2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar iyi aksamlar bugun biraz erken cikiyorum ben. 50 mg seker yuklemesi yapilacak bugun gideyim de bi boyumun olcusunu alayim ben. :))))))

kızlar bu aşı için benide sağlık ocağıdaki ebe aradı şimdi aşılar geldi yaptrmak istiyormusun diye ...bende daha karar vermedik dedim.. sizin öneriniz nedir dedim siz bilirsiniz dedi püfff yaaa insanın aklıda karışıyor yaptırmayacam eşim de yaptırmamı istemiyor...

suanda seyyal taner
kuju
hasret gelmiyor
EFTEL GELMİYOR

hijyenim 'i bekliyoruz haber yok
sen varsın
ben varım
PARDON HASRET BİR AKSİLİL OLMAZSA GELİYOR VE AVRUPA YAKASINDAN

bakalım kimler gelecek yada gelmeyecek

kim demiş gelmiyorum yaw ben geliorum ulen

Slm.Bu 50 gr şeker yüklemesi için açlık tokluk farketmiyo diye biliyorum.Ayrıca ben de domuz gribi aşısına sıcak bakıyorum.Doktorum olmamı söyledi.Eşim yeni oldu o da şiddetle olmamı istiyor.Ben de öğretmenim ama çalışmıyorum raporluyum.Dışarı çıkmaya korkuyorum ama eşim de öğretmen o eğer grip olursa benim dışarı çıkmamam bişeyi değiştirmeyecek.Allah ım korusun artık minicik bebişlerimizi.

ne yani 4 kişimiyiz sadece herkesin işimi war yani, haftaya yapalım o zamn herkes gelsin yawww((

ne yani 4 kişimiyiz sadece herkesin işimi war yani, haftaya yapalım o zamn herkes gelsin yawww((

walla bilemem bacım haftaya da havalar nasıl olcak karşıdan gelecek olanlar zaten eşleri yüzünden ve tek gelme olasılığı olmadığı için gelemiyor...Bakalım benim için farketmez ama haftaya işim olurmu olmaz mı bisey diyemiyorum şimdiden

Off bu aşı olayında aslında ben olmak istiyorum ama eşim ve annem kesinlikle istemiyor. doktorum da olsan da olur olmasan da dedi kafam çok karışık şu sıra Allah'a emanetiz... hem öğretmenim hem geçen sene zatürre geçirdim ooof of!

İyi akşamlar kızlar kaç gundur eşim rahatsızdı giremedim nete faranjit olmus dedi doktor baya kotu gecirdi.Ben de cok korkuyorum Allahdan tek istegim bana bulaşmasın gerci yanında hep maskeli oturdum ballı zencefili nasıl yapıyorsunuz siz biraz arastırdım bir zararı olduguna rastlamadım bazıları ılık su bal limon ve zencefili karıstırıyor bazlarıda sadece limon bal ve zencefili karıstırıyor siz nasıl yapıyorsunuz

burdayım kızlar geldim tetanoz aşımızı olduk kulağımız iyileşmiş bir tek kumlarımız kaldı onlarıda dökersek rahatlayacağız zemuszemus

12 Aralık ıstanbul Buluşmasına ben geliyorum inşallah ertelemenin bir anlamı yok bence o zaman da başka kişilerin işi çıkacak çünkü gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…