- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #26.421
Hayırlı sabahlar güzel anneler a.s.
İşten çok soğudum ben artık yaa :1no2:
ama 51 günüm kaldı zaten :lepi:
günaydınnnn mart annişleriiiii güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleeeeee kaydirigubbakcemile5 evettt bugünden itibaren şeker diyetine başladım dünden buyana bunalımdayım tiroitten sonra bide şeker benim moralimi bitirdi ama cumartesiye kadar şeker diyetindeyim 100mg'da inşallah iyi çıkar :Saruboceq:
National Geographic Yaşama Yolculuk izle belgesel izle film izle download indir - filmini izle | Film izle | indirmeden Seyret | Filmizle.com
kızlar günaydın nasılsınız?çok güzel bir belgesel..izlemenizi tavsiye ederim yalnız 2. bolumun 22 dakikadan sonrasını izlemeyin normal doğum var..ürkebilirsiniz...
selamlarr güzel mart anneleri çoktandır giremiyordum
yaa benim size bi sorum olcak :
benden dün akşam sağ göğsümden sarı bi sıvı geldi zaten buna kadarda uçlarında böle sarı sarı çapak gibi şeyler oluyordu ve bide günde silmesem kokuyor dün sıktım falan ucundaki o sarı şeleri alcam die baya uraştım sonrada sızladı( aranızda böle olan varmııı????
a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
günaydın mart anneleri ve bebekleri nasılsınız. Bebek bezini hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben şimdiden almaya başlasam mı diye düşünüyorum...
Günaydıınnn,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından sesleniyorum size... Ey çalışan annecikler, mont-palto konusunda naptınız? Önüm kapanmıyor artık, iki ay sonra izne çıkıcam, idare edeyim diyorum ama üşüyorum bir yandan da... Bedenim büyümediği için büyük beden bişi alsam çirkin duracak, zaman geçtikçe onun da önü kapanmayacak. Hamile butikleri de araba fiyatına satıyorlar böyle şeyleri... Panço almayı düşündüm son olarak, var mı fikri olan?
hoşgelidn canımmm aramızaaa :=:)::):):) ben pek beceremesemde deniyorum inşallah iyi çıkar şekerin tansiyon sorunun var mı ? bu arada 38 sayıyoruz değil mi ? turkbayragikaydirigubbakcemile3
Ben Prima'nın 50'lik yenidoğan paketlerinden aldım bir tanecik... Bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Etraftan şimdiden al, stokla diyen de var, aman alma, bebeğin cildine uymazsa elinde kalır diyen de...
Napmak lazım bilmiyorum.
ben annemin kabanını aldım...
şimdilik kapanıyo önü kapanmazsada kalın bir atkı örücek annem karnımı kapatır hiç okadar para veremem valla...
bitane panço sordum hamile mağzasında 250 tl dedi manyaklar bildiğin yün kafadan geçmeli töbee töbeeee...
nBen Prima'nın 50'lik yenidoğan paketlerinden aldım bir tanecik... Bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Etraftan şimdiden al, stokla diyen de var, aman alma, bebeğin cildine uymazsa elinde kalır diyen de...
Napmak lazım bilmiyorum.
dila06 Alıntı:
bosna kullanıcısından alıntı
Günaydıınnn,
Buzz gibi bir İstanbul sabahından sesleniyorum size... Ey çalışan annecikler, mont-palto konusunda naptınız? Önüm kapanmıyor artık, iki ay sonra izne çıkıcam, idare edeyim diyorum ama üşüyorum bir yandan da... Bedenim büyümediği için büyük beden bişi alsam çirkin duracak, zaman geçtikçe onun da önü kapanmayacak. Hamile butikleri de araba fiyatına satıyorlar böyle şeyleri... Panço almayı düşündüm son olarak, var mı fikri olan?
ben annemin kabanını aldım...
şimdilik kapanıyo önü kapanmazsada kalın bir atkı örücek annem karnımı kapatır hiç okadar para veremem valla...
bitane panço sordum hamile mağzasında 250 tl dedi manyaklar bildiğin yün kafadan geçmeli töbee töbeeee...
yok tatlım bugün 39 şafağımız turkbayragi inşallah hepimizin 100mg'lar güzel çıkar :Saruboceq: tansiyon sorunum yok canım tansiyonum genelde 10/6 filan o seyirde gidiyor allah güç versin bize canım işe gelmek tam bir işgence artık ben dayanamayıp erken ayrılıcam galiba işten eşimde askerden sonra yıllık izin almayı planlıyor ama sonrasını düşününce iş karışıyor offf offffff aklım fikrim çoooooooooook karışık çoooooook tam bi dokun bin ah işit oldu benimki :)
kızlar alerji yapmayan bi tek primanın yenidoğanıymış ama benim zilli kızımın poposunu oda alerji yapar kesin..bez stoklamicam ben...
hastaneye giderken bi 10 tane lazımmış.
bi tane 50 lik alırım yeter.
dilacım hastanede kaç gün kalcaz ki...2 gün kalsak günde 5 bez gidermi??çok geldi de bana o kadar çok ıslatırlarmı altlarını yaa..o zaman habire bez deişcez :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?