2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn mart annişleriiiii güzel bir gün geçirmeniz dileğiyleeeeee kaydirigubbakcemile5 evettt bugünden itibaren şeker diyetine başladım dünden buyana bunalımdayım tiroitten sonra bide şeker benim moralimi bitirdi ama cumartesiye kadar şeker diyetindeyim 100mg'da inşallah iyi çıkar :Saruboceq:

hoşgelidn canımmm aramızaaa :=:)::):):) ben pek beceremesemde deniyorum inşallah iyi çıkar şekerin tansiyon sorunun var mı ? bu arada 38 sayıyoruz değil mi ? turkbayragikaydirigubbakcemile3

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde almıştım arşivlik bence çok güsel yaaa...bendeki doğum çok kolay oldu epiduralli sendeki farklımı ben onu öyle görünce doğururum demiştim ama.

Günaydıınnn,
Buzz gibi bir ıstanbul sabahından sesleniyorum size... Ey çalışan annecikler, mont-palto konusunda naptınız? Önüm kapanmıyor artık, iki ay sonra izne çıkıcam, idare edeyim diyorum ama üşüyorum bir yandan da... Bedenim büyümediği için büyük beden bişi alsam çirkin duracak, zaman geçtikçe onun da önü kapanmayacak. Hamile butikleri de araba fiyatına satıyorlar böyle şeyleri... Panço almayı düşündüm son olarak, var mı fikri olan?

o süt cnm bnde de gelio ama sıkınca:) korkulcak işi yok sadece sütümüz oluşmaya başladı çok şanslı olduğunu düşün şimdiden sütüm olacakmı olmayacakmı korkun olmaz hemkaydirigubbakcemile5

günaydın mart anneleri ve bebekleri nasılsınız. Bebek bezini hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben şimdiden almaya başlasam mı diye düşünüyorum...

günaydın mart anneleri ve bebekleri nasılsınız. Bebek bezini hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben şimdiden almaya başlasam mı diye düşünüyorum...

Ben Prima'nın 50'lik yenidoğan paketlerinden aldım bir tanecik... Bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Etraftan şimdiden al, stokla diyen de var, aman alma, bebeğin cildine uymazsa elinde kalır diyen de...
Napmak lazım bilmiyorum.

ben annemin kabanını aldım...
şimdilik kapanıyo önü kapanmazsada kalın bir atkı örücek annem karnımı kapatır hiç okadar para veremem valla...
bitane panço sordum hamile mağzasında 250 tl dedi manyaklar bildiğin yün kafadan geçmeli töbee töbeeee...

hoşgelidn canımmm aramızaaa :=:)::):):) ben pek beceremesemde deniyorum inşallah iyi çıkar şekerin tansiyon sorunun var mı ? bu arada 38 sayıyoruz değil mi ? turkbayragikaydirigubbakcemile3

yok tatlım bugün 39 şafağımız turkbayragi inşallah hepimizin 100mg'lar güzel çıkar :Saruboceq: tansiyon sorunum yok canım tansiyonum genelde 10/6 filan o seyirde gidiyor allah güç versin bize canım işe gelmek tam bir işgence artık ben dayanamayıp erken ayrılıcam galiba işten eşimde askerden sonra yıllık izin almayı planlıyor ama sonrasını düşününce iş karışıyor offf offffff aklım fikrim çoooooooooook karışık çoooooook tam bi dokun bin ah işit oldu benimki :)

ozman sadece 1 paket almak lazımm bizde şimdiden stoklayayım demiştik ..
bana da etraftaki kişiler molfix al diyorar ama işte insan tam kara vermiyorum sanırım buna bebekler karar verecek.

Bana anneminkiler de olmadı, çok mu koca göbekliyim ne :)
Eşiminkileri mi giysem acaba kaydirigubbakcemile3
Kalın atkılarıma sarınmayı bi deniyim ben de bakalım...

n

niye kıtlık mı geliyor ülkeye :):) valla bi tane 50 lik bile bence fazla bebeğin poposuna alerji yaaprsa nolcak küçük paketlerden prima nınkini alacağım bide huggise alırım baktım hangisini kullanıyorum onunla devam ederim mevlam kocamın kazancına bolluk versin :):):

valla sağlam fiyat vermişler bende şimdilik görümcemden kalan bi tane vardı bide kayınvalidem almanyadan bi tane beyaz kaz tüyü getirmişti bol diye önceden giyemiyrodum şimdi tam oluyor onları kullanıyorum dışarılara gşderken allahtan işyeri evin alt katı ama son iki ay ne yaparım bilmyiroum o dönemde benimkininde önü kapanmaz sanırım :

kızlar alerji yapmayan bi tek primanın yenidoğanıymış ama benim zilli kızımın poposunu oda alerji yapar kesin..bez stoklamicam ben...
hastaneye giderken bi 10 tane lazımmış.
bi tane 50 lik alırım yeter.

hımm 38+doğan güneş var 39 oluyor tabi kız az kaldı kızz :):)::)

senin iizn emselsi kafanı cişdden çok kurcalıyor canım benimm )::):) için nasıl rahat ediyorsa öyle yap baktın çok dayanamdın ücretsiz izin alırsın doğduktan sonrada kendini öyle zorlama :):): allah yardımcımız olsun kocalar bi gelsin de herşey bi yol bulur nasılsa ... haziran temmuz ayalrını bi düşünsene ne yapacağım diye kara kara düşünüyorduk ikimizde bide üstüne ebbek haberini aldık anaaaaaa nolcak şimdik dedik ama bak çok şükür ne güzel geçti şimdi bi 39 sayıyoruz emvlam her daim yardımcı olur içini ferah tut canım ...

günaydın arkadaşlar:))))) herkes iyidir umarım..güzel bir gün geçirelim hepimizopuyorumnanaktan

seyyalcim az kalmış :))
bosnacım benim kabanlarımın bedeni luyor önü kapanıyor ama düğmelenmiyor..ben de uzun fularlarla idare ediyorum:)) bir de burası cok soğuk olmayınca sorun olmuyor..sende uzun atkı ya da flsr kullanabilersin idareli olcaz artık..yerimseniben

selkie verdiğin linki acamadım yaa

kızlar alerji yapmayan bi tek primanın yenidoğanıymış ama benim zilli kızımın poposunu oda alerji yapar kesin..bez stoklamicam ben...
hastaneye giderken bi 10 tane lazımmış.
bi tane 50 lik alırım yeter.

dilacım hastanede kaç gün kalcaz ki...2 gün kalsak günde 5 bez gidermi??çok geldi de bana o kadar çok ıslatırlarmı altlarını yaa..o zaman habire bez deişcez :bbo:

dilacım hastanede kaç gün kalcaz ki...2 gün kalsak günde 5 bez gidermi??çok geldi de bana o kadar çok ıslatırlarmı altlarını yaa..o zaman habire bez deişcez :bbo:

benim bildiğim kadarıyla günde 5 bezden fazla gidiyor.
erkek bebeklerde yenidoğan sünneti yapılırsa, 2 saatte bir alt değiştirmeyi öneriyorlar.
o zaman daha da fazla gidiyor :)
ben o yüzden 50'lik aldım...
en kötü ihtimalle kullanılmaz kalır dedim, 25 lira bişey zaten, feda olsun oğlumun hassas poposuna :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…