- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.381
İSTANBUL BULUŞMASINA VARMISIN YOK MUSUN CANIM?
12 ARALIK CMRT GÜNÜ HABERİN VAR MI BİLMİYORUM AMA İSTANBUL OLARAK GÖRÜNCE MSJ ATAYIM DEDİM SANA DA:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
teyzesi çook teşekkür ederiz spam a gitmiş... öpüyoruz ... opuyorumnanaktan
burdayım kızlar geldim tetanoz aşımızı olduk kulağımız iyileşmiş bir tek kumlarımız kaldı onlarıda dökersek rahatlayacağız zemuszemus
12 aralık istanbul buluşmasına ben geliyorum inşallah ertelemenin bir anlamı yok bence o zaman da başka kişilerin işi çıkacak çünkü gamyoncuiremsu
rica ederim ne demek...ama ben o gün değil ancak bugün atabildim kusura bakma canım iki gündür çok kötüydüm üşütmüşüm sanırım bugün daha iyiyim...okuldan gelince yolladım hemen :)
geçmiş olsun canım benim evet yaaa görüşelim 4-5 kişide olsak görüşelim ...bol bol su iç oldumu ?
ben kendim yapardım ewde agdayı ama artık pratik olsun istiorum canım ya karın büyüdükçe zorlanıyo insan ama öyle diosan ben gene ewde yapmaya dewamCADIARZUlavinia bence bant alma çok beter yapış yapış oluyor insanın her yeri sesu ılık ağda daha iyi bence ama alacaksanda veet'in bantlarını tavsiye ederim
merhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
canım yaa yorduk seni çook sağol opuyorumnanaktan geçmiş olsun dikkat et kendine gerçi ERzurum'da üşütmemek pek mümkün değil ama kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım hastaymışsın geçmiş olsun.bolca meyve ye ihmal etme kendini.
sagol canim. evet ya masallah onlara artik hizla buyumeye basliyorlar. ne guzel :))))
bu arada canim sanada cok gecmis olsun oglun hala iyilesememis. insallah en kisa zamanda iyilesir.
migren agrin icinde sana cin yagini onerebilirim. eczanelerde var. internette bi arastir istersen. ben hamileligimin ilk aylarinda 1-2 kere kullanmistim. iyi geliyor. nane esansli bir kokusu var.
Günadın arkdaşlara.s.
Ancak fırsat buldum ben işlerden epey kanatmışsınız..allah hiç bir kaynanayı mart annelerinin diline düşürmesin:))
selkie canım boşver takma seninkileri burda yeterince kaynatıyoruz biz nasılsakaydirigubbakcemile3
fty gözün aydın canım.maşallah bebişine
kızlar doğumdan konuşmuşsunuz..ben çok korkmaya başladım doğumdan(hem nrmalden hem de diğerinden..akıma geldikçe unutmaya çalışıyorum umarım zamanı gelince cesaretim de gelir..
bazen bütün sol bacağım özellikle sol bacağım bazende baldırıma dün toplantım vardı orda yazı yazarken sol elim kasıldı mesela ....Kasılma anında eşim ovaliyor o bu sabah erken çıkınca bende dolaşarak krampı geçirdim.
Günaydın Kızlarrr,
Bana Simenay çıkmış... He he heee...
Pancuben kramptan bahsetmişsin, ben Magnesium diasporal kullanıyorum; 1,5 ay önce başladı benim kramplar... Pazar günü içmeyi unutmuşum, gece yatakta dönerken sağ baldırıma bir kramp girdiiii, çığlık atarak uyandım, ömrüm boyunca böyle bir kramp yaşamamıştım... Artık her sabah kalsiyum ve magnezyumumu içiyorum...
Selkie, kayınvalidene söyleyecek söz bulamıyorum... Ben olsam şunu bunu yapardım diyemiyorum, senin gibi davranırdım... Zaten aynı ev içinde bana yandan yandan geliyorlar... Allah senin sabrını artırsın kardeş... Ama boşver, kötü gelin olma, at içine zamanı gelince dökersin...
kıyamam canım yaa boşver diycem ama yaşayan anlar tabii ama sen yinede kendini yorma üzme olurmu tatlım Allah yardımcın olsun
off yaa buna böyle ellerinden gelse nefes alma diyecekler yakında insanlara ne yiyip içip doyacaksın sen tatlım inşallah hepsi dokunmuyordur canım yaa
maşallah kuzuna canımcım ne güzel büyümüş nazar değmesin
gelincik tatlım seninde kuzuna maşallahbebişler büyüyor insan daha bi heyecan yapıyor valla bizde 25 aralıkda gidicez doktora çok özledim bebişimi:ecrin_bebek:
slm canım hoşgeldin, niye yıkayamayalım canım ilk acemiliği attıkmı yıkarız ama ben babasıyla birlikte yıkamak istiyorum tutamam korkarım diyo :))
Rabbim o günleri göstersin inşallah herşeyi yaparız Allahın izni ile:1hug:
ebrucum ben de 1 tane pijama takımı aldım
bir de tam takım almayı düşünüyordum fiyatları 100 tl civarı
o zaman almayayım, çok güzel ama gereksiz masraf yapmayalım :sinifsinif:
yıkarsın kendi başına merak etme küvet fileleri ne için
onu taktın mı kimsenin tutmasına gerek kalmaz kaydirigubbakcemile5
kızlar sinir oluyorum şu herşeye laf edenlere...
iş yerinden birisi izinliydi..geldi bana diyo ki sende hiç değişiklik yok karnın aynı bebek büyümemiş hiç..
nasıl moralim bozuldu anlatamam((zaten diyetteyim ve bebek besleniyormu diye endişeliyimmafoldumbenbir de bebişim dün akşamdan beri hareketetmedi sanki..ne yapacağımı bilemedim ((
tabii canım simdi almicaklarda ne zaman alcaklar herzaman bebek gelmio yani içlerinden geliosa alsınlar..ben kayınvaldemde bu ayın sonu beraber zıbın tulum giysi bakalım dedi tamam dedim..bende herseyi liste yaptım simdiden kujucum liste iyi oluyo aldıklarımı karalıorum insanın kafası karısmıo..küçük seyleri şimdiden aradan cıkartıorum mesela sampuan bebeyagı temizlik malzemeleri falan aldım ..banada milupadan göndermediler diye yakınıodum huggs bez 2 adet göndermişler begenmedim bezi..yani huggs tercih etmem..
merhaba herkese :)...amanın geçmiş çok birikmiş okuyamayacağım.sırtım çok ağrıyor zaten ve de sanırım grip oldum hem...sanırım diyorum çünkü emin değilim çok şükür ateşim yok...sadece öksürük o da bugün azaldı hapşırık burun tıkanıklığı ve biraz halsizlik...üst solumun yolu enfeksiyonu mu grip mi anlayamadım...inşallah herkes iyidir..
suanda seyyal taner
kuju
hasret gelmiyor
EFTEL GELMİYOR
hijyenim 'i bekliyoruz haber yok
sen varsın
ben varım
PARDON HASRET BİR AKSİLİL OLMAZSA GELİYOR VE AVRUPA YAKASINDAN
bakalım kimler gelecek yada gelmeyecek
cok hizlisin :)))))))
Acıktım cokacimcoook
Yemek istiyorumcokacimcoook
Özellikle mandilina yada portakal yemek istiyorumcokacimcoook
Ayrıca sıcak süt içmek istiyorumcokacimcoook
Belki boğaz ağrım böylece geçer :gitme:
selkie canım çook sağol...sen nasılsın?
geçmiş olsun sinpac sendemi hastasın canım yaa.iştesin heralde hala.
iyi diyeyimde iyi olayım canım..kafayı yemek zereyim kaynanayla falan...düne kıyasla iyiyim canım...en azından oğlum iyi..o iyi olunca bende iyiyim...
iyi diyeyimde iyi olayım canım..kafayı yemek zereyim kaynanayla falan...düne kıyasla iyiyim canım...en azından oğlum iyi..o iyi olunca bende iyiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?