2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ben gelemeyeceğim maalesef eşim o gün nöbetci kendin asla gidemessin diyoomafoldumben hele geçen günkü olaydan sonra yollayamam diyo özür dilerim kızlarrrmafoldumben

selam kızlar ben geldiim nasılsınız bakalım
yine uzun bir ara verdim topiğe herkes iyidir inşallah opuyorumnanaktan
aşılarla ilgili konuşulmuş ben de prş günü tetanoz aşımı vurulacağım d.gribi aşısını kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum lmaz:
oğluşum da artık tekmeleri abartmaya başladı artık canımı acıtıyor yaa şimdiden böyleyse 8 aydan sonra naapcaz bakalım
:1shok:

cnm sanırım hijyenim ilgileniyo,bende avrupa yakasındayım ama gelemiyecem sanırım akşam eşime çıtlattım, seni ben markete tek yollamıyom oraya hiç gidemezsin diyo:1no2:kusura bakmayın ne olur kızlar (

HERKESE MERHABA BıZ GELDıK.Benim oğluşumda kıpır kıpır valla şuan bile.Ama bişey farkettim ben yorgun oldummu o da az kıpırdıyo ben gayet dingin oldummu görmeyin siz hareketleri tekmeleri maşallah oğluşuma valla.Buarada ben tecrübeli bir anne olarak hem gecelelik hem pijama takımı almanızı tavsşye ederim.Çünkü normal doğumda gecelik sezeryanda pijama daha rahat.ıkisindende bulundurun çantanızda.

kızlar meraba bende uzun zamandır ara verdim yazmaya çok yogundum ama takip ettim sizleri güzel haberlere sevindik ... kaynanalar hastalık mevzuları geçmiş olsun....bende dün akşam gördüm minnoşumu büyümüş maasallah...kızlar benimde kafam su ası konusuyla karma karışık... benim felaket tellalı doktorum ol diyor.. şu ana kadar olan hamile ölümleri son üç ayda olmuş.. gebelik sekeride var sende sen daha cok risk altında olacaksın diyor cokkkk kararsızım....

hoş geldin...maşallah oğluşuna:)benim kız da bana inat enerjik bugün maşallah:)

cok gecmis olsun canim. insallah kisa zamanda duzelirsin.....

cok guzeller. ozellikle kalp desenlinin pijamasinida geceligini de cok begendim......

BENDE UZUN ZAMANDUR UGRAMIYORDUM:sinifsinif: HEY KIZLAR BENDE EVLENDİKTEN KISA BİR SÜRE SONRA BENDE HAMİLE KALDIM:kedi:SİZİN ÖNERDİĞİNİZ SİTEYE YANİ BOHÇACIDAN BAKTIM ÇOK HARİKA ÜRÜNLER VAR.ÜCRETSİZ ONLİNE DESTEK HATTINI ARADIM ÇOK YARDIMCI OLDULAR.BENDE SİPARİŞ VERDİM.

SnowWhiteQueen hoşbulduk canım.Geçmişe şöyle bir baktım kaynanalar ve gripler sonucunda pek bir sorun yok.Allah geçici sorunlar versin boşverin bunları bebişlere bişey olmasın yeter.

maşalllah kuzuna canımcım Allah nazarlardan saklasın bende öyle düşünüyorum bulunsun bi zararı olmaz

hoşgeldin canım seninde bebişine maşallah canım
aşıyı bende düşünmüyorum ama kimseyi etkilemek istemem herkesin kendi fikri

ben olacağım perşembe tetanozun 2. dozu var o sırada onu da olacam eşim kendisi oldu ve bana da kesinlikle ol dedi ona da güvenirim kolay karar vermez dr larda ol dediler kısacası olacağım birşey olacağını zannetmiyorum Allah bebeklerimi de beni de hepimizi de korusun inşallah bu muallakta yaşayamam eve kapandım resmen olacam kurtulacam

Bekocum şöyle söyliyim ben çalışan bir anne olsaydım kızımda kreşe veyahut okula gitseydi bu aşıyı düşünürdüm.Ama ben evdeyim eşimde işi dolayısıyla öyle herkesle muhattap değil kızımda seneye 5 yaşında ana okuluna başlıycak yani ben zaten yaptırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.ZAten şuan bütün gripler domuz gribi öyle diyo doktorlar.Yani illa ağır geçireceksin diye bişey yok hafifte atlatabilirisn.Takma bukadar kafana genede sana kalmış doktorun ol diyosa eminim bir bildiği vardır.

Ayrıca doktorum tetenozada gerek yok ama kendi insiyatifine kalmış dedi ben yaptırdım.18 aralıkta ikinci dozunu yaptırıcam sakınan göze çöp batar yaptıran var bikaçtane çevremde bişeyleri yok.

çok hızlısın kuzum bravo sana ::):):) gelsin resmini koy malı nasılmış felan gibi bilgileri yaz bizde ona göre siparişleri verelim olurmu canımcım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…