- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.301
yaaa ben o uzun gecelikelri hiç sevmem rahatta edemem bilekelrime dolanıyor düşeceğim gibi geliyor :): :) doğumda da kısacık gecelik giyecek halim yok napalım ben böyle tril tiril bol pjama takımalrı var onalrdan alırım gibi geliyor :):):
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Bebek Figürlü Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
bir de bu da sizin dediğiniz gibi gecelik oalnı
Bebek Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
:umursamaz: hıh şunun şurasında 39 gün birde doğan güneş sayıyoruz bi gelsin kocam bak size neler anlatacağım nasılda delielr gibi ilgilenecek benimle üstümü örtecek suyumu getirecek ayakalrıma masaj yapacak ki en çok onu özledim çok güzel amsaj yapar eşşek çatlatacağım burda hepinizi oohhh :):):)
mevlam hepinizin muhabbetini artırsın ha şöyle güzel eşylerden bahsedin hiç mi iyilikleri yok tu bu adamalrın yawww ala ala :):):
dikkat et kendine canımcım geçmiş olsun opuyorumnanaktan
Slm kızlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan bakamadım. Dün doktora gittim oğluşumu gördüm kocaman olmuş. Sizler nasılsınız
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZELLL WALLA ÇOK HOŞLARyaaa ben o uzun gecelikelri hiç sevmem rahatta edemem bilekelrime dolanıyor düşeceğim gibi geliyor :): :) doğumda da kısacık gecelik giyecek halim yok napalım ben böyle tril tiril bol pjama takımalrı var onalrdan alırım gibi geliyor :):):
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Bebek Figürlü Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı
Bebek Figürlü Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı
ebrucum valla deli oldum( ne bu yaa illaki davul gibi olmak mı gerek..hiç kilo almadın sen filan diyenleri geçtim zaten..çıta gibisin çiroz diyenlei de..ama niye bebekte büyümemiş diyolar ki..zaten hassasım bu ara hormonlar tavan yaptı..çok moralim bozuldu.
dr kontrolüme de var daha 1 hafta...su da içtim pek bişey yok...kocaman tıpalarlaağızlarını kapatmak istiyorum bu laf bilmezlerinklava:
merhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
yaaa ben o uzun gecelikelri hiç sevmem rahatta edemem bilekelrime dolanıyor düşeceğim gibi geliyor :): :) doğumda da kısacık gecelik giyecek halim yok napalım ben böyle tril tiril bol pjama takımalrı var onalrdan alırım gibi geliyor :):):
ayy birtane gecelik çok hoşuma gitti,,cnm ben 5 aylık düşüğümü şubat ayında yapmıştım .dr gelip bakıyo açılma felan varmı diye devamlı pijamayı indiremiyosun.
bide tuvalete çok gidiyosun sürekli indirene kadar kaçırdıgınız bile olur bence en iyisi,,gecelik zaten petekler yanıyo hastanede
cok gecmis olsun canim. insallah kisa zamanda duzelirsin...
hımmm analdım cnaım tecrübelisin biliyorsun dedikelrin doğru o halde gecelikte bulundurmak şart ....
mevlam sana bidahaki sefere sağlıkla tecrübe versin inşallah ...
ya bu aşı olayı benide çok geriyor doktor istersen yaptır dedi sağlık ocağındaki hemşire bayanda yeni doğum yapmış ben asla olmam çocuklarımada yapmam diyo televizyonlarda da her kafadan bi ses çıkıyo bi insan gibi açıklama yapan yok bizi böyle muallakda bırakıyorlar
DAHA YENİ GELDİ AŞILAR YAAA BEN SAHSEN GÜVENMİYORUM BUZAMANA KADAR DA AŞI OLMADIM HİÇ NORMAL GRİP AŞISI OLANLARI BİLE GÖRDÜM YİNE GRİP OLUYORLARDI.
AYRICA BAŞKA ALERJİK FAKTÖR GÖSTERMEYECEĞİ NE MALUM BEN OLMAMklava:
Slm kızlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan bakamadım. Dün doktora gittim oğluşumu gördüm kocaman olmuş. Sizler nasılsınız
FTY benim dr um da öneriyor. dün dsö'nün sayfasından okudum biraz. bir sakıncası yok diyor ama ben yine de bilemiyorum. evet doğduktan sonra ilk 6 ay koruyormuş bebeği. ayrıca bu son 3 ay da çok riskliymiş bizim açımızdan. vallahi kafam allak bullak.
ya bu aşı olayı benide çok geriyor doktor istersen yaptır dedi sağlık ocağındaki hemşire bayanda yeni doğum yapmış ben asla olmam çocuklarımada yapmam diyo televizyonlarda da her kafadan bi ses çıkıyo bi insan gibi açıklama yapan yok bizi böyle muallakda bırakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?