLMUŞ OLABİLİRSİN BOL BOL MEYVA YEE ...GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN
EEE EŞLER ÖYLE BİZDE DE DEDİĞİM GİBİ 1 BATTANİYE 1 YORGAN BATTANİYEYİ BELİME İYİCE ÖRTEN KENDİSİ ALMAZ YORGANI ÖRTER ÜSTÜMÜZE AYRICA AMA SABAH GÖRSENİZ HALİMİZİ BATTANİYE BİR YERDE YORGAN BİRYERDE DAĞINIK YATARIM DAhihoyyyt:teytey:
merhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
syyalcim bunlar süper yaa cok begendim bi bakıcam cicikoma vhemen..bazıları cok fiyatlı geldi bana ama uygunlarıda waropuyorumnanaktanyaaa ben o uzun gecelikelri hiç sevmem rahatta edemem bilekelrime dolanıyor düşeceğim gibi geliyor :): :) doğumda da kısacık gecelik giyecek halim yok napalım ben böyle tril tiril bol pjama takımalrı var onalrdan alırım gibi geliyor :):):
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Bebek Figürlü Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
bir de bu da sizin dediğiniz gibi gecelik oalnı
Bebek Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
:umursamaz: hıh şunun şurasında 39 gün birde doğan güneş sayıyoruz bi gelsin kocam bak size neler anlatacağım nasılda delielr gibi ilgilenecek benimle üstümü örtecek suyumu getirecek ayakalrıma masaj yapacak ki en çok onu özledim çok güzel amsaj yapar eşşek çatlatacağım burda hepinizi oohhh :):):)
mevlam hepinizin muhabbetini artırsın ha şöyle güzel eşylerden bahsedin hiç mi iyilikleri yok tu bu adamalrın yawww ala ala :):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?