- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #2.641
arkadaşlar maalesef beni listeden çıkarın. çünkü bugün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu söylediler. takdir böyleymiş. pazartesi tekrar bakılacak ve kürtaj yapılacak. benim için dua edin inşallah bir dahaki sefere olur.
Nilüfercim galiba sende yarin gidiyosun doktora,hic telas yapma ve hayirli haberlerini bekliyoruz.
arkadaşlar maalesef beni listeden çıkarın. çünkü bugün doktora gittim ve bebeğimin kalbinin durmuş olduğunu söylediler. takdir böyleymiş. pazartesi tekrar bakılacak ve kürtaj yapılacak. benim için dua edin inşallah bir dahaki sefere olur.
ben de korkuyorum...
ama korkmamamız lazım aslında, iyi düşünmemiz lazım ki, iyi olsun herşey...
pıt pıt atacak minik kalpler inşallah...
inş canımcım,.ultroson cihazının ekranına bakamıycam,gözlerimi kapayacam,hiç cesaretim yok..offf.:sinifsinif:şu korkularımdan bi kurtulsam..malum iki düşük olunca insan korkuyo,elimde değil.mafoldumben mafoldumben
Selam arkadaşlarr ben de aralık annesi olacam Allah'ın izniyle.Dolaşırken topiğinizi gördüm yazmak istedim.İnşallah hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçirip kucaklarınıza alırsınız bebişinizi.
Ben de test yaptığımda 4.haftadaydım henüz dr. ultrason için 2hafta sonra gel demişti ben nasıl geçirdim o 2haftayı bilmiyorum.6.haftada gittiğimizde vajinal ultrasonu kabul etmediğim için sadece keseyi görmüştük.2hafta daha beklemem gerekti.8.hafta başı gibi lekelenme oldu ve 3gün sonra tekrarladı ama çok hafifti.Düşük önleyici hap kullandım ve genelde yattım.Allah'a şükür bir sorun çıkmadı.İnş. siz yaşamazsınız ama yaşarsanız da panik yapmayın yatın dinlenin diye yazıyorum bunları.Düşük önleyici hapı 12-13.hafatya kadar içtim.
8.haftada dr.a gittiğimde bebeğimin 9.8mm lik bedeninde kalbinin attığını gördüm bu bir mucizeydi çok güzel bir duygu.Bulantılarımda 8.hafta gibi başladı 13.hafatalarda o da kesildi.10.haftada falan da bebeğinizin hareket ettiğini göreceksiniz inşzemuszemus belki de çoğunuz görmüşsünüzdür.Bunları anlatmak istedim sizlere.Allah'a emanet olun bebeklerinizle birlikte:Saruboceq:
inş canımcım,.ultroson cihazının ekranına bakamıycam,gözlerimi kapayacam,hiç cesaretim yok..offf.:sinifsinif:şu korkularımdan bi kurtulsam..malum iki düşük olunca insan korkuyo,elimde değil.mafoldumben mafoldumben[/QUOTE
Allahım o günleri bir daha göstermesin nilüfercim...
bu sefer herşey güzel olacak :Saruboceq:
ultrason ekranına ben de bakamıycam galiba...
bu topikte buluşan tüm arkadaşlarda benzer korkular var, çoğumuz binbir zorlukla kavuşmuzuz kuzularımıza...
o yüzden bizi bizden iyi kimse anlamıyor zaten.
nılufercıgım lutfen ıyı dusun kı ıyı olsun bak boyle seylerı aklına getırme
gecmıste kımlerımız kotu seyler yasadı evet bunun ızlerını sılmek cok zor
hep oyle olacak gıbı gelıyor ama bunları unut suanın tadını cıkart bebegın senınle beraber buyuyor
bunu dusun rahatlamaan yetecek ya şöyleyse ya boyleyse yı sıl aklından tatlım bak bıze ıyı haberlerınıvereceksın tamam mı ?
Benim saatlerim sayılı,3 saat kaldı valla artık hiç birşey hissetmez oldum
Ne korkuyorum ne heyecanlıyım oofff bilmiyorum.
Kalbi atıyormu acaba diye elimi karnıma koydum sabahtan beri deli gibi dolanıyom yaaa.
siz böyle söyleyince ben de korkmaya başladım ben de yarın ilk defa gideceğim ve göreceğim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?