2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ASİNAZ
SELKİE
HANDE
POLENSS tende haberleri bekliyoruz bakalım İSTANBUL Buluşması için :enbuyukkk:

pencubenciğim benim cumartesi bursadan misafirlerim geliyor.. Ama onlarda bir terslik olursa iptal gibi gelmek istiyorum. Yer netleşsin Ben avrupa yakasından geleceğim. benim eşim bırakır problem olmaz.. Yeterki misafirlerden bir cevap gelsin...En geç Perşembe netleşir....

valla gelinde halledin benim kaynanayı... :)))))eti sizin kemiği benim :)))

senin işin daha zorcanım yaa.sürekli alt katında hiç çekilmez..benimkiler arada geliyor en azından...

Allah daha iyi etsin bi an önce evinizde kendi başınıza huzurlu olun inşallah....

amiiiiiiiiiiinnnnnnnn.....

Selkie, ne zaman gidecek senin kayınvalide?
Tarih belli mi?

tarih belli değil canım..çok rahatlar şu anda hiç gitmeye niyetleri yok henüz..

kızlar 1 ocaktan itibaren özel hastanelerin sgk lılardan aldıkları ücret %70 kadar çıkacakmış.yani biz doğumu zamlı fiyatlardan yapacağız.tabi benim gibi özele gidenler için söylüyorum.şimdii mynet te okudum.

Arkadaşlar ne olur cevap verin.. Dün çok temizlik yaptım eğildim kalktım. Akkşam koluğa uzanmış göbeğimi severken bir baktım göbek deliğim mor renkli . Herzamankinden koyu.. Göbek deliğimin hemen çevresi acıyor..Yarın dr arasammı ? .Sizinde öylemi yoksa çok yorgunluktanmı ? Bu son temizlikti.. Artık kadın alacağım .

canım benim başıma böyle birşey gelmedi ama bazen benimde göbek deliğimin çevresi acıyor sen yinede ara sor istersen doktoruna.

canım en iyisi doktoruna sor benimde bi bilgim yok başımada gelmedi bilmiyorum

selamlarr güzel mart anneleri çoktandır giremiyordum
yaa benim size bi sorum olcak :
benden dün akşam sağ göğsümden sarı bi sıvı geldi zaten buna kadarda uçlarında böle sarı sarı çapak gibi şeyler oluyordu ve bide günde silmesem kokuyor dün sıktım falan ucundaki o sarı şeleri alcam die baya uraştım sonrada sızladı ( aranızda böle olan varmııı????
a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

sanırım süt o canım ilk öyle gelirmiş diyorlar ama net bilmiyorum yalnız göğsünle uğraşma iyi değilmiş mikrop kaparmış nette okudum bide tv de doktor söylemişti

slm kızlar valla ben pek giremiyorum kusura bakmayın,kardeşim yanımda fırsatım olmuyor girmeye,zaten canım inanılmaz sıkkın herşey üst üste geldi çıldırmamak elde değil,dokunsalar bırak ağlamayı,ağlama krizlerine girip önüme gelen herşeyi kırıp dökeceğim o haldeyim yani
ne olacak bu işlerin sonu,Allah yardımcımız olsun ne diyim

canım o bebeğin sütü,,oynama göğüslerinle sakın..erken doğumu tetiklersin..ne güzel işte sütün bol olçak demekki...şimdiden gelmeye başladıysa...opuyorumnanaktan

çok şeker bu yaa....opuyorumnanaktan

Hayırlı sabahlar güzel anneler a.s.
ışten çok soğudum ben artık yaa :1no2:
ama 51 günüm kaldı zaten :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…