2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy birtane gecelik çok hoşuma gitti,,cnm ben 5 aylık düşüğümü şubat ayında yapmıştım .dr gelip bakıyo açılma felan varmı diye devamlı pijamayı indiremiyosun.
bide tuvalete çok gidiyosun sürekli indirene kadar kaçırdıgınız bile olur bence en iyisi,,gecelik zaten petekler yanıyo hastanede

ayy canım kıyamam zor gerçekten Allah kavuştursun az kalmış ama canımcım günler kısa çabuk geçer inşallah gelsin de kıskandır bizikaydirigubbakcemile5

FTY benim dr um da öneriyor. dün dsö'nün sayfasından okudum biraz. bir sakıncası yok diyor ama ben yine de bilemiyorum. evet doğduktan sonra ilk 6 ay koruyormuş bebeği. ayrıca bu son 3 ay da çok riskliymiş bizim açımızdan. vallahi kafam allak bullak.

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELLL WALLA ÇOK HOŞLAR :CüvCüv:

amaaan taktığınız şeye bak sağlık önemli olan o eğer doktor iyi dediyse tamamdır

bana bir hafta öncesinde kadınalr hiç karnın yok hiç belli değil hamile olduğun diyorlardı hatta bi tanesi sen doğum yaptın dimi diye bile sordu bir hafta sonra doktora gittim doktor çok kilo aldın bu ne böyle şekerin yüksek tansiyonun sınırda şekeri kes tuzu kes bi sürü şey saydı

yani boş verin siz o dışardakilerin laflarını doktorlarımız bilir en doğrusunu )::):):

cok gecmis olsun canim. insallah kisa zamanda duzelirsin.....

cok guzeller. ozellikle kalp desenlinin pijamasinida geceligini de cok begendim......

ya bu aşı olayı benide çok geriyor doktor istersen yaptır dedi sağlık ocağındaki hemşire bayanda yeni doğum yapmış ben asla olmam çocuklarımada yapmam diyo televizyonlarda da her kafadan bi ses çıkıyo bi insan gibi açıklama yapan yok bizi böyle muallakda bırakıyorlar

hımmm analdım cnaım tecrübelisin biliyorsun dedikelrin doğru o halde gecelikte bulundurmak şart ....

mevlam sana bidahaki sefere sağlıkla tecrübe versin inşallah ...

DAHA YENİ GELDİ AŞILAR YAAA BEN SAHSEN GÜVENMİYORUM BUZAMANA KADAR DA AŞI OLMADIM HİÇ NORMAL GRİP AŞISI OLANLARI BİLE GÖRDÜM YİNE GRİP OLUYORLARDI.
AYRICA BAŞKA ALERJİK FAKTÖR GÖSTERMEYECEĞİ NE MALUM BEN OLMAM klava:

yani burda daha önce de konuşulduğunda bu konu herbirimizin doktoru farklı şeyler söylemiş en iyisi kendimize dikkat etmek bol bol vitamin almak sebze meyve soğuklarda dışarı çıkmayız kimseyle görüşmeyiz çalışanlar için bu biraz zor tabii bende olmayı düşünmüyorum açıkcası

dün tetanoz asısını yaptrmaya gittim 2.dozuydu bu..bana igneyi yaptı..sonra bi tlfon geldi ona arkadasdından ve domuz gribine yakalandıgından ankara cokiyi bakılmasaydı daha kötüye gidecegnden falan bahsettti..konusması bitti, bitti ama nasıl huytlandım yani bide hemsiresin agız bandı falan takmamı hamile biinsaNLA muhattap oluyosun sonucta..atlatmıs gerci ama olsun yani pimpirikliyimya hersey bebni buluyo..allh hepimizi korusun arkadaslar..

eşim için dua edenelrden allah razı olsun mevlam kimseye ayrılık vermesin sizklerile geçti zaman çok şükür .....

gecelikler gerçekten çeşt çeşit ve çok şık güzel bir bavul hazırlammazı gerekiyor hem kendimiz hemde bebeğimiz için ....

domuz gribine gelince ben yaptırmayacağımmmmmm ... üstelik ben veznede duruyorum sürekli para alıyorum elime ama hem maskemi takıyorum hemde ellerimi sürekli 60 cc lik kolonya ile yıkıyorum çatlayınca da krem sürüyorum bu zamana kadar mevlam korudu inşallah bundan sonrada sıkıntı çekmeyeceğim bende bebeğimde .... :Saruboceq:

ayyy sinir oluyorum yaa kaynanamın hiç tanımadığım misafirleri geliyo... zaten karnım sırtım ağrıyo bide onlara ikram yapıcakmışım heyy allah ım yaa kalk diyo bişeler hazırla sinirden köpürdüm valla hee..
(

Slm kızlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan bakamadım. Dün doktora gittim oğluşumu gördüm kocaman olmuş. Sizler nasılsınız

öyle kuru bi kocaman olmuşla geçiştiremezsin anlat bakalım kaç kg, kaç gr, yüzünü gördünmü, sen kaç kilo almışsın, drun neler dedi detay detay...Çok üzgünüm çoook

HERKEZ BURDAYKEN SORUYORUM;
İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN YAWW HEPİMİZ BURDAYIZ ORASI BOŞ O YÜZDEN KEŞKE AÇMASAYDINIZ BAŞKA YER ....
1AVRUPA YAKASINDAN OLANLAR KESİN GELECEK Mİ?
2 SAAT 13,30 YER AMA HENÜZ BELLİ DEĞİL(GÖZTEPE OPTIMUM la başlamıştık)
3 HABERLEŞME İÇİN KİM LİDER VE TLF NUMARAMI KİME VERECEĞİM?

en iyisi hic dusunmemek...... diyorum ama acabalar kafami cok kurcaliyor. sonucta hadi kendimden gectim ya ufacik bebegimden...... cildirmamak icten degil.
neymis bir de simdi mart ayinda kus gribi gelcekmis. ikisi birlesince daha fena olcakmis. ya ismarlamayla mi geliyor bu gripler. bi sene kus gribi geldi. butun tavuklari telef ettiler. kuslardan kacar olduk sevemez olduk. sonra bir daha adi gecmedi yillardir. bu sene boyle. ufffff yaaaaaa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…