2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İSTANBUL BULUŞMASINA VARMISIN YOK MUSUN CANIM?
12 ARALIK CMRT GÜNÜ HABERİN VAR MI BİLMİYORUM AMA İSTANBUL OLARAK GÖRÜNCE MSJ ATAYIM DEDİM SANA DA:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Canım ya çok teşekkür ederim çook mutlu oldum opuyorumnanaktan ama ben kocael'deyim. İstanbulluluk kocamın tayini çıkmadan önceydi mafoldumben ama yine de çook teşekkür ederim. opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım benim evet yaaa görüşelim 4-5 kişide olsak görüşelim ...bol bol su iç oldumu ?

rica ederim ne demek...ama ben o gün değil ancak bugün atabildim kusura bakma canım iki gündür çok kötüydüm üşütmüşüm sanırım bugün daha iyiyim...okuldan gelince yolladım hemen :)

canım yaa yorduk seni çook sağol opuyorumnanaktan geçmiş olsun dikkat et kendine gerçi ERzurum'da üşütmemek pek mümkün değil ama kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

lavinia bence bant alma çok beter yapış yapış oluyor insanın her yeri sesu ılık ağda daha iyi bence ama alacaksanda veet'in bantlarını tavsiye ederim

lavinia bence bant alma çok beter yapış yapış oluyor insanın her yeri sesu ılık ağda daha iyi bence ama alacaksanda veet'in bantlarını tavsiye ederim
ben kendim yapardım ewde agdayı ama artık pratik olsun istiorum canım ya karın büyüdükçe zorlanıyo insan ama öyle diosan ben gene ewde yapmaya dewamCADIARZU

canım hastaymışsın geçmiş olsun.bolca meyve ye ihmal etme kendini.

canım yaa yorduk seni çook sağol opuyorumnanaktan geçmiş olsun dikkat et kendine gerçi ERzurum'da üşütmemek pek mümkün değil ama kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

önemli değil canım ne yorgunluğu sadece iki gündür okuldan gelir gelmez yattığım için gecikti..dikkat ediyorum ama bu ara okulda herkes hasta...ksaptım şifayı ama iyiyim bu akşam hamd olsun...Erzurum bu yıl rekora koşuyor merkezde kar yok hala hiç bu kadar gecikmezdi....Rabbim acıdı bize çok dua ettim sen hamileleri düşmekten koru diye çoğu gitti azı kaldı şükür:)

sağol canım..migrenim için bakayım ben bi şu çin yağına sağol canım...

var ya burasıda olmasa çatlarım zaten.

o kramp olayı bendede var geçeleri her ikibaçağımada sırayla giriyor...mağnezyum eksikliğinden dolayı olmuyormuş...

sağol canım...sorma banada yandan yandan geliyor ama ya sabır diyorum...

canım sağol...sabrediyorum inşallah...

yıkarsınız kızlar be korkmayın ..ben oğlumu 40 ı çıktıktan sonra tek başıma yıkamıştım ben bebişimi...zaten kuvet fileleri çok kullanışlı oluyor...bir kolunuzuda bebeğin başının altından geçirip beline destek olup tutarsanız kolaylıkla yıkanabiliyor...

kızlar bende sabahlıklı pijama takımı ve sabahlıklı gecelik takımı aldım ...gecelik doğumdan hemen sonra çok kullanışlı olyor..çünkü sürekli gelip muayene ediyorlar...2 takımıda neden aldım ..sonuçta kanama oluyor ve kirlenirse yedek pijama koydu, ilerleyen saatlerde fazla muayene etmiyorlar o zaman rahat oluyor...ertesi gün mesela....bence yedek takım buundurun..kanama çok oluyor çünkü...

aman gerizekalı..boşer canım yaa....

prima dan şaşmayın kızlar bez konusunda özellikle ilk aylarda...çok kaliteli diğer bezlere kıyasla...pişik falan pek oluşmuyor primada...

canım geçmiş olsun..kendine dikkat et...

suanda seyyal taner
kuju
hasret gelmiyor
EFTEL GELMİYOR

hijyenim 'i bekliyoruz haber yok
sen varsın
ben varım
PARDON HASRET BİR AKSİLİL OLMAZSA GELİYOR VE AVRUPA YAKASINDAN

bakalım kimler gelecek yada gelmeyecek

kızlar bende gelemeyeceğim,,malum kaynanam burda ,gitmezlerse gelemem... (((((

Acıktım cokacimcoook
Yemek istiyorumcokacimcoook
Özellikle mandilina yada portakal yemek istiyorumcokacimcoook
Ayrıca sıcak süt içmek istiyorumcokacimcoook
Belki boğaz ağrım böylece geçer :gitme:

iyi diyeyimde iyi olayım canım..kafayı yemek zereyim kaynanayla falan...düne kıyasla iyiyim canım...en azından oğlum iyi..o iyi olunca bende iyiyim...

canım biz hepberaber sana gelip senin şu kaynanayı kaçırtalım evdenkötükedihüso.yoksa sen rahat etmeyeceksin.yaa ne düşüncesiz oluyorlar sen hamilesin sana kendilerini ağırtlatıyorlarklava:.hadii siz arada görüyorsunuz ben hergün görüyorum altımda oturuyor.benimkininde arada tutmasa gıcıklığı iyidir aslında.ama bazen beni çıldırtıyor ama ben tavrımı belli ediyorum bilsin nerde duracağını.:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…