- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.321
HERKEZ BURDAYKEN SORUYORUM;
İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN YAWW HEPİMİZ BURDAYIZ ORASI BOŞ O YÜZDEN KEŞKE AÇMASAYDINIZ BAŞKA YER ....
1AVRUPA YAKASINDAN OLANLAR KESİN GELECEK Mİ?
2 SAAT 13,30 YER AMA HENÜZ BELLİ DEĞİL(GÖZTEPE OPTIMUM la başlamıştık)
3 HABERLEŞME İÇİN KİM LİDER VE TLF NUMARAMI KİME VERECEĞİM?
yaa ben gelemeyeceğim maalesef eşim o gün nöbetci kendin asla gidemessin diyoomafoldumben hele geçen günkü olaydan sonra yollayamam diyo özür dilerim kızlarrrmafoldumben
HERKEZ BURDAYKEN SORUYORUM;
İSTANBUL BULUŞMASI İÇİN YAWW HEPİMİZ BURDAYIZ ORASI BOŞ O YÜZDEN KEŞKE AÇMASAYDINIZ BAŞKA YER ....
1AVRUPA YAKASINDAN OLANLAR KESİN GELECEK Mİ?
2 SAAT 13,30 YER AMA HENÜZ BELLİ DEĞİL(GÖZTEPE OPTIMUM la başlamıştık)
3 HABERLEŞME İÇİN KİM LİDER VE TLF NUMARAMI KİME VERECEĞİM?
al yanına birini gel ben manevi kız kardeşimle gelebilirim büyük bir ihtimal.....
HERKESE MERHABA BİZ GELDİK.Benim oğluşumda kıpır kıpır valla şuan bile.Ama bişey farkettim ben yorgun oldummu o da az kıpırdıyo ben gayet dingin oldummu görmeyin siz hareketleri tekmeleri maşallah oğluşuma valla.Buarada ben tecrübeli bir anne olarak hem gecelelik hem pijama takımı almanızı tavsşye ederim.Çünkü normal doğumda gecelik sezeryanda pijama daha rahat.İkisindende bulundurun çantanızda.
benim doktorumda kesinlikle olma diyor domuz gribi aşısını.
cok gecmis olsun canim. insallah kisa zamanda duzelirsin.....
cok guzeller. ozellikle kalp desenlinin pijamasinida geceligini de cok begendim......
HERKESE MERHABA BİZ GELDİK.Benim oğluşumda kıpır kıpır valla şuan bile.Ama bişey farkettim ben yorgun oldummu o da az kıpırdıyo ben gayet dingin oldummu görmeyin siz hareketleri tekmeleri maşallah oğluşuma valla.Buarada ben tecrübeli bir anne olarak hem gecelelik hem pijama takımı almanızı tavsşye ederim.Çünkü normal doğumda gecelik sezeryanda pijama daha rahat.İkisindende bulundurun çantanızda.
kızlar meraba bende uzun zamandır ara verdim yazmaya çok yogundum ama takip ettim sizleri güzel haberlere sevindik ... kaynanalar hastalık mevzuları geçmiş olsun....bende dün akşam gördüm minnoşumu büyümüş maasallah...kızlar benimde kafam su ası konusuyla karma karışık... benim felaket tellalı doktorum ol diyor.. şu ana kadar olan hamile ölümleri son üç ayda olmuş.. gebelik sekeride var sende sen daha cok risk altında olacaksın diyor cokkkk kararsızım....
FTY senin dr un kim. benimkiyle benzer şeyler söylemiş de merak ettim.
guven hastanesine gidiyorum canim ben. Sedat bey doktorum. sen mesaya gidiyorsun sanirim. gecende simenay soylemisti.
BENDE UZUN ZAMANDUR UGRAMIYORDUM:sinifsinif: HEY KIZLAR BENDE EVLENDİKTEN KISA BİR SÜRE SONRA BENDE HAMİLE KALDIM:kedi:SİZİN ÖNERDİĞİNİZ SİTEYE YANİ BOHÇACIDAN BAKTIM ÇOK HARİKA ÜRÜNLER VAR.ÜCRETSİZ ONLİNE DESTEK HATTINI ARADIM ÇOK YARDIMCI OLDULAR.BENDE SİPARİŞ VERDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?