2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cok hizlisin :)))))))

Grip için yediğimize içtiğimize muhatap olduğumuz kişilere dikkat edicez kalabalık ortamlara takılmıycaz artı gripli kişilerle öpüşüp koklaşma yok.Bebek oluncada herkese mıncıklatmayın lütfen karşıdan sevin deyin.Artı doğumda odada fazla kalabalık ziyaretçi bulundurmayın ikişer ikişer girsinler gerekirse evde bebişinizi ayrı bir odada tutun.Ben buyüzden kaynanamlarla çok atalaştım ama ben kaznadım eşimide örgütledim inanın dediklerimi uygulayın memenun kalıcaksınız.

canlarım yoruldum sandalyenin tepesinde valla acik kaçayım uzanıp dinleneyim
şimdilik öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize bebişlere opuyorumnanaktan

kızlar kan sekerı sonuclarımı aldım,
glıkoz ıcmeden once 60 cıkmıs , glıkoz ıctıkten sonra 87 cıkmıs, bu degerlerı bılen var mı ıyı mı kotu mu

Maşllah mavigüvercin amma hızlısınız yaw.ınsan biraz bekler evliliğinin tadını çıkarır.Neyse sizin evliliğinizde bebişinizle birlikte büyücek.

Selam kızlar ben siteye uzun zamandır üyeyim ama yazmak şimdi nasip oldu. Ben 27 haftalığım. öğretmenim çalışmaya devam ediyorum.sizlerden bu domuz gribi aşısı hakkında yardım istiyorum bir ay ara ile grip oldum artık çok korkuyorum bebişe bişey olacak diye. Başka hiç bir sorunumuz yok. Yardımcı olursanız sevinirim

SÜMEYRA05 hoşgeldin canım.Zaten grip olduysan şuan her gribe domuz gribi diyolar yani geçirmişsin demektir bence vurunma.Ama doktoruna bir sor ona göre hareket et biz nedesek boş.

ben awrupa yakasındayım we allah izin werirse gelicem..

bnde yaptırmayı düşünüyorum tedbir almakta fayda war, ki sen okuldasın yani wirüslerle içiçe yaşıyorsun iyice bi araştır we ol derim.

canlarım yoruldum sandalyenin tepesinde valla acik kaçayım uzanıp dinleneyim
şimdilik öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize bebişlere opuyorumnanaktan

ulan kaçın bakalım kaçın biz napalım akşama kadar o kemikelrimiz ne hale geliyor :):):)

neyse keyfini çıakrtın evde olmanın hadi öpüldünüzzzz

ulan kaçın bakalım kaçın biz napalım akşama kadar o kemikelrimiz ne hale geliyor :):):)

neyse keyfini çıakrtın evde olmanın hadi öpüldünüzzzz

SEYYAL SEN GELİYORDUN DEĞİL Mİ İSTANBUL BULUŞMASINA

BOSNA?
HİJYENİM
YOKMU İSTANBULLUUUUUUUUUUUUUUUUUU:CüvCüv::CüvCüv:

BOSNA?
HİJYENİM

Canım bir aksilik olmazsa geleceğim ben.
Ama yer konusunu netleştiremedik hala...
Hijyenim doktorda sanırım, dönünce yazar o da.
Tam kaç kişiyiz belli değil di mi?

BOSNA?
HİJYENİM

yok be kuzum yawww biizm koca ben gelmeden gitme diyor pimpirikleniyor asker dönüşü sen site ben hepsini evlerinde tek tek gezdireyim sana ama ben olmadan böyle gitme dedi bişi diyemedim : (

canım bir aksilik olmazsa geleceğim ben.
Ama yer konusunu netleştiremedik hala...
Hijyenim doktorda sanırım, dönünce yazar o da.
Tam kaç kişiyiz belli değil di mi?

suanda seyyal taner
kuju
hasret gelmiyor
EFTEL GELMıYOR

hijyenim 'i bekliyoruz haber yok
sen varsın
ben varım
PARDON HASRET BıR AKSıLıL OLMAZSA GELıYOR VE AVRUPA YAKASINDAN

bakalım kimler gelecek yada gelmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…